ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-Volt már lehetõségem rá de nem.
és két fiúval ? <#idiota>#idiota>
Egyszerre?
Nem,összesen...
idézet név behelyettesítéssel az Üvegtigris 2-bõl😊
Na épp bekapcsolták az onlinet is 😄
spm.: igen persze, kiskorban kell elkezdeni a nevelést és valóban ha 12éves koráig nem bírod a gyereket nevelni aztán kurva nehéz lesz! sõt már 8 éves korában is alapvetõ dolgokat felkéne érnie ésszel és van ez sem sikerül. Sajnos erre is van a környezetemben példa...
anno pl. az ajtót becsapta a gyerek a szülök meg nevettek rajta,most ért be a gyümölcse annak a nevetésnek 😄
másik meg csunyán beszélt kiskorában azt elnevették h miket mond a kisgyerek s annak a gyümölcse is éreget ^^
én meg most nevetek 😄
Amugy kiváncsi leszek holnap mennyi KHF lesz ? xDD
Pedig én is megnéztem volna !
Pedig érdekelt volna engem is, nem tudom miért vágták ki...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem értek vele egyet. Inkább a motiválás és a jutalmazás a fontos, hogy tanulj (ha már magadtól nem akarsz). A büntetés csak rontja a kapcsolatot és könnyen visszájára fordulhat. Persze "terelgetni" lehet, de ésszel kell. A kamaszkortól pedig egyenesen hatástalan az egész "büntetés" dolog. Addig el kell érni egy szülõnek, hogy a gyerek halgasson rá, legyen kölcsönös bizalom, megértés stb.