ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen értékeket képviselnek odabent,olyanokat amiket látni szeretnél ,de amikben valójában õk maguk sem hisznek ,és nem is tartják magukat hozzá....
én erre azt tudom mondani, hogy mivel bentlakásos fiúgimnáziumba jártam, egy kis falu mellett egy szaros hegy tetején, ahol hónapokig ott kellett lenni egyfolytában és nulla ingerek érték az embert, ezért én valami hasonló helyzetet ismerek belülrõl, és azt tudom mondani, hogy a béciféle ostoba agresszorok meg a képviselõs normálisos értékmániásokkal nem lehet együtt élni. Azokkal lehet együtt élni, akik képesek arra, hogy elszórakoztassák magukat.
Abszolút egyetértek az elsõ két bekezdéssel. Senki nem igazán szörnnnnyû ember benn. Talán egyedül Éva az, akivel nemhogy együtt élni, de még találkozni sem lennék hajlandó.
[HUN]Crassus
d,a csapból is fajvédõ dumát toló média tolta vissza aki bármiylen tehetségkutatóban vagy bármilyen nyílvános TV szereplésben prioritásban tolja a romákat! közben meg vidéken szétlopják és terrorban tartják a lakosságot!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gorii
jaja, bena vagyok nem talalom😊

Fú, ez teljesen kész van <#wilting>
Nem az. Nem tudom honnan vetted, de valószínû onnan, hogy a Béla azt mondta. Jaaa, akkor biztos úgy van!! <#papakacsint>
Nagyon szélsõséges kommentek vannak itt néhol. Nem kell senkiben a sátánt látni. El kell fogadni, hogy valakinek ez a szimpi, valakinek meg az. Egy kis toleranciát már emberek! Nem kell szeretni a másikat, el kell fogadni, hogy másnak más a véleménye és kész.

Alek fan vagyok, de ahogy már Béci 2x is mondta: ha 0-24-ben össze lennél zárva a legeslegjobb barátoddal, egy idõ után akkor is hatalmas veszekedések lennének, mert egyszerûen ennyi idõt összezárva nagyon, de nagyon nehezen lehet kibírni. (Gondoljatok a házzaságra akár: ha 0-24-ben együtt vagytok, mennyi idõ után válnátok el?)

Béci köcsög volt, mert az indulatot köcsög módon vezette le. De én elhiszem neki, hogy ennyi idõ után már minden apró dolog idegesíti a másikban. És ez nem csak Bécire, hanem az össze másik játékosra is vonatkozik.

Laci is megmondta az elején: "a végén már az lesz a baj, hogy ez a pohár miért így áll az asztalon, és miért nem úgy." (nem biztos, hogy pontos az idézés, de a lényeg ez volt).

Szerintem annyira azért nem vagy hülye, hogy ne fogd fel, mit jelent az, hogy valaki értékeket képvisel. Alkeszék is képviselnek benn egyfajta viselkedésmódot követõ csoportot.
<#wilting>
wesker24
Pontosan Milo szerintem tök jó karakter volt habár nem volt olyan szines egyéniség akkor de Erzsia nyomába se léphet !
Mert a kis kedvenced nem nagyképû ám mostanában, ugye?<#smile>
tudod szép dolog, hogy a bécike képvisel, de az alekéknak meg van saját karakterük, és nem képviselnek. Ez nem parlament, ahol képviselni kell. Egyébként nem is értelmezhetõ, hogy mi az, hogy "képvisel" Ennek mi a tartalma? Ez miért jó?
ti kétes forrásokból származó információkból "tudjátok", hogy micsoda bûnözõk meg kurvák ezek, én meg igen, az alapján ítélem meg õket, hogyan viselkednek

#56995: nem, arra nincs felhatalmazásom, mert nem vagyok modi, de igen, rászólni rászólhatok
wesker24
Mire gondolsz ha Olivér Dika beszélgetésre gondolsz az a Belevalóban volt és már fent magon is !
Azért Miló és Erzsi ég és föld.
Ez a Béla egy akkora tirpák bunkó, hogy legszívesebben élve betolnám egy krematóriumba. "Most legyél nagyképû, te büdös paraszt"
Gorii
ez az oliver cucc fentvan valahol?

szerintem te hülye vagy -.-
ja és gondolom mivel téged zavar és te a normális értékes vagy, ezért neked felhatalmazásod van itt mindenkit regulázgatni.
e, akkora balfasz vagy hogy elhiszed ezt a béci-gigi jókisfiu-jókislány vetitéstXD
wesker24
Ahogy olvastam egyes újságokban Gigi és Jerzy már jóval a VV4 elött még el se kezdödött a VV4 nov 20-án már ismerték egymást és több volt köztük mint barátság ! És ezt több szemtanú is megerösitetteBéci tánciskolájában ahol ugy látszott hogy nem csak barátkoztak egymással !
Sõt nemcsak Gigi volt jó kapcsolatban Jerzy-vel hanem Béci is jó viszonyban volt már akkor vele !

Persze akkor a szemtanúk nem tulajdonitottak neki nagy jelentöséget mert mi van abban hogy egy nõ meg egy férfi találkozgatnak meg táncolnak beszélgetnek egymással ! Semmi! Ez csak a müsor után lett érdekes !

A 'b' és 'c' variáció igaz lehet, de az 'a'...Hót fos az a zene. 😄
"A béci-szimpátia igaziból alekosz-antipátia"
vs.
"És szerintem béci népszerûsége annak köszönhetõ, hogy a sok hülye ötlettelen ember reakcióját testesíti meg, amit hasonló helyzetekben csinálnak."
Ellentmond.
ööö, én egyikbe sem tartozom bele😄
d, szimpatikus nekik, amit képvisel a villában
nem mond ellent, mirõl beszélsz?
Ööö, az, hogy megosztja itt a fórumon?😄
Nem tudom, nem feltétlenül ugyanazért szeretünk embereket. Úgy lehetséges, hogy sokan szeretik, ennyi.
bakkerman
akik béci fanok,azért lettek azok,mert
a, bejön nekik a zenéje
b, bejön nekik mint pasi
c, cigányok,tehát tesóra kötelezõ szavazni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az az igazság, hogy az elsõ mondatot ellentmond az utolsónak. Pedig eeegen, általában a szimpátia hasonlóságra alapul. Ezért utálják például többen is a cigányokat, ezért barátkoznak a hasonló emberek, stb. Ez régi igazság, és semmi baj nincs is vele. Aki szorgalmas, edz, normális szociális kapcsolatokat létrehozni képes, annak szimpatikusabb lesz Béci, míg az akinek pókhasa van, iszik, okosnak hiszi magát, pedig nem az, az Alekosznak fog szurkolni. <#smile>
Én is hasonlóan látom. Béci rajongóinak nagy része azért szurkol csak neki, mert benne látják a nagy ellenfelet, hogy mégse Alekosz nyerjen. Igazából ez gyomorforgató. Én mindig azon gondolkozom, hogy valyon milyen ember lehet a való életben az, aki Bécivel szimpatizál? Majd írok történetet, ami saját tapasztalat.
bakkerman
igen,ott bent õ a sátán ha úgy nézzük,ezen a héten is ahogy neki esett aleknak,meg évának...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mi a f@sz közöd van hozzá, hogy más mit ír a kommentjében??
Ez az igazság. Ne legyél már ennyire naív, hogy a normális értékrenddel rendelkezõ emberk szeretik a Bécit. Hogyan lehetséges a tegnapi eredmény, mi? Vagy talán te magad 50000 SMS-t küldtél rá?
A béci-szimpátia igaziból alekosz-antipátia, mint ahogy bécit magát is csak a négyes látványossága zavarta. Mivel a béci nem csinál semmit, csak van, olyan szinten vegetál, mint az erzsi és az értékdumája is csak azért született, mert ezzel deviánsnak lehetett beállítani a négyest. Ezért nincs is ott semmiféle érték, csak egy elõrángatott konvencionális baromság, ami arra való, hogy a középszerû emberek lehúzzák azokat, akik valami eredetit akarnak. És szerintem béci népszerûsége annak köszönhetõ, hogy a sok hülye ötlettelen ember reakcióját testesíti meg, amit hasonló helyzetekben csinálnak.
Jézusom, "a jó mindig gyõz"😄😄 Ember, komolyan, úgy állítjátok be, mint Béci lenne a sátán maga. A cigányozást pedig rohadt gyorsan hagyd abba, ha nem akarsz büntit.
Tyler1
még azt sem tartom kizártnak, h a kibaszott Jerzy nyeri meg, ha arra gondolok, h a Milo-félék hogy jutottak el a döntõig.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Az olyan szülõ meg is érdemli.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tyler1
a jó mindig gyõz, meg a legjobb nyer persze. álomvilágból ébredj már fel, ez itt nem disneyland, elõzõ szériákban sem a favorit nyert, nem népszerûségre játsszák ezt a játékot.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerintem Béci kijön még egyszer párbajozni vagy Éva vagy Anikó ellen. Sokkal jobb, ha minél többször jön ki, elõbb utóbb csak elfogy már a romák pénze amit összelopkodtak, és a tinilányoknak is azt mondja apuci, hogy "eddig bírtam anyagilag és nem tovább"!
Egy dologban biztos vagyok! Sokan azt mondják, hogy csalással Bécit fogják kihozni végsõ gyõztesnek. Kérdésem: miért érné meg ez a csatornának? Olyan fokú támadásoknak van kitéve már most is a csatorna, mi lesz ha a végén Béci megnyeri? Ez senkinek nem lehet érdekeaz RTL-nél. A jó mindig gyõz. Nyugi van. Alek lesz a gyõztes. Ha nem õ nyeri meg, azzal azt a példát dobják emberek milliói elé, hogy feleslegs nézni az ilyen valóságshowkat, mert úgysem a legjobb nyer.

Még valami a végére, amit a Való Világ nagyfõnöke mondott: "Alekosz a valaha élt legjobb magyar reality szereplõ". Errõl van itt szó kérem. Vitának helye nincs.
zinilányoknak nem kell komoly anyagi háttér,elég egy elõfizetéses teló amit apu fizet ennyi....átlag tini lány alapból havonta több ezer ft-el telefonálgat, miért sajnálná apu pénzét pont a bécire? naná hogy nyomja az sms-ket 10-esével...és csak 2-szer kellett eddig megteniük ugyebár...és legközelebb már csak a döntõben..addig apu is lenyugszik a 10ezres mobilszámláért...
wesker24
Jah azt én is láttam meg van amikor elszokták hivni a Belevalóba meg a nekedvalóba !
Kazuma92
Te aztán primitív vagy ember!

Ez bizony 10 pontos <#finom>

Multkor bent volt a fókuszban Milo.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
<#szeret>
wesker24
Jah én is ilyet olvastam és vett egy szép takaros házat is abból a pénzbõl amit nyert !
Videóimban láthatod,hogy 2-szer vetitették le.Lehet hogy az egyik változat az volt amit a multkor elõadtak

Ha sikerült megegyezni, akkor mindegy ki küldi el. Én a topikzárás elõtt és ma is jegyeztem fel neveket. Bár eddig egy kivétellel csak wesker kapott szavazatokat 😊

De ha mások nem javasolnak senkit, akkor mit lehet tenni?