ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
sztem ha 3 tojást küldene inkább, annak jobban örülnének.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mennyit kaptak ezek?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"adhatok egy puszit?"
lol 😄
na de ti is sítatok????
vagy csak én vagyok ilyen szívtelen,hogy nem sírtam? 😞
oké átérzem én ami ott van de nah..
Bár azért Laci a jól végzett "munka" örömére jól bezabál majd <#hehe>#hehe>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
amúgy bant a provokátoroknak.
<#banplz>#banplz>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
de nehogy tévhitben éljetek hogy mindenhol ez megy
elárulom nektek hogy vannak más fórumok ahol teljesen más a kép
és ugye nem tudjátok megmagyarázni hogy a béci miért tért vissza minden párbajáról eddig az alkesz rajongók ellenszavazatai ellenére ?
elárulom nektek miért
azért mert béci fanok többen vannak
na csõ most lehet fújjolni rám
Atgondolva a helyzetet, lehet Alek jobban jarna, ha mellette a 2 dontos a "masik" csapatbol kerulne ki.
Ugyanis igy az Alekosz utalok, ezalltal ellenszavazok szavazatai megoszlananak a mellette levo ket masik ember kozott, mig ha Alek csapatabol lenne meg valaki a donto harmasban, akkor a Beci ellen szavazok szavazatai oszlananak el Alek es Eva, vagy Aniko kozott.
Lutri az egesz, Beci es Alek szavazotabora / es itt arra gondolok aki sms-t is kuld / nagysagrendileg azonos. Viszont az Alekosz szavazok mar nem lesznek tobben szerintem, mig a Beciszavazok meg nohetnek a "csapatabol" kiesok szavazoibol.
Kivancsi leszek, hogy alakulnak a viszonyok bent a kozeljovoben
Raadasul megegyszer nem merik megtenni, hogy magukra tetetik a jeleket. Most eleg nagy valoszinuseggel Eva lesz kivalasztva, es akkor 100%, hogy Jerzyt viszi, mivel o a gyengebbeket viszi okosan. Ha utana Alekoszek okosak, akkor szetdobaljak a jeleket kulonbozo emberekre, hogy ismet kozuluk legyen a kihivo, es erre Aniko a legeselyesebb
Legalabbis szerintem
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen, a "lesz" kettozeses hiba bennmaradt, sajnalom, de a tobbiert nem tudom miert lennek hulye? Vagy miert lennek hulyebb min te, aki nem erti?