153993
ValóVilág 12

• Ferrari23
    Hát vv6 ban még 1 olyan párbaj sem volt, ahol izgulni kellett. Szar ez a mobilos izé, lefutott már a kihíváskor mind....
  • ToCsEk
    meh :(
    54 46
    mondtam au fog nyerni :(
  • Dency
    Szecsurélióóóóó :D
  • Orionk
    És igen. Ezt mondtam, hogy a botrányhősök mennek vissza és nyerik meg a játékot !
  • thom4s
    elkezdett bufferelni a stream nemhiszem el
  • McCartman
    Unalmas emberekből is össze tudnak vágni érdekes összefoglalót, tesznek róla a szerkesztők, addig kavarják a szart.
  • McCartman
    Iza sokkal értelmesebben és összeszedettebben beszélt vikinél, érdekes.
  • Ferrari23
    De rohadtul idegesít, hogy AU állandóan áll azt ordít. Hát....
  • Orionk
    A valóvilág műsor arról szól, hogy olyan embereket válogatnak össze, akik apró és nagyobb botrányokat tudnak csinálni, mert az emberek ezt nézik és a csatornának ebből jön a pénz.

Így azt is nézi a csatorna és lényegében a nézőknek is azt kell nézniük, hogy a későbbiekben kit lesz majd érdemes nézni, kinek kellene adni a fődíjat. Ugyanis a győztes majd később is középpontban lesz egy ideig, vagy akár tovább, amikor még mindig meg lesz a szerződése az RTLel.

Tehát a nézőknek is ez alapján kellene dönteni, hogy ki tud majd későbbiekben nagyobb "műsort" csinálni. Nem azt kell nézni, hogy egyes vélemények szerint ki érdemelné meg, mert egyikük sem érdemelné meg, aki bent van, mert ők buta, tanulatlan emberek az átlaghoz képest, erkőlcstelenebbek is, stb...

Szóval ki tudna nagyobb műsort csinálni ?, Szerintem Aurelió, így ezért ő fogja megnyerni a játékot.
  • thom4s
    Fogalmam nincs hogy miért auréliónak kéne nyernie, nemfog, egyszerűen nem szabad neki, amikor a fő nyereményről van szó, szerintem most tudni fogják az emberek hogy hova szavazzanak.

Első párbaj amin izgulok, a többi egyértelmű volt, azon kívűl hogy egyszer viki ellen szavaztam az abszolút nem szimpatikus dávidra, hát az az egy nem jött be.
  • McCartman
    Na ez viszont ótvaros nagy kamu, ahhoz képest, hogy állítása szerint sosem edzett életében, a villában kb. egy napot se hagyott ki vele.

Hasonlóan ahhoz amikor arról mesélt, hány száz zsák kukoricát morzsolt már le életében ehhez képest halvány fingja sem volt hogy kell csinálni. Aha, hát persze.
  • Darthmushroom
    hát meg az elején lehetett tudni h pincérként dolgozott.
  • thom4s
    Krisztián elmondta hogy nem járt konditerembe, az izomzata pusztán fizikai munkával jött össze, úgyhogy én szerintem dolgozott ő eleget.
  • sb1
    Itt senkinek sincs szüksége igazán a nyereményre, a parasztgyerek sem, aki előadja, hogy a szegény parasztlegény, de amikor volt a melós hét, kijött, hogy életében nem csinált kb. semmit sem :D
    Én sem csipázom aut, de most remélem, ő megy vissza, nem a tapló szarházi :)
  • Darthmushroom
    remélem kiesik Au, nekem már túl sok a gyerek arról ne is beszélve h neki nem is lenne olyan szükség a nyeremény.
  • sb1
    Izácska meg aurélia még jó, hogy megértik egymást ennyire...mindkettőben van egy vonóval, ahogy látom :D

• McCartman
    1 hónapja nem néztem, Aurelio meg mindig egy szanalmas kis pocs de sajnos ugy latom az elmult idoben krisztian ellen hangoltak a nepet így ismet neki all a parbaj es akkor az egesz jatek is.
  • Rash87
    Ennyit se kellett volna :D
  • Krisztiam #146037
    54% Aurélia
  • Stockbauer33 #146036
    Oppácska.Nem is gondoltam h ekkora gyökér krisz tábor jött itt össze.

Hát sok sikert fiuk.Nem irok ide többet
  • IXEMGabeo
    feszkó generálás, figyelem felhívás:)

gyökerek ezek te...
  • Rash87
    Szóval megint az összefoglatót faszán összevágták,nem amiatt sírt Aurléia mint amit mutattak...
  • wesker24
    Igen te is benne lehetsz a pakliban a sorsoláson de csak akkor ha a VV6-ot Krisz nyeri !
  • Coolfire
    Én is kapok valamit,amiért nem nézem?
  • wesker24
    Igy van ez csak neked jó xD A sorsod és a játékod most a nézök kezében van !
  • Ironman2
    Jó ha krisz visszamegy akkor nyerek egy dayz játékot.DDDD
  • Rash87
    Nekem egy ház kellene,autóval.
    Ha már eddig 100%-os vagyok, ma este után maradok is ennél :DD
  • IXEMGabeo
    ennyit erről;)

de mondjuk ez nem jelent semmit...ha nem enyelegtek
  • Szolnokboy1
    *2 srác
  • Szolnokboy1
    Dorkát május 1-jén láttam a szolnoki majálison, srác volt vele, ezek közül egyik sem Zsolt volt. Egyébként Dorka ugyanúgy volt felöltözve, mint a villában (idétlen sapka + nagyon színes felső), és nem haknizni volt, hanem civilként a tömegben.
  • wesker24
    Ahogy mondod ! :D
  • Ironman2
    Teo is tök aranyos smink nélkül (bár a villában sokat láthattuk igy!:

http://www.blikk.hu/blikktv_sztarvilag/igy-lett-biszex-vv-teo-2249683
  • IXEMGabeo
    hehehe:D

Iza is talán érzi h Krisznek nem sok van odabent aztán ki akarja használni az alkalmat...Krisz pedig most eljátssza az érző, vágyakozó, megalkuvó srácot, aki eleget tesz Iza vágyainak???
  • wesker24
    Nah adás van Krisztián Iza turbékolnak nagy az összhang köztük gondolom krisz most kapta meg a jutalmat mivel ö nyerte a vacsoracsatát !

Most meg épp zuhanyoznak együtt csak ugy betekintést nyertünk a vezérlő terembe egyből KHF lett ! xD
  • wesker24
    Ez még változhat talán még lehet kettöjük között valami ha pl Krisz nyerné meg a VV6-ot !

A királylány már megvan és a fele királyságot is megszerezheti ! :D
  • IXEMGabeo
    látod, ha Simonék tiszavirág életű kinti kapcsolata nem tartott sokáig akkor az övéké sem fog:D

nem divat már lóvé nélkül a másik nyakán lógni, a hűség lóvé és egzisztencia nélkül mit sem ér...ilyen materialista világunk van...tuti ezért dobták egymást, vagyis Charlotte bevetette szerintem a legelemibb női praktikát azaz semmi se volt jó, valószínű Simnek elege lett nem volt meg az egyetértés sem így dobták egymást...Simnek ráadásul munkája sincs, most szerzett a szülőfalujában egy fagyizóban állást nagy nehezen...

Charlotte pedig eleve azért ment be, hogy a DJ-s karrierjét építgesse...képzelheted mekkora szakadék van ilyen szempontból kettejük közt, de mondjuk elvileg, ha "szerelem" lett volna köztük akkor ez nem lett volna akadály...
  • Ironman2
    Láttam anno
  • wesker24
    Ha láttad volna hogy nézett ki 4 hónappal ezelőtt amikor első nap beköltöztek a villába !
  • wesker24
    Hát jah 4 hónap alatt kissé megváltozott az alakja ha láttad volna hogy nézett ki 4 hónappal ezelőtt akkor igazán jó alakja volt !

Ugy látszik eddig a villában kialakult szerelmek mind kudarcba fulladtak !

Ott van még Zsolt és Dorka viszonya abból is meg látjuk mi lesz mert ugye még együtt vannak de nem sietik el az összeköltözést !

És ugye itt van Krisztián és Iza brazil szappanoperába illő szerelme na majd kiderül hogy mi lesz velük kint később !

Mert ugye most hogy Krisztián lett a kihívott és Krisz kérdezte hogy ha kiesne akkor mi lesz kint kettőjükkel az mondja Iza ez csak rajtad mulik, remélem azért megvársz majd Krisz azt mondta még szép hogy megvárlak de az lenne a legjobb ha ketten lennénk a fináléban Iza mondja legyen igy !
  • Ironman2
    Iza tök helyes a fenti képen,szinte rá sem ismerni.