ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hat azt hiszem a kedves racz mama ezt mar nehezen fogja elviselni, mar a korabbi takaro alatti dolgokon is ki volt borulva, hetkozben jott ez a 16 eves szexmelo, most itt a penteki majdnem publikus szexjelenet, kisse illuminalt allapotban... Bar kifejezetten irrital gigi, az edesanyjat most sajnalom azert, nem egyszeru napokat el meg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát ez már akció a javából <#eplus2>

Gááz nem kicsit, de a szûzlány és a tükörherceg nagyot alakitott legalább... XD
Azert az kemeny, hogy a VV oldalon meg mindig Beci a villa parancsnoka, es a ma hajnali sexen kivul, ami a holnapi osszefoglaloban kene hogy legyen, a ma esti osszefoglalorol nincs fent semmi promo.. Se arrol, hogy ma este jel pakolgatas lesz.. Csak 2 pici sor oldalt TV ajanlatkent..

Jon a parbaj, visszazokkenunk a hetkoznapokba.. Viritani kell valamit.. Toluk erre telik..

rafkós...ez má nem tûnik színjátéknak xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://www.valovilag.hu/video/123137
hár gigi-jerzsy elég észrevétlenül oldotta meg megint... XD
<#nevetes1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Amadeus
A való világ oldalon elõszeretettel ajánlom a kiemelt hireknél az EXKLUZÍV - GIGIBEN SÜLT EL JERZY „PUSKÁJA” cikket és a hozzá kapcsolt videót😄 Gigike megkapja nagyon<#taps><#taps>

Ember biztos hazament az aznapi melóból,ez meg ott várta csipás szemekkel csillámpónival a kezében,hogy etetni,az meg lezavart neki pár ilyen után akkora maflást,hogy odalett a szerelem😊
<#rinya><#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PiszkosFred
Sony jogvedu szoveg van tovabbra is.

wesker24
Nálam ugyanugy se kép se hang !
te se láttál semmit a videoból? én továbbra is meg tudom nézni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PiszkosFred
Youtubenak van valami hang ellenorzo szarja, ezeket mar-mar automatikusan leszedi a rendszer x oran belul. Volt errol valahol egy cikk, ugy latszik tenyleg mukodik 😊

PiszkosFred
Ott vszinu nem a sony kotelekebe tartozo enekes dala volt a dal ami szolt a villaban.

na, de ennyire? a másik videonál csak Németországban van letiltva itt meg kb minden ország fel van sorolva:S

Sony Music..biztos a betét zenék miatt
mi a francért kell letiltani? érdekes a másik 3-4 bulis videot engedték

wesker24
Nálam még a fórumban se engedi megnézni !
de csak néhány országban...itt a fórumon jó

wesker24
WTH ?? Na ez nem tartott sokáig egybõl letiltották !

kész a videom😊 ill hajnali 2-kor csináltam meg és most tettem fel, jó szórakozást😊

„Engem a kicsim fog eltartani. Eltartott leszek Én rendetlen vagyok, õ rendes, azt esszük, amit rendelünk, takarítani nem igazán kell, öntisztulás van és családi idill."

asassdsasadafdsddd:ADASDadAaFAÍ:d

Összedobtam egy topik designt, melyet a Stylish addonnal lehet egyszerûen alkalmazni, így mindenki személyre szabhatja anélkül, hogy a topik házigazdának kellene változtatni bármit is. Ha valakit érdekel, akkor lentebb találhatja a letöltési linkeket.

Teendõk:
Csak rakd fel a Stylish-t, nyomj rá, hogy új stílusfájl készítése, másold be a css kódot, és kész is. (Chrome esetében a kód bemásolás után, alul az "URL Starting with" mezõbe másoljuk be ezt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080854215 , aztán save és kész is.)

Stylish Firefox-hoz
Stylish Chrome-hoz
A css kód, amit be kell másolni a Stylish-ba

Így néz ki:

Megjegyzés: Firefox alatt a "kommentdoboznak" nincs háttere sajnos, egyelõre nem tudom, hogy miért nem mûködik, pedig Chrome alatt tökéletes. Ha sikerül megoldani, lesz update...

PiszkosFred
Nem egy nagy durranas az - arban sem, mennyi lehet, 110-130ezer? -, voltak ennel millioszor nagyobb nyeremenyek a tvshowk torteneten. Barmely telefonalos vagy egyeb showk eseteben a legkisebb "fonyeremeny" is dragabb mint ez az ipad.

Ha nem lenne benn balhe, a musor egy honap alatt veget ert volna. Es mielott meg jobban kiakadsz e szep borus szombat reggelen, nem ingyen vannak benn, a retek es a szponzorok fizetik a koltsegeket, ok pedig hozzak a show reszet. Kokemeny uzlet ez, ahol mindenki jol jar.

LoSA
Most nézem a tegnapi összefoglalót! Örülök, hogy végre egyszer a Bécit is megbüntették! 😊 Nem tetszett a Ráczéknak, Gigi is vágta a pofát hozzá rendesen. 😊

<#conf>

marihuanás cigit?

Miért, ha mondjuk egy weboldalon vagy Facebook nyereményjátékon nyer valaki úgy, hogy semmit nem tesz érte, az nem felháborító? A Toshiba reklámcélból ajánlotta fel, nem azért, mert olyan jófejek és ki akarják nyalni a seggüket 😊 Ezt összekötötték a katonai héttel, hogy legyen valami motiváció is. Szerintem semmi gond nincs ezzel.

Mindig kapnak egy zsák márkás ruhát is, meg minden szart, ez mind promóció.

bakkerman
azért ez felháboritó bazmeg...több hónapja INGYEN esznek,isznak,cigiznek,jakuzziznak,szaunáznak,kozmetikus,fodrász jár be hozzájuk,na meg õk is járkálnak ki. komolyan mondom,csak annyi lenne a dolguk,hogy bent valahogy ellegyenek balhé nélkül. felháboritó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hungary27
olyasmit. Toshiba.
Van már neki otthon egy sony full hd kamerája is.
bakkerman
KAJAK BAZMEG KAPOTT EGY IPAD-OT?????????????

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

azta,Éva miet tekert a #8.-ban😄

Jah, Megaszar5 csatornajan, szep sorban.. Bar a buli vege hinyzik... Hogy kesobb kiegeszul-e, az majd kiderul..:

http://www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/10/so-l6qU-h8Y

Azert az alabbi Aniko fele szoveg, jo lenne, ha meglenne... Mikor meguti a pia, egy porgos szakasz utan, meg erzelgosebb, mint alapban..

kill3r21
Valaki felvette az éjszakát? 😊
PiszkosFred
"- Es hogy orultel neki?
- Mosolyogtam 😊"

Ani Bécinek a Toshiba tabletrõl:
"Nem akartam feltûnõen örülni, ezért bementem a szaunába és ott örültem neki"

Meg kell zabálni <#hamm>

Tök édes, mikor részeg 😊

Szerencsere Aniko meg felreszegen is haritani tudja Alekot..

"Tisztítsuk le egymás nyelvét" <#nyes>

Ez a régi Alek

Bréla csak azért szokott rá ez e-cigire, mert így ki sem kell mozdulnia a házból, ott cigizik, ahol akar..

---

Buli vége?

Ez milyen vágás volt már?

De csak azért mert feldobott egy érmét. Ja, és véletlenül Béci is rá rakja a jelét.
PiszkosFred
Amig holnap gigi ra nem dobja a jelet megint veletlenul...

Milyen jól elvannak 😊

Anikó bazmeg a cigi helyett szívhatnád a...