ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, nem az oroszlán barlangja azért, bazz😄 Szerintem mindig azt hangsúlyoztam, hogy az zavar, hogy Alekoszt olyan tulajdonságaiért tisztelik/szeretik, amik nem léteznek, illetve hogy valamiért Béci (sõt Laci, Jerzsi, Gigi is) ki vannak kiáltva sátánnak.
Nem, Béci nem a legjobb ember a világon, még a barátja se szívesen lennék, mert eléggé eltér az érdeklõdési körünk, de Alekosz sem az. Alekosz sem valami zseni, csak egy sérült ember. De nem, õ se egy szemét szar alak. És senki nem színészkedik a villalakók közül a villában, mint a való életben. Ennyi idõn keresztül egyszerûen nem lehet.
"mazoista" még mielött szól hogy elbasztam ...XD
erzsi bazmeg :S
Én már feladtam hogy megértsem,szinplán mazosista a csávó ,imádja a fikázzák,és mi vagyunk olyan kedvesek hogy megadjuk ezt neki ,még csak kérnie se kell ,elég ha írja a faszságait...XD
Laci jó hosszan meséli a "történetét" 😊

Estet

Termeszetesen feltetelezes, hisz a "forgatokonyvet" nem ismerem.
De az elmult esemenyek es az ismert eroviszonyok, a bentlevok "megismert" gondolkodasa alapjan ez a valoszinusitheto
Éppen azért, mert szerintem Béci és Gigi pozitív példakép lehet a cigányoknak is. Lehet bármit mondani, õk sose voltak bûnözõk. Dolgoznak, táncolnak, a villában takarítanak, nem részegednek le mocsokmód, le képesek szokni a dohányzásról, Gigi pedig kifejezetten kulturáltan beszél. Nem gyûlölködéssel lehet változtatni a Magyarországon kialakult helyzeten, hanem olyan példaképek médiában való szerepeltetésével, mint õk. Nem Dopeman ("megyünk lopni") féléket kell bemutatni, hanem azt, hogy van más út is.
nem csesztetem, csak próbálom megfejteni az okát miért idegesít mindenkit az úgymond oroszlán barlangban...azt érzem, hogy szándékosan eltérõ a véleménye, és többször is írta, õt zavarja az, hogy mennyi Alekosz fan van itt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

laci "kaja a legfontosabb"

wesker24
Bezzeg most van Online adás !
amiket leírtál csak feltételezések, az nem biztos, hogy úgy is lesz...

mondjuk én ugyanezt írtam-> Béci, Alekosz, Éva v Anikó...és sztem lesz Alekosz-Ruszki válogatott párbaj, pont azért nem fog a Laci a döntõbe kerülni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

micsoda faszság
Nem, nem vagyok "idõutas"
Viszont latom is amit nezek
Naná, hogy Anikó olvassa fel 😉

mondjuk a blogodban vannak érdekes dolgok, betetted a videók közé, amikor szépen a C-vitaminos egyedek kirabolták a Fókusz egyik emberét, akkor mi a francnak kell védeni a napnál is világosabb álszent C-t Béciéket?

hmm, lehet, hogy nem tud olvasni😄
Ne csesztesd Takezót..õ nem nagyképû, csak olyan mint a Béci..XD csak azt nem tom eldönteni melyik a szerényebb XD
alek soha nem olvas fel 😊
Alek már tervezgeti, hogy 2 nõvel vagy 3-mal legyen egyszerre 😄

sejtettem, csak nem akartam úgy ítélkezni/ujjal mutogatni monitoron keresztül, hogy na most akkor te ugyanolyan nagyképû p*cs vagy. Csak ez mostmár sokadik alkalom és nyilvánvalónak tûnik az alapján kiket kedvel, kiket nem...bár még mindig azt mondom, hogy senki felett nem érdemes ítélkezni fórumon keresztül...

neeem, félreérted! tedd össze a kettõt, és jobb: nagytudású, az; )
<#vigyor>
rájöhettél volna már
igen, de nem jól csinálja. Úgy általában. Bár nem értem pontosan azt sem, hogy mi a státusza a belevalóban
valószínûleg igen<#hehe> ezért nézi le pl. alekot is..

wesker24
Szerintem Olivér hozta a formáját ! 😄
szóva ez az oka annak, hogy Takezó ellentétesen látja a helyzeteket😄 õ maga is egy nagyképû, tudálékos pöcs😄

szandika nagyon szarul nyilatkozott a belevalóban, és olivér sem remekel a képernyõn :S
wesker24
Na a mai Online adás az eddigi legrosszabb ! Több óra KHG és pár perc közvetités !
szerintem,szándékosan hozza ezt a stilust,mert egy pillanat alatt vált néha tök normális szerény emberkére ,aztán vissza vv olivérbe 😊
wesker24
Dehogy ugyanmár ! XD
wesker24
Na már nem tudjuk meg mit akart Anikó Alektól vagy mit akart neki mondani !
áá! tudtam, hogy neked tetszeni fog<#taps> hihetetlen nagyképû egy nõszemély..

setuh
Olinak kicsit nem lett nagyobb az arca az utobbi idoben?😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

wesker24
Már megint a legjobbkor veszik el !
loofy
ha én lennék anikón az milyen jó lenne...fõleg nekem 😄😄😄

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Ez a Nelly meglepõen normálisan gondolkodik.
loofy
gyõzõ de értelmes megint...most hogy dika kijött,ani ne is szóljon senkihez?

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

<#hamm>

wesker24
Nagyon helyes ! xD
Anikón jól áll ez a farmer és csizma

na, tessék, a romák Alkeszosznak szurkolnak: )
"vakondkommandó" XD
setuh
kosz😊

desigo
bécihez bemegy a bnõje...
Laci a "vakondkommandó" LOL 😄

azért vicc, hogy a hivatalos mûsorban Olivért azért fizetik, hogy fikázzon néhány játékost...
wesker24
Hát nem nagyon lehet nézni a Cool Tv-t neten másnap ugyis felrakják a netre !
setuh
Nem lehet valahol nezni a belevalot neten?