ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a Dika kész, szerintem ott helyben dugna Olivérrel, ha lehetne.. <#eplus2>#eplus2> Az lenne csak a "belevaló" <#idiota>#idiota>
Jó látni õket újra, együtt 😊
mi volt?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megjött a Dikka is 😊
Úristen <#nyes>#nyes>
Legalább a belevalóban mûsorozik Oli és Gyõzi 😊
A mai este is jól nyomják a szerkesztõ urak, 1 óra alatt volt kb. 2 perc adás. Gratulálok!
Azért nem hiszem, hogy errõl lenne szó.. Disszociatív_személyiség
tudod mi az a disszociatív személyiségzavar? csak mert pont ez
idõutas vagy bazmeg?
Alek sajnos nem értette (vagy nem akarta érteni) a helyzetet, pedig Anikó és Tibi jól megfogalmazták. Érdekes beszélgetés volt.
Diagnózist inkább nem mondanék 😊
Diagnózist inkább nem mondanék 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hülye az
lehet, hogy aleknak disszociatív személyiségzavara van <#nemtudom>#nemtudom>
Tehát Béci felolvasta, hogy kinek kell olvasnia a "KORTÁRS" beszédet.. köszönjük. omg 😄
Voltam zárás előtt. _______________
Estet
Termeszetesen.
Azert ettol a veletlen kettozestol remelem el tudtad olvasni. Remelem neked nem csak ennyi jott at ebbol?
Úgy érted lesz? 😊
Termeszetesen.
Azert ettol a veletlen kettozestol remelem el tudtad olvasni. Remelem neked nem csak ennyi jott at ebbol?
Ja, az jó duma volt, tolta elég sokszor 😊
😄
Nosztalgia: Jó kis beszélgetés a közelmúltból: Alek, Anikó és Kasza Tibi. A téma: Alek és Anikó kapcsolata, és úgy általánosságban Alek és a nõk. Érdemes megnézni, ha valaki nem látta.
igen, de szerintem a leggyengébb béci
Estet
Az utolso 4 bentmarado
-Alekosz
-Beci
-Eva
-Aniko
A dontoben az Aniko-Eva parbaj dontose lessz a harmadik
Most Eva lessz kivalasztva, kiviszi Jerzyt es Eva megy vissza, vedett lessz
Utana Aniko lessz kivalasztva /Alekot nem merik sztem , de ha igen Lacitol szabaditja meg a villat /
kiviszi Gigit, es nagy valoszinuseggel Aniko megy vissza.
Kovetkezo kivalasztott megint az Eva, mas nem leven a szte meg bentlevok kozul a leggyengebbet viszi ki, azaz Lacit. Hiaba a hit es becsulet, Laci kiesik es meg is van a negyes.
Innen mar egyertelmu, a leggyengebbeknek kell a harmadik helyert menniuk.
Az utolso 4 bentmarado
-Alekosz
-Beci
-Eva
-Aniko
A dontoben az Aniko-Eva parbaj dontose lessz a harmadik
Most Eva lessz kivalasztva, kiviszi Jerzyt es Eva megy vissza, vedett lessz
Utana Aniko lessz kivalasztva /Alekot nem merik sztem , de ha igen Lacitol szabaditja meg a villat /
kiviszi Gigit, es nagy valoszinuseggel Aniko megy vissza.
Kovetkezo kivalasztott megint az Eva, mas nem leven a szte meg bentlevok kozul a leggyengebbet viszi ki, azaz Lacit. Hiaba a hit es becsulet, Laci kiesik es meg is van a negyes.
Innen mar egyertelmu, a leggyengebbeknek kell a harmadik helyert menniuk.
de védett lesz ,ergo biztos a topp 5 😊
de két hétig védett lesz
remélem a következõ kiválasztáson anikó kapja a legtöbb jelet, és kiviszi az erzsit, és akkor benne lesz az ötben 😊
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez a laci olyan sötét az anikóhoz, hogy hihetetlen
erzsire milyen nagy hatással volt ez a bécigyerek "megnevettettél" stb XD
Szerintem erzsi az egyetlen
Szerintem erzsi az egyetlen
sry ha vótmá, de ezt nézzétek meg, qrva nagy 😄
olivér betelefonál a mûsorba, és jól leb@ssza szandikát, gyõzikét meg elküldi a francba 😄
de hülye ez a lilu 😄
Akkor állítsd be az órádat vagy dobd ki a tavalyi naptárad! 😊
LOL 😄 nézz utána még1szer mert ápr.1 az péntek 😄DD
egyébként logikailag is tuti, hogy a szavazás bunda volt, mert minden résszavazás az alektábor gyõzelmét hozza ki, például a kortesbeszédek is. Szandika megkapta Évát Béci meg erzsit, aki híresen rosszul beszél. Azért õt szavazták, hogy beégjen. Közvetetten tehát a bécitáboron akart röhögni a közönség. Ez nem éppen a rajongás jellegzetessége
Nem hinném,nem volt olyan durva+akik szeretik Olit azok ezért is...amugy meg be volt baszva szerintem ...a cool-on ez amugy is semmi ,sokkal durvább dolgokat is megélt már ez a csatorna...XD
de jó, a párbaj elõtt volt egy kis árnyalatnyi a régi négyesbõl 😊 Amikor a beszédet írták