ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A villalakók 80%-a olyan unalmas,hogy azt elmondani nem tudom, pl. tnapi összefoglalóban néztem, Teo a kiválasztott,és 50 perces összefoglaló alatt nem mutatták,vagyis egyszer,de akkor se szólalt meg,csak intett egyet 😄
Kész vicc.
Amúgy jobb ha most elkezded elfogadni,de nagyon nagy esélye van megnyerni.
Glory, Glory Man. United!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://valovilag-6.postr.hu/lebukott-iza-kiderult-az-igazsag-hogy-miert-van-krisztiannal/
Talán nézd már meg Viki kisfilmjét. Full elmondta,hogy erõszakos és kötözködõ típus.Megígérte,hogy a társait az õrületbe fogja kergetni.
Nem egy unalmas nulla karakter mint Alexa,Dorka,Józsi,Laci,Teó stb
Õ vagy Au érdemli meg,hogy nyerjen.A többi egy nulla...
Egyszerûen csak azt nem értem, hogy ezt miért nem látja a többség ? ? ? ?
Glory, Glory Man. United!
KB ugy kellett öket szétválasztaniuk a többieknek Krisztiánnak Zsófit ugy kellett bevinni a hálószobába Aureliot meg a nyugiba mert Zsófi idegrohamot kapott !
Ugy látszik nem csak Iza idegei gyenge hanme zsófié is csak tudnám miért fajultak el ennyire megint a dolgok !
Fogadjunk onnan kezdödött hogy Röfi beszólt Zsófikának !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
netem korlátoltsága miatt a minimális hosszúságú videókat tudom visszalesni:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pl én kíváncsi lettem volna arra hogy a fiuk milyen locsoló verset mondanak a lányoknak !
Amúgy Röfiben nem csalódtam ugyanolyan velejéig romlott malacképû szarházi ami eddig is volt !
Remélem Zsófi is ráébred arra hogy Röfi egy álnok malacképû szarházi !
Nem halottam jól de azt mondta nekik nyomd a FASZT ? XD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
DE a mai Öf-bõl is kimaradt jó pár rész !
Pl kimaradt az a rész amikor Aurelio és Krisz meglocsolják a lányokat és a lányok tojást adnak a fiuknak !
Ezt szokás szerint megint nem adták le !
Ök is durván összevesztek ez kész xD
csökken sajnos a kreativitás😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amugy nem is rossz ötlet én szívesen nézném öket hogyan alakulna a napi történéseik ! 😄
Amugy ha Teo Izát vinné párbajra akkor lehet Krisznek mégis csak sikerül legyõznie a büszkeségét és Izát támogatná a párbajon akármennyire is gyûlöli !
Persze ha Zsófit vinné párbajra akkor maradna minden a régiben de látszik rajtuk hogy majd belegebednek hogy nem lehetnek együtt még ezek után is csak mindkettõ túl büszke ahhoz hogy lépjen !
Iza nem mér lépni mert azt gondolja hogy ezzel már mindent elszúrt kettejük között krisz meg csak a büszkesége miatt nem lép !
Amugy amióta Krisz és Iza csúnyán összeveszett még a durva balhé elõtt azóta nincs egy deka Online adás se az utolsó rendes Online adás 04-14-én volt utána 4 napig szinte semmi azt 04.18-án amikor csúnyán összevesztek akkor volt egy fél órás adás és 04.18 óta a mai napig megint szinte semmi !
Szerintetek megölnék egymást egy idõ után?😄D
Mivel Aurelio és Zsófi nyert ezért el kellett dönteniük hogy kihez menjenek !
Végül az lett hogy Zsófi családjához mennek !
Teo lett ugye a kiválasztott Krisz Zsófit javasolta neki persze Röfi jó hogy Izát javasolta neki mert szerinte ö most gyenge és Zsófit erõsnek gondolja !
Persze a malacképû Röfi beolvasott Izáéknak rendesen de kérdem én ki a faszom ez a malacképû disznó hogy bárkit is elitéljen csak azt felejtette el ez a faszkalap hogy ö maga mit csinált a villa lét során !
Az egy dolog hogy Iza egyszer óriásit hibázott de ebben Röfi keze is vastagon benne volt !
Még igy is hogy volt egy durva össze veszésük Krisz-el ha biztosra akar menni akkor vigye ki Zsófikát simán vissza jön !
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mert ugye ha nem Izát hivja ki akkor ez lesz a TOP 5: Krisztián Iza Aurelio Röfi és akkor vagy Teo vagy Zsófi lesz az 5-dik befutó !
Tegyük fel hogy a következõ párbajnál Krisz kiakarja vinni Izát akkor a TOP4 ez lenne : Aurelio Röfi és vagy TEO vagy Zsófi és 4-dik befutó vagy Krisz vagy Iza !
De szerintem Krisz és Iza kapcsolata még nem lefutott ügy az idö mulásával még bármi lehet kettõjük között !
Szerintem Aurelio-Zsófi és Krisztián-Izáé nem volt rossz de TEO-Röfié szörnyû volt !
Ugy látszik a kettõjük közti láng még nem aludt ki teljesen !
Mert még ezek után is látszik hogy még mindig szeretik egymást !
Iza ha kell minden nap bocsánatot kér érte és érte még képes lenne 2 naponta lemenni a szülõfalujára !
Krisztián is habár most nagyon gyûlöli Izát de még ö is szereti részben !
Szerintem az idö múlásával még bármi lehet köztük !
Teo szerintem fél Izát kihivni hacsak nem arra játszik hogy kihivja Izát és azt gondolja hogy kint is marad !
még ezzel az anyázásával sem marad kint teóval szemben
nehezen hiszem hogy teóra szavazna bárki is 😄
90-10el simán kintmaradna 😄
nah jó anyázás miatt 70-30 esetleg 60-40
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?