ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A direkt linket megadná valaki amin 22 után megy a stream?! 😊
Megvolt csak újra tettem a gépet és a link huss.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
2. durva lenne
3. költségkímélõ is lenne 😄
szülõi szigor kell, egyébként mit vár a szülõ ?:S elég szomoru h ilyen piti ügyért is képes tanácsot kérni 😄
banner..
az elsõ v 2. mehet!
na wesker legyen már hg azt mehet is a bannerba
bár nekem tetszik a mostani is 😄
Fekete és fehér
Fekete és sárga
Sötétlila
Sárga

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amugy Noszály Melindát válaszotta abból se lett semmi !
Anikót is ki kosarazta a 2 utolsó fazon !
Dominic Megant-t választotta nagyon jó párt alkottak na ök nem mentek szét !
Charlie O'Coonel Sarah-t választotta szerintem abból se lesz nagyon semmi !
És ugye ott volt a bisex csaj azis felsült mindkét évadban Tilla 1 évadban is mellé nyult de nem tanult a hibáiból és a 2 évadban is egy bisex csajt választott magának habár a másik döntös férfi Bo az tényleg szerelmes volt bele öt kellett volna választania !
Anikó se maradt együtt azzal az albínó fejû csávóval, reklámnak jó volt...
és a Benkõnél se látom ott az asszonyt legalább is nem beszélt azóta róla semmit a bulvár. A poén az, hogy azt az Edit asszonyságot hívták (2. helyezettet) a Vacsoracsatába...pff
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de most miaz,hogy anikó rózsáját visszautasították? minek jelentkeztek a farkok? 😄 (Mondjuk lehet közelebbrõl megismerték aztán nem jött be)
most már a tekézõt bannoljuk
Persze amikor Anikó volt a Nagy õ azt én se néztem csak azt a részt amikor mind a 2 férfi visszautasitotta Anikó rózsáját na ott röhögtem egy nagyot !
Na és még ott volt az MTV-n azenei csatornán ez a Dominic nõi párkeresõ show egy olasz srác keresett csajt magának az is elfogadható müsor volt voltak benne dögös csajok rendesen és jól is válaszott a végén !
Legutobbi amibe belenéztem akkor az meg a Viasat-on volt Párkeresõ show akkor éppen Charlie O'connel Jerry O 'Connel bátyja (Sliders) keresett párt magának õ is jól választott de hogy késöbb mi lett belöle az már jó kérdés !
Ami még jó volt az MTV-n az a Tilla Tequila nõi párkeresõ show volt na ott a csaj mind a 2 évadban felsült rendesen mert egyszerûen szarul választott habár az 1 Évadot nem láttam de akkor is rosszul válaszott mert néhány hónapra rá szétmentek utána jött a 2 évad na annak minden részét láttam és ott is szokás szerint rosszul választott mivel egy csajt választott mivel bisex volt de ott meg a csaj utasitotta vissza !
Na meg az Mtv-n volt egy show a Scream Queens na az is nagyon jó show volt ahol még anno a Saw 6-ba kerestek egy csajt aki szerepelhet a filmben a müsort persze Shawnee Smith (Amanda) vezette legvégül a néger Tenedra csaj lett a gyöztes ö szereplhetet a Saw 6-ben amikor a medvecsapda a fejükön van és levágja a saját karját !
1, ki a faszt érdekel a másik véleménye, ebbõl levezetve 2, egy tolakodó bunkóság ilyen dumával elõállni. Úgy rúgnám fejen az ilyet, mint a huzat.
Amúgy nincs semmi bajom azzal, ha valaki megmondja a másiknak, hogy szerinte butaság, amiben hisz, vagy butaság, hogy nem hisz. Véleménye lehet róla, miért ne osztaná meg. Csak emiatt ne becsmérelje vagy ítélje meg a másikat. Ez itt a lényeg. Tartsa tiszteletben a másik választását.
egyébként ha már régi nagy õ akkor Kósa L. Adolfnak volt vmi szíves mûsora de nem jut eszembe a címe 😄
egyik oldalon 3 férfi másik oldalon 3 nõ aztán egymástól kérdezgettek , majd a végén látták meg egymást
A származásról valóban nem tehet. Elég extrém, hogy valaki bõrszínt változtat, vallást viszont sokan cserélnek. Itt hibádzik a gondolkodás. Félre ne érts, felõlem aztán bárki lehet bármi, amíg nem bánt másokat, csak ne tessenek megsértõdni, ha azt mondják, hogy butttaságban hiszel. De fõleg ne egy egyáltalán nem rosszindulatú úristenezés miatt legyen hiszti.
alek feleséget keres meg sztem kurvára nézett lesz az tuti!
én is nézni fogom 😄 benkõ feleséget keresbe csak belenéztem h tudjam véleményezni ,de azt 1000% megnézem ^^
Én is tiszteletben tartom, ha valaki muzulmán, ateista, akármi, nem akarok megtéríteni, áttéríteni senkit, de tartsa õ is tiszteletben, hogy kultúrált ember nem Úristenezik. Értem én, hogy miért mondja, így terjedt el, stb. gyakorlatilag a köznyelv része - sajnos- , de normális gyereknek azért megtanítják, hogy ne használja orrba-szájba.
Bécinek még csak-csak elnézném, de bakker egy mûsorvezetõ élõ adásban figyelhetne már ilyenre, hogy milyen kontextusban használja.
Suffering: milyen sofõr? ki az, mi az?