153993
ValóVilág 12

• beby44
    Még kiesik reànoto, Fru ,Dani kinthagyja moht valószinű elég simàn.És utàna lessz csak "érdekes" ki nyeri.Gosling vagy Bàlint!!
  • Ironman2
    Mindenkinek Boldog Újévet,de én már csak hírekből követem ezt a szart.Győz amelyik győz,senkinek se szurkolok,mert egyik se érdemel 36 milliót.Kb 3 hete nem is nézem az adásokat.Aki még követi,annak sok szerencsét!
  • ForzaInter
    Mi volt azon a polon?
  • peteimii
    Úgy úgy :)
  • Zs0lt1
    Nagyon remélem Gina ma kiesik. Utána mehet majd Fru meg Renato.
  • Dency
    Nem értem FRU is hogy tud vele lenni, furcsák a nők az biztos.
  • Fantasico
    Ez jó kérdés, már a múltkori is amit leművelt Moh-val szemben ott is ment minden, buzizás, kutya, punci, egyszerűen ez a senkiházi jellemtelen gyökér észérvekkel nem tud jönni csak ilyen nagyongyenge alpári támadásokkal, mondjuk, hogy tudna észérvekkel jönni amikor se esze, se érvei nincsenek. De az a legviccesebb, hogy pobt Bálinttal szemben használ ilyen szavakat, hazug kutya stb, aki aztán tényleg mindig megmondja a véleményét, és kiáll az igazáért mégha ezáltal folyamatosan ment és megy is párbajozni, mindig teljesen reálisan beszél mindenkihez, amikor kell valós hiteles indokokat hoz fel, logikus teljesen valós érvekkel támasztja alá az általa vázolt dolgokat, dehát ez a dagadt gyökér csak kutyázni tud egy értelmes szava nincs. Hát ez mondjuk olyan mintha egy vak emberrel akarnál megnézettetni egy Picasso, vagy Van Gogh képet, ami nem megy azt hagyni kell, majd amikor kijön ez a tapló, akkor szembesül azzal mennyire, és milyen szinten vakon volt, na ebben győztes lehet, mert ennyire még senki nem volt vakvágányon.
  • nordan
    Renátót miért nem bassza már ki az RTL??? én nem vagyok meleg párti,DE ez a folyamatos buzizás ami tőle jön még nálam is kiveri az elfogadás biztosítékát!
  • Fantasico
    Renátó " Meg fogom nyerni a játékot" . Azóta úgy röhögök, hogy már a hasam is kezd fájni. Ez a szerencsétlen, jellemtelen, gyökér , maximum álmában nyeri meg párszor, de ottis csak a lúzerek és balfaszok játékát, mert az első párbaján atomjaira fogják zúzni ezt a dagadt gyökeret.
  • peteimii
    Jézusom Gina takarodj már haza. Kib@szottul idegesítő... Hányingerem van már az "embertől"...
  • beby44
    Dani mit képzel magáról?Sötét tapló féreg.Probàl veszekedni Goslingal?Hol él ez a sötét csöves senki!Hiàba nyalja Bàlint seggét hosszú hosszú km-re vannak egymástól.Csöves genyó csak igy érvényesült eddig,hogy a Bàlinttal haverkodott!!!
  • beby44
    À attól ne félj,hogy a neandervölgyi kiesik a Gina ellen. Vele akarjàk megnyeretni.Neki külön kellett volna csinàlni egy való vilàg Vip-et VV celebet.Ismert embert berakni?A sok hülye ezt kint beeszi és szavaznak rà mint àllat!!
  • Fantasico
    Tökmindegy Merci hova áll, rá is azért szavaztak annyian, mert az adott helyzetben teljesen alaptalanul, igazságtalanul, kiprovokálva lett bűnbaknak kikiáltva és kihívva, ezért küldték ilyen arányban vissza, ennek semmi köze, ráhatása a Gina-Bálint párbajhoz. Mint azt már írtam korábban Gina nagyon elbaszta a kihívást, hiába szívből döntött, ez most jelen esetben édes kevés, mivel Bálint ellen az égvilágon semmiféle valós vádat vagy indoklást nem tud felhozni, teljes mértékben támadhatatlan számára, nem tud rajta fogást találni. Fordított helyzetben Bálint valós hiteles dolgokkal tudna érvelni ha szüksége lenne rá, de nincs mivel megint egy indok és érv nélküli párbajra kényszerült, teljesen vétlenül. De ha kéne felhozhatja, hányszor próbálta, higgadtan, nyugodtan jó belátásra bírni Ginát és felnyitni a szemét, hogy próbáljon a saját orránál tovább nézni és látni, de Gina végtelenül egyszerű és buta, az ilyen ember pedig menthetetlen. Renátó továbbrais a legalja, hála az égnek napról napra rombolja a nemlétező renoméját, ez a szerencsétlen, gyáva féreg, próbálja kicsinyes proli károgással húzni Bálintot, dehát ez is csak a végső kétségbeesett próbálkozásai egyike, mivel látja Bálint elképesztő stabil, imádják a nézők, az ellenfelei hullanak mint a legyek, tele a gatyája a lúzerek királyának, de ami késik nem múlik, tolhatja de megúszni nem fogja tudni a párbajt, ott pedig porrá lesz alázva.
  • peteimii
    Mercy be állt Gina mögé, így akkor Mercy követői vajon kire szavaznak majd? És ha Mercy így akarja kint "hagyni" a Bálintot? Ez az egyik. A másik pedig hogy ha előre megvan a forgatókönyv, és pl Bálint ki esik. Teljesen új erő viszonyok, csapatok, stb. Lehet hülyeség de sosem lehet tudni. Annyira egyértelműnek tűnik, hogy Bálint megy vissza, mire el jutunk a párbajig még sok minden lesz itt. Sok minden előre meg van rendezve itt gyerekek.
  • peteimii
    Hát igen. Lehet hogy már fel adta... Vagy csak nem akart segget csinálni... Passz. De szerintem ő nem is akarja ezz tovább csinálni. Mondjuk sajnálni én sem sajnálom az tuti.
  • beby44
    Jól látod.Robi is mondta neki,hogy aggyal döntsön és Frut vigye!!
  • Darthmushroom
    az lett volna sima ha frut visszi
  • beby44
    Meg is érdemli a Gina.nem sajnàlom.Szàndékosan bilincselték össze Bàlintal,hogy közelebb kerüljenek egymàshoz.3 emberről lekerült a kendő.még Amanda levelét is megkapta amibe irta kiket vigyen.(ilyet nem szokott csinàlni az rtl)plusz még Anikó is ràkérdezett a levélre.Plussz Robi is megmondta az igazat neki Fruról.Aki ilyen hűlye és makacs avval nem lehet mit kezdeni!!!
  • Fantasico
    Nem hinném, hogy Gina 30 százaléknál többet össze tudna szwdni Bálint ellen, azzal együtt, hogy abból a hármasból messze Ő a legerősebb, Renató és Fru szerintem 15 százalékot sem tudna összeszedni Bálint ellen. Sajnos Gina nagyon buta, a lehető legrosszabb döntést hozta, nem képes az orránál tovább látni és ez a játékába fog kerülni, de aki ennyire hülye és vak az meg is érdemli.
  • peteimii
    Remélem is :)
  • beby44
    Lessz az simán 70% fölött Bálint javára szerintem!!!!
  • peteimii
    Azért én nem gondolom, hogy ez sima mecs lesz. Szerintem ez most szoros lesz, van egy olyan érzésem. Remélem tévedek. Nyilván a romák mind Ginara tesznek. Ez alap. És az már önmagában is számottevő, ez mellett vannak nála messze rosszabbak is a villában. Bálint tábor is elég nagy, én egy 60-40 tippelek azért. Természetesen Bálintra!De lehet meglepetés lesz...
  • beby44
    Sajnos nem tudom sajnàlni a Ginàt.Kapott elég segitséget elég jelet az rtl-től,hogy ne a Bàlintot vigye.Aki ilyen vak és hülye az simàn kiesik nem kérdés!!
  • Fantasico
    Legalább ezzel is tovább erősödik, de ezt most Gina nagyon elbaszta, mert Vivi ellen simán visszament volna, de Renátó és Fru ellen is nagyonsimán, a lehető legerősebb ellenfelet választotta, ami tiszteletreméltó, csak ezzel lényegében alá is írta a halálos itéletét, mert Bálint ellen teljes mértékben sansztalan.
  • tamasatya
    ez már vicc, hogy Bálint harmadszor megy mások meg ott ülnek hetek óta lóf@szt nem csinálva.
  • Fantasico
    Peti a VV2- ben volt és úgy emlékszem harmadik lett, Vitkó Laci nyert aki hatalmas forma volt.
  • IXEMGabeo
    Az nem Frenkie volt?
  • Zs0lt1
    Hát a VV3-ból Peti se volt kutya, aki verte a nőjét és stb. Renátó hozzá képest sehol nincs, bár jó úton halad arra a szintre.
  • peteimii
    Beteg ez a Renátó. És akkor a fru még azt mondja ilyennek kell lenni egy férfinak... Pont egymásnak valók. Renátó beteges féltékenysége kinti életben kíváncsi vagyok hova fajulna. Ilyen embernek nem való nő.. Birtoklási vágy, kisajátítás, uralkodás, beteges féltékenység... Szánalmas. A VV történetének messze legalja játékosa minden értelemben...
  • Darthmushroom
    és tovább tetőzi a mai adásba
  • Fantasico
    Éjjel Nappal Budapestben volt és van, de a Mellékhatás című RTL saját gyártású sorozatában is szerepelt pár részben.
  • Dency
    Srácok ki ez a schumacher vanda spiné aki a belevalót szokta néha vezetni? Még sosem hallottam róla.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.12.29. 19:33:27
  • IXEMGabeo
    Hogy mondtátok az elején ez a Renátó milyen jofej és van eselye:D pedig látszik a fazonon hogy nem komplett... Tipikus elkényeztetett diszbuzi teli agresszioval
  • peteimii
    Jól ki készült a kis csaj. Mondjuk Dani is eléggé kocsog most. Amennyire én láttam ő játszotta el a dolgot a buliban a Virággal. Aztán jött a revans. Erre Dani féltékeny lett. Amúgy hova alázza le magát még szegény kis csaj. Dani játéka is rá mehet erre. Hát.. Nem lesz több seggbe kuki :) azért a Virág szülei ezt biztos szívesen hallják :) ez nagyon beteg...
  • ForzaInter
    Ez a Virag mennyire gyerek még..
  • Darthmushroom
    Kedvelem Danit, de komolyan azért nem fog nyerni mert Virággal így viselkedik. Kiderült már h lehet érez iránta csak nagy az arc vagy ahogy Bálint mondta volt egy nagy csalódása de ha így folytatja ezért nem fogja megnyerni.
  • peteimii
    Igazatok van. Ti nem tudom hogy vagytok vele én minden párbajnál "izgulok" :) ha lehet így mondani, hogy ezeket a fattyakat küldik vissza. Igaz ez a régi évadoknál volt néha jellemző. Ki tudja mi kell a népnek, és hát ugye számomra még mindig kérdőjel az, hogy mennyire van előre le vetítve a forgatókönyv. Már most kíváncsi leszek nagyon a hétvégi százalékra. Néha ezen teljesen ki tudok akadni :)
  • Fantasico
    Szánalmasak, és ki mer olyat ejteni a száján, amikor kint cigiztek, hogy "kint hagyom mind a gecibe" nem tudom, hogy mit képzel és mit gondol magáról, de valami borzalom az ember, egy normális megmozdulása nem volt, egy épkézláb tanácsot nem tudott adni, hullanak körülötte mint a legyek, és még mindig nem képes észrevenni mennyire vakon van hetek óta, öröm lesz nézni amikor kiesik, szánalmas, gyáva, jellemtelen nyuszi.
  • Darthmushroom
    még egy hónap+ után is veri magág mikor mindenbe tévedett, de a 10 évad alatt szerintem ő meg az "asszonya" a legrosszabb.

így vagy úgy de néztem minden évadot de ők mindent visznek rossz tekintetbe
  • peteimii
    Egyet értek. Minden alkalommal benne van a levegőben, hogy egyszer ennek a Renátónak el fog járni a keze. Látszik rajta hogy ez egy agresszív vadállat. Mondjuk lehet hogy tévedek, úgy könnyen erős bárki, ha tudja, hogy a végletekig provokálhat bárkit mert senki nem fog adott helyzetben először ütni... Úgyhogy inkább gyáva lehet.