153993
ValóVilág 12

• ascii
    ezek beveszik ezt az alvajárást? nevetséges
  • Alekfognyerni
    Zsu-t én még mindig nem tudom hová tenni. Van benne valami nagyon hideg, ami rossz érzéssel tölt el, ugyanakkor még semmi olyat nem tett amiért ki kéne utálni. A többi játékos saját maga alatt vágja a fát azzal, hogy kiközösítik, ezzel szépen megerősítették. Sosem tanulnak az újak a korábbi VV szériákból. Én remélem is, hogy visszamegy a villába, majd később elválik, hogy negatív szereplő lesz-e a játékban.
  • Alekfognyerni
    A valóvilág oldalán nézegettem a játékosok adatlapjait, és nagy örömömre Edinát lájkolták a legtöbben. 481 lájkja van jelenleg, mögötte Dóri a második 264 lájkkal, a többiek alig haladják meg a 100-at. Nagyon meglepődtem de nagyon örülök is neki, Edina messze a legszimpatikusabb nekem. Nem is tudom ki volt utoljára ennyire aranyos és jóindulatú. Mint csaj nyilván nem jön be nekem, de megszerettem.
  • wesker24
    Jah Zsu elég hamar elhasználta a képességét mindegy hogy kit visz ki igyis úgyis ő megy vissza sajnos mert egy ilyen vérbeli ribanc manipulátor kell a a játékba !
  • f1tomi8
    Jaja, bent volt Atti a kutyájával :)
    Utoljára szerkesztette: f1tomi8, 2014.12.03. 11:58:12
  • Darthmushroom
    Attila facebook:
    "ŐSI MESTEREK, KÓBORLÓ LELKEK, RÉGI KÖVETŐIM!
    Újra eljött az idő! Ma este a fehér Gandalfként éled újjá az az ősi erő amit a vv5 után a villa legendáinak termében helyeztek el a titkok őrzői.
    - Évekkel ezelőtt történt, hogy kezdő kis villalakóként megkezdtem végtelen utamat. A villahónapok során kozmikus szuperképességekre és több tízezer követőre tettem szert. Ennek következtében a villalétem végén kimagaslóan nagy aránnyal megnyertem a Való Világot, és elértem a karmikus megvilágosodás állapotát. Ezután lényem misztikus útjára indult a mindenség végtelen tengerében. És többé senki sem látta.
    TELTEK AZ ÉVSZÁZADOK,
    és egy lány a ValóVilág7-ben rátalált a szent ládára amely az ősi tudás megidézéshez kell. A sorsa úgy hozta, hogy egyszerre 8 oka is lett arra, hogy a ládát kinyissa, és csatába hívja maga mellé az ősi szellemeket, engem, és benneteket és közös szuper képességeinket. És hogy a mese hogyan folytatódik? Azt megtudhatjátok a ma esti ValóVilág összefoglalóból. "

Zsu használja a képességét? és Ő fog segíteni a párbaj felkészülésbe? REMÉLJÜK!!! :D
  • LoSA
    Igazi h*lye itt, mindegyik! :) Én a Renitől sem ájultam el, hogy Ő milyen okos.... ;)
  • vv7
    nem hiába választották Edinát a legostobábbnak, 4x4 neki 12 :D
  • vv7
    nektek sem megy a stream? egy fehér kép jelenik meg
    technikai zsenik kezelhetik ezt az egészet
  • Master91
    na ezaz :D
  • ForzaInter
    Loo vicces, hogy zsolt nem csipi lacit, pedig elegge hasonlit ra:D
  • ToCsEk
    ????
    nap közelebb van 150mill km
    sark csillag meg 431x 9,4605 billió kilométerre
    szóval :D
  • Master91
    Sarkcsillag .....aztan benyogi nyugi szobaba h a Holdat akarta mondani...bazd ...
  • ascii
    de ma igazán ami száni volt ez a műveltségi vetélkedő a setéteknek
  • ForzaInter
    Ez most mi volt? Lol
  • ForzaInter
    Szanalmas hogy nem merik fannira rakni az ostoba jelet..
  • ForzaInter
    Uristen, de szanalmas ez a szoli örület..
  • ascii
    maci laci
  • ForzaInter
    Remelem zsu
  • ascii
    ennek a dani gyeröknek sosem fog össze jönni ez a luk
  • LoSA
    Szerintetek egy Zsú - Reni párbajt ki nyerné?
  • Ferrari23
    Nem csípem Macit, de ezen az alvajárós dolgán beszarok :D:D
  • wesker24
    VV7 16 nap Maci alvajárása is Back :D
  • Alekfognyerni
    Megmosolyogtató, hogy bent az embereknek annyira nincs helyén az ítélőképességük, hogy nem tudják felmérni, hogy egy párbajról ki menne vissza. Amikor azt beszélték a fürdőszobában, hogy a Lacira teszik a jelet, Vikcsu mondta, hogy engem vinne. Erre Dóri rögtön közbevágott, hogy akkor te jönnél vissza. Azért mert utál valakit attól még helyén lehetne a józan esze. Ha, az nincs neki. Szánalmas a Reni-Dóri-Fanni-Vikcsu csoport. Maci még nagy kérdés, de ő is egyre inkább fordul negatívba, Dennis meg egy undorító faszi számomra. Ránézek és elhányom magam, főleg amikor a gecis gatyáiban mászkál.
  • gduck
    Egész jó kis összefoglalót írtál
  • mermalior
    Amit én látok, hogy három csoport van.

Az egyik az ösztönlények, akik azt sem képesek felfogni hogy mit csinálnak, nem hogy a következményeit a tetteiknek. Ilyen a Fanni, a Laci, a Vikcsu, a Reni, és néha a Dóri.

Laci kint, a való életben valószínűleg nyomta a kemény macsót amivel mindig eladta magát a haverjainak és a felszínes csajoknak, de bezárva másként mennek a dolgok, így neki egy nagy pofára esés volt, mikor rájött hogy itt a Villában nem elég csak elfröcsögni a sz*rt és lelépni, hanem utána együtt is kell élnie azzal akinek mondta és azzal is amit mondott, mert a többiek és a nézők egy részének a megvetését is kivívta. Főleg úgy, hogy egy olyan embernek mondta, akihez vonzódik, és akit a többiek is bírnak. Azóta visszavett, és egy más attitűddel áll az egészhez. Fanni egy félrenevelt, elkényeztetett ribanc, akit inkább sajnálni kell mint utálni, mert folyamatosan csak kompenzál, leginkább a magabiztosság hiánya miatt. Ez szimpla önértékelési probléma. Ezért ordenáré, ezért affektál, "vonul", fúr másokat, és ezért féltékenykedik. Vikcsu egy befolyásolható hangulatember, az hogy tehén nem számítana a villakapcsolatokban, ha másmilyen kapcsolatokat akarna, de ő bizonyítani akar. Ezért nem látja magát reálisan. Pont. Reni egy katasztrófa. Rosszindulatú, komplexusos, szarkavaró picsa, a tipikus alja "nő", aki az általam nagyra becsült női nem legalantasabb sztereotípiáit hordozza. Igazi infantilis személyiségzavaros archetípus. Félig még az anyaméhben... Dóri laza csaj, bár nekem kicsit sok és sokszor ízléstelen, de egyrészt az ő egója rendben van (a szó jó értelmében), másrészt eddig a maga által felállított határok között mozog. Nem egy okos lány, de a magához való esze megvan, csak éppenséggel rosszul ítél meg embereket.

A másik csoport a figyelők.

Ők leginkább kintről követik az eseményeket, úgy tűnik mintha sodródnának, mindenesetre többségében nem alakítják azokat. Ádám, Robin, Dávid mindenképpen ide tartozik. Régebben Edina is ilyen volt, meg Maci dominanciája óta Dennis is sokszor ilyen. Az első hármas Dávidot leszámítva nem hülyékből áll, de jelenleg még nem is túl érdekesek. Dennis és Edina sokkal érdekesebbek, és potenciál is van bennük, de mivel nem annyira karizmatikusak és hangosak (hiába szeretne Dennis alfahím lenne, egy igazi férfi nem csak egy spermákkal teli zacskó), ezért nem is annyira dominánsak. Még nyerők is lehetnek.

És annak ellenére hogy állandóan okoskodik és véleményt nyilvánít Zsu is valahol ide tartozik. Ő is leginkább csak reagál, védekezik, kapaszkodik, és inkább sodródik mint irányít.

A harmadik csoport probálja szervezni a kapcsolatokat. Ők Maci és Dani. Kettejük között a különbség, hogy Danit jobban érdeklik az emberek és a hozzájuk vezető út, míg Macit inkább a hatás amit kelteni képes.

Macit rühellem :-D
  • Darthmushroom
    Vááóóó Reni azt hiszi erős...meg milyen simán visszamenne. végül is majdnem kiesett már a szimpátia szavazáson is :D
  • Darthmushroom
    most nézem a tegnapi részt, maximálisan egyetértek. sokkal normálisabb mióta Ádám+Edinával lóg. a játéknál is szimpatikus volt h azért akart nyerni mert örült a csapat bízik benne, és nem azért mert az Ő egója nem bírja el a verességet.
  • vv7
    beindították a szolit, fanni le is égette magát
    maci megint alvajár :D
  • xido
    esküdj maci bealszik ekkora ricsajban a kanapén ülve..
  • vv7
    2.45 végre megindult a stream
  • Alekfognyerni
    Ez a fekete csapat valami hihetetlenül irritáló. Gondolom ti is a fehéreknek drukkoltok. Rájöttem, hogy jelenleg a Dóri idegesít a legjobban. Irtózom az ilyen nőktől.
  • Master91
    mi történt? nincs stream
  • vv7
    Van bizonyíték kisgyerek. Nem is kevés.
  • ForzaInter
    Ez az éva azért jól kikupálódott.:D azt hittem valami elmegyógyintézetbe fog kikötni, sok jövőt nem jósoltam neki.. Erre most műsört vezet az rtl-en, szerepelt a celeb vagyokba, és egész jól is néz ki.
  • Alekfognyerni
    Ezt buktad mert én elhiszem. Sőt, herótom van az olyanoktól akik minden fórumon azt hangoztatják, hogy az RTL elcsalja a nézői szavazásokat. Bizonyíték nélkül. Nekem pont elég bizonyítékom van arra, hogy nem csalnak. Manipulálni manipulálnak, minden erről szól, de csalni nem csalnak.
  • vv7
    Ugye itt már senki sem hiszi el hogy a nézők döntenek bámiről is?
  • Ferrari23
    Fannika nem fél, hogy befigyel majd egy kis dennis? :D A látottak alapján gumit most se használtak....
  • ForzaInter
    Ez a Robin eddig ugyanolyan láthatatlan ember mint Dávid:D
  • Ferrari23
    Bazd ez a Fanni.... Hát ez tuti agybeteg.....