ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vissza konyhába..fogpiszkálózás
szóval dávid kb 20 perce felkelt,kijött..konyházott..most meg ül a tévé jobbján (szembõl nézve)..közben balon a kanapén ketten alszanak..
aszongy krisztián izának..

nemzeti királylány 😊
Nekem adolf hitler jutott róla eszembe.

20 feles meg 6 sör... Az már alkoholmérgezés és halál nem? 😄

nem volt.
srácok..végül az esti öf-ben volt bátorságpróba?
vagy majd elrakják ínséges napokra?

csak mert már cikk is van róla,így ez kicsit patkány szerkesztés
gagax
Arra a mondatra h "otthon mi fõzzük a pálinkát" az rtlnél sokkot kaptak és nem lesz több adás xd 😄

de legalább cserébe esztétikus látványelem és megdobbantja az ember ketyegõjét😊 tehetséges a csaj na

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meglocsolta rendesen Krisz és még hol van húsvét? 😄
Iza is ki van, mitn a disznaja😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na de iza kezdte😊
Krisztián locsolja a csajokat haha

hogy ezt a 4 hangos dallamot is ilyen szarul hamisan énekeljék..jézusom 😊
gagax
Sári már vagy 40 erce csak a "tükör"nek táncol xd

Ha azt akarod, hogy feldobjuk az estét
kenjük be mézzel a Viki dagadt testét 😄
"ha azt akarod,hogy feldobjam az estéd
behívom az élettársam sp-t" 😊
PiszkosFred
Báttyánál a következõ ásítás a földig fog érni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dorka azért jól nyomja: )
Zsófi: Miért nem táncolsz?
Józsi: Mert be vagyok rúgva.

😄😄😄😄
Padlózik rendesen,és a cefre ezt felerõsíti.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Józsinak annyi sztem hamarosan megint a sírását láthatjuk

valami olyasféle.
Épp ez ugrott be most így hirtelen 😄
Alejandro...ez az egy modern zene tetszik a mai szarok közül...

Bokorrím?😊😮OO😄

Én elmennék vele bulizni.😊
Mi lenne itt,ha teljesen totálkáros lenne?<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem Józsi megint mélyponton...nem sokáig marad a báttya

Teo vagyok ha bebaszok rendesen
Orália a pöcsét állítja kedvesen
De én nem rá izgulok csendesen
Izától nedvesedik rendesen 😄
SirAlo
Hat erdekes volt hogy filmekbol szokott idezni 😄 nem ismerek senkit aki igy beszelne , legalabb o tanul a filmbol <#vigyor3>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

aurelio mi a fasz vagy te..masiniszta,hogy ennyit füttyögsz?😊
mondjuk ahogy aureliot szivatja az zsenialis 😄

jól hallottam,hogy dorkának mintha azt mondta volna,dávidot kóstolgatja?😊
De csúnya vére van ilyenkor a Teónak 😄
csak az összeesküvõkben szembesítették egy jelenettel és akkor vigyorgott, de érzõdött a szitu, hogy ciki...

gáz csak azoknak volt,akik direkt támadni akarták valamiért 😊
Teóka durván kifordul, ha iszik és átcsap szexuális vadállatba😊))

ugyan már..mindenki tudta,hogy szénné idézgette magát a VV4 alatt is..volt abban még Van Damme Véres Játék is egyszer 😊
mondjuk az gáz volt ahogy bebukott a végén, hogy a Ben Hurból vette az "olyan érzelmeket keltettél életre bennem" monológját😄DD

😄D hülye digó most szórakoztat a Moulin Rouge alatt

SirAlo
Engem se amig at nem ment Alekosz 😄 utanna elkezdtem nezni es egesz jo volt, feldobta a musort , csak akkoriban mindenki Alekoszt tamadta hogy arulo meg stb... es azer se neztek

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Viki most sokat van Dávid közelében...szaglászik a kis gané

én akkor annyi khf után pont átléptem a határt,hogy érdekeljen egy spontán reality normális tolmácsolásban 😊
SirAlo
Edes elet meg elmegy, de van ez a Nagy Duett pl.... na az mi ? Ha mar eneklos musort szeretnek nezni akkor legalabb jol enekeljenek, az nagyon ertelmetlen musor

csak épp a mûsor marhára nem érdekelt😊

SirAlo
Az biztos hogy jobban megoldanak, mar az osszeeskuvokbe jobban meg volt oldva az online kozvetites is, HD adast toltak nonstop 2-3 kameraval

megvédeném..kivitelezõnek isten volt..0-24 két kamera,egyszer se volt szünet,max holtjáték
Nekem lenne komplett koncepcióm rá 😄
De a TV2 is csak az igénytelenre vevõ. Pl az élet sója. Még az Édes élet és társai.

õk elbaszták azzal,hogy idéb vagy 4 éneklõs lófaszt indítanak vagy mit/mennyit..azzal ki is pipálták idénre ezeket
náluk elég régen volt BB utoljára jó 11 éve...

kaszálhatnának, csak ne Hajdú legyen az ötletgazda...

azon gondolkozom h a tv2 nagyon angyot húzna ha bb3-at vagy hasonló valóságshowt elindítana, mert ez a vv totális bukás, ott pénzt nem kéne kímélni és visszajöhetnének jobban a nézettségben