ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt, hogy Becihez beengedtek a baratnojet, en sem tartom mivetelezesnek.
Ellenben azt, hogy akinek van kedvese,vagy epp valami unnep vagy evforduloja van, vagy nagyon kiborul, vagy allandoan hangoztatja, hogy neki mennyire hianyoznak a szerettei, es hozza beengednek valakit, na azt nem tartom etikus dolognak azokkal szemben, akiknek epp nincs parkapcsolatuk, vagy nem all modukban a hozzatartozoknak bemenni hozza.
Vagy elore eldontott veletlen sorrendben kellene adni minden jatekosnak egy, azaz egy lehetoseget egy talalkozora, vagy senkinek sem.
Ez igy lenne etikus es igazsagos.
A jatek eme fazisaban, a jelenlegi eroviszonyokban es a bent uralkodo helyzetben ezek a talalkozok meg a vegkifejletet is tudjak befolyasolni.
Ennyi ido elteltevel meg a kezdetben erosek is kezdenek megfaradni mind szellemileg, mind fizikailag is, es egy ilyen talalkozo sokat jelent egy ilyen helyzetben.
Szerintem nem igazsagos
Alek es Eva beszelgetesebol kiderult, ugyan ugy gondolkodnak a parbajok sorrendjerol es kimenetelerol,mint itt sokan mi. Ennek orulok, hogy igy atlatjak bentrol is.
bocs az offért
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
utca vagy útca
az útból kiindulva útca de most felteszem eme kérdést😄
A hang ellen nem tudok mit csinálni mert már nem tudom megváltoztatni ahang frekvenciáját Virtualdub-al sem tudom megy nyitni mert a Moive Maker olyan formátumban kódolta át amit nem tud megnyitni !
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
alekosz eltárolt egy csomó szófordulatot, és azokból dolgozik, én speciel már kurvára unom. Esze az nincs.
jó logikával lehet h jobb vagy a matematiaki és logikai feladatokba de attól még ugyna olyan sötét barom is lehetsz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Errõl egy régi mondás jut eszembe:
"Könnyû szellõ rásegítene, a vihar sem tépne le róla!"
Amugy Aniko, Laci, Alek, meg nem kapot latogatot.. Es vegulis Gigi se...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
ez a leggázabb az eddigiek alapján :S
béci ölelkezés meg bözsi magáról beszél
De ízlések és pofonok 😊
ja nem kivételeznek egyálltalán 😄 nekem ennyi elég
1.: szabályt szeg meg kapja
2.: közönséget meg se kérdzik,hogy megkapja-e vagy se
3.: szabályszegésért jutalom jár <#levele>#levele>
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
és nem rágódnék ha a közönség döntötte volna el
ja am jó segge van a nõjének 😄 a fejét kéne kb letakarni sztem
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ezt kell adnia ,hogy meglássák a tv-ben , szerephez jut még véletlen sincs szereplési vágya a nõjének xD
de mondom ez csak engem idegesít?
szabályt szeg és szavazás nélkül eldönti az rtl ,hogy mit kapjon <#boxer>#boxer><#gun>#gun><#gun>#gun>
kivételeznek mert 1 éves évforduló ezért bécinek adjuk meg
ennyi bazdmeg
a tiltások alkalmával többször is megpróbálta átadni!
büntetésként bemehet a rokon tiszta vicc ,ezért mondom h kivételeznek vele!!!!!!!!!!!!44444
legalább a közönséget kérdezték volna meg,hogy szavazzuk meg nem az h õk eldöntik -.-
de mondja még vki ezutan,hogy nem kivételeznek vele
büntetésként beviszik a nõjét :S