ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
szerintem 50%=a megy az RTLnek minimum

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

tommyknockers
Ha az RTL nagyon segíteni akar, akkor õ maga ad pénzt, és nem a villa lakók. Kétszínûség az egész.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

sms, sms... de remélem, hogy az sms 100%-ban az alapítványnak megy.. Tudom, ébredjek fel <#rolleyes>

SirAlo
hat igen, azt akarjak hogy mi segitsunk, nem a villalakok😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bakkerman
szomorú,de egy 12 órás "kis" filmet is meglehetne tölteni ilyen családokkal,és nem feltétlen roma családokkal,hanem magyar családokkal,és nagyon sok az olyan magyar család,ahol sajnos mindkét szülõ munkanélküli,és a gyerkõcök örülnek ha havonta 1x ehetnek olyat,ami nekünk,mindennapos,vagy csak úgy hozzászoktunk...a filmben szegény kislány 2 hetente eszik csirkemellet,ami nekem mindennapos kaja,hetente csak a csirke van nekem 2-3 ezer forintba...gyerekkoromban voltak ilyen osztálytársaim,de hála a jó Istennek,akiket ismerek még a mai napig,jól alakult a sorsuk. nem sírtam,de nagyon elgondolkodtató.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Béci melyik ötszázast adta oda amit ellopott elõtte? <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

100-200 ezer / koponya min.

PiszkosFred
Ugy 150k korul, ha jol emlekszem a foszerkeszto emlitette hogy ennyit kaptak fejenkent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

béci 500ft-ot vagy 1000ft-ot is odaadott 😄 lol bazdmár meg inkább elvetted és nem adtad oda -.-
Tyler1
Anikó odaadná a maciját, de kedves 😊
sztem ha 3 tojást küldene inkább, annak jobban örülnének.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ckm-es pénz???????????????????????????????????
mennyit kaptak ezek?
Milyen megindító. <#shakehead> Vajon az ebbõl befolyó összegnek hány százalékát fogja lenyúlni a retekklub? <#miaz>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pezse, azért van minden Bulvár lap címoldalán Alekosz, Béci meg sehol, mert annyira népszerû...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

laci
"adhatok egy puszit?"
lol 😄
na de ti is sítatok????
vagy csak én vagyok ilyen szívtelen,hogy nem sírtam? 😞
oké átérzem én ami ott van de nah..
Béci szerint sehogy sem tudnak segíteni.. Grat Bréla! 😊

<#eljen>

Bár azért Laci a jól végzett "munka" örömére jól bezabál majd <#hehe>

ti is sírtok mint a vv lakói?
ja mert gondolod mindenki aki alekosszal szimpatizál az szavazott a béci ellen? te élsz tévhitben ezek szerint..

vagy esetleg azért mert az alek fanok akik küldenének sms-t azt nem akarták bécit kiejteni hanem majd amikor alek párbajozik akkor akarja elkölteni a pénzét? -.-
gibson9
Na végre lesz értelme ennek a való világnak és végre csinálnak valami hasznosat..

Jerzy pedig ezért csodálja a Gigit

Tyler1
az igen, Gigi legnagyobb csodálata Jerzy iránt, hogy 8 kocka van a hasán<#nevetes2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jó szurkolást annak az embernek, aki kimutatta a foga fehérjét Alekosszal szemben múlt héten. Az a szerencse, hogy nem a VIII kerben találkoztak.
Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

hungary27
Sickness
Mivel nem én szerkesztettem, sajnos... Ezért nem is tudom. 😊

hungary27
Bear Grylls? Az hogy került bele?
freestyle666
Sickness!
olvastad már az alekosz naplót? 😊

Mercedes E320 kaszinó rójál

anikó szebb
igen mert más helyen meg a bécit istenítik, és az alekoszt utálják. Ez aztán lényegesen más. Amúgy elmehetsz a picsába. Itt éppen arról beszélünk, hogy ki megy következõnek párbajozni.

amúgy bant a provokátoroknak.
<#banplz>
Sickness

Ha kellene esetleg valakinek. KLiKK

akárhányszor belépek ide itt mindig vagy a béci kollektív utálata vagy alkesz istenítése folyik
de nehogy tévhitben éljetek hogy mindenhol ez megy
elárulom nektek hogy vannak más fórumok ahol teljesen más a kép
és ugye nem tudjátok megmagyarázni hogy a béci miért tért vissza minden párbajáról eddig az alkesz rajongók ellenszavazatai ellenére ?
elárulom nektek miért
azért mert béci fanok többen vannak
na csõ most lehet fújjolni rám
az alekoszutálók mind bécire szavaznak. Ezért nem esett ki olivér ellen 20%-kkal
szerintem ha valakinek kiesik a kedvence, az nem küld tovább sms-t.
Azon gondolkodom, mi lenne Alekosz szempontjabol a jobb a dontoben.

Atgondolva a helyzetet, lehet Alek jobban jarna, ha mellette a 2 dontos a "masik" csapatbol kerulne ki.
Ugyanis igy az Alekosz utalok, ezalltal ellenszavazok szavazatai megoszlananak a mellette levo ket masik ember kozott, mig ha Alek csapatabol lenne meg valaki a donto harmasban, akkor a Beci ellen szavazok szavazatai oszlananak el Alek es Eva, vagy Aniko kozott.
Lutri az egesz, Beci es Alek szavazotabora / es itt arra gondolok aki sms-t is kuld / nagysagrendileg azonos. Viszont az Alekosz szavazok mar nem lesznek tobben szerintem, mig a Beciszavazok meg nohetnek a "csapatabol" kiesok szavazoibol.
Kivancsi leszek, hogy alakulnak a viszonyok bent a kozeljovoben
szerintem a béci lebeszélné róla, mert tudja, hogy gigi kint maradna
én továbbra sem értem a béci-jelenséget, mert szerintem harmatgyenge a pali, de ezt figyelembe véve éva mindenkit kint hagyna kivéve alekot bécit és talán anikót
bakkerman
ha Gigi kapja,akkor õ biztos Évát vinné,azzal az reménnyel,hogy biztos Béci szavazói is rászavaznának...és ez a remény beteljesületlen maradna,ugyanis a tini picsák,és a 15 éves repp kölykök nem szavaznának gigire

bakkerman
az biztos,hogy mostmár nem lesz ez a megbeszélve a másikra rakosgatás! Mostmár egyszerûen muszáj arra rakni,akivel nem akarnak együtt élni,hogy legalább az esély meglegyen arra,hogy a kiválasztott kint maradjon. Bár,Béci és Gigi pontosan tudja,hogy ha most Évára pakolnak,azzal kiejtik Jerzyt...De ugyanakkor attól is foshatnak,hogy Éva húz egy merészet,és Gigit viszi ki,akit a párbajon szócsatában porig alázna Éva,na meg százalékban is

Amit ki lehetett agyalni az online eselylatolgatasokbol a bentiek beszelgetseibol, az az, hogy arra szamitanak, Eva lesz a kov. kihivo, aki vagy Gigire, vagy Jerzyre palyazik.. Ha O lesz, szerintem Gigit viszi.. Es visszamegy.. A kovetkezonel vagy Aniko, vagy Alek lesz.. Aniko viszi Jerzyt, es Aniko visszamegy.. Alek meg Lacit, es Alek megy vissza... A 4-ben erdekes dolgok lehetnek... Ha Beci kapja a jelet, akkor Evat viszi, Aniko dontos.. Ha Eva kapja a jelet, Anikot viszi ki, es az keteselyes.. Ok jelenleg fej-fej mellett vannak, nemi Eva elonnyel.. De kiszamithatatlan egy parbaj lenne.. Sokat szamit a dontobe kerules szempontjabol, hogy milyen sorrendben kapjak a jeleket, es epp ki lesz vedett...

szerintem mindketten gigre fogják tenni a jelüket. Egyébként teljesen mindegy, mert ha gigi megy, akkor erzsin kívül mindenki kint hagyja. Esetleg megpróbál anikóval kimenni.
szerintem anikó lesz az egyetlen, aki erzsire teszi. Szerintem következõnek gigi vagy éva fog menni.
Szinte kizartnak tartom, hogy Eva kintmaradjon Jerzy ellen. Es kik tennek Jerzyre a jelet? A Beciek ezt mar nem mernek megtenni ezekutan. Evaeknak meg remelem van annyi ralatasuk, hogy szetdobaljak a jeleket, mert nekik igy jo.
UltraZord
tuti rányomnak majd egy csomóan jerzsire akik gyûlölik az évát, lehet kint marad így is úgy is... én is rányomok majd

termeszetesen a lessz=lesz bocsanat
Szerintem ez nem valoszinu. Gigit felti Beci, es egyebkent is fosik parbajozni, ezert o nem lessz kihivo.
Raadasul megegyszer nem merik megtenni, hogy magukra tetetik a jeleket. Most eleg nagy valoszinuseggel Eva lesz kivalasztva, es akkor 100%, hogy Jerzyt viszi, mivel o a gyengebbeket viszi okosan. Ha utana Alekoszek okosak, akkor szetdobaljak a jeleket kulonbozo emberekre, hogy ismet kozuluk legyen a kihivo, es erre Aniko a legeselyesebb
Legalabbis szerintem
UltraZord
szerintem gigit megdumálják, hogy vigye ki az évát oszt annyi, vagy a lacit, hogy a jerzsivel kimenjen és akkor éva baszódik meg

PiszkosFred
Nem vagy hulye, teljesen korrekt amit leirtal, nagyon nagy vszinuseggel ez fog tortenni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

freestyle666
thx 😄
csak úgy jött belõlem a szöveg 😄

Mercedes E320 kaszinó rójál

Szépnapot

Igen, a "lesz" kettozeses hiba bennmaradt, sajnalom, de a tobbiert nem tudom miert lennek hulye? Vagy miert lennek hulyebb min te, aki nem erti?