ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éva maga alatt vágja el a fát ha Alekkal végleg összevesznek. Fog majd még menni hozzá, hogy béküljenek, mert rájön, hogy nincs kire támaszkodjon. Kérdés, hogy Alek még szóba áll-e vele?

Anikó sztem menstruál...tuti azért ennyire érzékeny, elég a tampon cserére gondolni. Nem véletlen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az a gáz, hogy az Évának nincs ki mással megbeszélje a problémáit, ezért inkább a benti ellenségeivel kénytelen kokettálni😄😄 emiatt én nem bántom, mert magával mégsem beszélheti meg😄😄😄 rportszobán kivül persze

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SirAlo
Most legalabb szerez par rajongot a Beci taborbol is, eddig mindig az Alkohollal voltak megakadva, ezen a heten 1 poharral se ivott es komolyabb volt becieknel is😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

én ezt értem is,tudom ha ennek a hétnek vége újravisszatér a régi Alek,csakhogy addigra mindenki ellene fordulmajd :S .... Éva is teee,hihetetlen ,mert egy dolog hogy összeveszik Alekkal ,mégha évának is van igaza akkor se jerzy-vel Bécivel meg Gigivel beszélje meg... naon gáz,Anikó tul érzékenységérõl meg ne is beszéljünk,a nagy katona laci meg mintha ott se lenne.....
amikor Béci vette halálkomolyan a feladatokat anno, akkor Olivér tette szóvá mennyire be van savanyodva így meg úgy, de a nézõk akkor nem bántották. Most Alekosz ugyanezt csinálja mégis bántva van sok ember által. Mi a különbség? tán Alekosz kissé felsõbbrendûsége? vagy pedig az, hogy, ha rajparancsnok akkor miért is ne büntessen, amikor pl Évák elbóbiskoltak? lehetséges, hogy picit savanyú ezen a héten, de mivel katona volt, ezért teljesen ehhez mérten szellemült át...

Sõt még valami kimaradt az összefoglalóból,ha jól emlékszem arról is volt 2 másodperces bejátszás amikor Béci elrontotta,hogy melyik zsinort kell elvágni a bombánál és felrobbant a torta. Egyébként ez és a hajnali 2-es riadó lehet,hogy benne lesz honlap azzal nincs gond de akkor ezeket ne tegyék be,a mai adásban címszó alatt,hanem aznap játszák be amikor tényleg leadják.
Alek leépitése folyik karöltve Béci erõsitésével...sajnos ehez most Alek is jó aszisztál.....
tviktor91
The human centipede

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ahogy latom kimaradt a villaindulo masodik verzioja, tok jo lett, a VV oldalon megnezheto.. A Riadot is kihagytak.. Mondjuk volt lebukas stopperrel (Jerzy), kifogasoltak a tojas fozo orat az orsegben, volt motozas, ruhan ugralas, es dicseretet kaptak, mert gyorsan felkeltek.. Nagyon furan vagjak az osszefoglalokat.. Tegnap a Aniko-Beci beszelgetest is ugy vagtak meg, hogy teljesen mas ertelme lett, mint ami volt...

biciklit pl lazán jobban bírta, mint Anikó, de a futást hamar abbahagyta...

állóképességre gyengus. Más kérdés, hogy maradtak benne box mozdulatok, de látható volt a fitt héten, amikor Katus is bement Szandikával együtt kidõltek

Nem azért csinálta, szándékosan, hogy a fitt hét végén sokkal látványosabbnak mutatkozzon a "fejlõdése"?
És igen, merész, nekem ne mondják azt, hogy Alekosz fizikuma Anikó szintjét se üti meg, mert aki ezt mondja az minimum hülye.

Nekem egyre inkább elmegy a kedvem az egésztõl. Unalmas ez az állandó Béci-hype.

merész? mikor volt a fitt hét vagy micsoda alek elöbb kidõlt mint a szandika

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

érdekes dolog ez,mert a cölöpön órákat állt..az olimpia héten a lovon amit mûvelt az hozzá képest meglepõen jó volt..szóval nem gyenge csak lusta
wesker24
Errõl van szó ! Ennyi ! Nincs mirõl beszélni !
Lehet, de a lányoknál is gyengébbnek titulálni elég merész kijelentés.

A tarsak szavaznak ki a legjobb katona aznap, az a parancsok elvileg.. Legalabbis tegnap este Becire szavaztak, es O lett a parancsnok..

ma éjjel is más lesz már a rajparancsnok,de tuti váltás elõtt kapja meg adrikájának fotóját..
wesker24
Ez jó kérdés az Online szavazás is manipulálás volt föleg ugy hogy Béci lett a rajparancsnok ! Szerintem az RTL ugyintézi hogy ö fogja megnyerni az egészet !
attól még igaza van bécinek!
alek állóképessége egyenlõ a semmivel

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Krisztiam
hát elég érdekes, hogy pont ma volt ez az online kérdés, amikor ma lett Béci rajparancsnok.. pfff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Bréla beszólása, miszerint Alekosz gyengébb mint a lányok, aljas és szemét volt.
Gigi Balekozása szintén. Testvérek, egy vérûek.
De ahogy azok 6-an összegyûltek, és Évának is Jerzsivel kell hogy kipofázza a dolgait...

wesker24
nah vazee már Béci is kezdi vazze ugyanugy mint Alekosz ! xD
de nem ám...holnap meg MÁR nem...nem értem,mi alapján döntik el mi vicces és mi nem?..pedig eléggé képernyõre való poén volt szerintem
bakkerman
MI A FASZT KIVÉTELEZNEK ÁLLANDÓAN BÉCIVEL????????????????

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a hajnali 2-es riasztás nem lesz?
Nem tehette ha ez volt a rajparancsnok óhaja.

SirAlo
A végén lessz egy Alek-Béci Team xDDD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bazz és jerzynek panaszkodik..<#nevetes1>

na megbasszák..a riadót nem adták le..mekkora részre hajló genyák..
alek sapkája meglett?
Dehogy kapott-e, az nem volt bent az of-ben, es most se hangzott el.. Onlineben meg Gigi evett csokit, Anikonal nem lattam...

Évikém..a vissza pofázásodat senki se bírja elviselni..leütnénk😊
érdekes..ha Alek osztja be Évát..nagy a pofája..most hogy a tisztek,most már megy a 3 óra??
Tyler1
már a villalakók is kivételeznek vele? az durva...
<#wow3>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

alek helyében visszautasítottam volna az ajánlást!
Alek egyedül maradt. Legalábbis ezen a héten.

jaj, valahogy sejtettem, hogy nem színtiszta önzetlenségbõl vállalta alek helyett béla..<#vomit>

wesker24
Szinte tudtam hogy a személyes tárgy vezet az Online szavazáson !
késõbb hozzá tette Gigi,hogy bazmeg Béci,miért váltottad le,most nem tudjuk Alek orra alá dörgölni,hogy béna a feladatban..
Béci naná hogy nem jószívûségbõl válalta át ,csak azért hogy belerughasson eggyet ezzel a dumával... :S
pfff bréla :S vmiért nem érzem szívbõl jövönek eléggé 😄
A parancsnok úr is alig bírja néha, hogy ne röhögje el magát <#nyes>

minden nap más a raj,nem leváltották...
nem fog beleférni a riadó...😞
Gondolom bent mindenki hulye.. Mindenki begozolt Alektol.. Ha mar Eva ennyire ugat ra, gondolkodjatok egy kicsit.. Ez nem a feladat komolyan vetele, ez taplosag.. Egy parancsnok nem ilyen, mint amit O jatszik, ez a 1990 elotti Magyar Honvedseg legutolso elmebeteg parancsnokanak a szerepe... Rohogni lehet rajata kintrol, de egesz nap kibirni, az mas kerdes.. Ugy le is valtottak, mint a szart.. Mikor a senki hatalmat kap, alap eset.. Ez van..

de most bözse fekvõjénél meg milyen fejeket vágott már :S bazz ugy fejbe rugtam volna
wesker24
Jerzy ezt megszivta ! xD