ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a sok lovagló póz azért csak meglátszik anikón 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

itt csal az anikó onlinba bevallotta...
Anikó respekt! <#taps>

anikó picit nem támaszkodott ? 😄D
de mind1 a lényg õ nyert és a kommandós megint kiesett 😄DDD
De Anikó csalt, mert kezét betámasztotta 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Anikó szép csalás...
Aniko CSAL 😄😄

Anikóóó..lehet a párkányba támaszkodni????
Lázár majd meghal mindig...
bözse az izomagy 😄 milyen izmosnak néz ki mégis megint jön a példa nem a kinézet tesz erõssé 😄
hiába néz ki combosnak mégis günye xD

laci a kommandós meg másoddikként kiesiK?:SSSSSS pfhhhhhhhhhhhhhhhhhh
"Gyúrok" Jerzy elõször esik ki, pff

Éva bazmeg, ennyi...

hiányozni fog a katonai hét..állat jó klippek😊
Milyen számolás volt ez😄?

Anikónak laci egy jóbáttyus vagy potapuci.... 😄
Hát jah....Alek mikor kit nem... 😊 amugy nem szidta az Anikót csak felhivta a figyelmet vele kapcsolatos érdekességekre és hogy érrdemes vele vigyázni... 😄 Laci meg....XD szegény talán már jobban ráférne egy dugás mint Alekra...
Megerositem az eszreveteled, Lacink vigyazo szemeit Anikora vetette egesz vegig.. Aztan mikor Aniko bement mar a vegen a haloba, es Belaval dumaltak, mondta neki, ne igyal annyit, azaz figyeli mit csinal, es probalja fogni.. Amugy ahanyszor Aniko valami jot csinal feladatban, vagy dicseretet kap, akkor elegedetten elmosolyodik.. Ebbol a szempontbol Aniko is gyanus, mert lathatoan keruli, hogy barmi gondot okozzon Lacinak..

minden a Ráczokon fog múlni...

Laci sztem Alekoszra tesz
Anikó Jerzyre
Jerzy Anikóra
Ráczék Évára
Alekosz Lacira
Éva Jerzyre

tehát így elvileg döntetlen Éva és Jerzy között...mivel Béci a védett, ezért neki kell eldönteni😄 hát, ha Jerzyt választaná akkor Éva sztem megint megúszná bár kétlem, mert Jerzy azt hiszi lazán megverné Évát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem nem annyira egyértelmû, de én is rá tippelek.

PiszkosFred
Aniko, es kiviszi Erzsit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ki lesz a kiválasztott ma?

szerintem mostmár nem húzzák és Éva lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tényleg...akkor jó...

desigo
jah amikor beszédtechnikai óra volt jerzsinek akkor is elõ lett szedve...
PiszkosFred
Van valami egeszsegugyi ladajuk - kotszerek, fertotlenito, alapdolgok - abban van ovszer is elvileg. Meg Alekosz kapcsan volt ez egyszer vmelyik osszefoglaloban 😊

Van bent, asszem a fürdõben a fiókban.

hogy védekeztek amúgy? nincs bent óvszer automata, mint régen valahol? vagy nem kérhetnek kintrõl?

mondom én, abban a pillanatba nagyon húzható lett volna😄

Hehe, na ez már eksün, Erzsi keményen tolta és még tükör sem volt <#hehe>

PiszkosFred
Huh, nem tudom, csak arra emlekszem, hogy Bela elkezdett rohogni rajta, es utana meselte a "sztorit" lacinak meg erzsinek. Par perc volt, de latszott Evan, hogy elesre van allitva...

PiszkosFred
Anno volt egy interju kolosihulyegyerekpeterrel, es ott volt szo rola, hogy a VV 5-6 honapos gyartasi koltsege kb megegyezik a baratokkozt eves koltsegvetesevel. Ami nagyjabol 1-1.5 milliard forint, mindennel egyutt (tech stab, takarito, kamera, epitkezes, bontas, stbstb).

Gondolj bele, mekkora lehet akkor a bevetel, ha azt mondjak, nagyon megeri a VV4, es ezert huzzak amig lehet 😊 Siman futja arra, hogy a jatekosok kapjanak juttatast, akar duplajat is akar...

azt láttam, h Éva picit dumált a Bécivel, de hány óra fele kezdett el rámászni? én hajnali 2-ig mindent láttam, sõt ugyebár fel is vettem a rúdtáncokat...

PiszkosFred
Eva tegnap nagyon be volt indulva, volt egy 20 perc amikor azt hittem ramaszik Belara. Bela eszre is vette, rohogott is a szitun, de jobbnak latta kerulni onnantol Evat.

Alek meg akarmennyire is szidja Anikot, nem hagy ki egyetlen alkalmat se, hogy megprobalja megfektetni. Egesz este ott lebzselt korulotte, es probalkozott a szovegeivel, persze hasonlo sikerrel mint eddig. Egyedul a vakondkommandos ult a szeken egesz este es bamulta Anikot, erdemes megnezni azt a remenytelenul szerelmes tekintetet. Lassan kezdem szegenyt sajnalni, ennyire remenytelen meg don quijote harca sem volt, mint az ove 😊

meg Olivér is mondta egy korai éjjeli dumcsi során,amikor még nem voltak villámkezû KHF-esek😊
Mégha igy is van, nem õk azok akik profitálnak ebbõl az egészbõl hanem az RTL. Az az összeg amit kapnak (ha igy van), meg az ottani kondiciók megteremtése semmiség amellett az összeg mellett ami bejön nekik reklámmokból meg SMSekbõl.

PiszkosFred
Vmelyik producer nyilatkozta anno, hogy van valami havi juttattas addig is, amig benn lopjak a napot.

ezt honnan tudod? írták vhol?

Évát kellett volna meghegeszteni abban a göncben😄 tuti belement volna😄

6 hónapot ellazulnak benn és már kapásból több mint FélMisi Csücsül a bankszámlán..ehh

Azt sem elfelejteni hoyg minden Megkezdett Hónap után Kapnak Ám Pénzt is az általuk megadott bankszámlaszámra,Azthiszem havi 130.000 Ft körüli Összeget utal az rtl,...

Józanul szerintem Gigi nem ment volna bele dehát ki volt józan a tegnap? Igaz Alekosz sikertelenül próbálkozott Anikónál.

meg a durva az hogy ez az akció amit most nyomtak az már háááát..nem sima takaró alatti hancur amibõl egykis hang kiszürödik, tök lehetett értékelni hogy szo..a a jerzsyt,utánna meg ezerrrel a csattogás...XD
PiszkosFred
Nem attol van kiakadva, hogy o maga latja. Azon van, hogy latja ezt 200-300ezer masik joember is, aki nezi a videot a weboldalon, vagy a cooltevet estenkent.

Ne valaszolj neki, SG troll... Az F1 topicban is amokot fut....

Ez egy hasonlat akart lenni szerintemm, a lényeg az hogy sok ember szeme láttára csinálják.

jó de õ barna bõrû, nem magyar származású emberek.

ma leszakiv álasztás?

Orulnel, ha a foteren dugnak meg a lanyodat piacnapon, az egyik kofa asztalan, mikozben mindenki a nyalat folyatja korulotte..?!

Ennyi penzert igazan dolgozhatnanak..<#crazya>

még nem voltam anya azért kérdezem: miért olyan gáz látni a lányodat megkefélni egy "szépfiú" által? miért nem örül rácz mama, vannak olyan lányok, akikhez bottal nem nyúlnának emberek

PiszkosFred
Hetvegen naluk is csokkentett uzemmodban megy a dolog.