ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
laci helyében most azt mondanám h üljetek le nyugodtan XD ha idenéz majd szólók és akkor áljatok fel
Hol vannak a parancsnokok? szabin?
Arra jo, hogy 3 orat nehez kibirni, hanem tudod hol tartasz... Beci is meghulyult, Alek II...😊
lOL bazdmeg még mindig nem adták vissza aleknak a sapkáját???? 😮
na ez a köcsögség bréla részérõl
na ez a köcsögség bréla részérõl
Szerintem mindketten jól csinálták. Csak a többiek máshogy viszonyultak a 2 emberhez.
A szokásos. Alekosz a közellenség, bármit csinál, Béci meg a nagy király.
igen?
alek nem csinálta jól?
alek legalább nem nevettel el!
ennek a brélának a szemében is látszik h tökre ilyen köcsög 😄
szóval nem jól csinálja... õ viszi tulzásba és nem ahogy õ mondta h alek... szerintem :S
alek nem csinálta jól?
alek legalább nem nevettel el!
ennek a brélának a szemében is látszik h tökre ilyen köcsög 😄
szóval nem jól csinálja... õ viszi tulzásba és nem ahogy õ mondta h alek... szerintem :S
és akkor Alekosznak miért nem volt szabad szerintük?😊
Alek komolyan vette de nem önkényeskedett mintahogy most Bréla.
lacinak ez a gugolás???
bözse miért nem csinálja?😄 nem köszönt v mi?
bözse miért nem csinálja?😄 nem köszönt v mi?
Amúgy tényleg jól csinálja Béci szerintem. Ez egy ilyen hét. Csinálni kell és kész.
csak ez a bréla közben nevet :S
látszik h ilyen valójában is és örül h szivathat, sztem
látszik h ilyen valójában is és örül h szivathat, sztem
Mekkora mókamester ez a Laci.
Na..Lázá..hát nem csak Alekosz a köcsög rajparancsnokként?😊
Hát igen. Alekosz komolyan veszi, akkor köcsög. Béci komolyan veszi, akkor laza, meg jól nyomja...
a nagy kommandós laci nagyon bírja :SSS most minden szava fütsbe ment 😄
aki katona és szolgált afgánba és kemény meg hit és becsület annak ez a hét meg se kottyan!
aki katona és szolgált afgánba és kemény meg hit és becsület annak ez a hét meg se kottyan!
"ssssemmi említéssssssre méltó essssemény nem történt."
Mindkét tesó elmehetne logopédushoz.
Mindkét tesó elmehetne logopédushoz.
de értitek alekot szidta béci h milyen keményen veszi a játékot meg tuljátsza magát aztán bréla még <#kocsog>#kocsog>ebb!
😊 Laci nem a szavak embere. De akkorát ásított, hogy egy fél disznót bekaphatott volna 😊
ezt jól összevágták xD laci megse szólal csak bólógat xD
de mire jó ezaz idõmérõ eszköz?😄 ok idõt mérni de minek mérik ?:S
villaszabályzat tiltja, de akkor hogy került hozzá?????
hodoseva: szerinted hogy kéne beszélni az évával???????????? :S oooo majd kérni kell mindekit tök szépen?😄
látszik nem voltál katona
villaszabályzat tiltja, de akkor hogy került hozzá?????
hodoseva: szerinted hogy kéne beszélni az évával???????????? :S oooo majd kérni kell mindekit tök szépen?😄
látszik nem voltál katona
Kiegészítés: valószínûleg civilben sose mondana ilyet neki, mert õ is tisztában van a normákkal.
nem voltál katona mi? <#nezze>#nezze>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ez egy különleges helyzet. Ha az a szabály, hogy ne beszéljen vissza, de Éva pofázik, akkor bizony azt mondja, hogy nem pofázik. Ez nem gorombaság.
Felháborítóan goromba volt a "hajas kiképzõ". Abszolút paraszt módon viselkedett.
Hogy engedhetik meg, hogy azt mondja egy nõnek: nem pofázik. /Évának/
A szerkesztõket is minõsíti a dolog.
Hogy engedhetik meg, hogy azt mondja egy nõnek: nem pofázik. /Évának/
A szerkesztõket is minõsíti a dolog.
Ma történnek dolgok Alekkal remélem az összefoglalóba is berakják...XD
Ebbõl látszik, hogy rutintalan és nem túl okos. De majd csak belejön, hogy mûködik a bulvár, a tévé és a celebvilág.
persze meg érted fábry nagyobb embereket is sértegetett mégse perelték be :S nemhogy örülne annak,hogy téma a szundisznó -.-
áhá, köszi, így már értem
Már megbeszéltük, 2 garnitúra cuccuk van. Sötétebb és világosabb (gondolom a téli). És a sapka - ahogyan a fiókban lévõ ruhák is - a másikból származhat. De az ugye nem jó.
ööö, na, ez az elsõ ilyen jellegû videó, ami tényleg fura
szánalmas ez bekerült a médiába, azt hiszi akármit megtehet? fujj
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
+1
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
meg olyan,mint Gregor Bettirõl megjósolni elõre,hogy úgyse lesz hosszú életû az épp aktuális kalandja😊
Mi ebben az újdonság? Õ tényleg egy buta, szõke picsa. 😄 Ezért perelni? Ez olyan, mintha az égre mondanám hogy kék.
Én is erre gondoltam. Igaz, tegnap nem tûnt fel a dolog. De most megnézve tényleg ott egy sapka, sõt, az rtlmost-os változatban is ott van. Biztos Alek rakta ki a keresgélés közben. De az tuti a világosabb, és õk most a sötétebb tónusú gyakorlóban vannak.
Ha ezzel arra akarsz utalni, hogy a teves adas iszonyat amator hibakkal tarkitva megy mar honapok ota, akkor ezzel egyetertek. Ki kellene rugni par embert, ezeket a hibakat nem engedheti meg egy piacvezeto teve rekordnezettsegu musoranak a stabja.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A sapka a szurke-feher-fekete verzio, a regi gyakorloe, ami bent van a szekrenyeben... Aleknon az uj borsofoldi verzio van.. A szekrenyebol a kereses kozben kivettek a szurke sapkat, de a vago roviditett, igy ez kimaradt.. Megvan a bemenetel, vagas, kimenetel..
Nem vagyok teljesen kepben - nem tudom a videokat megnezni -, de ha jol emlekszem, akkor tobb garnitura gyakorlo felszerelest kaptak. A hagyomanyos erdei (woodland) szinben, es ha jol lattam, akkor van nekik egy vilagosabb sivatagi (desert) is, de lehet hogy teli (winter). De hogy van ket fajta, az tuti. Na most mindegyikhez ertelemszeruen azonos "szinu" sapka is tartozik. Siman kirakhatta oda Alek a sivatagi vagy teli sapkat, mert nem azt kereste...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ez valami szerkesztett szar lehet mert tegnap mikor néztük nem volt ott a sapka xD
tegnap fábry osztotta picit szundisznót xD
Szandika perbe fogná Fábryt
Szandika nem nyugszik. Azt mindig is tudtuk, hogy cenzúrázatlanul a közönség elé tárja véleményét, ha kell, harcosan kiáll magáért, mondanivalójának súlyát pedig igen gyakran erõsíti trágár szavakkal, most azonban ennél is tovább megy. Nem csak pöröl, perelne is.
Fábry tegnapi mûsorában nem kímélte Szandit, a száját egy mûbõr strandtáskához hasonlította, majd azzal viccelõdött, hogy a lánynak annyi esze van, hogy például a márciusi ifjakról azt hiszi: egy korabeli fiúzenekar volt, vagy hogy Batthyányt a leírhatatlan neve miatt végezték ki.
A plasztiklány az egyik bulvárlapnak nyilatkozott: azt már megszokta, hogy a szája miatt sokan viccelõdnek, ez nem is igazán érdekli, ám Fábry átlépte azt a bizonyos határt, ugyanis lejáratta és egy egész ország elõtt azt sugallta, õ egy „buta, szõke p…csa”. Bár valóban nem rendelkezik nagy lexikális tudással, ám azt még õ is tudja, ezért súlyos milliókra perelheti a humoristát. Még nem döntötte el, megteszi-e, de nem szeretné, ha mindenki rajta köszörülné a nyelvét.
tegnap fábry osztotta picit szundisznót xD
Szandika perbe fogná Fábryt
Szandika nem nyugszik. Azt mindig is tudtuk, hogy cenzúrázatlanul a közönség elé tárja véleményét, ha kell, harcosan kiáll magáért, mondanivalójának súlyát pedig igen gyakran erõsíti trágár szavakkal, most azonban ennél is tovább megy. Nem csak pöröl, perelne is.
Fábry tegnapi mûsorában nem kímélte Szandit, a száját egy mûbõr strandtáskához hasonlította, majd azzal viccelõdött, hogy a lánynak annyi esze van, hogy például a márciusi ifjakról azt hiszi: egy korabeli fiúzenekar volt, vagy hogy Batthyányt a leírhatatlan neve miatt végezték ki.
A plasztiklány az egyik bulvárlapnak nyilatkozott: azt már megszokta, hogy a szája miatt sokan viccelõdnek, ez nem is igazán érdekli, ám Fábry átlépte azt a bizonyos határt, ugyanis lejáratta és egy egész ország elõtt azt sugallta, õ egy „buta, szõke p…csa”. Bár valóban nem rendelkezik nagy lexikális tudással, ám azt még õ is tudja, ezért súlyos milliókra perelheti a humoristát. Még nem döntötte el, megteszi-e, de nem szeretné, ha mindenki rajta köszörülné a nyelvét.
Ahogy mondod C= Béci XD
Jah szerintem mivel Aleknak saját müsora lesz lehet bent lesz a döntöben de biztos hogy nem fogja megnyerni akkor már inkább Anikó !
Évát meg eltudom képzelni akkorát örjöngene hogy mindenki megsüketülne + a kamerák lencséi is kitörnének ! xD
Jah szerintem mivel Aleknak saját müsora lesz lehet bent lesz a döntöben de biztos hogy nem fogja megnyerni akkor már inkább Anikó !
Évát meg eltudom képzelni akkorát örjöngene hogy mindenki megsüketülne + a kamerák lencséi is kitörnének ! xD
Nekem eddig ez a hét tetszik a legjobban.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro