ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Alek fan vagyok, de ahogy már Béci 2x is mondta: ha 0-24-ben össze lennél zárva a legeslegjobb barátoddal, egy idõ után akkor is hatalmas veszekedések lennének, mert egyszerûen ennyi idõt összezárva nagyon, de nagyon nehezen lehet kibírni. (Gondoljatok a házzaságra akár: ha 0-24-ben együtt vagytok, mennyi idõ után válnátok el?)
Béci köcsög volt, mert az indulatot köcsög módon vezette le. De én elhiszem neki, hogy ennyi idõ után már minden apró dolog idegesíti a másikban. És ez nem csak Bécire, hanem az össze másik játékosra is vonatkozik.
Laci is megmondta az elején: "a végén már az lesz a baj, hogy ez a pohár miért így áll az asztalon, és miért nem úgy." (nem biztos, hogy pontos az idézés, de a lényeg ez volt).
#56995: nem, arra nincs felhatalmazásom, mert nem vagyok modi, de igen, rászólni rászólhatok
Sõt nemcsak Gigi volt jó kapcsolatban Jerzy-vel hanem Béci is jó viszonyban volt már akkor vele !
Persze akkor a szemtanúk nem tulajdonitottak neki nagy jelentöséget mert mi van abban hogy egy nõ meg egy férfi találkozgatnak meg táncolnak beszélgetnek egymással ! Semmi! Ez csak a müsor után lett érdekes !
vs.
"És szerintem béci népszerûsége annak köszönhetõ, hogy a sok hülye ötlettelen ember reakcióját testesíti meg, amit hasonló helyzetekben csinálnak."
Ellentmond.
d, szimpatikus nekik, amit képvisel a villában
a, bejön nekik a zenéje
b, bejön nekik mint pasi
c, cigányok,tehát tesóra kötelezõ szavazni
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Még valami a végére, amit a Való Világ nagyfõnöke mondott: "Alekosz a valaha élt legjobb magyar reality szereplõ". Errõl van itt szó kérem. Vitának helye nincs.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De ha mások nem javasolnak senkit, akkor mit lehet tenni?