ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A borvirágos orrú úgynézki mintha seggrészeg lennexd

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

PiszkosFred
Tobb mint vszinu, hogy mindenkit a sajat kepessegeihez neztek, es hat Aniko van olyan idiota, hogy inkabb ott doglik meg, de vegigcsinalja a fizikai dolgokat. Lasd talas dolgokat.

Emellett gondolom neztek, ki milyen balhet vagy hibat csinalt 5 nap alatt. Ha erzsi nem alszik el orsegben, o nyer.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a kopasz és a nyurga😄
looooooooooool😄
Csak a sok hiszti ne lenne.
Mondjuk Anikónak nagyon nagy állóképessége van. Ez már az elsõ feladatban, hónapokkal ezelõtt kiderült. És nagy nyerni akarás társul mellé.
Effe88
szánalmas egy némber

Béci jobban teljesitett fzikálisan ,viszint sokszor komolytalan volt ,eldugta alekosz sapkáját(parancsnokáét)+a zászlós incidens,az után nem nyerhetett õ...😊
na..2 napja itt nyafogott,hogy csak egy kis megbecsülést egy kis elismerést vár...megkapta..megint😊)
Elképzelhetõ. Fõleg, hogy Béci is jól teljesített, de nem tudjuk meg soha a pontját 😊
Anikó! <#taps>

Effe88
de most mindent õ nyer???

Gorii
eva a piara var , sztem beci lesz irigy😊

Na, teljesen korrekt volt. A kiképzõ is látta, ezért nem is erõltette, hogy más kapja. Így kellett lennie.
BÉcit átugrotta, nekem is feltûnt.

Bécit nem mondták? 😄
éva féltékeny irigy arcát hány perc múlva látjuk?😊
miért kellett ez a mûbalhé elötte... 😊
jaja...
most aninak mifasz baja van már?😊
Effe88
most anikó nyerte???õ legutóbb i nyert aszem egy kamerát a tanáros héten

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem, most örülni fog, hogy megnyerte.
Béci eredményét nem is hallottam...

Anikó nyerte a toshibát?😊

ancsika,el ne bõgd magad😊
Anikó milyen keserves képet vág.
Effe88
aztán jönnének ide a fórumra😊

jaja..google vv4😊
lenne sírás😄
aztán go net,egybõl elõjönnének gigi béci meg jerzsy fotói XD
hacker lenne az egyik és kikódolna minden letiltást benne😊
4 hónap után látni és kezelni technikai cuccot..nem kis feeling😊
ki nyerte meg a kütyüt?
jah egybõl a net ,de órát tudtak nézni 😊
bekapcsolták..Éva...internet van?😄DD
Alek visszatért..kurvajó..neki már nem kell a Toshiba,mert ki van bontva..az õ kis nyünyükéi😊)
Nah látod ebben 100%-ban igazat adok,mi csak azt látjuk az összefoglalokban amit mutatni akarna,ahogy beakarnak állitani szituáciokat személyeket egy-egy online alatt elhangott beszélgetést ugy összevágnak hogy az összefoglalóra teljesen más értelmet kap..és ez nagyon gáááz...és hát persze tul egyszerû lenne ha minden ember minden eseményt azonos modon értékelne,szal más emberek más vélemények,de ez igy van jól...a lényegcsak az hogy senki és semilyen ideologia mellett sem álljunk ki szemellenzõvel,lássuk a pártoltunkban is meg a hibákat... 😄
PiszkosFred
Hat hogy erveljek valami mellett, ha magam sem vagyok meggyozodve annak helyessegerol, valodisagarol? 😊 Nem vagyok en politikus. Csak akkor tudok beszelni valami/ki mellett, amiben hiszek es amit hiszek.

Az a legnagyobb baj, hogy ket VV4 van. A szerkesztett napi 40-45 perces adas, es az online. Es a ketto eg es fold legtobbszor, es ez bizony sokszor alapja az eltero velemenyeknek. Nem kizarolagosan, de sokszor.

a kérdés csak az hogy miért vagy benne olyan biztos hogy te vagy azu aki jól látja........😄 mondom nem gonosz de nem is ártatlan... 😊
PiszkosFred
En meg benne kezdek csalodni, pedig mondom, egyik kedvencem. Es igen Blanco, Aniko a masik kedvencem, de nem azert mert szep, hanem mert egy az egyben a lanyomat latom viszont a gesztusaiban, es emiatt kozelebb all hozzam a tobbiek kozul. Meglatjuk mi lesz, amig szorakoztat a show, addig nincs gond, csak ha mar nezi valaki, akkor lassa is. 😊 Mindegy nekem ki nyeri, csak a raczek, ne az erzsi es ne a vakondkommandos.

persze h nem az, mivel nincs bent olyan személy akivel hülyülne. Kénytelen volt kieszelni valami új módszert...még mindig azt mondom, hogy õ adja leginkább önmagát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PiszkosFred
Persze, jol csinalja Alek. Nagyon nagy jatekos, nagyobb mint Oli volt. Csak egyre jobban latszik, hogy a korabban oszinte egyugyu bohoc, a mr bean es monk keverek meg sem az, akinek hisszuk. De ettol fuggetlenul jol csinalja, csak mar regen nem oszinte a dolog. Ami szinten nem lenen gond, csak furcsa, amikor masrol is ugyanezt allitja. Hiteltelen. De hat 40misi a tet, itt mar sajnos az ember embernek farkasa.

és Alek ennek ellenére próbálja élvezni a bent létet, mivel felmérte, 2 párbaj alapján hogy mennyire népszerû, ezért hülye lenne, ha nem iktatna be õ is valamiféle taktikát. Ez egy ilyen játék ennek ellenére, nem értenék egyet azzal, aki továbbra is azt állítaná, hogy Alek a színész és a manipulátor...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem vagy egyedül😉

viszont, a magány elkerülése érdekében semmi gázt nem látok abban, hogy megpróbál az Évával kibékülni. Ez nem nyalás, hanem viszonyrendezés...Alek kicsit kemény volt rajparancsnokként, Éva feszült volt, mert utálta ezt a hetet eleve, mivel nem volt akihez fordulhatott volna Jerzynek kezdett el panaszkodni õrségben. ilyen esetben is azért nem hibáztatom, mert magával nem beszélheti meg a problémáit😄

Évás rész igaz, VV1-ben küldtek be Okinak egy Q-t...

és most ma úgy nézett ki Alekosz rendezte maga körül az elsimítandó ügyeket Évával és önmagával szemben. látható volt a napokban nem mosolygott túlzottan, most ugyebár vége lett a katonahétnek biztos vagyok benne, hogy visszatér a régi Alek...

PiszkosFred
Mar bocs, de honapok ota ezt pofazom, hogy nincs benn baratsag, csak erdekszovetsegek 😊 Alek emlitette hogy baratsag van, nem en. En kamunak tartok benn minden kapcsolatot, de ezt mar sokszor leirtam.

WNW errõl beszélt tegnap h ááá ez nem tudatod így meg úgy. Anikó tudom, hogy érzelmileg gyenge, tudom, hogy törõdésre vágyik, de az, hogy ne taktikázna õ se az egy nagy hazugság és vakságra utal, aki ilyet állít. És ne feledkezzünk meg arról, az egyik olyan személy a villában, akinek van színész múltja...<#nezze>

Béla is megmondta, hogy bezony õ is színésznõ

Nagyon egyszeru a helyzet.. Aniko nepszerusegben veszelyes Evara, ezt Alek jol felmerte.. Neki kell egy puffer ember, aki biztosan vele szavaz, a tobbiek celpontja (show elem), raadasul maguk kozott is csinaljak nektek a showt, ezekkel a szokott Alek generalta mubalhekkal.. Erre optimalis Eva.. Evanak kell Alek, mert nelkule senki... Igy Alek beviszi maga melle Evat a dontobe, ahova Eva is el akar jutni.. Ehhez az kell, hogy Anikot kiiktassak a kepbol, a tobbiek amugy is gyengek... Jelen pillanatban Alek elinditotta az Aniko kinyiro projektet, es Ti vagytok a babuk, akiket felhasznal ehhez.. Figyelmezzetek Olira.. Szerinte Alek tobb lepessel a tobbiek elott jar a jatekban.. Ezt lathatjuk most.. Mondjuk ezt mar a tegnapi riportszobas perforemansza utan le akartam irni, de akkor meg nem voltam benne biztos.. Ma egyertelmuve valt.. Mondjuk, ez meg vissza is uthet... Meglatjuk...

villában édekbarátságok vannak ezt fogjátok fel. Egyetlen barátságnak mondható kapcsolat az Alekosz és Olivér között volt. Alek sokáig Évát is barátjának tekintette, de Éva többszöri kilengése miatt már a bizalma õ benne is megrendült. Az, hogy nem akarja, hogy egyedül maradjon õ , abban az esetben nincs gond, hogy fent akarja tartani Évával az összetartást. Egy kis ideig el lehet lenni egyedül, de egy idõ után te is vágynál arra, hogy valakivel picit is beszélgess és nevess, úgy, mint régen. Azért én ezt nem geciségnek, hanem kompromisszum megoldásnak hívom...

PiszkosFred
Es bela is detto, 3-4 honapig fenntartotta egy alarcot, amely mostansag lehull rola egyre surubben. Kezdve az Oli utani parbajjal, es most a katonsag heten folytatva a sort. Nagy szinesz az is.

Kezdem azt hinni, hogy tenyleg az erzsi vagy a laci fog a surranopalyan bejutni a dontobe harmadikkent, es nyerni... Szegyen lenne.

PiszkosFred
Van egy zart negyes klikk, oda senki soha nem kerulhet be, nem kerulhet kozel. Ez a bela-gigi-laci-erzsi. Mindenki mas a masik csapatban van. meg szep, hogy a masik csapatbol esnek ki az emberek, es ez kozel van Anikohoz. Ennyi erovel Szandi es Oli is kozel allt Evahoz 😊 Az a baj Alekkel, hogy iszonyatosan makacs es konok, egyszer elgondol valamit es onnantol az ugy van. Jo jatekos, nagy jatekos, berelt helye van a dontoben, de egyre jobban kezdi elveszteni neha az onkontrollt, es itt-ott megtorik az illuzio, amit probal fenntartani az elejetol fogva.

Hozzateszem, az is frusztralja, hoyg az osszes no rohog rajta mint ferfin 😊 Ha a szerkeszton bekuldenenek egy kurvat neki, mint annak a yetinek a VV3ban, akkor megint lenne 1 honap rohogos Alek show. De igy sanszos.

Es Evat se feledjuk, hogy kokomenyen kihasznalja Alekoszt. Odakinn ugy fogja felrerugni, hogy csak pislog mindenki. Bar ez nem lesz ujdonsag Aleknak.

Alek visszatért😄
"Borvirágos az orra"😄😄

Sohasem mondtam hogy teljesen tudatos amit csinál,de a rombolóhatás látszik körülötte, nem mindig áldozat ártatlan lányka,néha látszik a sunnyimosoly az arcán
... 😊