ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Estet

Azt, hogy Becihez beengedtek a baratnojet, en sem tartom mivetelezesnek.
Ellenben azt, hogy akinek van kedvese,vagy epp valami unnep vagy evforduloja van, vagy nagyon kiborul, vagy allandoan hangoztatja, hogy neki mennyire hianyoznak a szerettei, es hozza beengednek valakit, na azt nem tartom etikus dolognak azokkal szemben, akiknek epp nincs parkapcsolatuk, vagy nem all modukban a hozzatartozoknak bemenni hozza.

Vagy elore eldontott veletlen sorrendben kellene adni minden jatekosnak egy, azaz egy lehetoseget egy talalkozora, vagy senkinek sem.
Ez igy lenne etikus es igazsagos.

A jatek eme fazisaban, a jelenlegi eroviszonyokban es a bent uralkodo helyzetben ezek a talalkozok meg a vegkifejletet is tudjak befolyasolni.
Ennyi ido elteltevel meg a kezdetben erosek is kezdenek megfaradni mind szellemileg, mind fizikailag is, es egy ilyen talalkozo sokat jelent egy ilyen helyzetben.
Szerintem nem igazsagos

Alek es Eva beszelgetesebol kiderult, ugyan ugy gondolkodnak a parbajok sorrendjerol es kimenetelerol,mint itt sokan mi. Ennek orulok, hogy igy atlatjak bentrol is.
csak úgy , vkivel beszélgettem és hossz "ú"-val írta és meglepõdtem de akkor nem vagyok olyan hülye mint amilyennek gondoltam magam 😄D
bocs az offért
utca

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Utca, de hogy jön ez a VV topikba? 😊

wesker24
Utca szerintem igy irjuk helyesen !
hogy írjuk helyesen 😄
utca vagy útca
az útból kiindulva útca de most felteszem eme kérdést😄
asszem video üzenetet kapott...
wesker24
Na már töltöm fel a Youtube-ra az Alek beszédtechnikai óráját !
A hang ellen nem tudok mit csinálni mert már nem tudom megváltoztatni ahang frekvenciáját Virtualdub-al sem tudom megy nyitni mert a Moive Maker olyan formátumban kódolta át amit nem tud megnyitni !
PiszkosFred
Ketsegtelen. Bar mintha erzsi is beszelt volna a noverevel, vagy valami, de lehet rosszul emlekszem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

persze,de hát az is több mint Lacinak Aleknak vagy éppen Erzsinek...
Igen, ez így van.
PiszkosFred
Feltestvere, akivel evente jo ha ketszer talalkozik, azert nem neveznem szoros koteleknek. Sajnos az anyja nemetben dolgozott es nem tudott hazajonni idore, ezert ment be veszmegoldaskent a feltestvere.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az inteligenciához szükség van szókincsre is és memoriára is ,viszont attól hogy nagy a szókincsed és jó a memoriád még nem leszel inteligens....Alekosz nem buta ember viszont jól látsziknála hogy elég a nagyszókincs és a jómemoria ahoz hogy el tudd hitetni az emberekkel hogy okosabb vagy náluk..bár ezis csak rövid távon müködik...alek értelmi szintje átlagos ennyi,viszont tud beszélni bármirõ bármennyit mégha nemis ért hozzá....és az alapja a jókomunikációnak..
Ne legyél már ekkora gyökér vazze, nehéz gyerekkora volt és volt mikor éheztek is.

vagy a szavazáskor lett volna olyan opció,hogy ne tanítsa meg senki ...
UltraZord
de felõlem istenítsétek alekoszt! nagyon közel áll hozzátok biztos mert tudtok azonosulni egy ilyen léhûtõvel

UltraZord
na igen, meg ott van, hogy nem is Magyarországon él. Ha keveset használsz egy nyelvet nagyon gyorsan megkopik.

Tyler1
attól még Jerzy nem buta, csak kommunikációs zavarai vannak, nincs szókincse hogy megfogalmazzon mondatokat, vagy kifejezze magát. ezt szakember megtudja oldani, de Alekosz "mondjál szépet Éváról" trükkjei nem. nem is értem, ki a fasz találta ki, hogy a villában majd vki ebben tud neki segíteni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

UltraZord
ez marhaság, még a dadogáshoz sincsen semmi köze az intelligenciának. Sõt a szókincsnek se, meg a memóriáhos sincs.
alekosz eltárolt egy csomó szófordulatot, és azokból dolgozik, én speciel már kurvára unom. Esze az nincs.

+1
Nem ,azért ment vissza mindkétszer béla,mert olyan vitte ki mindkétszer,aki feladta,nem akart visszamenni.Így könnyû nyerni,ezért nem volt boldog tõle õ sem😊
Igen, valami ilyesmi, de az is elég ritka, hogy az ilyen Jerzy félék másodállásban atomfizikusok.
Hát lehet, de szerintem az intelligencia fogalma ott kezdõdik, hogy valaki értelmesen meg tud szólalni, ki tudja fejezni magát. Többre tartok egy Alekoszt, mint egy 140 es IQ tesztet elérõ szemüveges agytrösztöt, aki az utcára nem tud kimenni, mert nekimegy az elsõ fának.
Murder3
Igazából a szellemi szint meg inteligencia 2 külön dolog.
jó logikával lehet h jobb vagy a matematiaki és logikai feladatokba de attól még ugyna olyan sötét barom is lehetsz.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Anikónál bent volt a báttya...alek laci nem kapott még ,giginél is volt bent az egyik táncos barátnõje a pici szöszi...
Anikót kurva jól leírtad! Õzgida effektus, széltõl is óvnánk...<#taps>
Errõl egy régi mondás jut eszembe:
"Könnyû szellõ rásegítene, a vihar sem tépne le róla!"
Tyler1
szókincs és iq sosem függött össze, Jerzy beszélni nem tud, Alek meg nem tudja mennyi 30nak a 10%-a.

Ha igazak az IQ tesztek, akkor J-Erzsi esete is mutatja, hogy ez egy óriási baromság. Aleknál magasabb IQ-val rendelkezik, de megszólalni is alig tud szegény. Ez paradoxon.
Ejjel beszeltek magukrol a jatekosok.. Illetve a gyerekkorukrol.. Jerzyek koltoztek ossze-vissza, volt mikor rizst ettek napokig, ha megromlott akkor is csak az volt... Egyszer volt jo dolguk egy darabig, mikor az anyjuk osszejott valami jo allasban levo fickoval... Aztan annak is vege lett.. Most kezdi atgondolni a tobbiek beszelgetesei alapjan, hogy az anyja miert kezdett inni, stb...
Amugy Aniko, Laci, Alek, meg nem kapot latogatot.. Es vegulis Gigi se...

Giginek elég büntetés, hogy Erzsivel van 😄

Béla megkapta a buntetést a bekiabálos dolog-ért.Ez ám csak a buntetés?! Megkapta a barátnéját.Gigi milyen buntetést kap, mert ha lelovik Jerzit akkor az is ajándék.😊
jaaajaj Erzsi az alultáplált, azért akkora büdös nagy húsdarab bazmeg.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

na ez most zsír öszefoglaló 😄DDd

ez a leggázabb az eddigiek alapján :S
béci ölelkezés meg bözsi magáról beszél
Nekem sem tetszik a feje... Anikó szerintem minden tekintetben köröket ver rá.

De ízlések és pofonok 😊

Tyler1
sztem nincs baj vele, villalányokat azért kenterbe veri.

+1
jaj ne idegesíts
ja nem kivételeznek egyálltalán 😄 nekem ennyi elég

1.: szabályt szeg meg kapja
2.: közönséget meg se kérdzik,hogy megkapja-e vagy se
3.: szabályszegésért jutalom jár <#levele>
hát ezzel a tetkóval kábé azt a szintet hozta a csaj amit vártam...szeretteink nevét magunkra varrassuk bazz
Béci szétdurrant már bent 😄

Amadeus
Igen a feje az leves.

tommyknockers
Most asszem Dexter zene megy. Trololololo

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

nem rágódnék ha most nem szegett volna szabályt , nem elsõ alkalommal -.-

és nem rágódnék ha a közönség döntötte volna el

ja am jó segge van a nõjének 😄 a fejét kéne kb letakarni sztem
UltraZord
nem kivételeznek vele

Krisztiam
Szép dolog a szerelem mi kisapám? 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

aktfotó ... lol
ezt kell adnia ,hogy meglássák a tv-ben , szerephez jut még véletlen sincs szereplési vágya a nõjének xD
Amadeus
Béci nõjének elég jó segge van nem?😄

A többiek is kaptak ilyet, többször is, most felesleges ezen rágódni.

Legközelebb Anikóhoz mehet be az anyja 😄

mondjuk én se szeretnék találkozni senkivel 😄

de mondom ez csak engem idegesít?
szabályt szeg és szavazás nélkül eldönti az rtl ,hogy mit kapjon <#boxer><#gun><#gun>
ennyi
kivételeznek mert 1 éves évforduló ezért bécinek adjuk meg

ennyi bazdmeg
a tiltások alkalmával többször is megpróbálta átadni!
büntetésként bemehet a rokon tiszta vicc ,ezért mondom h kivételeznek vele!!!!!!!!!!!!44444
legalább a közönséget kérdezték volna meg,hogy szavazzuk meg nem az h õk eldöntik -.-

de mondja még vki ezutan,hogy nem kivételeznek vele

büntetésként beviszik a nõjét :S