153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #146015 De gyorsan visszavontad.D -
IXEMGabeo #146014 ennek az Izának elég lapos segge van mellesleg:S -
IXEMGabeo #146013 mit szólsz ahhoz h Simonék szakítottak?:)
Charlotte számára most ért véget a taktika:P -
#146012 Hát jah valahol Krisz sejtette hogy ö lesz a kihivott és mindent megtesz annak érdekében higy vissza is küldjék !
Nem hülye gyerek ez a Krisz és most már tényleg jó lenne egy Krisz Röfi döntö ! XD -
IXEMGabeo #146011 na most megint a szavazatok kellenek:DDD
ez a Krisz sem hülye...ha paranoiás lennék azt mondanám, hogy "taktikázott" azzal mikor Izára tett;) ugyanis ő tudta azt, hogyha Aurélió lenne a kiválasztott őt hívná ki -
#146010 Tudom de a Fifa 2014-el ugyis még tartozom ! :D
Az durva Krisz és Iza nem szarakodnak még tusolás közben is egymást kényeztetik ! :D
Na ez kell a nézöknek nem pedig a bögö masina Aurelio ! XD
Krisz és Iza újra akcióban XD -
IXEMGabeo #146009 vicceltem a PC-vel kapcsolatban;) -
#146008 Azt nem igérhetem meg de már ugyis jövök neked majd egy Fifa 2014-el !
De ha Krisz nyerné meg akkor finanszirozom az egyik fontos PC alkatrészed ! XDDDD -
IXEMGabeo #146007 wesker, ha Krisz megnyeri a VV6-ot ugye veszel nekem egy új PC-t?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#146006 Én is szeretném hogy Krisz menjen vissza de erre sajnos esély sincs !
Mert az agyhalott nézök igyis ugyis erre a bögö masinára fognak szavazni !
Kiváncsi leszek a többiek arcára amikor Krisz állitana be holnap ! :D
Az durva lenne ha egy Krisztián Röfi döntö lenne azt ugy megnézném ! xD -
IXEMGabeo #146005 sajnos az agyhalott nézők úgysem veszik észre mire megy ki...
szeretném, ha Krisz menne vissza meglepetés lenne;), ha ez megvalósul, hogy kiveri a digót, akkor ő tuti győztes -
#146004 Hát remélem ezzel a sirással nem fogják vissza szavazni mert ez már szánalmas amit csinál !
Ennél még Cristofel is szórakoztatóbb volt a VV5-ben !
Ebből is az jön le hogy csúnya gonosz Krisz meg szegény kicsi Aurelio ! -
IXEMGabeo #146003 ezért csinálja...de eddig úgy látszik bármit csinált bejött a "nézőknek"...az a baj, hogy szánalmas...
Krisz is támadható több dologért aláírom, de 100x különbb Száccsiónál...
nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de Cristofel 100x szórakoztatóbb volt ennél a majomnál pedig őt se bírtam:DDD -
#146002 Ez most komoly vazee Aurelio olyan fasza gyerek volt hogy kihivta Kriszt
most meg az első komolyabb szócsata után elsirja magát mint egy kisgyerek !
Ez most komoly ? Ha annyira kemény csávó volt hogy ki merte hivni Kriszt akkor legyen férfi és ne egy sirós kis gyerek !
Aurelio akkor kellett volna gondolkodnod mielött kihivtad volna Kriszt mert Krisz oda teszi magát keményen te akkor miért nem ?
Komolyan mondom ha holnap ez a bögö masina megy vissza világgá megyek nehogy már erre a bögömasina tetsszen a nézöknek !
Csak nehogy az legyen hogy ez a bögö masinát megsajnálják a nézők és csak azért is vissza küldik !
Kriszre most emberére akadt oda fogja tenni magát keményen ! -
#146001 Csak a szokásos. -
thom4s #146000 mi volt a végén ez a sírógörcs? -
#145999 kossz. ezek szerint lemaradtam rola :D -
#145998 Ping pong közben kifordult..vasárnap után majd tudja pihentetni, mert utána 10 napig sok dolga már nem lesz a villában, mikor visszamegy :) -
#145997 aurelionak mi lett a labaval? csak en maradtam le vmirol? -
IXEMGabeo #145996 wesker:)
Simon és CH szakítottak
hát igen, a lóvéhiány megint kiütközött;)
múltkor még nem volt hivatalos, mikor a Blikk és egyéb oldalak összevissza hazudgáltak...ezt most maga az érintett fél írta ki -
IXEMGabeo #145995 hibátlanul?? rohadtul nem volt köze most se annak h a 2 fiú megy párbajozni:) pusztán mázli, mert ugyan beszélt róla, de köze nem volt hozzá...Izáékat se tudta szétválasztani csak ideiglenesen...Attila se játszotta tökéletesen a játékot jól csinálta, amit csinált és sokkal korrektebb volt, mint Viki, de mikor Péterrel szövetkeztek mindig az jött vissza a párbajról, akit nem szerettek volna...kivéve Shadi
Mióta kiesett Dávid ellen fosnak Vikitől holott nem ő legnépszerűbb továbbra is azt tartom...egyszerűen senki nem választja, nem hívja ki vicc h a döntőig így menetelget, de ez a többiek csököttségét jelzi, hogy mindig megbíznak benne... -
#145994 Sajnos ez sohasem fog létre jönni Aurelio túl gyáva hozzá ! -
#145993 Au-Viki párbaj mi komoly lenne... -
#145992 ott mi található, és miért rejtegetik mindenáron? :D szvsz sima kamerás szoba, bár eléggé hülye a kialakítás ahhoz képest, tehát fene tudja...
-
Stockbauer33 #145991 A Viki tökéletesen megmondta h ezt a játékot játszani kell.Tetszik nemtetszik a dagadék ugyan olyan hibátlanul és szépen játszotta mind az elözőbe az Ati.Csak látják az emberek kijátsza és ki erőlködik.Még emlékszem h pezsgőt bontottál :DD Maradt nekem is egy szilveszterről ha nyer most a helikopteres megbontom -
#145990 Na ha igy lenne hogy Iza nyerd meg te és felköltözök hozzád az igencsak durva lenne de ennek kb az esélye 1 a milliárdhoz ! :D
De ha mégis igy lenne amit kétlek akkor 3 topiklakó abban a szerencsében részesülhet hogy gazdagabb lesz egy általa választott steames játékkal ! xD
DE hát ugyse aggodom mert nem igy lesz !
Most Krisztián kiesik utána Aurelio és Röfi elintézi hogy Iza legyen a kiválasztott és Iza bárkit is hiv ki kiesik csak akkor van esélye ha lesz elég mersze kihivni Röfit akkor esetleg benne lehet a TOP3-ban !
És létrejön az eddigi legrosszabb TOP3 ! Aurelio Röfi És Zsófi
-
Stockbauer33 #145989 És a sok tini picsának miért nem jön be a vidéki tahó?Féldeci szesztől késsel rohangál az I G A Z A T mondó fasza gyerek Ja és HÚAAAA mert kemény ám nagyon.A rádiósoknál is megígérte h kimegy és ez meg az lesz LOL :DD (Nyerd meg te Iza és felköltözök hozzád (Győzzön a büdös gyökér vidéki paraszt Krisztián) -
#145988 A próféta szóljon belöled reméljük most is bejön a megérzésed ! :D
-
#145987 Ez igaz sajnos. Én is csak abba bízom,hogy kivételesen eddig az ment vissza mindig,akit szerettem volna.
Nem szeretném,hogy ez a széria itt a végén szakadjon meg.
Úgy hogy Krisz megy vissza, fix :D -
#145986 Ezt mondom én is a sok tini picsa ugyis rá fog szavazni Krisznek esélye sincs mert a mai lányoknak egy ilyen magamutogató beképzelt idióta kell ! -
#145985 Úgyis Aurélia fog nyerni, mert a sok tini picsa rá fog szavazni.. -
#145984 Aztán ne hogy sírás legyen a vége :D -
IXEMGabeo #145983 Auréliónak is sokszor eljárhatott volna a keze:) Ha Krisz idegbeteg részegen Aurélió józanul is labillis idegzetű... -
#145982 Nah Jah az még várat magára mert egyrészt még sehol sem találom ahol jó áron betudnám neked szerezni ! :D
De ami késik nem mulik ne aggódj :D -
#145981 Tévedés mert nem lehet többször szavazni hiába próbálják is manipulálni !
Mert ugy van beállitva hogy naponta csak 1 szavazat engedélyezett !
És ha megpróbálnak más IP cimről szavazni akkor azt már nem fogadja el !
-
Ironman2 #145980 Pontosan! Ez a fenti szavazás is egy nagy kamu,mert fake ip-vel simán lehet manipulálni,úgyhogy köszi wesker,de ezt nem vesszük be! -
#145979 Teljesen mindegy Viki mit mondott.Aki nem tud uralkodni magán az ne menjen közösségbe.
Krisz full agresszív részegen ami elég gáz.
Ha nem kamerák előtt lenne már többször eljárt volna a keze az tuti.
Az is milyen viselkedés,hogy 10 centiről köpködjük egymást?
Késes mászkálásáról nem is beszélve.
lol -
Ironman2 #145978 Ha nem köt bele Simonba az udvaron. -
IXEMGabeo #145977 Itt Viki sajnos belebeszélte a hülyeséget, hogy védje meg a kacsáját...összevesztek megesik az ilyen...mégse miatta, hanem Viki miatt esett ki főleg...Krisztiánt azóta se hibáztatja senki...nem mentek volna egymásnak -
Ironman2 #145976 Nekem nem szimpi Krisztián amióta neki ment szegény Simonnak:
http://www.valovilag.hu/video/236735
Úgylátszik ez divat,ha valaki többet iszik,akkor még lépjünk rá egy jó nagyot.Undorító,én ettől a magatartástól hányni tudok.Itt már régen nem a kacsáról volt szó,hanem arról hogyan essünk neki Simonnak mivel felöntött a garatra.Szerintem ez gyáva viselkedés volt Viki,és Krisz részéről is.