ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezekután igazán küldhetnél egy képet a barátnõdrõl, 100% ra veszem, hogy van róla képed.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

éva,gigi felsõkategóriás??hát akkor mi teljesen más mûsort nézünk😄DDDD
anikó meg egy gyenge közepes...

szerintem is,üti a villabeli nõket

Nem ver az kenterbe senkit teljes mértékig közepes csaj. Míg a villalányok felsõkategóriások most hogy szundi kiment. Van egy izlésed ember.

Nem értem miért csináltak Fókuszt a VV4 bõl. Az ilyen nyomorultakat nem ott kéne mumtogatni?

PiszkosFred
A heten minden nap lesz "Villa hirado", es a ket bemondo az Ancsa es bela, ezt mondtak fel par perce a riportszobaban. Hogy milyen apropobol, holnap kiderul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mert valami feladatuk lesz.. Amit kivettem, volt bent egy dietetikus, eloadast tartott nekik a 1X eves gyerekek taplalkozasi szuksegleteirol.. Ebbol kellett valamit irni (Anikonak, Becinek), Beci szerint Aniko ugy fel volt porogve, hogy szinte az egeszet O irta, na most ezt fogjak majd felvenni, vagy mifene..

A Kis Alek hatalmas arc! <#taps>
az öcsike is nagy arc lehet
wesker24
Laci akárhányszor csinál valamit mindig KHF !

Amugy kiváncsi lennék Béci Anikó miért van kiöltözve ?
Laci, ahogy megszólal PNK😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

xDDD

zaki
😄DDDD

Szundi Szandi kiesett, végre a Medvedisznóember kiszabadult börtönébõl, és újra szabadon "szárnyalhat" az erdõk mélyén...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Béci mien lelkes...
viszont innebn szerintem max 5-6 perc adás megint aztán khf, egyébként épp valami feladatba vannak és anikó meg béci együtt vannak.
PiszkosFred
Valaki volt benn naluk, azt nem mutattak.

wesker24
Ennyi volt ! xD
wesker24
Vazee 2,5 óra után kész csoda ! xD
dede és röpke 2 és fél ora után már van is adás😄
Sickness
Nincsenek is bent a villában.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Na pontosan EZÉRT nem hatódok meg a szaros kampányuk miatt és nem rajtuk keresztül adakoznék...mert még ilyen héten se képesek rendes adást csinálni...
Sickness
Ezt most nem értem, miért csalás? Azért, mert hirtelen változott meg a százalék, vagy miért? <#zavart2>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

PiszkosFred
Ki tudja, volt mar egy hetes technikai szunet is anno szandal osszeomlasa korul.

lutri

helyette feltöltöm a tegnapi felvett részleteket...Alekosz és Jerzy beszédébõl😄

De most mi a kóchengeres lófaszt csinálnak már a vezérlõben, másfél tetves órája mennie kellene az adásnak, és még egy perc sem volt <#violent><#duma>

ez a tegnapi online adásban volt😄

Ez behalás.
SMS: "Évának nincs önálló gondolata, csak amit az alkoholista Alekosz mond. Csókoljátok meg egymást."
Éva: "Köszönöm szépen ezt a primitív SMS-t!"
Alekosz: "Annyit még hozzátennék, hogy megcsókolnám, ha hagyná!" 😄
Jenny jó bõr azért. <#finom>

kösz, amugy a háttérbe meg élõbe mutatják a villát és ahogy én innen látom semmi egetrengetõ nem történik ami miatt lassan másfél orája khf-nek kéne lennie szoval nem tudom mi van.
nagy kérés lenne errõl a szalámisról linket kapni? 😄
Jenny melyik szériába volt már nem emlékszek?
Valami ertelmes, mondjuk az Alapitvanyi level utani gyerekkor meselesek, stb. nincs meg...?

Bögyös Jenny énekel a belevalóban.. ha online már úgy sincs megint semmi...

na addig belevaló míg nincs adás vv jenny plasztikcica playbackelésével kezdõdik😄
üdv, mi folyt ma itt az SG_n?

egyébként én nem értem, hogy miért kell összekapcsolni ezt a kettõt
<#mf1>
már bocs, de õk jobban tudják, hogy ki fog menni párbajra, mint mi.
a tróger éva is megkapta a kanját és a szarfaszú olivér is szukáját
Köszi, meg is lesem, amíg KHF van 😊

nanebazz....<#rolleyes>

fotográfik kolomp edisön :D

wesker24
Na az meg a 2 részben van most tölti fel azt a netre ! xD
ja és a csemegeuborkás is nagyon jó volt, azt se adták le.

wesker24
Na azt is felvettem az benne van az elsõ részben !

2x20 percben rakom fel az elsõ 20 perc már fent van most tölti fel a másik 20 percet !
le se adták a szalámisat tévében,pedig legnagyobb volt😊
azt szabad mondani,hogy Lilu utcai ruhában normál hajjal sokkal jobb?😊
wesker24
Na lehet nézni Alekosz mester óráját akit érdekel ! 😄

A borzalmas hangminöségért sorry mert ugy vettem fel hogy max hangerõn volt és elfelejtettem visszatekerni !

Most megy fel a második részlet is ! Amig KHF van vagy lesz addig lehet nézni !