153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    De gyorsan visszavontad.D
  • IXEMGabeo
    ennek az Izának elég lapos segge van mellesleg:S
  • IXEMGabeo
    mit szólsz ahhoz h Simonék szakítottak?:)

Charlotte számára most ért véget a taktika:P
  • wesker24
    Hát jah valahol Krisz sejtette hogy ö lesz a kihivott és mindent megtesz annak érdekében higy vissza is küldjék !

Nem hülye gyerek ez a Krisz és most már tényleg jó lenne egy Krisz Röfi döntö ! XD
  • IXEMGabeo
    na most megint a szavazatok kellenek:DDD

ez a Krisz sem hülye...ha paranoiás lennék azt mondanám, hogy "taktikázott" azzal mikor Izára tett;) ugyanis ő tudta azt, hogyha Aurélió lenne a kiválasztott őt hívná ki
  • wesker24
    Tudom de a Fifa 2014-el ugyis még tartozom ! :D

Az durva Krisz és Iza nem szarakodnak még tusolás közben is egymást kényeztetik ! :D

Na ez kell a nézöknek nem pedig a bögö masina Aurelio ! XD

Krisz és Iza újra akcióban XD
  • IXEMGabeo
    vicceltem a PC-vel kapcsolatban;)
  • wesker24
    Azt nem igérhetem meg de már ugyis jövök neked majd egy Fifa 2014-el !

De ha Krisz nyerné meg akkor finanszirozom az egyik fontos PC alkatrészed ! XDDDD
  • IXEMGabeo
    wesker, ha Krisz megnyeri a VV6-ot ugye veszel nekem egy új PC-t?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • wesker24
    Én is szeretném hogy Krisz menjen vissza de erre sajnos esély sincs !

Mert az agyhalott nézök igyis ugyis erre a bögö masinára fognak szavazni !

Kiváncsi leszek a többiek arcára amikor Krisz állitana be holnap ! :D

Az durva lenne ha egy Krisztián Röfi döntö lenne azt ugy megnézném ! xD
  • IXEMGabeo
    sajnos az agyhalott nézők úgysem veszik észre mire megy ki...

szeretném, ha Krisz menne vissza meglepetés lenne;), ha ez megvalósul, hogy kiveri a digót, akkor ő tuti győztes
  • wesker24
    Hát remélem ezzel a sirással nem fogják vissza szavazni mert ez már szánalmas amit csinál !

Ennél még Cristofel is szórakoztatóbb volt a VV5-ben !

Ebből is az jön le hogy csúnya gonosz Krisz meg szegény kicsi Aurelio !
  • IXEMGabeo
    ezért csinálja...de eddig úgy látszik bármit csinált bejött a "nézőknek"...az a baj, hogy szánalmas...

Krisz is támadható több dologért aláírom, de 100x különbb Száccsiónál...

nem hittem volna, hogy ilyet mondok, de Cristofel 100x szórakoztatóbb volt ennél a majomnál pedig őt se bírtam:DDD
  • wesker24
    Ez most komoly vazee Aurelio olyan fasza gyerek volt hogy kihivta Kriszt
    most meg az első komolyabb szócsata után elsirja magát mint egy kisgyerek !

Ez most komoly ? Ha annyira kemény csávó volt hogy ki merte hivni Kriszt akkor legyen férfi és ne egy sirós kis gyerek !

Aurelio akkor kellett volna gondolkodnod mielött kihivtad volna Kriszt mert Krisz oda teszi magát keményen te akkor miért nem ?

Komolyan mondom ha holnap ez a bögö masina megy vissza világgá megyek nehogy már erre a bögömasina tetsszen a nézöknek !

Csak nehogy az legyen hogy ez a bögö masinát megsajnálják a nézők és csak azért is vissza küldik !

Kriszre most emberére akadt oda fogja tenni magát keményen !
  • Dency
    Csak a szokásos.
  • thom4s
    mi volt a végén ez a sírógörcs?
  • Klon
    kossz. ezek szerint lemaradtam rola :D
  • sb1
    Ping pong közben kifordult..vasárnap után majd tudja pihentetni, mert utána 10 napig sok dolga már nem lesz a villában, mikor visszamegy :)
  • Klon
    aurelionak mi lett a labaval? csak en maradtam le vmirol?
  • IXEMGabeo
    wesker:)

Simon és CH szakítottak

hát igen, a lóvéhiány megint kiütközött;)

múltkor még nem volt hivatalos, mikor a Blikk és egyéb oldalak összevissza hazudgáltak...ezt most maga az érintett fél írta ki
  • IXEMGabeo
    hibátlanul?? rohadtul nem volt köze most se annak h a 2 fiú megy párbajozni:) pusztán mázli, mert ugyan beszélt róla, de köze nem volt hozzá...Izáékat se tudta szétválasztani csak ideiglenesen...Attila se játszotta tökéletesen a játékot jól csinálta, amit csinált és sokkal korrektebb volt, mint Viki, de mikor Péterrel szövetkeztek mindig az jött vissza a párbajról, akit nem szerettek volna...kivéve Shadi

Mióta kiesett Dávid ellen fosnak Vikitől holott nem ő legnépszerűbb továbbra is azt tartom...egyszerűen senki nem választja, nem hívja ki vicc h a döntőig így menetelget, de ez a többiek csököttségét jelzi, hogy mindig megbíznak benne...
  • wesker24
    Sajnos ez sohasem fog létre jönni Aurelio túl gyáva hozzá !
  • desigo
    Au-Viki párbaj mi komoly lenne...
  • Yoda001
    ott mi található, és miért rejtegetik mindenáron? :D szvsz sima kamerás szoba, bár eléggé hülye a kialakítás ahhoz képest, tehát fene tudja...
  • Stockbauer33 #145991
    A Viki tökéletesen megmondta h ezt a játékot játszani kell.Tetszik nemtetszik a dagadék ugyan olyan hibátlanul és szépen játszotta mind az elözőbe az Ati.Csak látják az emberek kijátsza és ki erőlködik.Még emlékszem h pezsgőt bontottál :DD Maradt nekem is egy szilveszterről ha nyer most a helikopteres megbontom
  • wesker24
    Na ha igy lenne hogy Iza nyerd meg te és felköltözök hozzád az igencsak durva lenne de ennek kb az esélye 1 a milliárdhoz ! :D

De ha mégis igy lenne amit kétlek akkor 3 topiklakó abban a szerencsében részesülhet hogy gazdagabb lesz egy általa választott steames játékkal ! xD

DE hát ugyse aggodom mert nem igy lesz !

Most Krisztián kiesik utána Aurelio és Röfi elintézi hogy Iza legyen a kiválasztott és Iza bárkit is hiv ki kiesik csak akkor van esélye ha lesz elég mersze kihivni Röfit akkor esetleg benne lehet a TOP3-ban !

És létrejön az eddigi legrosszabb TOP3 ! Aurelio Röfi És Zsófi

• Stockbauer33 #145989
    És a sok tini picsának miért nem jön be a vidéki tahó?Féldeci szesztől késsel rohangál az I G A Z A T mondó fasza gyerek Ja és HÚAAAA mert kemény ám nagyon.A rádiósoknál is megígérte h kimegy és ez meg az lesz LOL :DD (Nyerd meg te Iza és felköltözök hozzád (Győzzön a büdös gyökér vidéki paraszt Krisztián)
  • wesker24
    A próféta szóljon belöled reméljük most is bejön a megérzésed ! :D

• Rash87
    Ez igaz sajnos. Én is csak abba bízom,hogy kivételesen eddig az ment vissza mindig,akit szerettem volna.
    Nem szeretném,hogy ez a széria itt a végén szakadjon meg.
    Úgy hogy Krisz megy vissza, fix :D
  • wesker24
    Ezt mondom én is a sok tini picsa ugyis rá fog szavazni Krisznek esélye sincs mert a mai lányoknak egy ilyen magamutogató beképzelt idióta kell !
  • Krisztiam #145985
    Úgyis Aurélia fog nyerni, mert a sok tini picsa rá fog szavazni..
  • Rash87
    Aztán ne hogy sírás legyen a vége :D
  • IXEMGabeo
    Auréliónak is sokszor eljárhatott volna a keze:) Ha Krisz idegbeteg részegen Aurélió józanul is labillis idegzetű...
  • wesker24
    Nah Jah az még várat magára mert egyrészt még sehol sem találom ahol jó áron betudnám neked szerezni ! :D

De ami késik nem mulik ne aggódj :D
  • wesker24
    Tévedés mert nem lehet többször szavazni hiába próbálják is manipulálni !

Mert ugy van beállitva hogy naponta csak 1 szavazat engedélyezett !

És ha megpróbálnak más IP cimről szavazni akkor azt már nem fogadja el !

• Ironman2
    Pontosan! Ez a fenti szavazás is egy nagy kamu,mert fake ip-vel simán lehet manipulálni,úgyhogy köszi wesker,de ezt nem vesszük be!
  • desigo
    Teljesen mindegy Viki mit mondott.Aki nem tud uralkodni magán az ne menjen közösségbe.

Krisz full agresszív részegen ami elég gáz.
    Ha nem kamerák előtt lenne már többször eljárt volna a keze az tuti.
    Az is milyen viselkedés,hogy 10 centiről köpködjük egymást?
    Késes mászkálásáról nem is beszélve.
    lol
  • Ironman2
    Ha nem köt bele Simonba az udvaron.
  • IXEMGabeo
    Itt Viki sajnos belebeszélte a hülyeséget, hogy védje meg a kacsáját...összevesztek megesik az ilyen...mégse miatta, hanem Viki miatt esett ki főleg...Krisztiánt azóta se hibáztatja senki...nem mentek volna egymásnak
  • Ironman2
    Nekem nem szimpi Krisztián amióta neki ment szegény Simonnak:

http://www.valovilag.hu/video/236735

Úgylátszik ez divat,ha valaki többet iszik,akkor még lépjünk rá egy jó nagyot.Undorító,én ettől a magatartástól hányni tudok.Itt már régen nem a kacsáról volt szó,hanem arról hogyan essünk neki Simonnak mivel felöntött a garatra.Szerintem ez gyáva viselkedés volt Viki,és Krisz részéről is.