ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
azért talán van egy kis beleszólása😄
mondjuk én helyébe elvállalnám és elkérnék 10 millát😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bécire meg senki nem lenne kíváncsi egy ilyen (de másmilyen) mûsorba sem szvsz
információ az SG-n->csííícsalád->Olivér->bulvár, sajtó, interjúk->RTL
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
már nem elõször fordul elõ, hogy reklámoznak egy jelenet, hogy ez lesz a mai adásban, aztán az összefoglalóban nem megy le
Yo, Bitch!
bazz, ma már másodszorr löktök ki😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ja, valamennyire csak normális a neveltetésünk, én azt vallom a kaja szent dolog még az utolsó szárazkenyeret is mondjuk arra használom h zsemlemorzsát csináljak belõle nem? és mindent megeszek az utolsó falatig, kivéve a májat, meg a zsíros kajákat mert azokat nem szeretem és nem egészségesek (máj az, mert vas van benne de azt nem szeretem) mondanom se kell a menzán senki nem ette meg😄😄😄, volt olyan, amikor egy szimpla lekváros buktát kaptunk és még az is ki lett dobva tömegesen😄😄
nem is értem mi a francot esznek a mai kretén tinik?
de az
#58885 -ben tökéletesen elmodtad , perfect TÉK 😄
nálunk a tanár mondta ezt mindig! fõleg mikor meglátta,hogy a kukában fél kifli egybõl mondta is,hogy az éhezõ emberek ennek nagyon is örülnének a gyerek meg pazarol...
és igaza van teljes mértékben.
bippo hsz-ra meg annyit,hogy nekem is van ismerösöm és nem élnek jómodban a lényeg lényege az ,hogy próbál leszokni a cigirõl ergo jópárszor mondta h mostmár abbahagyja nem vesz több cigarettát!
Múltkor ment a boltba pénztváltani s nem jutott eszébe mit kéne venni és cigi-t vett! Nem is kell mondanom mit gondoltam róla megint 😄
Többség mit mondana? Veszek a gyereknek inkább 1 tábla csokit és kész nem pedig cigit.. (0 akaraterõ,0 gyerek érdek)
de ha nincs igazam kövezzetek meg 😛
Mercedes E320 kaszinó rójál
SAJNOS😄😄
giginek is kifért már ez,hogy vmire kapjon egy jó zsíros negatív kritikát is 😊
én örülök neki de persze értem én,hogy alek adhatott volna 1 pontot azzal az indokkal " legalább megpróbáltad "
Sok éhezõ gyerek van, de egy pár éve mikor Menzás voltam (türhetõ kaja volt), az alattam lévõ korosztály konkrétan a finomabbnál finomabb kajákat vágták bele a moslékba, és amikor a másik asztalokhoz néztem láttam azért h a kaját is dobálják meg ilyenek, holott kinézetre nem tûntek gazdag gyerekeknek. Konkrétan ezek bunkó félcigók voltak, vagy pedig holt buta kõbunkó fehér neveletlen magyar tinik...Ezen a menzán anno tényleg azok jártak, akiknek otthon nem biztos, hogy a szülõnek volt ideje fõzni, ill, ha sok testvéred volt akkor ott legalább pár ezer Ft-ért havonta ehettél...vkinek még ingyenes kedvezmény is volt a családi pótlék által... én konkrétan azért jártam, mert hétköznap muternak nem volt ideje fõzni a munkája miatt, legalább jóllaktam a suli után.
de a lényeg: sok nélkülözõ gyerek van, de egy töredék, amit láttam az egyáltalán nem becsülte meg a kaját és még finnyásak is, a jobbnál jobb leveseket, fõzelékeket nem ették meg. Azt se tudták mi az a cékla egy cigány csaj rákérdezett a konyhás nõre mi ez a lilás szar?😄😄😄 hát igen. Nyolcadik kerület powa
Ha annyira nem tetszett neki, akkor az lett volna az õszinte, de korrekt viselkedés, ha azt mondja, hogy hmhm, köszi, jó volt, DE...
A riportban megszólaltattak pár szülõt, akik örültek a kezdeményezésnek, anyuka épp dícséri a programot. (közben meg meg van csinálva a haja, valami extra színre festve, stb). Na, az ilyen szülõt csapnám tarkón egy lapáttal. Mi az, hogy fodrászra van pénz, a gyerek meg éhezik? Mi a f*szt képzelnek?
õ ült ott, jobban meg tudja ítélni, de a 0 pont az túlzás abban egyetértek.
Évának a bókolása tetszett, csak azt nem adták le:S
Alek mellé tényleg kellene valaki, de hát a lányok érzelmileg nem stabilak, a fiúk közül meg lassan a Bréla lenne a legjobb választás, hiába olyan, amilyen. Jerzsivel kizártnak tartom, hogy Alekosz el tudjon dumálgatni, Lacival meg... Hát, Lacival szerintem egyszerûen nem lehet beszélni.