ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
RG meg GA az meg mifaszom😄 ne beszéljenek rejtjelezve -.-
ha gigi megengedné 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD papucsköcsög😄DDD
nem lehet poénre venni?
piszkosfred.: csak arra válaszolj amit kérdezek,igen/nem opcióval!
aleknál volt bennt valaki????? NEM!
jerzy.: belsõrõl enm is beszélt ,ez gáz sztem
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
nem is tudtam bazdmeg XD
alek jól tartja az órát
de bréla miért nincs ott?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
vagy lehet én képzelem be de tökre beképzelt ringyónak tünt most xD
#57834: errõl beszélek 😊
és még levelet se kapott csak 1 videoüzit a szülõktõl azt kalap, mégis egyszer sem rinyált h õhozzá nem jött senki, egyszer se irigykedett a másikra mint béci tette 😊 <#eljen>#eljen>
jaj béci-alek nehogy összehaverkodjon 😄
DE! Az a gyerek nem tehet róla, hogy megszületett! Akár roma, akár nem. Nem a gyerek a hibás, hanem az anyja és az apja.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
aha
aha
gondolkozz mielõtt beszélsz
õ az egyetlen? gondolkozz bro'
zz8: igy van ,sok roma 4 gyerek utan is csinálja a következõt! sõt már az elsõt , vagy másodikat is megcsinálja a semmire ez itt a gond és ezeket én kurvára nem sajnálom
sokan tudod 8 általános utan gyereket csinálnak és kapják a zsetont , mikor az egyikgyerek "pénze" lejár jön a következõ és igy tovább
hálisten mostmár van olyan szabály,hogy nem kap zsé-t míg nincs munkahelye 😄
szar ez , tudom milyen mikor nincs
Én sajnálom õket és segítek ha tudok, de a legtöbbje a felelõtlensége miatt tart ott, ahol.
DE! Itt most társadalmi összefogásról, kampányról volt szó, sok kicsi sokra megy 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
OMG
c- családdal mindig kivételeznek????????? mifaszom van már és még ne gyülöljem a bécit???????????????,,,
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |