ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Ezzel én is igy vagyok !

Teo-nak egyedül Zsófi ellen van esélye !

Aureliot a büdös életbe nem fogja kihivni igy marad Iza és Zsófi !

Zsófi ellen simán vissza is jönne !
Nembiztos! Izát fogja szerintem kivinni.Izának annyi lesz akkor!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ToCsEk
nah vééégre
tahó megkapta a jelet 😄
bárkit visz ki kintmarad a fenébe YES 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Krisztiam
Ha van esze Teo-nak Zsófikát viszi ki

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Hát ez nagyon komoly lett igy a végére ! 😄

Teo öntudatra ébredt mint a Skynet átvette Iza szerepét az ordibálásban ! XD

Most kb Aurelio-Teo vette át Iza és Krisz szerepét ! XD
wesker24
Jah Aurelio-Zsófi nem volt rossz még Krisz-Iza is elment de TEo-Röfi szörnyû volt ! 😄
Krisztiam
hát Teo szörnyû 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Hát amilyen a hangulat a villában nem hinném hogy lesz 😄

Hacsak nem Aurelio lesz az aki meglocsolja a lányokat ! 😄
Holnap lesz locsolás a villában,vagy már nem mernek bevállalni még egy botrányt? DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Igenis fõnök!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://valovilag-extra.postr.hu/fuggoben-van-iza-es-krisztian-kizarasa-a-csatorna-meg-nem-donto/

http://valovilag-extra.postr.hu/kiszivargott-mit-is-mondott-iza-valojaban-krisztiannak-mocskosa/

http://valovilag-6.postr.hu/nezd-meg-milyen-uzeneteket-kapott-iza-krisztian-anyazasa-miatt/

wesker24
Felõlem berakhatod de akkor spoiler mögé és aki akarja megnézi !
Na ne röhögtess.Nem csak te vagy egyedül itt a topikban.<#ejnye1>

wesker24
Nem érdekelnek az ilyen szenny oldalak ha valakit érdekel küldd el neki privátban !
Ennek az Izának nehéz élete lesz ittkint.

Hol vannak hsz-em a linkekkel?

desigo
Így lettek össze válogatva direkt 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Mivel a Facebookon eléggé gyorsan terjed ez a köpködõs videó, megnéztem én is.
Komolyan eddig terjed ez a széria, hogy egymást köpik pofán?

Rash87
Jutalmad egy kockacukor!

Glory, Glory Man. United!

Ezt beszéltük tegnap...,

az a gáz, hogy a tegnapi 15 percest épphogy meg tudtam lesni a címe : "üss meg"...ott már elkezdõdött a balhé, Krisz összetörte a közös képüket is...elég durván bevadultak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SZtem mindkettõ gyökér, úgyh egyiket sem sajnálom. az olyan embereket viszont akik a pofádba üvöltenek 20 centirõl és direkt provokálnak azokat tényleg megkéne verni. és nem ez volt az elsõ ilyen üvöltözése izukának, mert ott volt pl laci vagy sárlott ellen is.ez a nõ baromira a fellegekben jár, de egyrészt elõl deszka hátul léc, másrészt még intelligencia híján is van.
wesker24
Itt nem a vereségen volt a hangsúly hanem azon hogy Krisz felhozta neki azt hogy félt a bogaraktól és feladta és most ugyanez volt hogy Krisz döntött ugy hogy mással akar énekelni ezért borult ki szerintem !

Krisz cseszegette állandoan azzal hogy igy feladtad ugy feladtad akkor Iza is a képébe vágta hogy te is feladtad !
Szerintem õ maga sem számított rá, hogy ez lesz...

Sértette ezzel is az önérzetét mégis, hogy képzeli a "kis paraszt fiú", hogy elmerészeli hagyni😊

ehhh azért lásd be wesker Iza elég súlyos mennyire nem bírja elviselni a vereséget

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Iza annyira kikészült idegileg, hogy már semmi nem számított neki...ha nem ilyen prosztó módon oldotta volna meg és nem így adta volna ki a felgyülemlett feszültségét akkor a nézõknek szimpatikus is lehetett volna...hisz amikor Viki megcsinálta a provokációt mindenki Simont sajnálta, mert bár kiszavazták, de szinte mindenütt azt lehetett olvasni, hogy igazságtalan, hogy õt záratták ki egy 10 perces szavazással...ott mégis mindenki Vikit utálta itt pedig mégis Krisz mellett állnak...Mindennek megvan az oka és Iza tett olyan dolgokat a múltban Krisztiánnal voltak olyan kijelentései, aminek okán a nézõk szemében ilyen balhé és ehhez hasonló más halálát kívánó mondatok kerülnek felszínre...

Ezt elszúrta, de tulajdonképpen a bentlévõk nagyrésze Vikin, Zsófin kívül mind ösztönlény...Zsófika is idegbeteg módjára kiabált nem egyszer, de õ pl túl tudott lendülni a dolgokon és õ nála nem fajult semmi sem durvábbra...nem nagyon tudnak gondolkodni minden eddiginél idegtépõbb széria, minden eddiginél szemét, provokatív emberek kerültek be, minden eddiginél lelki szegény, bunkó, tapló széria

<#hehe>

desigo
pedig viki az elsõ naptól kezdve megmondta,hogy összeillenek
janem
na megmondtam h nem üti meg, igazam volt vagy igazam volt?
wesker24
Most nézem csak miért akadt ki Iza ennyire mert már Krisz nem akart tovább Izával maradni és ezért bukott ki Iza !
wesker24
Hát jah sajnos ! Krisz elérte amit akart !

Azért ha Iza lesz a kiválasztott bizom benne hogy nem fogják kiejteni a nézök de kb ennek az esélye a nullával egyenlö mert a nézök 80 % mind agyhalott zombi nem képesek a dolgok mõgé látni !

Ki tudja lehet az idö múlásával ha még Iza bent lesz és vissza jön egy ujabb párbajról azért lehet már nem fogják annyira utálni egymást !
Elõzõ héten még jót dugtak,lehet elfelejtették már.D

desigo
inkább rendeltek volna be síkosítót xD
Megvolt a nyálcsere.DDD

desigo
Most néztem vissza a köpködõs videót.
Hát mekkora legalja amikor 10 centirõl köpködik egymást...

Végén tényleg semmitsecsináló teó marad a dobogó legfelsõ fokán
lol
Iza azért húzta a száját és nem kimondottan akart Krisz mellé állni...akkor is fasírtban voltak, de az embernek olyan érzése volt, hogy csak "kényszerbõl" áll mellé, hogy ne tûnjön ezzel unszimpatikusnak...amikor Iza párbajozott akkor Krisz is mellette volt sõt az volt az aranykorszakuk

az õ lufija ezzel kipukkadt...Krisz valljuk be elérte a célját😊

de azért nagyot röhögnék, ha a kiválasztás után összebújnának😄DD

Tegnap elõtt volt amikor a nyugiból kiment mert Krisz azt mondja rá,hogy sírjál azt erre beidegesedett.
Szegény X faktorosok. Szerintem elgondolkodtak most azon, hogy hová is kerültek. Tünde elõtt is balhéztak Aurélióék, szánalmas. Dóri szinte már térden állva könyörgött Krisznek, hogy csinálja végig.
wesker24
Szerintem te valamit nagyon félre néztél mert én ilyet nem halottam Izától amikor Iza kiment utána !
Ismered azt a mondást, hogy a "szeretetet csak egy hajszál választja el a gyûlölettõl?" Izánál ez pont ez a szitu volt. Ahogyan sírt az eset utána riportszobában meg a hálóban is az nem a nézõknek szólt. Ilyen feszültségben nem lehet ezt megjátszani tudatosan, õ egy ösztönlény. Õ szereti Kriszt, de abban a pillanatban gyûlölte és már semmi más megoldást nem talált hogyan árthatna neki. Mert Krisztián tudott neki ártani rendszeresen, õ meg azt akarta, hogy Krisztián is ugyanúgy kiboruljon ahogyan õ. Csak így tudta elérni, ennyi. Ettõl még tartom, hogy ebben az esetben nem teljesen volt tudatánál Iza, nem mérlegelt.
De itt nem arról van szó, hogy ki kezdte nem ezt nézik az emberek, hanem a végeredmény.

Tegnap elõtt is mondja, hogy akkor sírjál erre kimegy Iza azt leoltja meg hogy bújjá vissza anyádba azért van a kettõ között kis különbség.
Ilyet embernek nem mondunk. Ez oké. De te voltál már olyan helyzetben az életben amikor elkattan az agyad és nem üthetsz, nem csinálhatsz semmit? Mit csináltál abban a helyzetben? Iza 1 héten keresztül full normálisan viselkedett Krisztiánnal szemben, mellé állt a párbajûnál úgy, hogy Krisztián egyedül akart lenni és fasírtban voltak, fõzött Krisztiánra rendszeresen, ment utána mint egy kis pincsikutya, hogy "most mi bajod van Krisztián? Beszéljük meg!" Az meg folyton csak baszogatta meg hisztizett minden szarért.
wesker24
Igen tudatosan szidta az anyját az OK meg is mondta hogy ott fogja bántani ahol a legjobban fáj neki de amikor lefogták egymást na én arra értettem hogy elborult az agya !

Meg akár tudatos volt akár nem valamilyen szinten elborult az agya mert már nem birta tovább az idegei !
wesker24
Minden szavaddal egyetértek Iza tényleg megbocsáthatatlan dolgot tett ez igaz de valahogy ezt én se tudom neki felrónni annyira hibának mert hát ideggynege sajnos érdekes Izával eddig semmi gond nem volt nem voltak ilyen kiborulásai ha valaki kedves vele szépeket mond neki nem basztatja tudatosan akkor igen is elég kedvelhetõ karakter !

DE Krisz észnél volt tudatosan direkt generálta a feszkót neki lehetett volna több esze hogy nem huzza fel még jobban !

DE azért le a kalappal elötte hogy végül nem ütötte meg !

Habár az fix hogy Iza lesz a kiválasztott emiatt sajnos és a nézök 80 % -a mind agyhalott üresfejû birka még simán ki is ejtenék öt amikor nem látják át a helyzetet szerintem mindenki megérdemel egy második esélyt de ez majd kiderül !

Hogy jön össze az a 2 dolog nálad, hogy képszakadás van izánál, meg az hogy iza a riportban a kamerába mondja, hogy tudatosan szidta krisztián anyját?
Ha tudatosan az anyját szidja, mert tudja hogy ezzel bántja a legjobban, akkor ott nincs képszakadás.
Gondolom te se azért verted pofán azt akit, mert tudatosan így döntöttél, hanem mert elborultál.
Ha meg elborulsz, nem tudatosan cselekszel. Én nem hiszem hogy képszakadás lett volna izánál, tudta mit mond és miért, és azt is tudta miért megy krisztián után, azért hogy megkapja a pofonját azt meg kizárják.
Nem hiszem hogy izát sajnálni kéne, megéri a pénzét ö is.
Krisztiam
ki ez a szemüveges picsa? nem rossz 😄

De várjumk már csak ez a veszekedés azóta megy mióta visszajött a párbajról Krisz nem?

Mert azóta én nézem, és tényleg nem tudok veletek egyetérteni. Az egy dolog, hogy generálja a feszültséget, de ilyet embernek nem mondunk akkor baszogassa mással.

Ha valaki józan logikával rendelkezik és visszanézi az elmúlt 1 hét adásait akkor pontosan látja, hogy minden balhét Krisztián generált. Iza a VV6 magasan legsuttyóbb dolgát mûvelte ezekkel az anyázásokkal, de már olyan szinten elveszítette az önkontrollt a végére, hogy nem tudom neki olyan mértékben felróni mint Krisznek, aki végig észnél volt, mégsem állt le napokig, sõt hetekig. Iza nem fog megváltozni, mindigis ideggyenge lesz, de ha olyasvalaki mellé kerül aki nem provokálja huzamosabb ideig kitartóan, akkor ilyen szintû kiborulásokat nem fog produkálni, Krisztián viszont mindigis egy suttyó paraszt marad mert jól láthatóan hihetetlen jól alakítja az önérzetes szegény parasztgyereket aki itt csak áldozat volt. Pedig nagyon nem. Ez a gyerek nincs tisztában azzal, hogy miért fajultak idáig az események, Iza viszont jól láthatóan tisztában van vele, és meg is bánta amiket mondott.
wesker24
Komolyan mondom én is olyanokat olvasok látok hogy az már fáj hogy hogy lehetnek ennyire buták az emberek !

Kb ugy nézik mint egy agyhalott üresfejû zombik mert ezeknek az embereknek a gondolkodása 0 !

Aki nem képes értelmezni a látottakat akkor az mi a szarnak nézi ?

wesker24
Ezt mondom én is annyira sok agyhalott ember van hogy az már fáj és persze hogy Kirszt favorizálják !

Szánalmas hol élnek ezek vazee ? Még hogy Iza kezdet el taszítani magától a nagy lófaszt Krisz baszogatta állandoan akik nem képes a dolgok mélyére nézni és az hogy mi is volt a háttérben az jobb ha kussban marad !
nem fogja megnyerni