ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor már inkább Anikó. Éva személyiségének nem tenne jót egy 50millás gyõzelem. Olyat õrjöngene, hogy megsüketülne a hangmérnök. No meg elszállna az agya.

C? Mármint Béci?

Én is attól félek, hogy Alek a döntõben fog elvérezni, és Béci megnyeri a végén.
Szepen oda jutunk, hogy azt mondjatok, amit Aniko... Szabad idezetben..: "Majd ha visszajon a regi Alek, megbeszeljuk.." <#ravasz1><#hehe>

wesker24
Hát már nem ártana ha visszakapnánk a régi Alekoszt ! xD
LoSA
Ez az Alekosz tényleg egyre hülyébb... Jó lenne, ha már vége lenne ennek a hétnek! 😊

wesker24
Ezek után ha Alek nem is nyeri meg mert neki lesz saját müsorra jó lenne ha egy nõ nyerné meg a VV-t ! Mert nõ még ugy se nyert !

Ha Alek nem nyerné meg akkor már Inkább Éva vagy Anikó legyen a nyertes csak ne a C-vitamin legyen habár az RTl nagyon arra játszik hogy C nyerje meg !
PiszkosFred
Nem. Mondta is vmelyik nap odabenn, hogy teljesen maskeppen kepzelte a dolgot, es nagyon sajnalja hogy ez a vizsgaja elmaradt. Ha jol ertettem, ezt a vizsgat kurva nehez megszervezni, es nagyon ritkan van ra lehetoseg hogy valaki vizsgazhasson ilyen korulmenyek kozott. Sz'al egyelore bukta ezt a dolgot, de gondolom kesobb - nemi gyakorlas es fogyas utan - ujra nekifut.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bakkerman
öööö március 25. van,most akkor nem ment el erre a szarra?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
mostmár biztos õ nyeri meg,így hogy aleknak van fix mûsora õszre(??)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

En elegedett vagyok.. Ami volt, az viszont jo volt... Megaszar5 felrakta a Nadai "Rambo" Aniko felporgeset..😊 Ime..: Rambone Nadai Aniko..😊

Látom megint lófaszt sem közvetítettek az éjjel. Vicc az egész RTL, pont amikor éjjeli õrségben beszélgetnek.. áh, mindegy, hagyjuk is..<#falbav>

és még ott hõbörgött,hogy miért lett Alek a rajparancsnok..látszott rajta,hogy irigy mint a dög,hogy miért nem õ😊
Vannak fent videok ezen a csatornan.: http://www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/156Ng_4d8ik

De pont azok a reszek hianyoznak a vegerol, mikor Becit probalja meggyozni a furdesrol, hogy a zaszlonak kint a helye, es vegul mikor Jerzy felulteti a tamadassal.. Most sirok...<#rinya>

Ja, Laci meg no comment.
Itt egy testhezálló feladat, egy egész hét, ahol villanthatna. Ellenben komolyan sem veszi, és a kiemelkedõ tejlesítéshez is kevés.
WNV #61568: "tobbiek cuccot valasztottak a kantin ladabol (Eva alkoholt valasztott)"
Pedig hogy mondogatta, amikor szidta Alekot, hogy neki nem kell alkohol.

Jerzy szerintem nem egy észlény, de vicces, hogy most elkezdtek trükközni a másikkal. (bár ezeket inkább érzem kib*szásnak, mint apró vicces szivatások)

Remélem mutatják majd, hogy Anikó hogy pörög 😊
hit és becsület😊

najó,meg a gerinsérv..
"- Pihenni és felkészülni mész be a villába...

- Lesz március 18-án, Belgiumban egy nagyon komoly harcmûvészeti vizsgám, az 5. Danos vizsgám jiu jitsu-ból. Ez körülbelül egy 1200 technikai anyagból álló öt órás szakmai vizsga, amelyben már keleti orvoslás, idegtechnikák és töréstechnikák is vannak, a legvégén pedig lesz egy harminc ellenfeles küzdelmem.

- Mennyire lesz ez kemény?

- Maga a vizsga nagyon kemény, technikailag pedig nagyon sok. A küzdelem harminc ellenfél ellen lesz. Harmincszor másfél perc, vagyis 45 perc folyamatos küzdelem pihenõidõ nélkül. Profi harcosok ellen, akik közül majdnem mindenki 1. Danos fekete öves, de magasabb fokozatúak is jönnek. Olyan emberekkel fogok küzdeni, akiknek minimum tíz év harcmûvészeti múltjuk van. Agyon fognak verni, ez biztos.

- Biztos, hogy erre egy valóságshow-ban a legalkalmasabb a felkészülés?

- Több idõm lesz ott bent erre, mint most az életben. Reggeltõl estig dolgozom hétköznap és hétvégén egyaránt, odabent pedig lesz erre idõm, egészen biztos."
Laci az profi.. Mar alszik is...

<#vigyor> Elkepzelheto, hogy elobb szolita az ur, par marcona kommandos kepeben... Holnap vizsga, ha valami gyakorlati reszt akarnak, varhato valami rajtautes...

és most 5ig alvó László,majd 6kor szólá az Úr..Lázár,kelj fel😊)
Hat cipelni kell az egyentuhat is kozben, ha mar csupasz fenekkel akart pucsitva stokit huzni..😊)

gigi meg nem ám felemelné a stokit..húzza a földön..béna
Aniko nem alszik, O kelti a masodik orseget, fajdalomcsillapitot visz Jerzynek, es tervezgeti mit csinal holnap, kozben kiszalad a kintiekhez is... Ha ez ilyen feladatot kapna hosszabb idore, a vege ugy kene fizikai, es idegi kimerultseggel korhazba cipelni...

Tegnap ejjel orsegben Jerzynel stopper volt.. Ami nem lehetett volna bent, sport feladat utan bent maradt valahogy, O meg elrakta... Azert se jart semmi, es az osszefoglaloban se mutattak.. Ez van..

Én egy dolgot nem értek. Lehet volt szó róla, nem olvastam vissza. Most néztem meg a tegnapi összefoglalót. Az Évát megbüntetik az õrségben cigizésért. Ok. Na de utána, mikor a Béci-Gigi jött, felmennek a "toronyba", és elkezdenek a fegyverrel össze-vissza lövöldözni, valami verebekre vagy mit magyaráz közbe.
Hát nehogy már ha egy cigiért xará alázzák az Évát, akkor ha valaki õrségbe elkezd lövöldözni a vakvilágba, az meg semmi ne legyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja... Valaki vette Aniko a noi Svejk elso reszet...?! Ezert a csajert barmikor odaadom a tobbi 15, vagy hany villalakot egy csomagban.. Ezt vegigrohogtem...

Fasza, hogy megint a sötét hálót mutatják.. a TV-ben meg mindig van az éjjeli õrségrõl max. 2 perc <#falbav>

Akartam mondani, nem fekszik le.. Kerdes az orokhoz.. -Hozzak forro vizet a kulacsotokba..?- Tudom, hogy Beci huzta..😊 Ugy reagal az egeszre, mint egy alsos tanarneni az oskolaban... Terelgeti a gyerekeket.. Na, eszheztert, elmegy furdeni...

Szuper, Jerzy beugratta... Hat az agyfenyesito a fickonal... Beszurta neki, hogy tamadas varhato, full komolyan vette.. Majdnem kirendelte az egesz korletet ort allni... Mikor nem mentek, fegyver elesit, kiallt maga.. Az orok meggyoztek, hogy megse kene... Most arra jutott, le de fekszik...😊

PiszkosFred
Ahogy az elso 1-2 orat nezi az ember, lehet Aniko atkapcsol tyukanyo uzemmodba, es inkabb mindenkit a szarny ala vesz es segit, mint sem parancsolgasson.

Erzsi meg bela beadta neki, hogy tamadas lesz, erre most be van zsongva teljsen. Nem akarja, hogy az o parancsnoksaga alatt legyen gond, inkabb nem alszik es kinn figyeli/vigyazza a villat, pedig vicc az egesz 😊 (vagy nem)

PiszkosFred
Csak jatszik bela, normalis keretek kozott huzza picit, ennel nagyobb gond ne legyen. 😊

Anikó néha annyira édes tud lenni, mint például most mikor elõléptették. Szerintem van még benne tartalék ami a játékot illeti.
Na Ancsank ugytunik nekem azt a taktikat koveti, hogy csinald meg magad, igy nem kell parancsot adni... Na Beci az elso renitens.. Az orseggel kvaterkazik, es nem akar furdeni menni meg.... Es a zaszloval jatszik...

PiszkosFred
Csak mondja a "jajj en nem is tudtam"-t, kozben meg tobb esze van mint a tobbinek, ezt mar sokszor lattuk - es az IQ teszt is mutatta, meg akkro is ha egy rakas fos az a teszt.

Hogy a parancsokat hogy tudja majd betartatni. Nagyon kivancsi leszek, tud kemeny lenni ha kell, de szerintem inkabb lesz siraskozeli allapot mint kiabalas 😊 Foleg kivalasztas elott...

Szerintem Béci ki van akadva, hogy õ nem kapott személyes tárgyat, csak Anikó.
PiszkosFred
igen, sanszos, de mar ideje.

A Mount Everest-tet sok negyven éves ember megmászta én nem úgy látom,hogy Laci kulonosseben jol szerepelne mint katona ,de ez csak az én véleményem😊
Adaaaas....

Ezek szerint vagy most, vagy legközelebb könnyen lehet Anikó-Gigi párbaj.
Eddig a csajszi jol csinalta, magat is beosztotta orkodni (illetve fejbol tudja, ki mennyit orkodott, ahhoz viszonyitva rakta ossze oket).. Ugy probalta kiosztani a takaritast, hogy ki mit szeret, illetve ne terhelje oket tul (Alek/Jerzy szivta meg, mert kozben szetcincaltak a furdot a tobbiek).. Sajat maga is vadul takarit, Alekot se orditotta le, mikor nem akart furdot pucolni..
Mar csak az a kerdes, azzal a helyzetel mit kezd, ha valaki nem csinalja meg amire megkeri.. Mert mar mikor Alek elsore azt mondta, hogy most nem, mar kezdett elkampicsorodni soprogetes kozben..
Ha jol emlekszem a terkepes feladatot Alek, Beci, Jerzy teljesen bukta..
Az meg vicces volt, hogy Aniko koltoien megkerdezte ugy bele a semmibe, hogy ezt hogy nyerte meg, azt se tudta mit csinal.. Ezutan meg megmutatta Becinek, hogy is kellet volna.. A logika nem a nok erossege, az biztos...
Ja igen, holnap valami vizsgak lesznek...

PiszkosFred
Evaval mindenkeppen, Ancsa makacsabb annal, de szerintem vele sem lesz gond. Bar sokat szamit hogy milyen parancsnok lesz Aniko, de mar most ki merem jelenteni, hogy nehez dolga lesz a tobbiekkel 😊 Viszont gigi egyre feltekenyebb ra, tuti majd szetrobban a duhtol, hogy megint nem o nyert, es Ani lett az orvezeto.

Köszi szépen! Ezek szerint kibékült Alek a két gráciával?
Lacikám szertnélek megismerni ,ha kijossz Linda UI: mert megdoglott a malacunk és hamarossan itt a karácsony disznot vágni meg jo lenne😊
PiszkosFred
Mindegy, tetszett hogy megkerdezte, jo kerdes volt, es pont tole? 😊

Takarodo megvolt, a kozvetites ennyi volt mara, legalabb a blikket lehetett rogziteni, ez is valami.

Azt ,hogy Jerzsi hulye vagy nem hulye, azért nem egy mondatbol donteném el😊
PiszkosFred

PiszkosFred
Holnapi adasbol kiderul, nem volt konkret szo rola.

Miért buntették meg Bélát? A lovoldozésért gondolom nem ,mert akkor Gigit is buntették volna.
PiszkosFred
Tegyuk hozza, hogy erzsi nem hulye. Alek, Bela, most Ancsa, az orvezetok, kivancsi volt, hogy a nezok szavazzak e ezt meg (mert akkor eroviszonyra utalhat), vagy a ket olomkatona. Jo kerdes volt tole, ha kiesne gigi mellole, meg a vegen kiderulne, nem olyan hulye mint gondolnank.

wesker24
<#eljen>
Jól összefoglaltad az eddigieket <#eljen>