153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Nekem Aurelionak egyedül a nyálas szövege nem tetszik.Annyira látszik hogy még gyerek,semmi felnőtt komolyság nincs benne.Viki is lealacsonyodott hozzá,talán érzi hogy csak igy férkőzhet a főnyereményhez.Lehet ma meglesz az évszázad dugása is? D
  • wesker24
    Hát jah sajnos nem az eszére hallgatott és lett a veszte azért itt több dolog is közre játszott egy részt ugye volt a köztük az a durva incidens másrészt meg csakis a korábbi VV gyöztesnek Attilának köszönhető hogy Zsófi visszament !

Mindegy vissza a Gamerek világába ha már egyszer ennek ilyen pocsék vége lett !
  • Ironman2
    Az is lehet hogy már nem akarta az egészet,csak menni Krisz után.Gondolta esélye sincs a főnyereményre Aurelio mellett
  • wesker24
    Ahogy mondod innentől kezdve már egy kalap szart nem ér az egész innentől kezdve már magasan leszarom mi lesz !

Jól indult csak el lett cseszve a végére nem kicsit nagyon !

Mindegy reméljük majd a VV7 jobb lesz ha lesz valamikor a közeljövöben és nem ilyen költség hatékony szar lesz mint a VV6 volt !

Azért az felháboritó hogy Attila megnyerette Zsófinak a párbajt de innentől kezdve már oly mindegy !
  • Ironman2
    Iza elqrta rendesen a döntést az igaz! Sajnos még közrejátszott a múltkori trágár beszéde Krisztiánnal,a nézők nem felejtettek,én már ezt irtam korábban is.
  • ForzaInter
    Ez csak egy játék, ennyire ne vedd komolyan, mert nem ér kb az egész idei széria semmit.:D
  • wesker24
    Ezt már akkor lehetett tudni ki nyeri meg amikor Attila a Facebook-on kiirta hogy Zsófinak szurkol a fináléban !

Na már akkor el volt döntve hogy ki megy vissza még párbaj sem kellett volna hozzá ! Várható volt hogy Attila rajnogó tábora Zsófira fog szavazni csak azért is !

Most már ugyis mindegy holnap ugyis vége lesz ennek a szarnak Jó volt szép volt csak a finálé lett el kurva nem kicsit nagyon !

Még egy ilyen pocsék finálét össze hozni azért az nem semmi innentől kb leszarom ki nyeri meg mert annyira nem érdekel az egész !

Tudtam hogy ennyire sik hülyék az emberek de hogy ennyire vazee !

Mégis csak az eszére kellett volna hallgatni Izának és Röfit kivinni párbajra akkor simán vissza ment volna !

Röfi elérte amit akart kiejtette mindkét embert Izát is meg Kriszt is!

Nem is vagyok kiváncsi a holnapi fináléra mert ezek még képesek arra hogy Röfivel nyeressék meg az egészet szánalmas !

Semmi kedvem kidobni a gépem az balakon mert ha tényleg ez a malacképű nyeri meg akkor az biztos hogy valamit összezúzok vagy össze török !

Nehezen indult be a VV6 és egész jó volt de a végére óriási bukta lett belöle !
  • Krisztiam #146412
    remélem
  • Darthmushroom
    Ezt Zsófi fogja megnyerni..
  • ForzaInter
    #146404 ment:D

Na nyomok egy ujabb szavazatot Zsófikára.:D
  • ForzaInter
    Hosszutavra egyiket se, egy menetre meg mindegy.:D
  • Krisztiam #146408
    én is rátettem Zsófikára :D
  • Krisztiam #146407
    holnap meglátjuk
  • thom4s
    De örülnék ha nem Aurélió nyerne, rá is tettem Zsófikára.
  • Tyler1
    Nemmer Viki!
  • ToCsEk
    igen :D
    azt ne mond előtted van 2 csaj egyik primitív bunkó másik gecibuta hogy a gecibutát választod :D
  • Krisztiam #146403
    én azt mondom a 3 közül Zsófika nyerje meg, de úgyis ez az egoista magamutogató Aurélia nyeri meg.
  • ForzaInter
    Mert a primitiv, bunko iza jobb lett volna, mi?:D
  • Ironman2
    Na ennyi volt a VV6! Csao mindenkinek!
  • ToCsEk
    MIEZ?
    gratulálok akik visszaszavazták ezt a marék lepke zsófikát :D
    az vigasztal hogy esélye nincs megnyerni
  • Ferrari23
    Ennyire kiszámítható fost istenem :D:D
  • Ironman2
    Hülye pinkpicsa nyert!
  • Krisztiam #146396
    ezt nem hiszem el Zsófika nyert :D
  • ForzaInter
    Papírforna
  • ForzaInter
    Hat segge az nincs:D
  • Ironman2
    Na mindjárt lesz hajtépés.DDD
  • Krisztiam #146392
    ez a Zsófika nagyon buta üresfejű :D
  • Ironman2
    Gáz ez a Zsófi.Most ahogy néztem az összefoglaló filmjét
  • Ironman2
    Azért ennek az Izának van teste hagyjuk meg!
  • Darthmushroom
    lehet a hercegére várt :D
  • Ironman2
    fúúúúúúúúúúúúúúj vazze!! lesmárolta a békát!
  • Ironman2
    Ti amo Seherezádé póló.Beszarok!
  • wesker24
    Attilának köszönhetően szerintem is Zsófi megy vissza sajnos !
  • sb1
    Iza mehet kriszhez haza, már amennyiben még emlékszik majd a nevére egyáltalán :D
    Tényleg, parasztnak sikerült feljutnia párbajra, mert ugye csak az ingyen kocsi fuvar volt jó neki, más nem :D
  • Alekfognyerni
    Ez túl nagy különbség, szerintem Zsófi megy vissza.
  • wesker24
    42-58 % az állás !
  • Ironman2
    Aurelio megcsókolja Vikit?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://valovilag-6.postr.hu/borzalmas-fejlemenyek-elcsattant-az-elso-csok-viki-es-aurelio-k/

• Ironman2
    DDDD
  • wesker24
    Na ne basszanak már fel ha ezek meg összejönnek vazee ! :D

Vajon Röfi hagyja hogy Aurelio megcsókolja öt ?

Na jól van most adtam ki a
  • Tyler1
    Miló még nem írt ki semmit? Mert ő konkrétan csak ennél a produkciónál dolgozik, amit ő tud, valószínű az is lesz :)
    Ő volt Viki partnere, nem? Na, akkor Viki nyeri a játékot :D