ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lennének kabinok tegyük fel óriási nagy helységekkel...18 embert záratnék össze (9 fiú - 9 lány), összesen 4 10 m2-es helységbe, plusz lenne a fõtér (az lenne az Origo), ami tulajdonképpen egy nappalinak és konyhának felelne meg. Lenne természetesen 2 fürdõszoba 2 Toalettel (1 férfi + 1 nõi) lenne egy riportszoba és egy éléskamra az ételnek, víznek (amiket csak plusz feladatok teljesítése után nyithatna ki mindig az aktuális gyõztes az adott feladatban. Ebben a kamrában mindennemû ennivaló és innivaló rendelkezésre állna, ameddig a szem ellátna. Viszont a gyõztes is csak 30 másodpercet kapna, hogy összegyûjtsön annyi élelmet és vízet amennyit tud, persze a többiek semmit nem segíthetnek. Ha letelne ez az idõ akkor az illetõ bentragadna 1 hétig. Ugyanis ezt a helységet egy érzékelõs, kóddal ellátott ajtóval építtetném oda a bunkerbe. Így járt az illetõ kénytelen abban a bizonyos helységben 1 hétig elvegetálni, amig nem kapnak új feladatot és nem megy be valaki leváltani. Persze 30 másodperc alatt némi élelmet magához tudna venni az illetõ, aztán, ha józan paraszti ésszel rendelkezik ki tudna onnan jutni idõben. Lényeg az, hogy saját magában kell számolnia a másodperceket. Levegõt természetesen szellõzõ rendszereken keresztül kapnának a bunker lakók...Az egész be lenne kamerázva mindenütt ugyanúgy. Az Origoban lenne egy nagy kivetítõ TV ahonnan a mûsorvezetõ mindig bejelentkezne hozzájuk hetente egyszer nyilván õ mondani el az aktuális feladatokat és egyebeket. És, hogy hogy is zajlana az egész? Vagyis, hogy hogyan fogynának fokozatosan?
Egyrészt úgy, hogy, aki egy adott feladatot megnyerne (mindennap lennének apró feladatok és az 1 nagy jutalom feladat gyõztese mehetne be az éléskamrába ételért, piáért, édességekért is), szóval az apró feladatokért pontot kapna a gyõztes, és, aki az adott héten a legtöbb pontot begyûjti az védettséget élvezne a héten azaz semmilyen körülmények közt nem lehetne kiszavazni. Szavazással egy körülbelül 100 fõs tudósokból és pszichológusokból álló, elemzõ és magasfokú szaktekintéllyel rendelkezõ csoportot bíznék meg. Természetesen õk döntik el ki maradhat vagy ki távozzon a bunkerbõl. Igazságszerint nyilván azokat a szempontokat vennék figyelembe ki mennyire bírná, ki az, aki már olyan szinten van, hogy képes lenne bármire így tulajdonképp azokra az emberekre szavaznának, akiken azt látják, hogy kevésbé bírják a gyûrõdést. Nyilván a szimpátia náluk is meglenne és nem csak a szakmai szempontokat vennék figyelembe. Viszont, akirõl eldöntik, hogy távoznia kell a bunkerbõl ilyen olyan okok miatt, annak az illetõnek természetesen mennie kell. 1 éven keresztül ez így menne szinte minden alkalommal. Szavazás nem menne minden héten, teljesen változó idõpontokat választanának nyilván azért is, hogy kísérletnek tûnjön. Így pl. az elsõ kiesõ is eltölthet ott jókora mennyiségû idõt, ha úgy alakul.
Ezeken kívül természetesen lenne szerelem, intrika, csalódások, kapnának zenét is a bulikhoz (be lenne építve hangszóró)...Szauna is lenne és persze lenne egy közös beépített medence is egy egy távoli helységben, minthogyha egy uszoda lenne.
Nekem ez lenne durván az ötletem ez most pattan ki a fejembõl...
Vélemény?😄 vagy túl hosszú és unalmas...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért itt már tajtrészegek voltak.De azért majd belekukkantok.😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az,hogy 8 szemesztert lehúzott a DOTE-n,az külön becsülendõ.😊
Szerintem a többiek IQ-ja -Laci kivételével-összesen nincs annyi,mint az övé.
Ennyit Simirõl.😊
van pozitívum abban, h Laci kiment látjátok...magukat kell valahogy ellátniuk
ezek baszki meghalnának egy lakatlan szigeten, oda nem is mertek volna jelentkezni afféle valóság showba😄
Laci kiesett nem volt takarítójuk😄DD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Normalis" emberek szamara akkor erthetobb a mondandoja, amikor le van valamiert lassulva a srac. <#vigyor0>#vigyor0>
Itt is latszott rajta, hogy kisse faradt. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az a probléma, hogy mindig azt rakják az összefoglalóba, amit láttatni akarnak. Online adás nincs (ami van azt még a legnagyobb jó indulattal se lehet másnak nevezni, mint SZIVATÁS!), így kb. egy játékfilm az egész...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Charlotte mellett rögtön buta és tuja lett mindenki szemében pedig ez nem feltétlen igaz...kb 2 ÖF-bõl hiányzott, de mindig téma volt szinte...ha más nem konfliktus forrássá vált mindenképpen vesztett vele a Retek klub, és a többiek is túlzottan felszabadultak, ami nem jó hosszú távon...
Simon
Normál emberekkel és érdekes feladatokkal megnézném 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy is félreolvastam, mert nem Zsoltot szedték fel, hanem a bemutatkozó videóját ott vették fel...meg az elején, ha jól láttam akkor nem messze tõlem a közel a Villanytelephez az egyik lakótelepen vették fel a jeleneteket
Ez a példa fog a sok tini elõtt lebegni, hogy részegen képes lekapni a bezártság okán pár csajszit, azt közbe dumálni nem tud csak erõszakosan nyomulni...amúgy pedig a kutyának nem kell odabent se és még mindig nem dugott meg senkit...
egyik alkalommal benézhettem volna mondom csakúgy poénból meglesem a felhozatalt, ha most bemegyek lehet engem szednek fel xDDD
Ne várjatok nagy csodát, nem annak lett ez elinditva hogy hüdenagyszám lesz, akkor már eleve nem az RTL2-n lenne, azért inditották hogy kicsit fellendítsék a 2. csatornájukat is mert semmi nem volt rajta csak ismétlés...
Ez kés? Ülj le fiam egyes 😄
Az erõviszonyok nem lennének megfelelõek , mivan ha egy kiképzett pár helyet megjárt katona csatlakozik a városi szõke lány ellen ?
Ha, létrehoztak egy lakhelyet mítörténik ? Ennyi volt ? Vagy le kell rombolni a másiknak ? 😊)
Mibõl állít örtonyot egy szigeten egy képzetlen csapat ? Vagy csak elvannak dugva a dolgok ? Akkor megint mi értelme..
Azt kéne nézni hogy 2 hétig hajót építenek ? Értelme? Ki beszélne róla ? ...
Sikeres lett,szerintem jobban is mint gondolták.
Mert annak ellenére,hogy megmondták,hogy az egy megrendezett parádé,az emberek nagy része még most is azt hiszi az is egy valóságshow.
És ezt kihasználva indította az rtl a VV6-ot ami tulajdonképpen nem más mint egy ÉNB,lásd a sok rtl-s szereplõt.
Biztos,hogy nem csak azoknak van kötõdése az rtl-hez akikrõl eddig kiderült.
Meggyõzõdésem,hogy ki van adva forgatókönyv szerûen a fõ csapás vonal minden karakternek és ez alapján megy a dráma a mûsorban.
Ugyanis egy kereskedelmi tv-nél egy dolog számít a nézettség,mert azzal adható el drágán a reklám idõ.
Az sms szavazat mindig is aprópénz volt ahhoz képest amit pl. a reklámokért beszednek.
Úgy hogy senki ne ringassa magát abban a hitben,hogy itt a nézõ valójában bármirõl is dönt és egy valóságshow néz. Ha valakit nem zavar,hogy hülyére veszi õt az rtl és tudja a helyén kezelni a VV6-ot akkor még akár szórakoztató is lehet a mûsor.
A szomorú inkább az az elkorcsosult értékrend amit közvetítenek ezzel a fiataloknak...
A gond az volt, hogy ez a gondosan kialakított szerepel összeomlott, eltûnt ahogy 500 és õ összejöttek. Onnantól mint egy kis pincsikutya, ugatott mindenkire, aki csúnyán nézett - mert nem bírta elviselni azt, hogy nevén nevezik a "barátnõjét". Ha pedig nem volt k*rva csárli, akkor tetszett volna nem ezzel hencegve bemenni a villába az elsõk között.
Viki egy mocskos és ravasz "lény", aki úgy ment be a villába, hogy Simont el kell takarítani a f*szba, mert nagyon erõs. Összejött vele, ismerkedett, és közben figyelt. Simon pedig mesélt sok marhaságot, de közben igazat is, és ennyi elég volt, hogy mindezt felhasználja, és kikészítse. Tudta, hogy a Simon achilles pontja a k*rvázás, és az, hogy ha az összefüggéstelen beszéde miatt szekálja.
Mindenkinél van 2-3 olyan jelzõ, vagy tulajdonsága, vagy olyan beszólás, amelyre vagy ugrik, vagy szarul esik neki - hiába is tetteti, hogy nem. Aki azt mondja, hogy nincs, az hazudik. Abban a percben, hogy nem foglalkozott volna Vikivel, csak a pofájába röhög, és le se szarja a dolgokat, Viki megpukkad 😊
Nem volt jól felkészülve Simon, a karaktert jól összerakta, de elfelejtette, hogy van mellette még 11 másik játékos, arra is fel kellett volna készülnie.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nézzük csak.
A tipikus pc-s konzolos túlélõ játékok alapján a játékosok 2 csoportra osztva 8-8 fõ érkeznének a helyszínre.
A mûsor költségvetésétõl függõen lehetne
1. trópusi sziget
2. külföldi esõerdõ
3. kisebb költségvetésnél hazai erdõ / balaton 😄 (Tesco gazdaságos)
Természetesen 0 cuccal indulnának. Esetleg egy kés vagy machete.
A helyszíneken különféle feladatokat kellene teljesíteniük pl (keresõ (kulcs), logikai, (rejtvény) ügyességi (famászás, barlang)) hogy egy alap felszereléshez ládákban kagylókban hordókban (saját cuccaik, térkép és egy két tervrajz)
hozzájussanak.
Ügyességük és leleményességük függvényében a két tábor játékosainak lakóhelyet kell létrehoznia (Vászonból levelekbõl fa alapanyagokból tetõt szálláshelyet kialakítani) élelmet szerezni ehhez úgymond crafolni különféle tárgyakat. fából kötelekbõl csónakot, íjat szigonyt készíteni,
halászhálóval halat fogni (ha megtalálták a ládákat lásd fent)
Kerítést õrtornyokat építeni õrséget állni és egyéb izgalmas dolgokat csinálni.
Lenne 2 hetük egy minél összetettebb táborrendszer kiépítésére ami különféle elõnyt biztosítana a másik csapattal szemben (akié jobb) + védettség +felszerelés +jogok tehát érdekeltté tenni Õket.