ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UltraZord
spoilerhez nem, lesz -hez viszont elég hülye vagy... nemértem

Hülye pöcs vagy ! XD ,de amugy jóó duma....XD
Szépnapot

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" Az utolso 4 bentmarado
-Alekosz
-Beci
-Eva
-Aniko

A dontoben az Aniko-Eva parbaj dontose lessz a harmadik

Most Eva lessz kivalasztva, kiviszi Jerzyt es Eva megy vissza, vedett lessz
Utana Aniko lessz kivalasztva /Alekot nem merik sztem , de ha igen Lacitol szabaditja meg a villat /
kiviszi Gigit, es nagy valoszinuseggel Aniko megy vissza.
Kovetkezo kivalasztott megint az Eva, mas nem leven a szte meg bentlevok kozul a leggyengebbet viszi ki, azaz Lacit. Hiaba a hit es becsulet, Laci kiesik es meg is van a negyes.
Innen mar egyertelmu, a leggyengebbeknek kell a harmadik helyert menniuk."

En ezt irtam este az eselyekrol
freestyle666

Mercedes E320 kaszinó rójál

Gorii
remelem enis hogy menni fog, sajna o fogja vissza a bulik kialakulasat

PiszkosFred
Nem fog, a donto elott mennie kell parbajozni, nem tudom kivel, de ugy kinnmarad, "hogy nyulat fog" (c) Eva. De ketsegtelen, ez a "bemutatom a jelet es majd jon a kva sok sms" duma miatt tartottak tole eddig, jo es sunyi huzas volt. De nem nyero huzas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bakkerman
anikóban benne van az a mentális szeszélyesség,hogy bármikor összeroppanhat,ha valaki kiakasztja,és erre meg is lesz a lehetõség,elég egy Béci,vagy egy Jerzy beszólás,és könnyen eltörhet nála a mécsecs,hogy aztán magára pakolva kivigye a bécit. anikó most vagy nagyon erõs,csak játssza ezt a pityergõs 13 éves témát,vagy amúgy gyenge,és nem tudja leplezni az érzéseit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gorii
egyik ejjel vetitett a hitgyulis kapcsolataival, hogy mindenki ra fog szavazni 😊

bakkerman
õ max be szarja magát a döntõbe,ugye õ "szarik mindenbe bele"

Gorii
moszad laszlo az 5 millio szavazojaval meg besunnyoghat a dontobe😊

PiszkosFred
Harom favorit van:
Alek - a netes kozosseg imadja a bolond fejet, ha kepernyon van, akkor nem unatkozol, meg akkor is, ha se fule se farka a mondanivalojanak.
Beci - a tinik es a nyugdijasok kedvence, dolgos ember, szegeny sorbol aki kiall a tesoja mellett, es van akinek ez eleg ahhoz, hogy raszavazzon.
Aniko - a fel orszag szerelmes bele. Nem csak azert mert gyonyoru, hanem van benne valami elesettseg, valami kislanyos baj, stb - ami miatt az emberek legszivesebben atolelnek es vigyaznanak ra, ovnak a szeltol is. Persze rajatszik erre o is, midnig is mondtam hogy o legnagyobb taktikus. De ez a barnaszemu ozgida effektus nagyon jol johet a kesobbiekben.

Ha nem tortenik valami nagy disznosag, ez a harmas lesz a vegso showban, erre nagy osszeggel is mernek fogadni.

rögtön szemrebbenés nélkül menne, mint a gép

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

freestyle666
vagyis a pasiknak kellett sztíptizelni...

freestyle666
Menézném a nagy magabiztos alekoszt, hogy kezdene neki a feladatnak, ha anikó csak ülne szépen, és mondaná: kezdheted alek 😄😄

Szerintem oylan zavarba lenne hogy bénázna.
Mint amikor sztiptizelni kellett a csajoknak, ottis alek mi béna volt már, de csak mondja, h õ mekkora szexõrült 😄

Nem biztos, egy Éva-Anikó szoros lenne.
Viszont olyanra szerintem nem fog sor kerülni.

wesker24
Na az biztos az tényleg nagyon jó lenne biztos helye lenne a döntöben Alekosz és Béci mellett ! xD
Tyler1
ja, közte még Alek kiejti Lacit

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

freestyle666
nyugi anikó lever minden csajt úgyis.

freestyle666
hátha meggyengül.
De nekem már annyira nem érdekes alekosz mint anno, de még mindig õ a legszinpatikusabb, meg Anikó.

Anikónak jót tenne ha vmilyen szexuális kapcsolatba belemenne alekosszal, szeritnem akkor már biztos alek v anikó nyerné 😄

Tyler1
Éva-Gigi->Gigi
Anikó-Jerzy->Anikó
Anikó-Gigi->Anikó

ez lenne a legnormálisabb, inkább Anikó maradjon a végén, mint a nyugtatós 😊

freestyle666
éva ebbõl a barátságból többet profitál, alekot inkább hátráltassa az éva.

Alekosz simán kiütné Bécit.Õk is tudják bent,ezért a végére hagyják ezt.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pikáns párbaj lenne...Éva jobban kell az utsó 5-ben, mint Gigi😊 taktikailag is jobb lenne, mert legalább az egyik Rácz kiesne, így túlságosan erõsek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

freestyle666
pedig most aleknak bécivel kéne ökörködnie, mint anno olivérrel.
Ha laci nem lenne talán könnyebb dolga lenne most aleknak beilleszkedni.

néha én azt érzem hogy éva csak hátráltassa

PiszkosFred
Kizart. Eva nem hulye. Siman erzsit viszi ki. A kovetkezo parbaj majd Alek vs vakondkommando, vagy Ancsa vs nyihaha lesz.

ne sündörögj!

Tyler1
Gigi semmitevése is jobb, mint Éva gyerekes hisztijei, önzõsége, meg érdekbarátsága Alekosszal.

szivárvány.xD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

napraforgó xD

Továbbra sem bírom Évát,mert sokat kevert annak idején,meg ha leissza magát,akkor (borz)almasan néz ki.<#vigyor4> Alekosz miatt kell hogy ne essen ki.

freestyle666
mos t ugyanazt leírtad <#hehe>

semmi. xD

freestyle666
jó de bécinek nagy a szavazótábora, és azok meg utálják éváékat, lehet szavaznak ellene.

Bár a mostani párbaj is hasonló eset volt.. ugyhogy lehet éva megy vissza.
remélem...

te nagyon utáltad😄 mi változott?

Én Évát utáltam,de már szurkolok neki Alekosz miatt.

Kizárt.

Nem hiszem,mert Éva erõsebb jellem.Gigitõl lószart se láttunk

magukat fogják beégetni a retekék, mert senki nem fog sms-t küldeni
freestyle666
éva kiesik

Éva-Gigi párbaj lesz

Tyler1
sztem esélytelen egy Anikó-Béci párbaj, esetleg csak akkor, ha õ is kiakarja ejtetni magát.

viszont egy "Gigi kiejti Évát, Anikó pedig Gigit" felállásnak nagyon örülnék. úgy fair döntõ lenne Alek-Béci-Anikó trióval.

Lehet szavazni az oldalamon!

Sickness
Gyanús vagy te nekem, hogy ennyi mindent tudsz.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

PiszkosFred
Ne ird le Ancsat ilyen konnyen, fog meg meglepetest okozni 😊

bakkerman
jah,nem,vele össze fog veszni Béci(véletlenül,khmm),és Béci kinnt hagyja

lol😄😄
Tyler1
Anikó?

freestyle666
én biztos nem, belõlem több pénzt nem szednek ki már szandikára elköltöttem.
Bezeg oda nem szavaztatok, azért esett ki.

Sickness
Anikó meg tovább játszik?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bakkerman
hát jah,mostmár jön az unalom...a nagyok lepaktálnak egymással,és kézen fogva mennek be a döntõbe,lásd Béci nyilatkozata Aleknak,hogy nem fogja mostmár kihívni a döntõig. Most jön egy Éva-Jerzy párbaj,aztán egy Alek-Laci,Éva-Gigi,és meg is van a döntõ hármas,Alek,Béci,Éva