ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy most kajakra hidegen hagy melyikük esik ki😉, egyikért se kár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az lenne durva ha tényleg Teo menne vissza mert akkor valami kurva nagy gubanc van az emberekkel ! 😄
http://9gag.com/gag/5135249
mondjuk a szamuráj kardos elszólásnál röhögtem😄DD meg, ahogy ez a Zsófi rikácsolt😄DD pálinka rendesen érzõdött rajta
amúgy nem debreceni ez a Zsófika? Merthogy Budapest 8. kerrõl beszéltek Iza és Aurélió...
(nem láttam a családi látogatás jelenetet :S:S)
Meg ugy e mindketten részegek voltak durván azt elég volt egy parányi szikra hogy összekapjanak !
Szóval itt az alkohol volt a legnagyobb bûnös !
na wesker itt egyértelmûen Izukád volt a felbújtó azzal, hogy Zsófikának elpletykálta, amit Aurélió panaszolt neki a hálóban miféle gettó környéken lakik...
látszott rajta az az önelégült mosoly, szépen összeugrasztotta õket ezzel
Szóval Röfin kivül én bárkinek odaadnám én egy Aurelio Krisztián döntönek örülnél bárki is nyeri meg annak én kifejezetten örülni fogok !
Szerintem se érdemli meg ebben a szériában senki se,csak ha nem így teszem fel,nincs jelentõsége a másik kérdésnek,hogy miért is.
Érdekelné,hogy ki miért adná oda xyz-nek 😊 Vagy mit lát benne,ami plusz s ezért.
Glory, Glory Man. United!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Mert még Zsófinak uis több esélye van ellene ! 😄
Olyan 90-10re tippelnék,de még 80-20 is elfogadható.
Glory, Glory Man. United!
nem emlékszel Lacival, hogy ordibált szemtõl szemben teljesen indokolatlanul? majdnem pofán vágta😊
Nagyon sok mulik minden azon hogy Iza hogy viselkedik ezután a durva balhé után szerintem azzal hogyha kimerné vinni Röfit nagyon sokak tiszteletét kivivná ezzel nagyot nõne az emberek szemében még ugyis hogy neki csak egy durva balhéja volt.
Mert tegyük fel hogy most Zsófi vissza jön akkor ugye marad 4 ember aki kiválasztható lenne Krisztián Aurelio Röfi és Iza !
Na szóval ha Iza lenne a kiválasztott akkor itt kellene egy olyan merész döntést meghoznia akit eddig soha senki nem mert meghozni a villa léte során, kihívná Röfit na az nagyon érdekes lenne az tuti egy érdekes párbaj lenne és még az is meg lehet hogy Iza jönne vissza mert kíváncsiak lennének a nézõk arra hogyan alakulnának a viszonyok ha a fõmanipulátor kiesne, de szerintem az RTL tuti nem hagyná hogy Röfi kiessen, Röfi bármennyire és próbálná manipulálni hogy Aureliot vidd ki kivinné õt na akkor nagyot nõne az emberek szemében hogy egy ilyet bemert vállalni meg aztán szerintem többen utálják Röfit mint Izát mert az OK hogy csúnya dolgot csinált de csak 1x fajultak el a dolgok viszont Röfi az egész villa lét alatt kavarja a szart, viszont ha Aureliot hivná ki akkor 1000 % hogy kiesne !
Igy ha Röfit hivná ki és nem Aureliot és valami csoda folytán Iza térne vissza habár erre nagyon kevés esély van !
Akkor a TOP 4 képzeletben: Aurelio Krisz Iza és Zsófi
Na itt már érdekes lenne a helyzet mert Iza nem hiszm hogy kiválasztott lenne mert valami csoda miatt kinnt hagyta Röfit igy maradna csak Zsófi és egyedül Zsófi csak Izát tudja kihivni mert a két fiut nem merné kivinni és az utolsó párbajon kiderülne melyik lány megy a fináléba !
És ez lenne a helyes és izgalmas finálé Hogy Aurelio Krisz és vagy Iza/Zsófi lenne a hármas !
És megis van a top 3 : Aurelio Krisz Iza/Zsófi
Szóval ha Iza lenne a kiválasztott akkor minden rajta fog mulni hogy mennyire tökös merész és bátor lesz ha sikerül Röfinek manipulálnia akkor az lesz amit leirtál de ha nem és bátor lesz akkor az lesz amit én irtam !
Itt Izának kellene okosnak lennie, mert kieshet a top 5-ben:/
Viki ellen úgy gondolom lenne esélye bár kérdés, hogy mennyien csalódtak benne ezután a köpködõs sztori után...próbál bûnbocsánatot nyerni, de nem hiszem h ettõl bárki is meghatódna
egyre valószínûbb a Viki-Aurélio-Krisztián hármas döntõ...és akkor a szokásos forgatókönyv, Viki 3. lesz, Krisz valószínû 2. és Au 1.
ha ilyesmi lesz akkor elég gáz, mert a VV3 óta mindig egy nõ a 3. helyezett és mindig 2 csávó között dõl el...
szóval, ha itt tegyük fel Zsófika nyer akkor 4 között ott van.
marad 4 ember aki kiválasztható->Iza, Aurélió, Krisztián, Viki
Izát kiválasztják õ pedig valószínûsítem, hogy bepróbálkozik Aurélióval mást nem fog tudni tenni, de akár Vikit is kihívhatná hisz többször csalódott benne és tudja, hogy manipulátor...ott pl szorosabb lenne a történet, de Au ellen kiesik ez fix...én sztem Viki elintézné, hogy Au-t hívja ki így Iza kiesik maradnak ilyen formában
TOP 4: Aurélió, Krisz, Viki, Zsófi
Zsófi lenne a következõ áldozat vagyis õt fogják kiválasztani mivel mindhárom játékos arra hivatkozna ebben az esetben h Zsozsó az, akivel a legtávolabbi a viszonyuk legalább is a 2 fiú tuti rá fogja tenni eleve "félnek" Vikitõl...Krisz nem félne tõle, de õk tuti nem párbajoznak
Zsófika kihívná Vikit, fõleg, hogy ismét csalódott benne Viki kinthagyná õt
és voálá megvan a TOP3
Au-Viki-Krisz tengely
Szerintem Röfi-Aurelio párbaj csak a fináléban kerülhet sor hacsak nem lesz valaki olyan bátor hogy ki vigye Röfit !
Én egy ilyen finálét tudnák elképzelni de szerintem erre esély sincs !
Aurelio Krisztián és a harmadik vagy Iza vagy Zsófi lenne !
És Aurelio és Krisztián között dölne el ki nyeri a VV6-ot !
legalább az egyik gané kiesne😊 többiek sajnos nem ilyen okosak, hogy õk kettejüket összeeresszék valami folytán...pláne úgy, hogy pár héttel ezelõtt szövetkeztek taktikailag
Asszem a VV5-ben is az volt hogy az utolsó párbajnál a finálé elött már nem volt védettség ugyanugy ki lehetett hivni !
Vagyis a sorrend a következõ:
Április 27: VII Párbaj Megvan a TOP 5
Április 30: VIII Kiválasztás
Május 2: VIII Kihivás
Május 4: VIII Párbaj Megvan a TOP 4
És igy tovább !
nem hiszem, hogy a baráti körük is azonos lenne
várható volt mikor töltünk ki egy lottószelvényt?😄
mondjuk érdekesebb lett volna, ha Viki nem kap lila kendõt, de valószínû akkor se választják meg hívja ki senki
Teó szted be merte volna Röfikét vállalni?😄 nem hiszem...õ majd a 4 között fog egyet párbajozni vélhetõen
viszont, a Teó-Zsófi párbaj gyõztese ott lesz a 4-ben azt ugye tudod?😊
Valamelyikük ott lesz
Krisz már elgondolkozott rajta, hogy megbocsát rögtön másnap...
És ne feledjük azt sem, hogy odabent sokkal hosszabbnak tûnik egy nap maga VV Attila mondta, hogy ott 1 nap olyan, mintha 1 hét telne el kb...
nagyon gyorsan változnak a viszonyok
azok után, amit Iza mûvelt nem hiszem h lehetne bocsánat és erre nem mentség a bezártság...
nem láttad a gyerek hogy remegett, hogy ne üsse meg?
nem vagyok agresszív típus, de én sem viselem el, ha bárki a szájára venné a "családom", habár a nagyrészük meghalt, de akkor is...undorító dolog, de erre Iza rátett egy lapáttal, hogy a halálukkal dobálózott...
Lehet, hgy az értékrendek elvesznek és le "kell nyelni minden békát, de ilyet ki az a hülye, akinek kötelessége végighallgatni?
minden az okostelefonos slepptõl függ😄DD
De, hogy ezt miért látják a bentiek és Teó is, ez rejtély.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Már csak az a kérdés hogy melyikük büszkesége törik meg elöbb Izáé vagy Krisztiáné ?
Én ugy gondolom hogy Iza bármit megtenne csak hogy Krisz megbocsásson neki de Krisz túl makacs ahhoz hogy megbocsásson neki !
Hát ez a maradék 3 hét elég kemény lesz nekik de remélem végül az egyik beadja a derekát bárki is lesz !
egy pozitívuma van a srácnak, hogy több nyelven beszél, néha vicces volt, de 90%-ban erõltetett a gyerek úgy, mint Cristofel anno...
VV4-ben, 5-ben már az elején kiszavazták volna õt...