ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

once again, lehet az is, hogy õ valóban jófiú, és nem csak tetteti?: )
Jaja 😄 meg remélem benne lesz még a sofõr is aki Benkõ feleséget keresbe volt.

ForzaInter
béci nem fog mûsört kapni, multkor nyilatkozott egy faszi az rtltõl, hogy kik kaphatnak valami melót a médiánál, és mondta hogy alekosz, olivér és anikó.

Yo, Bitch!

nem vezeti Olivér..olyan lesz,mint Benkõnek a Falusi..a tanácsadó,aki mindig ott van és megvitatják a csajokat😊
Nem azt mondom hogy nem érdekli vagy hogy sátán,tudod te vagy az aki kiforgatja és eltulozza más hózzászólásai...csak annyit mondtam hogy Bécikéd sokkal jóbban eltudja adni a jófius dolgait egy ilyen kampány mellett mint Alek.....ennyi 😊,de már megint gyökérkedsz...XD
de õt meg se kérdezték h akarja e vagy mi?
azért talán van egy kis beleszólása😄
mondjuk én helyébe elvállalnám és elkérnék 10 millát😄

Alekosz feleséget keres mûsort Olivér vezetné, na az se lenne semmi😄 elképzelem, ahogy öltönybe van a Simor úr és Alek meg a szokásos ing, nyakkendõ kombóban jelenik meg, hölgyeim😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Kész átverés már nem lesz az RTl levette a müsorról !
azért kíváncsi leszek reggel 6-10 között hányszor lesz KHF meg PNK,hiszen nincs mit lelõni egy élõ adásban😊
zaki
kész átverés mexûnt...
bécire meg senki nem lenne kíváncsi egy ilyen (de másmilyen) mûsorba sem szvsz

még az is lehet, hogy innen lopta az RTL az ötletet. vagy csííícsaládék ajánlották😄😄

információ az SG-n->csííícsalád->Olivér->bulvár, sajtó, interjúk->RTL

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lol, Bécike Show😄😄 Azért Béci ezerszer tehetségesebb és kulturáltabb, mint Gyõzike😄
wesker24
Én is azt kerestem azt hittem lemaradtam valamirõl vagy nem rakták bele !
Olvass kommentet
csak jo csajokat dobnak be oda, ott is lesz válogató. Alekosz -> Alekosz feleséget keres Olivér -> Kész átverés show Béci -> Bécike show (Gyõzike show mintájára)

most mondták be. Várják a hölgyek jelentkezését xDDD

fújj ne az a buzi megnyomta Arthur Rimbaud-t xDD pont ezt a példát hozza fel... mekkora FAIL😄

wesker24
Hol mikor merre ? XD
ForzaInter
most vagy én maradtam le róla, vagy nem adták le alek-anikó-éva jelenetet amit mutattak hogy a mai adásban lesz.. (mikor anikónak alek arról beszélt, hogy közelebb akar hozzá kerülni, mert éva már nem jó partner, aztán meg évával kint a jakuzzinál beszélgetett)

már nem elõször fordul elõ, hogy reklámoznak egy jelenet, hogy ez lesz a mai adásban, aztán az összefoglalóban nem megy le

Yo, Bitch!

természetesen a hangsúly volt a szerelmes költõn, nem a lényeg: )û

bazz, ma már másodszorr löktök ki😄
zaki
lol alekosz saját mûsort kap...
alekosz feleséget keres...
na azt én is megnézem majd 😄DDDD

eegen, ez nekem is eszembe jutott, de lényegtelen, írhattam volna akár Nádasdyt is, bár az õ szerelmes versei nekem nem jönnek be: ) a lényeg a szerelmes költõn volt😄
TDC Geronimo
há há alekosz feleséget keres mûsor 😄 Elég sokan látták ezt itt elõre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Alekosz megkapta a feleség keres mûsort?😄😄😄<#eljen> mennyi jelentkezõ lesz, te jó ég. Azon gondolkodom, hogy mit szólna hozzá, ha 12 130 kilós nõ harcolna a kegyeiért😄😄😄

Azért Verlaine-nel ne példálózz, mert ha olyan módon akart volna udvarolni, akkor meglõtte volna valamelyik fiút. 😄 Ha nem egyértelmû a hozzászólásom, akkor érdemes Verlaine életrajzát megnézni, igen "tanulságos", és kerülendõ...

😞 cigi pff...

ja, valamennyire csak normális a neveltetésünk, én azt vallom a kaja szent dolog még az utolsó szárazkenyeret is mondjuk arra használom h zsemlemorzsát csináljak belõle nem? és mindent megeszek az utolsó falatig, kivéve a májat, meg a zsíros kajákat mert azokat nem szeretem és nem egészségesek (máj az, mert vas van benne de azt nem szeretem) mondanom se kell a menzán senki nem ette meg😄😄😄, volt olyan, amikor egy szimpla lekváros buktát kaptunk és még az is ki lett dobva tömegesen😄😄

nem is értem mi a francot esznek a mai kretén tinik?

+1 😄 én is de most kivételesen igaza van az alek ellenes tagnak XD
de az
#58885 -ben tökéletesen elmodtad , perfect TÉK 😄
na ja ismerõs a szitu
nálunk a tanár mondta ezt mindig! fõleg mikor meglátta,hogy a kukában fél kifli egybõl mondta is,hogy az éhezõ emberek ennek nagyon is örülnének a gyerek meg pazarol...
és igaza van teljes mértékben.

bippo hsz-ra meg annyit,hogy nekem is van ismerösöm és nem élnek jómodban a lényeg lényege az ,hogy próbál leszokni a cigirõl ergo jópárszor mondta h mostmár abbahagyja nem vesz több cigarettát!
Múltkor ment a boltba pénztváltani s nem jutott eszébe mit kéne venni és cigi-t vett! Nem is kell mondanom mit gondoltam róla megint 😄
Többség mit mondana? Veszek a gyereknek inkább 1 tábla csokit és kész nem pedig cigit.. (0 akaraterõ,0 gyerek érdek)
de ha nincs igazam kövezzetek meg 😛
😄😄 LOL <#eljen>
berögzõdött szófordulat, vagy meglepett felkiáltásként értelemezem az úristent. Nem vagyok vallásos, sõt agymosásnak tartom, de mégis használom a jajj istenem, úristen kifejezést😄, mert csak

freestyle666
Alekosz sértõnek érezte amit gigi mondott neki, vszinüleg az is közrejátszott, hogy jerzy nevetett.

Mercedes E320 kaszinó rójál

most egyetértek veled

SAJNOS😄😄

OFF OFF OFF: A vallásosokat valamiért túlzott védelem illeti... Nem értem, miért. Hol abban a gond, ha valakit egy általa választott viselkedésforma miatt szidok? Õ rasszista? Akkor egy faszfej. Õ szereti a kutyákat? Jaj, biztos jó ember. ha azt mondom, hogy én egy lila manóban hiszek, engem hülyének lehet nézni minden gond nélkül, míg ha annyit mondok, hogy "Úristen!" már meg lehet sértõdni? Naaaa, nem: )) Azért használjuk ezt a meglepettség kifejezésére, mert a neveltetésünk nekünk is megegyezik a keresztényekével. Kulturális háttér, ennyi.
wesker24
Jah az összefoglalóban nem adták le de én rögzitettem ugy hogy ha még nem láttad akkor megnézheted !
erre a menzára***

persze de azért néha meglehet mondani,hogy "rossz volt a kaja" 😄
giginek is kifért már ez,hogy vmire kapjon egy jó zsíros negatív kritikát is 😊
én örülök neki de persze értem én,hogy alek adhatott volna 1 pontot azzal az indokkal " legalább megpróbáltad "
amúgy elárulok vmit.

Sok éhezõ gyerek van, de egy pár éve mikor Menzás voltam (türhetõ kaja volt), az alattam lévõ korosztály konkrétan a finomabbnál finomabb kajákat vágták bele a moslékba, és amikor a másik asztalokhoz néztem láttam azért h a kaját is dobálják meg ilyenek, holott kinézetre nem tûntek gazdag gyerekeknek. Konkrétan ezek bunkó félcigók voltak, vagy pedig holt buta kõbunkó fehér neveletlen magyar tinik...Ezen a menzán anno tényleg azok jártak, akiknek otthon nem biztos, hogy a szülõnek volt ideje fõzni, ill, ha sok testvéred volt akkor ott legalább pár ezer Ft-ért havonta ehettél...vkinek még ingyenes kedvezmény is volt a családi pótlék által... én konkrétan azért jártam, mert hétköznap muternak nem volt ideje fõzni a munkája miatt, legalább jóllaktam a suli után.

de a lényeg: sok nélkülözõ gyerek van, de egy töredék, amit láttam az egyáltalán nem becsülte meg a kaját és még finnyásak is, a jobbnál jobb leveseket, fõzelékeket nem ették meg. Azt se tudták mi az a cékla egy cigány csaj rákérdezett a konyhás nõre mi ez a lilás szar?😄😄😄 hát igen. Nyolcadik kerület powa

OFF OFF OFF: Neem, nem flém, csak ha én nem 'Buddha meg'-elek, õk se Úristenezzenek orrba szájba. Tartsák tiszteletben. Ha meg nem hisz/nem vallásos, akkor miért használja egyáltalán a szót? Fõleg a mûsorvezetõnek illene figyelni, ha már egy tévézésben rutintalan villalakó nem is tud aktívan ügyelni erre.
Igen, az õszinteséget a legtöbb esetben úgy hívják, hogy parasztság.
Ha annyira nem tetszett neki, akkor az lett volna az õszinte, de korrekt viselkedés, ha azt mondja, hogy hmhm, köszi, jó volt, DE...
bocs a dupláért, akit kiütöttem.
A heti témáról jut eszembe. A múltkor (pár hónapja) volt egy riport, hogy sok gyerek éhesen megy iskolába hétfõn, mert hétvégén otthon nem táplálkozik normálisan. Ezért kitalálta egy önkormányzat, hogy a rászoruló családoknak csomagokat állít össze alapvetõ élelmiszerekbõl.
A riportban megszólaltattak pár szülõt, akik örültek a kezdeményezésnek, anyuka épp dícséri a programot. (közben meg meg van csinálva a haja, valami extra színre festve, stb). Na, az ilyen szülõt csapnám tarkón egy lapáttal. Mi az, hogy fodrászra van pénz, a gyerek meg éhezik? Mi a f*szt képzelnek?
ez tipikusan az az eset, amikor a muterod megkérdezi, hogy ízlett a kaja fiam? és te lojalitásból nem akarod õt megbántani, ezért hadd legyen egy kis öröme és azt mondod, hogy igen, elment nem volt rossz muter. Lehetsz õszinte, de lehet, hogy azzal ilyen esetben a fõzéstõl is elveszed a kedvét. Emberfüggõ amúgy, Gigi tipikusan az az ember, akinek nem esik jól az õszinteség, de itt mondjuk érthetõ, h ici picit kiakadt, mert megpróbálta és laza 0 pont. Bár az a legjobb ilyenkor, ha abszolút nem idegesíti magát, jelen esetben nem húzta fel magát annyira, de kicsit bántónak érezte...

húha, lehet, hogy tényleg érdekli õt a szegény családok sorsa? ááá, nem, Béci a Sátán😄
LOL, vvallás fléééém on😄
az olyan érzelmeket keltettél bennem az már tipikusan lopott szöveg...

õ ült ott, jobban meg tudja ítélni, de a 0 pont az túlzás abban egyetértek.

Évának a bókolása tetszett, csak azt nem adták le:S

plusz mi ez a "szakmai dolgokban" dolog? azt hittem, Alek biztonsági õr meg lakodalmas lajos, nem Don Juan vagy Verlaine...
nem volt szarabb, mint Aleké...legfeljebb igen, az, hogy nem ült tõle 5 centire, és nem próbálta lesmárolni...
Engem csak annyi zavar, hogy állandóan ezt hallom Bélától hogy úristen úristen úristen.
Alek mellé tényleg kellene valaki, de hát a lányok érzelmileg nem stabilak, a fiúk közül meg lassan a Bréla lenne a legjobb választás, hiába olyan, amilyen. Jerzsivel kizártnak tartom, hogy Alekosz el tudjon dumálgatni, Lacival meg... Hát, Lacival szerintem egyszerûen nem lehet beszélni.

Persze más kérdés hogy ha ez igy folytatodik a a Béci fog nyerni ,mert mint ennél a feladatnál is látszik õ megtudja játszani hogy huha mennyire de nagyon oda van ..hogy õ milyen jó fiu ,Alek meg ugyan ugy viselkedik mint szokott...
Jaja, jó lenne, ha valaki tudná rögzíteni! 😊