ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ne reménykedjetek h attila majd oltogatni fogja a röfit meg mindenkit helyretesz. ez már nem az õ háborúja amit meg kell vívnia, nem kell manipulálnia semmit sem csinálni, csak jól éreznie magát. szóval ne számítsatok itt ilyenre
Az lenne a csúcs, ha Józsi menne vissza mint vendég, egy hétre...Megnézném az arcokat, hogy most WTF??? :-)
wesker24
Na azt én is Röfi magyaráz neki erre Attila meg csak annyit mond HAZUCCC ! xD
ja a másik kedvencem volt tõle a manipulálsz?😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem lenne fair...õ már nyert nem lenne igazságos teljes játékosként...akkor sem, ha kretének vannak bent nagyrészt...

szerintem vendég megy be

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lemaradt: Tehát amit te is mondtál: Attilára gondoltam...
Egyébként meg mernék csinálni, hogy az elõzõ gyõztest beküldik teljes értékû játékosként ide is?
(42 nap után valóban lehetetlen gondolat de azért megkérdezem...) 😊
wesker24
Az kizárt hogy egy új játékos megy be 42 nap után, szerintem csak annyi hogy valaki bemegy vendégként 1 hétre Józsi távozása miatt !
Jaj de várom már, amikor mondja röfinek szigorúan 4 c-vel, hogy HAZUCCCC 😄😄😄

Meg mi van ha nem csak 1 hétre, hanem teljes értékû játékosként küldenék be?

szvsz.(elindítanák itt a 6-ban is, Bence nagyon úgy vezette fel, hogy egy játékost és nem vendéget kapnak...) 😄

(mondjuk Alekosz is megjárt már 3 valóságshowt...) 😄

(ha mégis bejön a tippem akkor Röfi húzni fogja a száját, de nagyon...) 😄
Szorozd meg kettõvel, amit anno a Vera kapott...
Jaj srácok... De örülnék Atinak! Jelentõsen emelné a színvonalat.... De ez csak szép álom <#rinya>
wesker24
Azon is szakadnék ha folyton Röfit oltogatná ezerrel ! xD
Belevalóban Józsit kapcsolták, beszarás! Õ már élõ legenda.<#taps>
ja igen ráadásul

háháháhá😄DD menjen csak be szépen

Az semmi, de Attila nagyon komolyan kigyúrta magát, Ajréló meglátja elsírja magát 😄😄😄😄😄

beszarnának😄 Viki még õt is megpróbálná kikezdeni😄

én akkorát röhögnék, ha folyamatosan oltaná és csesztetni Röfikét😄DD

Klon
úristen, csak nehogy beszarjanak...
mert mi van akkor ha Attila megy be???

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker24
Én is igy gondolom túl nagy a csend körülötte lehet hogy mégis ö megy be Holnap !

Ha tényleg Attila megy be holnap akkor kiváncsi leszek az arcokra nagyon hogy egy VV gyõztessel lakhatnak lakhatnak együtt 1 hétig ! 😄
szerintem ezt õ is tudja...

Aurelio véleményére kíváncsi volt és direkt úgy adta elõ, hogy bárki benne legyen a pakliban...

wesker24
Üdv a Klubban ! <#law> ! 😄
szerintem csak vendég...így akarják pótolni azt az 1 hetet...

Attila körül szélcsend van sztem felkészítették egy bemenetelre nem hiába töröltek mindent az oldaláról

Szeretném megköszönni az RTL-nek, hogy uralkodóhoz méltóan emlékezett meg Gyúrós Józsiról!<#worship>
Nekem szimpatikus Charlie, ha Dorkát hívja ki reális esélye lesz visszamenni. Izát kihívni öngyilkosság, Aurélió mellett õ viszi a mûsort jelenleg.
wesker24
Lehet azért kussoltatták be FB-n Attilát mert ö megy be vendégként 1 hétre a villába ? xD

Ha Attila költözik be egy hétre alig várom már hogy szénné alázza Röfit ! xD
wesker24
AZ RtL-nek elment a józan maradék esze is vagy mi ? 😄

Holnap nem csak ÖF lesz hanem egy új személy költözik be a villába ?

Na most az a kérdés hogy vendégként vagy villa lakóként ?

Mert azért durva lenne 42 nap valakit csak ugy beküldeni !
az olasz helyezkedik😊 mindig ahhoz, aki éppen párbajozik...na jó Laci kivétel volt, de hülyén jött volna ki, ha kampányolt volna mellette azok után h elárulta õt

Iza vs. Aurelio vs Krisztián...holnapiban

és valaki beköltözik tán csak nem VV Attila?😄DD

REALista
Sárlot és a kultúrális érték...beszarok...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Ez a Józsi annyira kitartó.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

pont ezzel erõsítik Charlotte-t, hogy leírják😊

Szóval így került 2 jel Izára és Viki inkább Charlottera pakolta😊

ascii
Izára nem lehetne rászólni, h vegye fel azta kurva mikroportot?

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

micsoda rendetlenség van ott ááá

megy az ujjal mutogatás

Iza és Dorka ütötte volna ki egymást😄

Aurelio Dorkát ajánlotta Charlotte-nak kivitelre...😊 nem hülye a digó...csak ne jöjjön azzal, hogy érzeelembõl tolja ugyanúgy taktikázik, mint más

TÉK

hiányzik már Izának az anyag...esténként viszont lenyugszik és csakúgy tud elaludni igazán, ha a hátát simogatják😄

wesker24
Az a a jó éjjel elõbújik Iza jobbik énje ! 😄
Iza és Krisz állandóan összebújnak esténként...😊

éjjeli adás ennyi volt

kemény 8 perc abból Zsolt a fitymájáról duumált és az elején Krisztiánt beszélte ki Viki,Dorka, Zsolt

Józsi terve, hogy letegye az érettségit...agyal a jövõjén akár személyi edzõ is lenne...

ez is valami ahhoz képest, hogy állt hozzá mindenhez

simán átírta a nevet még régebben, h rtl ne szüntesse be
max, amiatt, hogy ne találják meg, de nem lenne indokolt...

ascii
az nem lehet, hogy tegnap írta át?

láttam...

ez gáz 😄

ascii
http://muszaj.hu/

PiszkosFred
Mert az összepakolt bõröndök, a sok zacskós ruha a raktárba kihordva az aztán nem árulkodott, mi? Az a baj ezzel a postr féle bloggal, hogy valami félkegyelmû ostoba ember írja a posztokat, akit egyszer vélhetõen vagy nagyon megvertek a VV sorozat miatt, vagy sok pénzt bukott valamelyik agyhalotton, és azóta csak azért is próbálja osztani az észt. De nagyon primitív szegény. Bár, ha az a célja, hogy bevegyék a mûsorba, akkor lehet, hogy jó úton halad afelé 😊 Az értelmi szint már megvan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Már nem követem figyelemmel ezt a szart (az elejét még néztem), de hallom, kik mentek ki, és kik maradtak benn... ezek után remélem, hogy az a személy fogja megnyerni a játékot, akinek van annyi agya, hogy legalább egy molylepke elé lehet helyezni valami vetélkedõn: Dorka...

http://valovilag-extra.postr.hu/megint-egy-kis-csalas-lilu-ismetelten-elarulta-hogy-elore-leos/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jugen
Már komolyan mondom, ha nem lenne Viki, akkor nem is lehetne mit leadni...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

"lehet annyira szánalmas egy bagázst szedtek össze, hogy muszály hozzá nyúlni a régebbi történésekhez"

nem lehet, hanem biztos