ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alek nem is akar senkivel találkozni! Azt mondta régebben, hogy még a szüleinek sem kell eljönni, ha Õ párbajozik. Neki csak Olivér számít.

Jól összevagdosták a beszédórát, a legjobb részeket le sem adták.

Valamit nem ertetek.. 2 opcio van a szegenyseggel kapcsolatban.. A tarsadalom vagy megprobalja kihuzni a szegenysegbol a benne levo retegeket, ezzel hasznos erteket termelo emberekhez juthat, vagy hagyja az egeszet, es akkor ugyan azt a penzt elkolti lakatokra, zarakra, racsokra, kozteri videokamerakra, rendorsegre, bortonokre.... Ez a 2 alternativa letezik.. Lehet atgondolni...

Rácz Géza és Ganyi Aranka?
Amadeus
Alek mintha olyan kurvára hiányolná a szeretteit. Õ jól érzi bent magát anélkül is. Elvileg van vmi nõje de szóba se hozza.

rácz béla meg mittoménmien adri

Gorii
aleknak egy jo kva kene sztem😛

Tyler1
ja, mert Aleknál nem volt senki, akk Bécivel egybõl kivételeznek. áhhhá

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

pfffh 😄

RG meg GA az meg mifaszom😄 ne beszéljenek rejtjelezve -.-
Éva azt mondta a gumi óvszerre, hogy KOTON, erre Anikó azt mondta Évának (röhögve, poénból), hogy mekkora paraszt 😄

mit mondott?😄
LOL, Ani jól megmondta Évának 😄

OMG
ha gigi megengedné 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD papucsköcsög😄DDD

nem lehet poénre venni?
Borotfát Alek találta ki, most jól bekajálja a fél ország ezt a dumát 😄

ja megszopatott a szemétje 😄DDddddddd
Sajnos ilyen is van (sok), de azért ne általánosítsunk. Sosem tudhatjuk melyik gyerek milyen lesz x év múlva.

alek

piszkosfred.: csak arra válaszolj amit kérdezek,igen/nem opcióval!
aleknál volt bennt valaki????? NEM!

jerzy.: belsõrõl enm is beszélt ,ez gáz sztem
Inkabb Alek faszsaga helyett azt adnak le, mikor a gyerekkorukrol kellett beszelniuk.. Nagyon erdekes dolgokat mondtak, illetve az egesz sokat elarult egy-egy emberrol... Valaki ejjel nem vette fel..?!

Krisztiam
jóhogy nem tudtad, mert nem is úgy van 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

borotfa
nem is tudtam bazdmeg XD

alek jól tartja az órát
de bréla miért nincs ott?
Amadeus
Segíts! Nem jövök rá kinél nem volt még bent a párja?

PiszkosFred
Konkretan o mondta, hogy SENKI se jojjon be hozza, mert kizokkentene. Se anyja, se apja, se tundi, senki nem kell neki amig tart a VV.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

viszont az a gyerek ugyanezt fogja csinálni amit a drága szüleitõl lát , és akkor majd azokat is támogathatjuk
Gorii
nah:

azért gigi homlokráncigálása nem tette õszintévé azt amit mondott 😄
vagy lehet én képzelem be de tökre beképzelt ringyónak tünt most xD
Gorii
van egy erzesem ez most a kdnp/annamarinak is megy😛

igen igen igen 😊

#57834: errõl beszélek 😊
és még levelet se kapott csak 1 videoüzit a szülõktõl azt kalap, mégis egyszer sem rinyált h õhozzá nem jött senki, egyszer se irigykedett a másikra mint béci tette 😊 <#eljen>

jaj béci-alek nehogy összehaverkodjon 😄
teljesen igazad van , azt hittem ez senkinek nem jut az eszébe
wardogzombie
tuknád?<#idiota>

Igen, sok a felelõtlen szülõ. Mert idióták.

DE! Az a gyerek nem tehet róla, hogy megszületett! Akár roma, akár nem. Nem a gyerek a hibás, hanem az anyja és az apja.

SirAlo
Miert Aleknal volt mar bent valaki eddig"? NEM

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jajjjjj majd nem lesz vita a héten 😄 be is baszna ha ezért nem lenne vita XD
Gorii
lilutol a hideg kiraz 😊

aha
aha
aha
gondolkozz mielõtt beszélsz
õ az egyetlen? gondolkozz bro'

zz8: igy van ,sok roma 4 gyerek utan is csinálja a következõt! sõt már az elsõt , vagy másodikat is megcsinálja a semmire ez itt a gond és ezeket én kurvára nem sajnálom
sokan tudod 8 általános utan gyereket csinálnak és kapják a zsetont , mikor az egyikgyerek "pénze" lejár jön a következõ és igy tovább

hálisten mostmár van olyan szabály,hogy nem kap zsé-t míg nincs munkahelye 😄
Miért piros Alek feje állandóan?<#mf1> A pia vagy magas a vérnyomása? Nehogy agyvérzést kapjon!
Ha akarnak egy jó pontot szerezni maguknak, akkor szombaton kiáll a Kolosi, vagy a Rubin és élõ adásban átad egy szép csekket az alapítvány elnökének, amikor elmondják, hogy összesen mennyi pénz folyt be.

Igen, a milliárdos vén faszok lapátolják a pénzt nincs rá szükségük, de kapzsik és lapátolják tovább, bár igaz Waren Buffet és páran már elindultak a jó úton.. Kibaszott igazságtalan világrendben élünk.
Gorii
az rtl is felajanlhatna a vv alatti reklamblokkok bevetelet..

ez így igaz ... én még most is ismerek ilyet sajnos..
szar ez , tudom milyen mikor nincs
Amadeus
Kurvára kivételeznek vele... Õ az egyetlen akinél még nem volt bent a párja.

Olinál is volt, Gombinál is... Akkor már Bréla sem maradhatk ki 😊

A probléma okát kéne orvosolni. Ha nem tudja ellátni a gyerekét akkor minek csinál 6-10-et?

Én sajnálom õket és segítek ha tudok, de a legtöbbje a felelõtlensége miatt tart ott, ahol.
Igen, ez is igaz, a gazdagoknak _mindig_ illene adakozni.. Vannak sokan, akik már nem tudják hova tenni a pénzüket, de másokon nem segítenek, ez undorító dolog, világszinten.

DE! Itt most társadalmi összefogásról, kampányról volt szó, sok kicsi sokra megy 😊

danyi2
Ez a Béci ge.... büntetése????

Steam: zboard25

Tyler1
inkább arra lenne eszük, h a szavazós sms-ek árának bizonyos %-át küldenék el az alapítványnak. persze könnyebb megint az embereket lehúzni, mert az ilyen multicégek szarnak az éhezõ gyerekekre, mert ebbõl is folyik nekik be a lóvé.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

retek bécihez bejön a nõje
OMG
c- családdal mindig kivételeznek????????? mifaszom van már és még ne gyülöljem a bécit???????????????,,,
bakkerman
hááát éjgeen...havonta pár százmilliós költségvetéssel tevékenykedik a két kereskedelmi csatorna...amennyit az a buzi stohl megkeres 1 hónap alatt...sóhaj.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SirAlo
Itt legalabb megmutatak hogy hany sms jott be? jo lenne ha online nezni lehetne hany sms ment el

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Amadeus
Ha ez igaz, akkor erre én is szánok egy SMS-t.

nettó 100%, na azért