153993
ValóVilág 12
-
peteimii #153229 Sokan írtátok mennyire le futott ez a széria. Hogy lehet előre tudni kit mikor... Valóban így van. Néztem néhány hétig minden nap a műsort, aztán már csak heti egy alkalommal vissza nézek talán egy fél adást. Nekem a Renátó Gina stílus ez elején be tette a kaput. Csak a kiválasztás, kihívás és párbaj kb két perces videókat nézem meg hetek óta :) a vv9 Zsuzsu győzelme is be baszott anno, ez a vivi nálam ugyanaz a kategória... És ami a legrosszabb az a szerkesztők részéről maga a műsor menete. Szándékos erőltetett konfliktus gerjesztés, vegyél fel a fejedre egy disznó fejét aztán abban oltsd szét a másikat. Vagy mit tudom én milyen állat feje az... A szereplők folyamatosan a kameráknak játsszák magukat. Ennyire színpadias egyik vv sem volt. És pontosan ez viszi el az egészet... A jöttem láttam buktam még a leg érdekesebb része a műsornak. Angol óra, hulladék és jóga... Bassza meg a kutya :) Majd a top 3-4 körül be csatlakozom újra. Csak ne megint egy picsogó rinyálógép nyerje meg.. -
beby44 #153228 Alig vàrom,hogy kiessen a kèt sötèt paraszt!! -
Fantasico #153227 Így van Mercivel és Virággal együtt ez a négyes katasztrófa. Merci olyan idegesítő ezzel a hanggal meg az ostobaságaival, minden nap ugyanaz felkeltem csináltam reggelit Moh-nak, bevittem Moh-nak, megetettem Moh-t... Kit érdekel ez a szerencsétlen hülye még mindig nem látja hogy Moh telibe szarja, Bálint meg Robi is csak mosolyogni tudtak amikor a szerencsétlen a reggelit csinálta, tényleg szánalmas ez a lány olyan szinten nem érti és nem képes elfogadni, hogy nem, higy az már nevetséges, de mivel ennyire buta és rommá alázza magát meg is érdemli, de itt még hatalmas sírás rívás meg gyűlölködés lesz a részéről Moh felé, mert ugyan amíg Moh megeszi az elkészített reggelit, meg amíg este megdugja amíkor úgy alakul, addug Moh a legerősebb, a legokosabb, a leg leg leg... aztán amikor majd beüt a krakk és jön a nagybetűs NEM, na akkor Merci szerintem 180 fokos fordulatot fog venni Moh-val szemben és minden energiájával azon lesz, hogy Moh aká vágjon. Eközben Bálint és Robi hátradől és nézi majd élőben a mozidélutánt, közben jókat szórakoznak. Szerintem már Őkis úgyvannak vele csak repüljenek már az embetek, hogy a végén lejátszhassák a döntőt. -
kozi001 #153226 Vége a közép játéknak!
Jöhet a játék igazán jó része!
Amikor a két modortalan, suttyót, Danit és Moht a Dunáig repítik! :P -
#153225 Ezt az üvegen keresztül családtagokat nézést az angol big brotherből vettték, csak ott kicsit durvább volt, ott még sirni sem lehetett, ha valakinél megláttak egy könnycseppet, már bukta. Aki meg megnyerte az beszélgethetett pár percet velük. -
#153224 Ma este már útnak is indulhat :D -
kozi001 #153223 Virág nagyon ostoba.
Fruval ellentétben nála valóban el tudom képzelni, hogy kint együtt marad "Proli Úrral"! -
#153222 18 evesen ekkora szegyentelen kurvanak lenni mint ez a Virag.. Dani-val egyutt meg igy kepernyon keresztul is kellemetlenul erzem ha ezeket latom, ahogy Balint mondta.. -
#153221 Virágnak van a legtöbb insta követője, amit már csak azért nem értek, mert az összes posztjához csak negativ hozzászólások vannak. Mindenki szidja, mint állat, de akkor miért követik be? -
#153220 Köszi a linket! -
beby44 #153219 Filmontv.online -
beby44 #153218 Filmontv.online Ott fent van az összes rèsze.Sajna a linket nem tudom bemásolni ide. -
#153217 most nézem h van már renátos.. na azt én is megnézném h mit talált ki, miért kapott olyan kevés százalékot. mert gondolom nem jött rá azóta se h az eddigi 10 évad egyik legunszimpatikusabb karaktere volt a viselkedésével. -
#153216 Srácok, ezt a jöttem láttam buktam, prémium cuccot meg lehet valahol nézni rtlmoston kivül? -
beby44 #153215 Ugyan ez a vèlemènyem erről mint neked!! -
beby44 #153214 Nem semmi,hogy moh Vivire rakta a jelèt.Vivi amugy is kapott volna 3-at!!Èn nem tudom de ha velem igy beszèlne egy dani ès igy szètoltana minden nap biztos danira tennèm!De hàt moh ilyen okos ennyi tartàsa van.Csak ahoz van esze,hogy egy 18 èves buta lànyt hülyènek nèzzen ès kihasznàljon!! -
beby44 #153213 Szerintem Viràg ellen is lenne esèlye .Viràg semmit nem csinàl minthogy a dani àrnyèkàban èl. -
Fantasico #153212 Vivinek Fru-t kell kivinnie párbajra ellene talán lenne esélye, és mivel a jelet is rá tette így logikus is lenne. Virág majd Mercivel fog menni. Borzalom lett az egész nézhetetlen egyébként Dani sose volt normális de ez a hetek óta tartó sértődése nevetséges, meg amiket Bálintnak is mondott egy vicc ez a gyerek, Moh ellen simán ki fog esni pedig Moh is egy abszolút középszerű játékos. Merci olyan idegesítő lett hogy elviselhetetlen hónapok óta ugyanazt csinálja nem veszi észre, és nem képes megérteni hogy Moh igazából leszarja, persze jól megdugja esténként ha úgyalakul, de egyáltalán nem akar tőle semmit és nemis fog, de ez a szerencsétlen, szánalmas Merci olyan szinten alázza porrá magát, mert teljesen bele fan zúgva a gyerekbe, ezért persze Moh a legerősebb, a legokosabb a leg.... idióta ostoba buta lány ez a Merci de nagyon. Ha Bálint nem lenne már félszemmel sem követném ezt a szart olyan szinten nézhetetlen lett az összes játékos kuka, Bálint az egyetlen normális és teljesen korrekt forma, még Robi is kiemelkedik a többi agyhalott selejt közül, de Bálint az elejétől fogva nagyon stabil és mindig kimondta és kimondja a véleményét mégha emiatt párbajokra kellett mennie is. Dani meg nem tudom mit próbálja osztani a nemlétező észt, amikor még egy darab párbajon nem volt, és azt hiszi az a szerencsétlen hülye, hogy Bálint azért jött vissza mindhárom párbajról mert Ő mögé állt, agyaúristen, és a többiek is azért álltak mögé mert Ő odaállt, ez a gyerek nem tudom mikor fog felébredni, de lehet már csak akkor amikor az utcaajtóval fog szemben állni. -
nordan #153211 elcigányosodott -
#153210 Sosem kedveltem Vivit, de ha a Virágot vagy Frut viszi ki rászavazok :-) -
beby44 #153208 Utàna Robi is mehetne pàrbajozni danival.Fru eddig pàrbaj nèlkül megusznà!!!! -
beby44 #153207 Ha ezt a Vivi nem fogta fel,hogy a Robi mit mond neki a fürdőbe akkor tènyleg sajnálom!!Egyszerű mint a pont vigye ki Viràgot ès hagyja kint.Bàlintra leszek kivàncsi ki mögè ál Dani "haverja"miatt.Ha Vivi Viràgot viszi!! -
#153206 Frunak mi lett a szemöldökével? :D -
kozi001 #153205 Én se értem. Gondolom fiatal, sportos. Sokan csak fél szemmel követik meló után fáradtan. -
beby44 #153204 Ledöbbentem ,hogy sokan hogyan "sztárolják"rengetegen első helyre teszik előrébb mint Bálintékat.Ez valami vicc remélem.Ha ez megnyeri én a dunába ugrok sullyokkal a lábamon!! -
kozi001 #153203 vicc -
kozi001 #153202 vicc -
kozi001 #153201 vicc
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2021.01.23. 12:42:30 -
kozi001 #153200 Ez a Moh elképesztő mikről beszél a Belevalóban...
Fura, hogy ezt nagyon kevesen látják. -
beby44 #153199 10- ből 4-es.bocsi már teljesen meghülyültem:)) -
beby44 #153198 :))ugy ahogy mondod.Én örülök,hogyha nem mutatják.Ha Merci nem nyomulna rá én észre se venném,hogy a villába van.Minek nézni nekünk a 4-ből 10- es kamu Goslingot mikor nekünk ott az igazi!:)))))))) -
beby44 #153197 Robi is megkaphatott volna pár csajt.Bàlintra is nyomultak páran de mit csinált Bálint visszautasitotta.Az igazi férfi ilyen!De ez a moh egy semmilyen karakter semmi egyénisége semmi véleménye számomra egy nagy nulla minden téren,borzalom az ember!A három nagybetűs férfi a villában moh,dani,renáto!! -
kozi001 #153196 Szerintem Moh már nem akarja kirakni erélyesen, ahogy kellene erre a pár hétre.
Mert akkor kevesebb kamera időt kapna. -
peteimii #153195 Pontosan erről van szó! Csak sajnos nem esik le neki hogy Mohnak csak arra kell.... amit moh csinál az "az újra és újra el ülteti benne hogy van valami".. Ez a legrosszabb... Vagy legyen távolság tartó, vagy legyen komoly. De ez a való világ :) -
beby44 #153194 Merci meg Moh már voltak "eggyütt"többször is.Pont ezért csodálkoztam ,hogy nappal meg löki el magától Mercit folyamatosan,hogy ők csak barátok.Ezét nyomul Merci szerintem,mert igy elég nehezen érti,hogy hányadán is állnak Mohval!! -
kozi001 #153193 Angol tanár de jó arc.
A kezdő csoportot nagyon jól kezeli. Én egy levél Xanaxszal indítanék a helyében. -
DrHz #153192 Szerintem Merci undorító. Buta is. Levakarhatatlan Mohról. Moh őszintén megmondta, hogy nem érez iránta semmit, legyenek haverok és segítsék egymást. Merci ezt képtelen felfogni. Ami számomra undorító, hogy a Merci folyamatosan támadja a Moht, mert nem bírja elviselni a visszautasítást. Az általa "barátságnak" nevezett érzése valójában levakarhatatlan szerelem Moh iránt. Tehát amikor Moht támadja, hogy nem jó barát, akkor valójában a visszautasított szerelemről beszél és ez ami szánalmas. Nem Moh alázza a nőket, hanem buta Merci, mert ennyire nem lehet egy nő lerázhatatlan. Azt, hogy ki miket mond bent, hagyjuk. Ha Moh alázná a nőket, már rég megdughatta volna Mercit, aki persze vinnyogna örömében. De Moh nem teszi, mert nem érez iránta semmit. Szemben Danival, aki viszont tényleg maximálisan kihasználja Virágot, mert ahhoz remélem nem fér kétség, hogy kint egy percig se fogja felvállalni.
-
beby44 #153191 Ez a hét nagyon jó lessz.danin tegnap annyit nevettem,hogy a hasamat fogtam. "Work áá igen az a munka á nekem az most pont nincs éppen keresek" két nappal ezelőtt meg mondja Virágnak "áá nem lehet én nem járok majd szórakozni én reggeltől este 8-ig dolgozok Virág te minek akarsz majd szórakozni járni?Az ugy nem lessz jó!!:))))) -
kozi001 #153190 Úgy legyen! :) -
beby44 #153189 Mindeggy.Remélem a top 3 Gosling, Bálint,Merci lessz!!