153993
ValóVilág 12
-
beby44 #153188 Én tudom miket mondott a moh én is láttam 1-2 bv.Engem az nem is érdekel,hogy miket beszél.Nem erről szólt a hozzászolásom. Én nem is erről irtam neked. -
kozi001 #153187 Belevalóba mondta ezeket.
De lehet kevesen nézik. -
beby44 #153186 Mert ugye Moht hasonlithatta volna akár egy Brad Pit-hez is:))"akár".Nem neki pont Gosling jutott "eszébe"!!!!! -
beby44 #153184 Mostmár értelek.A 153179 es vélemény nem az enyém.Én bemásoltam a saját véleményét!! és a 153180-assal válaszoltam rá. -
beby44 #153183 Ezt most nem értem moh mikor mondott ilyet? Én eggyetlen adásban sem halottam! -
#153182 Moh azt látszott h full poénból mondta akkor. nem is volt sok barátnője, mert volt egy több éves kapcsolata elmondása szerint. -
#153181 Nektek mi bajotok egymassal?:D -
beby44 #153180 Igazi jó ujj kis saját gondolatod'véleményed lett,mióta ezen az oldalon jártál.És ez a gondolat most jutott eszedbe amit megosztottál az emberekkel!!!Idézlek ---- SZERINTED---"Moh Ryan Goslingnak képzeli magát de szerinted maximum csak Robi aki tényleg hasonlit rá!!! :)))))))))))))))))) -
beby44 #153179 Micsoda jò ujj ònàllo vèlemenyedet osztottad meg az emberekkel egy màsik forum oldalon miutàn itt jàrtàl. :)) // Idèzlek! // Nem erre gondoltam.
" Hanem, ahogy nőkről beszél Moh. Mint a kutyáról. Tényleg idéznem kell és csak nekem tűnik fel ilyesmi? Vagy csak én nézek BV-t?
"Könnyesre szo*tom". "Alázom a nőt azzal h kiny*tom magam". stb
Ego meg ugye az egekbe. "Sok csaj örülne, hogy mellette feküdnék". stb
Egy 4/10-es hátulgombolós Ryan Goslingnak képzeli magát, mert max hízékony, barlangba élő, 18 éves csitrik között sikere van.
Aki viszont tényleg hasonlít az max a szakács Rob. :P" " :):)))))
Utoljára szerkesztette: beby44, 2021.01.18. 19:44:29 -
beby44 #153178 Remélem Robi,Bálint,Merci top 3 lessz!! -
#153177 Igen, de az csak részeredmény volt :-) -
kozi001 #153176 Most azon röhögök, hogy illemtan óra következik és a szekrényverő Renátó és Gina most hiányzik.
Be kell érnünk Danival. -
karajjj #153175 #153141 :) -
IXEMGabeo #153174 Látom kiesett a gyökér gyerek bár sokat nem láttam az evadbol -
kozi001 #153172 Moha történelmi győzelmet aratott.
Csak köze nem sok volt hozzá...
A tuját is oda lehetett volna rakni. -
#153171 Nah végre, kiesett ez a bunkó paraszt. -
#153170 Semmi gond :-) -
beby44 #153169 Igen tudom véletlen félreirtam nagy idegességemben. -
#153168 Alekosz a vv4-et nyerte, a vv5-öt Attila nyerte meg :-)
Attila az utóbbi években jól eltűnt, régebben még irogatott a fb oldalára, már azt sem csinálja. -
kozi001 #153167 Majd legközelebb írjam le minden héten?
Hunor meg csak ürítésre használta nőket, nappal meg kutyába vette őket! Ez a normális? Aham!
Lehet, hogy csak a BV-be adták le azt meg alig nézték.
Moh-ra emlékeztet. Az ezt nem csinálja és medált akar érte, hogy milyen jófej!
-
beby44 #153165 Milyen sivár unalmas életed lehet?Alekosz!Megyerte a vv-5 De jó!Végig mulatta jól érezte magàt nyert!Tavaly neked Hunor egy tuja volt!A leg normálisabb játékos a vv-9 be!!Neked a proli roli volt a favorit.Ezzel nincs is semmi gond .De félidő utàn ide kommentezel,hogy ki hol talàlja Alekoszt?Nekem ne irj légyszives!!Rosszul vagyok tőled!!És a szánalmas üres irigy életedtől is!! -
beby44 #153164 Végül is mindegy renáto már szinte leköpött,le..silt,ku..ázott mindenkit büntetlenül!!És csak ugy kiesik a párbajon mint a többi villalakó!Csak ismételni tudom magam!Szerencsés,hogy magyarországon él!!!! -
beby44 #153163 A régi villalakó vv Zsolt "yu tu"csatornàjàn olvastam az rtl nyilatkozatát.Hogy ők valójàban miért is mutatjàk be a renàto féle viselkedést az orszàgnak mert,hogy ilyen valójàban létezik az életbe és ezt tudni kell mindenkinek.Ez a mosom kezem egy vicc kategoria!!Nem dràga rtl a renátót nem igy kellett volna bemutatni hanem ugy,hogy màr rég ki kellett volna zárni a játékból!!nem kell ahoz a fizikai bántalmazást megvárni!!az lett volna a normális reakció,hogy azzonal kizárják.a jövőben màs villalakó is tanult volna abból ,hogyan kell viselkedni!Rekord szavazattal esik ki az biztos!!De azt sem érdemli meg,hogy párbajra menjen az ilyen ember. -
beby44 #153162 Marha jó hatással van Bálintra a danival való haverkodása!!Sajnos ez egyre durvàbban látszódik Bálinton!! -
beby44 #153161 Ez van sajna.Hasonló stilusa volt már nem egyszer nem kétszer,még lessz is.Nem hiába Gosling a kedvencem a legelejétől és nem Bálint!!!! -
#153160 Balint-tol mi volt ez a legalja stilus tegnap? Meg ha igaza is volt ez eleg visszataszito volt tole, bar gondolom ittas vokt o is.. -
beby44 #153159 Olvasd már el mit irtam.Az iróniát te érted??"sugàrzik a szeméből az értelem"mert olyan értelmesen tud nézni.magyarul sötét,mint az éjszaka!! -
kozi001 #153158 Mohnak sugárzik az értelem a szeméből? Max VV szinten!
"Ha a nap felrobban, akkor leesnénk!" VV Moh -
kozi001 #153157 BAlekoszt Érden meg lehet találni! -
kozi001 #153156 Elején is rühelltem a fikakevő Danit!
Ahogy Proli Úrral indított, az szívlapát!
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2021.01.15. 13:36:21 -
kozi001 #153154 Mohcsing vagy Daniella a Dunáig repüljön majd a végjátékban!
Utána nyerhet Bálint vagy Robi!
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2021.01.15. 13:36:45 -
#153153 Igen, de ha Renátó és Moh között kéne választani, akkor egyértelmű Moh-t választanám. Rá is szavaztam, Renátó egy gusztustalan paraszt, remélem kiesik a fenébe szombaton :D -
beby44 #153152 Viszlàt való vilàg 10 remélem vagy Gosling vagy Bàlint megnyeri.Én 10 fillért nem adok az rtl -nek avval,hogy tovàbb nézem!!! -
beby44 #153151 Milyen furi pont nekik van bent kapcsolatuk.Egyedül sem viszik semmire a "nagy szerelmük"meg még csak egy plussz ami erre ràsegìt!Nesze nekünk!"jubileum"!! -
beby44 #153150 Én sose birtam danit nàlam renàto dani moh mindig is egy szinten volt.moh-nak az értelem sugàrzik a szeméből minden eggyes pillanatba.renàtonak meg daninak ugyan ugy csak a szàjukon keresztül mikor kinyitjàk a szàjukat és megszólalnak.A hàrom "tesó"! -
beby44 #153149 Pl egy Vitkó a (köbön!!!!!)karakter legyen az fiu vagy làny mindeggy!!!Na az lenne egy igazi jubileumi évad!!!Végülis félidő alatt megismertünk mindenkit a màsik félidő alatt nyugodtan mehetne be valaki.Istenem miért nem enyém ez a műsor.Ezek a szerkesztők semmi fantàzia.Dög unalom az egész.Csinàlnék én jubileumot ha lehetne!!! -
beby44 #153148 Nevetnék ha Vivi feladnà és beküldenének helyette valakit valamilyen külölnleges karaktert szórakoztatot valami nagy fazont mint anno Vitko volt és megnyerné a vv10- et.Na akkor legalàbb lenne izgalom ebben az évadban.De màr a félidő elmult nincs rà esély, ha valaki feladja nem küldenek be màr senkit.Mekkora lenne pedig!!Igaz szegények màr több mint félideje benn vannak.De ha az enyém lenne a műsor és nézettséget akarnék biztos megtenném!!! -
#153147 Igen, pedig én birtam az elején, most nem csinál mást csak kúrja a Virágot meg kötözködik. -
#153146 Borzaszto egy nagy gyoker ez a Dani is. Semmibol csinal folyamatosan ugyet.. -
peteimii #153145 Igen utána már én is láttam, vissza néztem, de köszönöm hogy meg írtad.