ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért kérdezem, mert Anikó végére jöttem csak, mondott valami érdekeset?
wesker24
Jah szerintem se annyira érdekes ha lesz valami izgalmas akkor majd rögzitem !
nem én megyek aludni, mert fáradt az agyam. Ezek a dumás játékok annyira nem érdekesek most...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kung fu panda😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Különös képpen nem veszem most aztán lehet Gabeo veszi !
Éva a tükörrmániás, Jerzynek még sikerül titkolnia <#hehe>

Ironman, wesker veszitek a mostani streamet?
wesker24
Na belevaló rész megy !
xDDD és a tükör?

büdös gecik hogy hazudnak,hogy nem vállalják fel,hogy dugnak😊
Jerzy, ha frankón megnyílnál mindenki felé, akkor kiderülne, hogy buznyák vagy <#idiota>

Bécitõl nem várunk mást😄 ha õ nem lenne, akkor se mondana mást

harmadik része, kicsi a farkad😄😄😄

Alekosz ezt a játékot is imádja õ még pár órán át eljátszaná most igy megfigyel elemez õ imádja ezeket a csoportos kommunikációkat😄 a többiek meg azt hiszik hajnal van már és mennének aludin pedig még éjfél sincs😄
Én is a fekete+fehérre szavazok, viszont korábbi sárga betûkkel.
desigo
-Jerzsi voltál már 2 csajjal?
-Volt már lehetõségem rá de nem.

és két fiúval ? <#idiota>
wesker24
Franc essen bele ! Szerkesztõk felébredtek ! xD
Alek beszólása, LOL <#nyes>

Jerzy..voltál már két csajjal?
Egyszerre?
Nem,összesen...

idézet név behelyettesítéssel az Üvegtigris 2-bõl😊
mégis csak tudják 5 kor kelnek gondolom azért hogy kicsípjék magukat kicsit.
Ez a telefonos dolog nem is lenne rossz.. kapjanak walkie talkie -t és és "telefonáljanak" egymással távolról, ha úgy érzik, hogy jobban el tudnának mondani valamit, mint személyesen 😄

wesker24
Aniko megmondja a tutit nagyon helyes ! xD
Biztos vittek be nekik madarakat is... 😄 Szerintem kiscsibék amúgy 😄

wesker24
Madárhang ittál vagy mi ? xD
mi ez a madárhang?
Anikó Béci fight!

wesker24
Egy kis nosztalgia aki nem látta volna az elözö 3 VV szériát !

Valóvilág I-IV széria
Húúú, Anikó megmondja! 😊

ilyen fiatal volt? de nem bírtam a képét😄

Gyanúsan abban a pillanatban kapcsolták be az onlinet, ahogy vége lett a belevalónak 😊

wesker24
Na ezért van KHF mert feladatot kaptak !
Fasza, valami beszélgetõs játék megy..

Na épp bekapcsolták az onlinet is 😄

wesker24
Jaja !
Akkor pont 28 Õ is, mint Éva 😊

wesker24
7 év
wesker24
Jaja jó csaj pedig azóta már 7 telt el !
wesker24
Bezzeg a Coolon megy a közvetités csak itt van KHF !
Katka azért elég jó még most is 😊 Pedig idõsebb, mint Éva 😛

wesker24
Mirõl beszélnek ezek még le se adták az Alek Anikó társalgást hogy társulna !
wesker24
Na Elvis Marcsi és Katka a belevalóban !
ha jól emlékszem rögtön bevágtak egy hosszú reklámot és azért nem adták le

lehet holnapra tartogatták 😄

spm.: igen persze, kiskorban kell elkezdeni a nevelést és valóban ha 12éves koráig nem bírod a gyereket nevelni aztán kurva nehéz lesz! sõt már 8 éves korában is alapvetõ dolgokat felkéne érnie ésszel és van ez sem sikerül. Sajnos erre is van a környezetemben példa...
anno pl. az ajtót becsapta a gyerek a szülök meg nevettek rajta,most ért be a gyümölcse annak a nevetésnek 😄
másik meg csunyán beszélt kiskorában azt elnevették h miket mond a kisgyerek s annak a gyümölcse is éreget ^^
én meg most nevetek 😄
wesker24
Hát valaki majd vehetné a reggeli Morning Show-t mert nekem a 160 GB-os vinyóm nem sok az 500 Gigás vinyón is van max 120 Gb szanad hely !

Amugy kiváncsi leszek holnap mennyi KHF lesz ? xDD
wesker24
Jaj jól emlékszel ma kellett volna lennie ! Tegnapit ugy hatrangozták be hogy Alek Anikóval beszélgetett hogy társulna meg Alek és Éva civodtak kint ! Nézem az összefoglalót de amit elöre beharangoztak már vagy 10x-er még se lett belöle semmi !

Pedig én is megnéztem volna !
Na azt akartam mondani én is összefoglaló után, csak azt hittem én vagyok a hülye és mégis a tegnapiban volt. Akkor jól emlékeztem, hogy ma kellett volna lennie? <#rolleyes>

Pedig érdekelt volna engem is, nem tudom miért vágták ki...

wesker24
Amugy visszanéztem az összefoglalót és tényleg kihagyták azt a részt belöle amikor Alekosz és Anikó beszéllgetett hogy Alek már Anikóval társulna mert már kezd ráunni az Évára !
wesker24
Akkor No problemo ! Most ugyis KHG van ! 😄
SHADOWEYES7
Megvannak. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Köszönöm!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

"jaja kikapcsolni a tv-t vagypedig nem tanulsz = nem nézhetsz tévét..."

Nem értek vele egyet. Inkább a motiválás és a jutalmazás a fontos, hogy tanulj (ha már magadtól nem akarsz). A büntetés csak rontja a kapcsolatot és könnyen visszájára fordulhat. Persze "terelgetni" lehet, de ésszel kell. A kamaszkortól pedig egyenesen hatástalan az egész "büntetés" dolog. Addig el kell érni egy szülõnek, hogy a gyerek halgasson rá, legyen kölcsönös bizalom, megértés stb.