153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #146419 Nekem Aurelionak egyedül a nyálas szövege nem tetszik.Annyira látszik hogy még gyerek,semmi felnőtt komolyság nincs benne.Viki is lealacsonyodott hozzá,talán érzi hogy csak igy férkőzhet a főnyereményhez.Lehet ma meglesz az évszázad dugása is? D -
#146418 Hát jah sajnos nem az eszére hallgatott és lett a veszte azért itt több dolog is közre játszott egy részt ugye volt a köztük az a durva incidens másrészt meg csakis a korábbi VV gyöztesnek Attilának köszönhető hogy Zsófi visszament !
Mindegy vissza a Gamerek világába ha már egyszer ennek ilyen pocsék vége lett ! -
Ironman2 #146417 Az is lehet hogy már nem akarta az egészet,csak menni Krisz után.Gondolta esélye sincs a főnyereményre Aurelio mellett -
#146416 Ahogy mondod innentől kezdve már egy kalap szart nem ér az egész innentől kezdve már magasan leszarom mi lesz !
Jól indult csak el lett cseszve a végére nem kicsit nagyon !
Mindegy reméljük majd a VV7 jobb lesz ha lesz valamikor a közeljövöben és nem ilyen költség hatékony szar lesz mint a VV6 volt !
Azért az felháboritó hogy Attila megnyerette Zsófinak a párbajt de innentől kezdve már oly mindegy ! -
Ironman2 #146415 Iza elqrta rendesen a döntést az igaz! Sajnos még közrejátszott a múltkori trágár beszéde Krisztiánnal,a nézők nem felejtettek,én már ezt irtam korábban is. -
#146414 Ez csak egy játék, ennyire ne vedd komolyan, mert nem ér kb az egész idei széria semmit.:D -
#146413 Ezt már akkor lehetett tudni ki nyeri meg amikor Attila a Facebook-on kiirta hogy Zsófinak szurkol a fináléban !
Na már akkor el volt döntve hogy ki megy vissza még párbaj sem kellett volna hozzá ! Várható volt hogy Attila rajnogó tábora Zsófira fog szavazni csak azért is !
Most már ugyis mindegy holnap ugyis vége lesz ennek a szarnak Jó volt szép volt csak a finálé lett el kurva nem kicsit nagyon !
Még egy ilyen pocsék finálét össze hozni azért az nem semmi innentől kb leszarom ki nyeri meg mert annyira nem érdekel az egész !
Tudtam hogy ennyire sik hülyék az emberek de hogy ennyire vazee !
Mégis csak az eszére kellett volna hallgatni Izának és Röfit kivinni párbajra akkor simán vissza ment volna !
Röfi elérte amit akart kiejtette mindkét embert Izát is meg Kriszt is!
Nem is vagyok kiváncsi a holnapi fináléra mert ezek még képesek arra hogy Röfivel nyeressék meg az egészet szánalmas !
Semmi kedvem kidobni a gépem az balakon mert ha tényleg ez a malacképű nyeri meg akkor az biztos hogy valamit összezúzok vagy össze török !
Nehezen indult be a VV6 és egész jó volt de a végére óriási bukta lett belöle ! -
#146412 remélem -
#146411 Ezt Zsófi fogja megnyerni.. -
#146410 #146404 ment:D
Na nyomok egy ujabb szavazatot Zsófikára.:D -
#146409 Hosszutavra egyiket se, egy menetre meg mindegy.:D -
#146408 én is rátettem Zsófikára :D -
#146407 holnap meglátjuk -
thom4s #146406 De örülnék ha nem Aurélió nyerne, rá is tettem Zsófikára. -
#146405 Nemmer Viki! -
#146404 igen :D
azt ne mond előtted van 2 csaj egyik primitív bunkó másik gecibuta hogy a gecibutát választod :D -
#146403 én azt mondom a 3 közül Zsófika nyerje meg, de úgyis ez az egoista magamutogató Aurélia nyeri meg. -
#146402 Mert a primitiv, bunko iza jobb lett volna, mi?:D -
Ironman2 #146401 Na ennyi volt a VV6! Csao mindenkinek! -
#146400 MIEZ?
gratulálok akik visszaszavazták ezt a marék lepke zsófikát :D
az vigasztal hogy esélye nincs megnyerni -
Ferrari23 #146399 Ennyire kiszámítható fost istenem :D:D -
Ironman2 #146398 Hülye pinkpicsa nyert! -
#146396 ezt nem hiszem el Zsófika nyert :D -
#146395 Papírforna -
#146394 Hat segge az nincs:D -
Ironman2 #146393 Na mindjárt lesz hajtépés.DDD -
#146392 ez a Zsófika nagyon buta üresfejű :D -
Ironman2 #146391 Gáz ez a Zsófi.Most ahogy néztem az összefoglaló filmjét -
Ironman2 #146390 Azért ennek az Izának van teste hagyjuk meg! -
#146389 lehet a hercegére várt :D -
Ironman2 #146388 fúúúúúúúúúúúúúúj vazze!! lesmárolta a békát! -
Ironman2 #146387 Ti amo Seherezádé póló.Beszarok! -
#146386 Attilának köszönhetően szerintem is Zsófi megy vissza sajnos ! -
#146385 Iza mehet kriszhez haza, már amennyiben még emlékszik majd a nevére egyáltalán :D
Tényleg, parasztnak sikerült feljutnia párbajra, mert ugye csak az ingyen kocsi fuvar volt jó neki, más nem :D -
Alekfognyerni #146384 Ez túl nagy különbség, szerintem Zsófi megy vissza. -
#146383 42-58 % az állás ! -
Ironman2 #146382 Aurelio megcsókolja Vikit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://valovilag-6.postr.hu/borzalmas-fejlemenyek-elcsattant-az-elso-csok-viki-es-aurelio-k/
-
Ironman2 #146381 DDDD -
#146380 Na ne basszanak már fel ha ezek meg összejönnek vazee ! :D
Vajon Röfi hagyja hogy Aurelio megcsókolja öt ?
Na jól van most adtam ki a -
#146379 Miló még nem írt ki semmit? Mert ő konkrétan csak ennél a produkciónál dolgozik, amit ő tud, valószínű az is lesz :)
Ő volt Viki partnere, nem? Na, akkor Viki nyeri a játékot :D