ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így lószar volt,de volt hangulata éjjel szerintem,így a végén,hogy nem csak szétszóródtak,maguktól csinálták..
Spontán pillanat, megvolt a hangulata.

tudom neked a Rácz familía lett volna a nyerõ...ha belegondolsz mindenki szabályt szegett😄

Lacinak ez mekkora érvágás lehet h nem õ kapta meg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az hagyján..volt pontszám felolvasás..és Bécit kihagyták valahogy..elõtte meg azzal kezdte a fõgenya,hogy Béci nagyon jó volt egész héten..
csak 2 nappal elõtte Anikó kicsit hisztizett,hogy csak egy kis köszönöm egy kis megbecsülés...csak ennyi kell neki..
Mondj vkit aki jobban megérdemelte volna.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

wardogzombie
mi volt ebbe a szép?

inkább õ mint ,hogy a gigi-bözse páros kapjon megint vmit 😄
bár én aleknak adtam volna xD õ vette a legkomolyabban
de mind1 ,nem bánkodom örülök neki
na azért😊
anikó bazdmeg
ezaz
bréla sztem siman elvette volna

egyébként megszavaztattam volna a többiekkel xD
kimarad a villanóta?
a tisztelgést a végén remélem berakják,az szép volt
CalebJoe
ezt Lacinak kellett volna nyernie helyében elásnám magam
CiganyGigi vajon brvallotta volna ?????????????

wardogzombie
szeret sírni mint a mai katonák

szépen kihagyták,hogy volt záróvizsga,pontozás minden...õ ért el a legtöbbet
A 24 zenéje 😄

Tudnám, milyen alapon választották Anit😄
VV CS😊))
Hit és becsület foreva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bréla megint a köpésen lovagol ,de jó h éva is most poénra vette
+1

xido: jah 😄
csak én akarnám úgy irányítani,hogy óra alapján?..12 óra..3 óra..stb?
jah..nem volt idejük saját barom kis veszekedésekre😊
Sztem Jerzy nem is erti h mit kellene csinalni? XDDDD

kár h vége lett a katonai hétnek...végre ismét érdemes volt a mûsort nézni

Bántottak az iskolában, vagy mi? Egy szóval nem írtam/írtuk, hogy kiállnánk Laci ellen, de annyit pofázik a hitrõl, becsületrõl, a keménységrõl stb, hogy azt hittük, több kraft van benne.

xido, argo001: Azért megnézném, melyikõtök állna ki Lacival. Nincs jó kondícióban, ezt hajlamos vagyok elismerni, de a betegsége is erõsen közrejátszik ebben.
blabla..már tudjuk,hogy Anikóé a tabletta😛
PiszkosFred
Na jo, arra azert felkeszult volna komolyan. Naiv volt, mikor azt hitte a VV elott, hogy majd odabenn felkeszul. Vege a jateknak, mindenki fogyokuraba kezd, nagyon elhiztak 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor az tõle is csúnya volt, de attól még igaz, amit mondott, úgyhogy Anikó ne hazudjon...
és ez ment volna dan vizsgára 1 hete?😊
Nem az a baj igaza van Anikó csal...de õ is csalt már hasonló játéknál..akkor ho volt fair play?.... amugy meg tökmindegy hogy veszit ,sohase birja elviselni...
Lázár közlegény mi a francot csinált a military héten? Kiderült, hogy még katonának sem elég tökös? 😄
A vakondkommandó élén elvan.

Ez igaz, de szerintem nem ezen múlt. Pláne nem ilyen esetben, mikor egy 50 kilós nõ és egy izmos, tánctanár férfi áll szemben 😊

valóban csalt az Anikó, de ne sírjon máá mindenért h hóó nyertem volna, ha nem😄 az ilyen dolgokat a legtöbb ember kinövi, õ nem...

Anikó csalt, de Béci elfelejtette a farönkös játékot.- Ugyanezt csinálta csak a lábával😄

jah..gáz ha éppen olyan reklomál aki még annyira se tartja magát a szabályokhoz..........
Ott a pont, akk meg hogy felvolt háborodva h csalással vádolják.

jah..eleve fos az összes ilyen játék,nehéz lenne pár kizárási szabályt elmondani az elején...
Vicces, ahogy jön a csürhe, és hisztizik rögtön😄 "Köcsög Béla", "cigány Béla"... teljesen igaza volt, Anikó csalt, és azt is elismerte, hogy lehet, hogy Gigi is.
Nem adok igazat Bécinek!!!de sokat számit ha könnyékkel is de támaszkodhatsz pont az a lényeg hogy sima felületen comból tartsd magad...
évikének az alekosz 100x. szexuális hülyeségeit is ugyanolyan hisztisen és idegbetegen kell leoltania??
örüljön neki, h nyert is vmit. pont õ pofázik amikor a farönkös játékba megtámasztotta a lábát anno...

Alek: "Itt a tavasz"

Dagad a fasz! 😄

a lényeg bözse tovább bírta tõle :S
érdekes alek miért nem panaszkodik most sem? miért nem keresi kifogást? :S ûûû
Azaz Bela CIGANYKODJAL 😄😄

CalebJoe
akkor is égõ egy férfira nézve
De Bécinél megint kijön a vér, panaszkodik itt meg így csalás úgy csalás, amúgy se nyert volna...

Éppen könyékkel, az kb. zéró támaszték.

Béci nagyon szar..mennyire nem birvesziteni...
Bécike már kezdi...am Anikó télleg csalt ebbe

de a riportszobában még nem