ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow..a korlátost megnézem holnap..tetszik😊
??
Laci aztán oda fogja verni a seggét a rúdhoz..éjfélkor már úgy fog aludni,hogy csak na..de nem is hibáztatom,ilyen balfasz idõzítéssel bulit rakni mindig😊
En mar belefaradtam az ertelmetlen egymas melletti elbeszelesbe 😊 Ezt akarja hallani, hat hallja, ezen ne muljon.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amugy ma visszatért arégi Alek .... 😊
"Ha igy akar megtartani egy baratsagot, hogy kenyszerbol maradjanak egyutt a fodij remenyeben, akkor annak a baratsagnak meszeltek baratom 😊"
Ez nem is barátság, ez érdekszövetség, hogy kibírják és elviseljék a bentlétet.
"Nem, teljesen jol latja Alek. Aniko megmondta hogy szetszedi a negyest 2-3 honapja, mar csak Alek-Eva maradt 😊"
Nem tudom, lát-e ilyen hosszútávon stratégiát Anikó, de bejött neki, az biztos.
Ez nem is barátság, ez érdekszövetség, hogy kibírják és elviseljék a bentlétet.
"Nem, teljesen jol latja Alek. Aniko megmondta hogy szetszedi a negyest 2-3 honapja, mar csak Alek-Eva maradt 😊"
Nem tudom, lát-e ilyen hosszútávon stratégiát Anikó, de bejött neki, az biztos.
Nem, teljesen jol latja Alek. Aniko megmondta hogy szetszedi a negyest 2-3 honapja, mar csak Alek-Eva maradt 😊
Alek leszedte az atombomba gyarto tudost XDDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ha igy akar megtartani egy baratsagot, hogy kenyszerbol maradjanak egyutt a fodij remenyeben, akkor annak a baratsagnak meszeltek baratom 😊 Es 3-4 honapig volt az egyik kedvencem ez az idiota (jo ertelembe vett idiota), rohogtem rajta, de az elmult ket hetben egyre jobban latom rajta, hogy hatalmas nagy szinjatek az egesz a reszerol. Sajnos. De ez koszonheto az online szavazast hiusagbol csinalo "fanoknak" is, es ahogy a musorvezetok is jelzik a szimpatiajukat az elo bejelentkezesekben. Ez van.
men in blac-et játszott?😄
Kavntumfizika😊 mekkora Men in Black utalás 😊
Hagyd fred-et Anikófan és most megbántották a picikéjét ezért bántja Alekot 😊
Elsõ feladat, amiben Laci jó volt, hamar bekente a pofáját.
Most miért szivatják Alekot? Lemaradtam róla.
igen és véletlen se arra gondolsz ,hogy atöbbiek aztán azt nézik h akét barát egymásnak fordul és õ ezt nem akrja :S annyira szép h a rosszat látod ebben is és nem azt h alek megakarja tartani amit felépített barátságfélét 😊
Nem, én sem mondtam, hogy minden gonosz eredete Anikó. Csak hogy Akarva akaratlanul be tud kavarni.
Évával meg összeveszni nem nagy mûvészet, nem kell hozzá Anikó sem 😊
Fred: Sozé
Évával meg összeveszni nem nagy mûvészet, nem kell hozzá Anikó sem 😊
Fred: Sozé
alek 😄DD
Élvezi bent az életet igen, épp ezért nem akarja hogy rajtuk legyen a figyelem mert nem akar kimenni a villából...
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Alek mondta anno, hogy ot nem erdekli a fodij, elvezi benn az eletet... Na itt latszik mekkora kamu az a csavo, nyerni akar, es ezert kokemenyen fenn kell tartani a latszatot Evaval, nehogy ok legyenek az osszefoglaloba, es ne a tobbiek. Nagy taktikus Alek, olyan mint Kaiser Souza, mindenkit atver.
Ezen a heten elbukta a fodijat.
Ezen a heten elbukta a fodijat.
Azert ne jatszuk azt, hogy Alekosz, meg Eva Aniko miatt veszekednek..😊) Alek megmondta mult heten tobbszor is, O dontott ugy, hogy most Anikoval beszelget tobbet.. Aniko nem tehet rola, ez a sajat dontese.. Lattuk Eva, hogy puncsolt Anikonak, jo lany vagy, mit tudom en miket hordott ossze.. Ezt Aleknak is elmondta... Ezutan ilyen beszedet tartani, meg ilyeneket osszehord mindketto, mikor egymast faragtak lelkesen, tobb mint vicces.. Foleg, hogy Eva szemtol szembe, ellenkezoen viselkedik Anikoval jelenleg is, mint ahogy a pihiben most megnyilvanult.. Ez nem mas, geciseg.. Ennyi...
igen én ist ezt mondtam mint most Alek XD, viccetfélretéve van alapja...nem is kicsi...
ma már nincs rajparancsnoki választás..úgyhogy Lázár bukta😊
de kiváncsi vagyok mikor lesz Toshiba nyeremény sorsolás😊
de kiváncsi vagyok mikor lesz Toshiba nyeremény sorsolás😊
Giginek vagy Lacinak most ki kéne esnie.
Elég durva fintorogat tud vágni, ha Bécit büntetik.
xido: itt nem a szövetdarabról van szó...
xido: itt nem a szövetdarabról van szó...
Hehe Béci megfizetett a reggeli szivatásáért <#mf1>#mf1>
giginek megint ez a homlokráncolása bazdmeg 😄
az örületbe kerget, faszom adjanak már neki is vmi büntetést -.-
az örületbe kerget, faszom adjanak már neki is vmi büntetést -.-
ezt hallanák legalább 😄
"*** fel magadnak" XD
"*** fel magadnak" XD
faszom se halna me egy szaros zászlóért😄
Na, itt a bünti a zászlóért, amit néhányan hiányoltak.
Hogy ez nála mennyire tudatos, mennyire ösznönös, nem tudom.
De mindenképp hatékony. Nem is neheztelek rá emiatt.
De mindenképp hatékony. Nem is neheztelek rá emiatt.
a hajas kiképzõ is szokott mosolyogni de mintha õ komolyabban venné sokkal mint a másik xD
O is nyerni akar es igy taktikazik, mar az elejetol taktikazik
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Anikó bármennyire is aranyos, szeretjük, bármennyire is dugnám - megérne egy veszekedést a barátnõmmel - azért mégis ott van a fekete özvegy énje, lássuk be.
A fenet.. Alek bevallottan rament Anikora.. Evanak el is mondta.. Eva rament Anikora.. Most meg Aniko a hibas... Looooooooooool, de gennyes...
Na Laci, krav maga.
+1
Miért is?
Na, Alek itt levezette azt, amit itt is (talán) Blanco?
De geci Alek... Looooooooooooooooooooool...................
alek h kimondja amit sokan gondolunk bazdmeg 😄
anikó ahol van ott kapcsolatokat rombol le xD
anikó ahol van ott kapcsolatokat rombol le xD
érdekévike..fujj
az történt évike,hogy anikó meg idegbetegség😊
jaja 😊
nem kell frissitgetni hanem fülön van a vv topic másik fülön másik topic és irja egybõl,hogy mennyi hsz érkezett! nagyon fasza...
nem kell frissitgetni hanem fülön van a vv topic másik fülön másik topic és irja egybõl,hogy mennyi hsz érkezett! nagyon fasza...
Alek egyáltalán nem szivatta õket. A büntetést is csak a parancsnokok utasitására osztotta ki.
csak én unom a kötelezõ bulikat?..csórik csak aludni szeretnének..mi meg khf mentes adást😊
OFF: nem tudom, hogy ez újítás-e, hogy jelzi, ha érkezik új hsz,(eddig nem vettem észre) de baromi jó.
na ma vége a katonahétnek -> a hét 5 napos és nem 7 ? 😮
este a fiuk lepik meg a lányokat , miért nem fordítva? miért kell meglepniük egymást?
este a fiuk lepik meg a lányokat , miért nem fordítva? miért kell meglepniük egymást?
Hat Alekosz nem csesztette a tobbieket ennyire, foleg nem indok nelkul
erzsi zsebhokizik??? xD
Komolyan, Lacit meg Évát úgy megütném. Pedig nem vagyok erõs, Lacit így is megverném. Nõt elvbõl nem ütnék meg, de Évával kivételt tennék.