ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remelem valaki veszi, osszefuggo adas.... Oooo, vagy csak volt...
Nahh.. Tehat akkor tevedtem a tegnapi adas miatt, a paracsnoksag nevezi ki az aktualis rajparancsnokot.. Tegnap ez egybe esett a legjobb katonaval, amit a lakok szavaznak meg.. Ez kevert meg.. Ma Aniko a rajparancsnok, mint egy ovodas, mikor csokit kap, ugy orult.. Eddigiek alapjan ma bemutato van empatikus parancsnoklasbol.. Apropo, Aniko nyerte a terkepolvasas feladatot.. A fele bebukta, ertektelent alkotott.. Becit megbuntettek, zaszlot emelgetett mig a tobbiek cuccot valasztottak a kantin ladabol (Eva alkoholt valasztott).. Az online szavazasbol kifolyolag, Aniko valaszthatott szemelyes cuccot.. Csak magaet, maset nem lehetett... Mind csak jo sms-et kaptak azthiszem... Ki kell takaritaniuk, koszosnak itelte a korletet a felsobb parancsnoksag.. Alek kekeckedett ketszer is, de aztan besimult a helyzetbe... Elvileg Alek, Eva kibekult...

Azt mondta ,hogy a rendezo,de hogy ki az én nem tudom.Csak leírtam az érdekesség kedvéért, mert ez már a második ugyanarra a gyoztesre utalás.
Ugye volt már egy állítolagos benfentestol írodott levél amelyik szintén azt állította Béla a nyertes .A válasz az volt rá nem igaz.Ha meg mégis o nyeri , akkor a válasz az lessz a nézok így akarták. Aki akrja elhiszio aki meg nem nem. Viszont Alek népszerusége mindenutt nyilvánvalo.Hogy nem logikus akkor Béla gyozelme az is egyértelmu,de ha mégis megnyeri akkor a felháborodás hullámai majd lassan elcsitulnak és johet a kovetkezo áttba...ás!
"Múltkori videó meg olyan bizonyíték volt egész mûsorra, hogy csak na."
Józan paraszti ésszel cáfolható, de maga az rtl adott bizonyítékot ellene.
De az összeesküvés-elméletet gyártók azóta is ezen pörögnek 😊

Igen, vannak forgatókönyv-változatok, igen, ez rtl manipulál az összefoglalókkal, a bulvár szintén tud kavarni, a nézõ meg spekulál, és ha jól méri fel az erõviszonyokat, akkor akár el is találhatja.
DE nem kell sok ész, hogy észrevegye, hogy még így is egyszerûbb és olcsóbb, mint megrendezni, amit nem is lehetne megcsinálni a gyakorlatban.
Az meg a másik, hogy KI mondta neki ezt? A kameraman? A közönségbõl valaki? Személyesen a Kolosi? Ugyan már.. <#vigyor0>

Nem 😊 Az ilyen ismerõsöm ezt mondta, azt mondta dolgokra soha nem adok. Nem azt mondom, hogy nem mondasz igazad, lehet, hogy ezt mondta neked, de hogy kamuzott, az is fix.

sajtburger
Én rengeteg helyen olvastam, 1 oldal hazudhat, 2-n elgondolkodok, ha minden honnan ezt hallani, valami alapja biztos van.

Én szinte biztos vagyok, hogy megjátszás az egész, ebben a világban szerintetek a nézõk döntik el ki nyerje meg? Aki így gondolja, az zsófi szintû naiv.

Múltkori videó meg olyan bizonyíték volt egész mûsorra, hogy csak na.

Ha mégis Laci esne ki akkor azért elgodolkodsz a dolgon? 😊
Tyler1
ezt így a Nekedvalóban?

"szép napot hölgyeim és uraim! a következõ kiesõ Laci lesz, de a VV-t úgy is Béci nyeri meg! köszönjük figyelmüket, maradjanak velünk mert hamarosan kezdõdik a Kutyám Jerry Lee 2 itt az rtl klubon."

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem állítottam ,hogy úgy lessz csak leírtam , amit modtak,hogy igaz vagy nem nemtudom,hogy mi az értelme tobb féle is lehet.
desigo
szia anikó
hát szabad így kinézni xDDDDD
desigo
blikk
sajtburger
Csapból is ez folyik, tele vannak az oldalak vele. Manapság netrõl sokkal hitelesebben lehet tájékozódni, mint tévébõl, sajnos. Szerintem eléggé esett a mûsor nézettsége is. Talán ez a katonai hét jót tesz nekik, de nagyon hiányzik a mûsorból egy Olivér, aki csinálja a showt. Ha meg megvan egész rendezve, a nyertes is megvan, mi az értelme?

A szomszédom unokatestvérének a sógorának a nagypapája azt mondta, hogy neki azt mondták, hogy a Laci nyeri meg.

Na? <#heureka><#rolleyes>

Egy is merosom volt bent az egyik NekedValó-ban állítolag azt mondták Laci lessz a kovetkezo kieso és Béla a V V játék nyertese,hát nem tudom ennyire nyíltan az emberek szemébe merik ezt mondani,de ha a kovetkezo kieso Laci lessz akkor el lehet ezen gondolkodni😞
Ani lett a rajparancsnok? Azért Õ elég normálisan utasította az Évát is, nem arcoskodott 😊

Benga Gotti a belevalóban 😄

azt hittem Lázár azért bontja Jerzy mellett a csokit,mert ad neki😊
Murder3
Még GIGI meg LACI lesz a nap katonája.

am de érdekes pot ma van az a szavazás h mit kapjon a nap aktonája mikor béci az....
szerencsére nem kapott kimentõt😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

desigo
Béci elõtt a fényképet iratmegsemmisítõn ledarálni szívatás lenne? <#idiota>
Én egy másik forumon irogatok leginkább és ezen a héten a nem katonaviseltek meg a kissebség persz , most azon nyafog,hogy Alek mennyire durva meg ,ha hatalom ,van a kezében.....,(na meg,hogy Béla mennyire remek) szoval nem tudom ezt direkt variáltek e így ,de ez is egyféle Alekoszt lejárato kampánynak tunik. Mert ,hát aki tudja milyen a katonaság az azt is tudja,hogy Alek egyáltalán nem volt hatalmaskodo.De sajnos ezt nagyon sokan nem tudják így ha a lejárstás volt a cél akkor sikerult.😞
Nebasszátok már meg a fábryban tényleg olivér van?Te jó ég...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

desigo
jajj neki nincs érték a ládában...
a beszólásért még szopatják is😊
desigo
höhö nem béci kapta xD
nesze szopatás...rajváltás után van személyes tárgy..béci kattoghat
desigo
Anikót érdekes nem a társai választották.
És igazad lett.. bár lehet, hogy KHF-eznek addig 😊

bazd és télleg betolták az onlinét ez hihetetelen😄
Az onlineval Olit varjak.. Mikor megjon Fabryhoz, elkezdik, hogy egyiket se tudjuk rendesen nezni...😊

PiszkosFred
Nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

off:

Olit lekéstem már a Fábryban?

A vigyor nem a beszelgetes kozepette volt lathato, mikor folyamatban ment a vitacska.. Befejeztek, jott Alek szokasos kifele beszelo savazasa a riportszobaban, aztan nyomtak vagokepeket, ki tudja milyen idopontbol.. A kovetkezo vagokepen ugyan ebben a blokkban, meg olyanok fekszenek az agyakon, akik akkor bent se voltak mikor vitatkoztak.. Amugy az egeszben az volt a szep, hogy Alek azt a vitastilust hanyta Aniko szemere, amit O hasznal.. Raadasul Aniko azon kijelentese, hogy "tudod, hogy kell velem beszelni.." Az Alek dumaja, kb. 5x elmondta multkorjaban Anikonak, hogy "Mar tudom, hogy kell veled beszelni..."..

Miért? Mindig így kezdõdik <#vigyor> Gyanítom, hogy nem is lesz, amíg Olivér le nem megy a Fábryban 😊

Szokásos...

sopi
Jól kezdödik az online adás...

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Nyugodj meg az õrségben való alvás is😄

azért, mert a csínytevés hozzátartozik a katonai élethez😄😄😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gorii
jo kerdes, talan mert manipulalt szr😊

desigo
két kérdés:

Ha az éjjeli éva-jerzsi bóbiskolást vissza tudta nézni a két parancsnok akkor a béci sapka lopását miért nem?

Tolvajt miért is lehet elõléptetni?
Mindjárt Oli a Fábry sóban.

Jó katona! <#vigyor>

TomSolberg
Aleksoztól megkérdezte az egyik katona, hogy szoláriumozott-e a bentléte alatt, mert elég piros a bõre.
na ugyanezt Bécitõl keleltt vna megkérdezni,:

Mondja béci fiam, maga szoláriumozott-e mióta bent van, olyan barna a bõre?!

Gorii
azert mennek neki mert le akarjak amortizalni, alek nem szereti ezt a szintu vitat, vegen megnezed aniko hogy vigyorgott etc..

Psszt, az vagokep volt, fene tudja mi hangzott el meg kozben.. Ez olyan, mint a Beci/Aniko beszelgetes, a fele lemaradt, es mas ertemet nyert, mint ami volt.. Amugy persze, nekimegy a ket lany a legerosebbnek poenbol.. Jaj...

abban Aleknak igaza volt, hogy Anikó nagyon szereti a mondatok végét leharapni, ha vita van...korábban nem egyszer volt már rá példa, és a végén eleresztett egy érdekes mosolyt is...ezen most lehet rágódni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gorii
alek ellen osszefogtak, mert tudjak hogy eselyuk sem lenne ha hagynak, ennyi

Gorii
ja persze, allandoan menstrual nem az elso eset lol

Anikón a végén látszott hogy direkt csinálja....

Gorii
eva csak mindenaron bent akar maradni, arra jatszik hogy aleket jelolik, szanalmas bagazs