153993
ValóVilág 12
-
#153144 Ennel unalmasabb programot nem is talalhattak volna ki.. egy egesz musor errol szol meg majd meg jo par h szeretgetik a kutyakat. Kurva erdekes, ennel a szivatomata is sokkal jobb volt, bar mar amugy is eleg unalmas volt mostanaba, ahogy fogynak es kevesebb ember van a brigadbol, es kevesebb a konfliktus mar annyira nem erdekes. Alekosz v Oliver fele szorakoztato karakter meg nincsen a musorba. -
#153143 ja csak úgy ültek a mondásai :D élesen láthatja majd az utca ajtót :D -
#153142 Azt mondja ez a bohoc magarol hogy mindig is egy eleslatasu csavo volt:D:D Az, lathattuk eddig..:D -
karajjj #153141 mutattak tegnap este, 92.X% - 7.X%
egyébként teljesen mindegy, hogy kit visz ki, az rekorddal fog visszamenni és a többiek majd azt hiszik, hogy az adott versenyző ilyen erős... :D Szóval ha pl Vivit választja, akkor Vivi tuti elmegy a döntőig úgy, hogy kb semmit nem csinált eddig. :D
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2021.01.11. 13:27:28 -
peteimii #153140 Most először egyből rá nyomtam a fantom képre,tök mindegy ki lesz az ellenfél. ezelőtt Ginánál is gondolkodtam rajta de ott meg vártam kit hív ki. Többen írtátok a 92%. Mutattak jelenlegi állást? -
Fantasico #153139 Már több mint egy hete mondtam, hogyha ez a gyökér egyszer kimegy párbajozni, akkor VV százalékrekorddal fog kiesni. Meg is érdemli, senkiházi, jellemtelen, aljas gyökér, azt kapja ami jár Neki, azaz az utca ajtót. -
#153138 zseniális lenne ha még a kiválasztás előtt elmondanák a bennlévőknek az állást, ez a hülye elhinné h már 92% van úgy h ki se hívott még senkit :D még nagyobb lenne a pofáraesés :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2021.01.10. 22:28:53 -
#153137 Egyertelmu. Rekord lesz olyan keves szazalekkal fog kiesni. -
#153136 92%!!! na vajon az Renátó? :D :D :D -
#153135 Na végre, Renátó a kiválasztott. Szerintem simán hazamegy, még ha Moh-t viszi párbajra is. Inkább nézem Moh-t, mint ezt a paraszt Renátót, már be is jelöltem ellene az appban, bárkit visz ki :D -
nordan #153134 ha a FRu még egy percet együtt marad ezzel az idegbeteggel.............. -
beby44 #153133 Szerencsés renàto ,hogy magyarországon van.Lehet,hogy sicilàban màr megnyilt volna a talaj a làbai alatt!! -
beby44 #153132 Szombaton kiesik reàto.remélem màr vasàrnap ugy leütik,hogy azt is elfelejti,hogy nevezte el anno édesanyukàja!! -
#153131 Az látszik h a napoknak az "álom" páros visszavett, már nem a biztos visszajövök szinten vannak -
#153130 Fru egy tucat nő , őt sem kell félteni. Valószínűleg ilyen palijai voltak mint a renátó. -
#153129 Ez a hulye meg mindig nem latja h ez az idiota egy agressziv allat.. -
#153128 Ez egy pszihopata, a valo eletbe mar levert volna egy pofont frunak, csak a kamerak tartjak vissza. Ha van esze frunak ahogy kimennek a villabol messzirol elkeruli, de ez tipikusan az a csavo aki utana se hagyja beken, es zaklatni fogja.. -
#153127 ez a reni.. nem normális. ez a "falujába" a helyi király vagy mit képzel? még a "bnőjével" is akkora tapló h szavak nincsenek rá -
nordan #153126 ez a MO ezer százalék,hogy homár.....baszki egy ilyen Mercivel nem szexel/szó szerint könyörög neki a csaj/aki messze a legjobb csaj és még kint is eléggé 7/10-es teste van
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.01.08. 20:59:26 -
beby44 #153125 dani mindig is gyökér volt.Nagyon nem bìrtam soha nem is fogom.De az az egy biztos,hogy 1000% nem 100% -ban látja át moh-t!Nem csak a féltékenység.Na tényleg moh az az ember aki bent szerintem a legnagyobb nulla.Magyaràzkodik szinte mindenkinek önnàló véleménye nem volt!Sose lessz!Mercit löki el magàtól "kedvesen"a pofàm leszakadt mikor làttam a bv-be,hogy ennek ellenére mit műcel Mercivel!Nem,hogy nem férfi egy annyira jellegtelen nulla semmi,hogy azt kifejezni nem tudom.A Vivit többre becsülöm aki egy kis idióta de legalàbb nyomja a hülyeségeit non stop!! -
#153124 Jo nagy gyoker lett ez a Dani a hulye feltekenysegevel. Pedig amugy egy szeretheto barom lenne. -
#153123 Tegnap nem volt kiválasztás? Adtak nekik még egy hetet? -
nordan #153122 RENÁTÓT ZÁRJA MÁR KI AZ RTL,de komolyan! Már megint mi ez,hogy szájba akarja köpni a másikat? EZ IS BTK-s!!!!!!! dolog! -
peteimii #153121 Teljesen egyet érted Veled! Abszolút ki számítható, 0-24ben a kamerák előtt játsszák magukat... Kivétel Bálint és Robi.Régebbi évadoknál nem foglalkoztak ezzel ennyire, élték az életüket. Helyenként már-már a nézőnek kínos egy-egy "karakter" viselkedése. Én csak a hétvégi adásokat nézem, kiválasztás, párbaj. Amíg Renátó fru ott van, addig tök ciki ez az egész... Nem is értem miért nem sétálnak ki onnan a p*csába. Szerintem már csak kínjúkban vannak együtt bent... Erőltetett menet, ahogy sajna a műsor is... -
beby44 #153120 renàto "meg akarja ismerni jobban" Goslingot " nyitna felé"."Bàlintot màr elba...-am"Inkàbb halgasson a főnök asszonyára!!Na ezektől tényleg elszàll az agyam.Holnap megint köpköd meg veszekszik mindenkivel!Mikor lessz màr a döntő?Atya uristen ha nem lenne kedvencem màr rég offoltam volna ezt az évadot. -
beby44 #153119 Biztos,hogy döntőzni fog egyedül Robi meg Bàlint a 2 normàlis ember ahogy az előbb is irtam.Én màr most küldeném Kettőjüket a döntőbe.Már az se érdekel ki lessz 3-nak mellettük!!! -
Fantasico #153118 Igen ráadásul ez a jubileumi 10-dik széria, nem hogy új izgalmas jó dolgokat nem találtak ki, de mit is várhatnánk, a műsorvezetőktől kezdve, a műsor struktúráján keresztül katasztrófa az egész. Remélem Bálint minimum döntőzni fog, ebből a brigádból messze a legnormálisabb. -
beby44 #153117 Ez a legrosszabb leggyengébb évad az összes vv közül.Összesen van bent 2 normàlis ember.(màr ma mehetnének a döntőbe ha rajtam mulna)Semmi izgalom az egész programban ideàig.Simàn tudjuk ki lessz a kivàlasztott,azt is kiket visznek ki.% arànyokat is tudjuk àltalàban 99%-ba.Szórakozni nem igazàn lehet.Jol el lett cseszerintve az idei emberek bevàlogatàsa és az egész műsor sajna!!! -
beby44 #153116 Màr most el kéne kezdeni perelni az rtl-t,hogy mire véget ér a vv simàn elfelejtsék kivel akarjàk megnyeretni a vv10-et!!! -
#153115 Renátó egy labdát se bírt elkapni gyakorlásnál, de ő magyaráz.. 10 percet nem bírt volna ott állni nemhogy végigcsinálni. -
#153114 Ok a bentiektol hanynak, a nezok meg toluk, es meg mindig nem tunik fel nekik.. Kriminalis mennyire vakon vannak. Az ilyen kiszolasokkal hogy ha a nezoknek “ez kell” hat akkor ez, meg a tobbiek bohocok pedig magukat assak meg lejjebb, mar ha van meg hova.. -
#153113 "remélem amit mi láttunk azt a nézők is látják" -Fru
pont ezért mindig "tőletek" mentek csak haza, mert látják -
Fantasico #153112 Az mindegy, simán lwhet, hogy Moh ugyanannyit kap, mert lehet Fru, Renátó, Dani is ráteszi meg még kitudja, de tökmindegy mert ha Moh lesz kiválasztva, azis tökéletes, mert tuti Renátót vinné, és simán kint is hagyná. -
PunkZoli #153111 A legjobb az lenne, megtennék renátót villamesternek, és összebeszélnének, hogy szavazategyenlőség legyen :D
(páratlanul vannak Dani mondjuk rábassza Móra)
szerintetek ki menne párbajra? :D -
Fantasico #153110 Amilyen, gonosz, számító, kárörvendő Fru simán kivinné Vivit, és akkor sajnos még egy körig lehet, hogy bent maradna, de persze az sem biztos, csak ott lenne esélye, a többiek ellen nincs az az Isten, hogy bármelyikük is visszajöjjön. De tegnap megint mennyire undorító volt amit leművelt ez a törpe Robival szemben, minden egyes szavát kiforgatta, és a valósághoz semmi de semmi köze nem volt ahogy tálalta, nem véletlen, hogy Robi ennyire bepöccent, ilyen idegesnek még nem láttam, de pár napja még ott nyalizott neki, hogy milyen jó dolog, hogy Ő, mármint Robi pártatlan. Senkiházi, gonosz, megkeseredett szánalmas balfasz ez a páros, meg ilyet bemond, azt ugye tudod hogy Te nem vagy egy szinten Rencsivel... Hát ez az egy biztos mert Robi úgy kint hagyná azt a lúzert mint a szar, csak az lenne a legjobb ha Renátó valahogy Bálinttal tudna menni párbajozni, mert amilyen patkány módon viselkedett vele, és amilyen alpári stílusban beszélt hozzá végig, lehetséges, hogy VV százalékrekord dőlne azon a párbajon, simán el tudnék képzelni egy 90-10 es különbséget, vagy 95-5 öt, mert erre a senkiházi faszra, szerintem a családján kívül más nem szavazna. -
#153109 az elmúlt egy-két alapján szerintem Vivit nem vinnék. Frunál szerintem Dani még Renátónál Bálint védettsége miatt Moh esélyes -
Fantasico #153108 Hát igen olyan szinten fogalmuk nincs mennyire rühellik őket, ilyeneket mond Fru, hogy bárki ellen visszajönne, Renátó meg a kint hagyok mindenkit dumával, bohócoknak is rosszak, ráadásul ha tudnák hogy abból a csapatból toronymagasan Gina volt a legerősebb, és még Ő is olyat kapott Bálinttól a párbajon, hogy a fal adta a másikat, úgyhogy ennek tükrébe ez a két szerencsétlen hülye együtt nem tudna annyi százalékot összeszedni mint Gina. Az egész villából csak és kizárólag Vivi ellen van esélyük, szerintem Vivi a leggyengébb, de ha Őt vuszik ki lehet még akkoris kiejtik őket a nézők mert mindenki iszonytosan utálja ezt a Fru-Renátó párost. Vivin kívül mindenkivel szemben tuti hogy kintmaradnának. -
#153106 Ez a Fru+Renátó páros még mindig hisz benne h van bármi esélyük is van bárki ellen -
beby44 #153105 Int 6-2 Crot -
beby44 #153104 Foto Robiról meg Fruról amikor együtt kellett csinàlniuk egy feladatot.És a fogyatékos, elmebeteg renàtó benézte,hogy Robi kikezdett Fruval.Mert hàt olyan sötét szegény mint az éjszaka csillagok nélkül!!!