153993
ValóVilág 12
-
#146459 Mivel senki nem rakta előre, ezért szerintem :
1: Zsófi
2. Au
3. Viki -
#146458 1. Au
2. Zsófi
3. Viki -
#146457 3. Viki
2. Au
1. Zsófi -
#146456 végére tipp
1-Au
2-Viki
3-Zsófi -
McCartman #146455 Ha 2 sorozatgyilkos lenne a fináléban Viki mellett akkor sem neki drukkolnék. -
McCartman #146454 Suttyó putri paraszt cigó Aurélió is, a nyelvtudásáért pedig nem tett semmit, részben külföldön is nőtt fel.
Nem érdemli meg ő sem, de inkább ő nyerje mint Viki.
Amúgy meg nyerje Zsófika, benne legalább nincs rosszindulat. -
IXEMGabeo #146453 szép dolog,hogy szereti az édesapját, hisz csak ő van neki...tán ez és a nyelvtudása amik értékelendő dolgok benne... -
Alekfognyerni #146452 Én megmondom őszintén Auréliónak drukkolok. Vikinek sosem tudnék semmilyen mezőnyben sem. Ha 2 sorozatgyilkos lenne a fináléban Viki mellett akkor sem neki drukkolnék. Zsófika rohadtul irritál az utóbbi időben. Attila kampánya is nagyon visszatetsző számomra. Arra is gondolni kéne, hogy aki ezt megnyeri, azzal egy csomó interjút fognak készíteni. Az embereknek amúgyis megvan a véleményük a VV-ről, de ha még meglátják a képernyőn, hogy egy ilyen ostoba műcica nyilatkozik mosolyogva, akkor végképp meglesznek az előítéletek, az eddigi legmélyebbre kerülhet a VV megítélése. Persze ha meglátják Aurélió cigány fejét akkoris ez lesz. Ilyen szempontból az lenne a legtűrhetőbb ha Viki nyerné. Ha őt meglátja egy átlagember nyilatkozni a TV-ben akkor arra gondolhat, hogy "jé, ez egy tök értelmes ember, lehet, hogy a Való Világ nem is olyan legalja műsor". De Viki ne nyerjen, mert az összes lakó közül ő a legromlottabb jellem. A másik kettő még fejlődhet pozitív irányban, Viki már nem fog. Nem kéne a nyereménnyel a tudtára adni, hogy az a követendő út amit ő képvisel. -
franklille #146451 Azért az is elég sokat elárul a szériáról, hogy a fórumozók többsége nem valamelyik játékosnak szurkol a fináléban, hanem saját mércéje szerint próbálja a legkevésbé rosszat választani. -
franklille #146450 Szerintem őt viselték meg legjobban az általa szeretett játékosok kiesése. Ráadásul képes volt megbocsájtani többször is, köztük a fogkefés esetet, ami nálam a széria egyik legaljasabb húzása volt. Ragaszkodása idős édesapja felé, valamint a normális, teljes család iránti vágyódása is szimpatikus. -
IXEMGabeo #146449 jó érzés?
legkétszínűbb játékos volt...önzősége határtalan -
Ironman2 #146448 Istenem! Ha ez a ZSófi megnyeri,akkor lesz.pom magamat.Ennyi erővel Simon is nyerhetett volna,csak neki nincs 2 melle,meg pi..ája. -
Ironman2 #146447 LOL Viki rokona beszólt Attilának Zsófika facebook oldalán!
https://www.facebook.com/vvzsofika
nem irom le a nevét. P.L.L a monogramja
-
#146446 Mind egy kit vitt volna,kint marad.
Krisz-el 1 hét alatt elbaszták az egész játékukat,ez tény. Pedig esélyek lettek volna. -
Ironman2 #146445
VV Attila hivatalos oldala
31 perce ·
GYERTEK ÁT ZSÓFI OLDALÁRA IS.
Nekem már két napja van egy megérzésem, hogy Zsófi, és Aurelio, ők ketten fognak a végén ott állni. Én azt gondolom a VV6 nyertese már most is Aurélió, hiszen nagyon szórakoztató alak, és tőle lett híres a VV6. De a főnyeremény mégis Zsófinak adnám. Több okból, de azokat majd a Zsófi oldalán kifejtem most délután.
ITT: https://www.facebook.com/vvzsofika -
franklille #146444 Elég hamar kiderült, hogy ez lesz az utóbbi szériák közül a leggyengébb. Ráadásul a számomra érdekes játékosok (Simon, Gyúrós Józsi) idő előtti búcsúja is tovább rontotta a helyzetet.
Több kevésbé szimpatikus karakter közül Iza volt a legérdekesebb. Női Darth Vader-ként több súlyos hibát vétett a játék során. A legtöbb emberben a köpködős jelenet maradt meg, ám a legnagyobb csalódás vele kapcsolatban a Charlott-párbaj végi viselkedés volt, amivel a sportszerűség legrégebbi nemes hagyományát tiporta a porba. Ezzel végül nem is legyőzött ellenfelét, hanem saját magát alázta meg. Ennek ellenére - mint a galaxis sötét lovagjában is - maradt még benne jó, amit többször megmutatott a villában is. Kívánom neki, hogy az átélt élmények pozitívan hassanak személyiségének fejlődésére.
A döntőben maradt játékosok közül Viki bármekkora taktikus, többször átlépte a sportszerűség határát, egyszer-kétszer elég gusztustalanul.
Zsófika cukisága és rendkívül szórakoztató beköpései mellett megmutatta elkényeztetett és akaratos oldalát is. Aurélióba minden pávasága és magamutogatása ellenére is a legtöbb jóérzés szorult, ráadásul ebben a szériában ő volt a showman, ezért is adnám neki legjobb szívvel a fődíjat.
A legnagyobb mércéje a szériának Attila beköltözése volt, aki néhány perc alatt szedte ízekre, majd kedve szerint rakosgatta össze a mostani játékosokat. -
IXEMGabeo #146443 így van
applikációs szavazással is egyetértek, aki nagyon megosztó annak annyi...
viszont nem feltétlenül értek egyet, hogy a 90%-a hülye az idős embereknek...bár tény, hogy nem nagyon látják át hogyan is működik egy valóságshow illetve az értékítéletük, világszemléletük teljesen elvont és ódivatú -
Alekfognyerni #146442 A mairól meg az a véleményem, hogy Zsófi akár meg is nyerheti. Az interneten nem igazán látom Viki szavazóbázisát. Nagyon remélem, hogy ő lesz a 3. Szerintem így is lesz, és a végén Aurélió és Zsófi fogják várni az eredményhirdetést a villából. Aurélió a favorit, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy Zsófi fog nyerni, mert amikor már csak ketten maradnak, a nézők nagy része csakazértis Zsófira fogja tenni a pipát. Aki addig Vikire szavazott, az is át fogja tenni Zsófira szerintem, így Aurélió elbukik. Ezt érzem. Mindenesetre ha másért nem, legalább azért érdemes lesz megnézni, hogy lássuk Viki fejét amint harmadikként kipottyan :D -
Alekfognyerni #146441 Ha Izánál nincs a köpködős-anyázós jelenet akkor visszament volna. SMS szavazásnál is visszament volna, mert több rajongója van, pláne Krisszel együtt. Az nagy rajongótábor. Ez az applikációs szavazás a megosztó karakterek halála, már tegnap leírtam. Azért mert nem kerül pénzbe, így az ellenszenves karaktereket ki lehet szavazni. Nem az dönt, hogy kinek hány rajongója van, hanem, hogy kit utálnak a legtöbben. Attilát hiába utálhatták sokan, mert a rajongói húszasával küldték az SMS-t, és azok voltak több tízezren, ez meg is látszott a végén a százalékokon. Itt mindenkinek csak 1 szavazata van. Az egyetlen pozitívuma az ennek az applikációnak, hogy legalább az idősen nagy része ki van zárva a szavazásból, ez is egy pozitívum, mert a 90 %-uk sík hülye. -
Ironman2 #146440 3 gyenge jellem közül nehéz megmondani ki nyeri meg -
Orionk #146439 Wesker :
Miért vetted le a bannert ? Megint felháborodtál, hogy Zsófi ment tegnap vissza ? :)
Miért nem teszel ki egy utolsó szavazást, hogy az itteni vélemények alapján ki nyerje meg ? -
#146438 Ma lesz a döntő? És még mindig nem esett ki aki miatt nem nézem (mert ugye ezt az irányított szart is lehetne nézni, még akkor is ha nincs valódi online közvetítés; ha volna benne értelmes, szórakoztató figura, mint anno a VV5-ben ) és aki meg fogja nyerni, mert ugye az RTL így akarja és különben is Lilu ismerőse vagy mifene ... -
zuschzero #146437 Aurelio néha bunkó volt az igaz, de ha az egész VV6-ot nézzük akkor a dumáival ő vitte ezt a szériát. De akár Zsófi is megnyerheti, viszont Viki semmiképpen!!! -
IXEMGabeo #146436 és persze Viki pont jókor beszélte tele a fejét, de, ha egy picit több esze van...ááá komolyan nem értem, hogy nem tűnt fel neki, hogy Zsófika még arra is buta, hogy elárulja őt:D -
Ironman2 #146435 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/iza-maganak-koszonheti-hogy-kiesett-2251949
Hát igen.Ez van! Sajnálom amúgy,de tényleg magának köszönheti a kiesést! -
IXEMGabeo #146434 benne volt a pakliban, hogy beveti a legelemibb női praktikát idekint...bár a részleteket nem tudjuk, csak, amit Simon a facen megosztott infók...
odabent amikor kiejtette saját magát Sim, akkor Charlotte számára egyértelmű volt, hogy el kell játszania a hűséges szerelmest, aki üzeneteket is küldözgetett és senkire nem mozdult rá onnantól...mondjuk előtte se miután Simonnal összejöttek...
ezt jól hozta, de ez túl fura, hogy 2 hét után szakítanak is...rá lehet fogni, hogy a bulvár okozta nyomást, a szülők manipulációit nem bírták, de akkor nem is volt erős ez a "szerelem"
Igazából lényegében egy nagy probléma lehet, állhat a háttérben méghozzá a pénz:) merthogy Simon földönfutó legalább is nem hiszem h egy leendő DJ-nek ínyére van h egy exfősulis, fagyiárus a barátja...bár ezek csak feltételezések a részemről a nőkből bármit kinézek -
Ironman2 #146433 Ja,akkor jöttem rá,mikor 1 hét múlva dobta Simont,odáig tényleg elhittem hogy szerelmes belé -
IXEMGabeo #146432 Charlotte se volt őszinte ő is taktikus volt és talán tényleg a legnagyobb színésznő volt, bár sokat normalizálódott Teóval együtt -
IXEMGabeo #146431 nem tudta mit csinál
nem volt egy taktikus játékos teljesen érzelemből játszott, ahogy sokan mások...
Krisz azért volt mikor mártírt csinált magából és sajnáltatta magát direktbe, de nagyrészt ők ketten tolták igazán szívből ezt a játékot...így kijelenthetjük, hogy az ő bent töltött idejük, amit kettesben töltöttek őszinte reakciók sokasága volt még akkor is, ha belül tudták, hogy a szerelmük" és a civakodásaik sokáig képernyő kompatibilisek maradnak...
Aurelio, Zsolt, Viki meg a többiek abszolút taktika játékot folytattak...
Zsófi, Iza, Krisztián ez a hármas teljesen érzelemből tolták mindvégig -
Ironman2 #146430 Sajnos a játékosok máshogy látják a benti eseményeket mint mi.Ami nekünk felnagyított tragédia,lehet őnekik csak egy vicces poén,ezért nem értjük sose hogy miért nem úgy rakják egymásra a jelet ahogy mi akarjuk. -
Ironman2 #146429 Jaja! Irtam is hogy nagyon elqrta Iza a végére.Aztán majd kimagyarázza hogy szándékosan hivta ki Zsófit,mert ugysem lett volna esélye
Ahogy néztem a párbajt,eléggé megbánó feje volt neki,de utólag már késő. -
IXEMGabeo #146428 viszont ebből a szempontból Viki marhára megúszta, ha belegondolok...de túl nehéz dolga nem volt...odabent bárkit könnyű volt madzagon lógatnia...egyedül Dávidot, Teót, Charlotte-t és Lacit nem sikerült
Dávid és Laci túl korán estek ki Simonról már ne is beszéljünk, aki részben magának is köszönheti a kiesést ugyebár az indulat miatt, de részben Viki is agresszívan uszított rá mindenkit, öngyilkosságra buzdította, és folyamatos lelki terrort nyomatott neki primitív hangvételben...
dehogy a többiek amilyen ostobák, hogy nem láttak át rajta és mindent bekajáltak, amiket mondott nekik komolyan...főleg Izán lepődtem itt meg a végén...látszik, hogy ő is kislány még, aki nem képes hideg fejjel gondolkodni...lehető legrosszabb választás volt Zsófika -
Ironman2 #146427 58 százalékkal! -
Ironman2 #146426 Fecónak végre bejött a londoni élet,újra kiment,pont tegnap olvastam valahol.Már jól megy nekik,végre nem kuporgat! -
Ironman2 #146425 Ez már előre jól ki lett találva! Okostelefonos agyhalott tinipi.ák nyomkodják a gombokat a készüléken,nyálas cuki Zsófikára,és lomposfarkú Ájrélóra.
Amúgy tudtam volna én is szavazni a táblagépen,de le se töltöttem az appot,mert nem érdekel. -
IXEMGabeo #146424
Krisz feljutott a párbajra:) -
IXEMGabeo #146423 VV5 az való igaz pokoli érdekes is volt, amíg mindenki bent volt:) ugyanis nagyon különböző személyiségek voltak:d kezdve Annamaritól, Attilától, Eszteren át a gagya Cristofelig a jófiú Csabáig, az idegbeteg Kingán, Verán át betettek egy romát Fecót és még egy szűz gyereket is az elején:DDD
az alap elképzelés nagyon jó volt az 5-nél, de mikor kevesen voltak ott kezdett el laposodni a műsor igazán...főleg Péter kiesésétől kezdve -
IXEMGabeo #146422 Beszavazó show az mindig is egy humbukk volt én nem bántam, hogy nem volt...előre el volt döntve ki megy be
Látom Zsófika nyert így létrejött az egyik legszánalmasabb döntő bár Izával se lett volna túl jó, bár ő még mindig jobban megérdemelte volna, mert központi karakter volt...igazából ez a párbaj, ennek nem így kellett volna lenni, ugyanis egy Iza-Viki párbaj ütősebb lett volna és Viki ki is eshetett volna akár...bár ki tudja
Innentől kezdve szívem szerint egyiknek se adnám a nyereményt, ha választani kéne akkor sorrendben 1. Zsófi rendben nyerjen, legyen Viki a 2., mert ő is központi figura volt ő volt a VV6 Jockey Newingja, 3. Aurélió ne nyerjen semmiképp pokoli, hogy mennyire nem érdemli meg csak, mert pucérkodott, idétlenkedett és folyamatosan kétszínű volt a sírásairól ne is beszéljünk... -
#146421 Mennyivel nyert zsófi nem néztem.
Na 2 lány 1 fiú felállás, vajon megnyeretik egy lánnyal a vv6-ot? Lehet hogy igen. -
#146420 szerintem a vv6 bár voltak jó pillanatai alapból el volt b*szva. Kezdve ott h nem volt beszavazó show. ami szerintem azért történt mert az app. nem volt kész de ha igen nem értem miért nem vártak +1-2hetet. de így teljesen más irányba terelték a játékot mint az 5nél, mivel ide szinte csak fiatalok küldtek be akikről tudták h imádnak bulizni plusz tele vannak indulatokkal egy adott helyzetbe. Még az 4nél meg 5nél meg voltak az adott csoportok amiből be kellet szavazni az embereket, így sokkal különlegesebb volt a játék mivel voltak akik taktikáztak voltak akik "Móka meseterek" voltak furcsák stb.stb..