153993
ValóVilág 12
-
#147553 Nah látom Robinnak is megjött az esze és átállt a jó oldalra ! :D
Zsu mellett úgyis ott van a pincsi kutyája Dani az úgyis bőven elég neki ! :D
Habár igyis úgyis ez a büdös ribanc jön vissza sajnos ! :D
-
#147552 Kizart.. Ez a csapat es vikcsu senkinek nem szimpi. Az elozo szeriakban is ki estek siman az ilyenek. Zsu semmi olyat nem csinalt amit eddig mondtak rola.. A nezok pedig utaljak ha raszallnak valakire ok nelkul. -
vv7 #147551 ki fog esni zsu -
#147550 Mekkora balfasz ez a robin..
Laci is visszafejlodott.. -
#147549 - Robin gyökér -
#147547 Meg ez a párbaj, mintha bármit is tudnának tenni a bentmaradásukért?! agyrém
egy a lényeg, ha párbajt kurva messziről kerüld el -
Ferrari23 #147546 Fanni meg már lassan mindenkit kicsinál :D -
Ferrari23 #147545 Ennyi :D -
Philip0000 #147544 Vikcsunak üzenném: BA...MEG RÁTETTED A JELET TE BAROM, MÉG JÓ HOGY TÉGED VÁLASZT -
Ferrari23 #147543 Koca meg ezzel a stílussal eléri, hogy még 20%ot se kapjon :D -
#147542 Hihetetlen mennyire ellenszenves ez a vikcsu fele csapat. Fogalmuk nincs errol a jatekrol.. Nem letezik, hogy ezt a primitiv kocat visszakuldjek.. -
Ferrari23 #147541 Jaja ezek mind agyhalottak :D Kivéve zsu + Dani + Robin -
#147540 Ez nem öribari verseny agyhalottak, hanem fönyereményért megy....segget csinált, arconköpés...hol élnek ezek?
-
Ferrari23 #147539 Jaj gyerekek de várom a vasárnapot, amikor Zsu belép az ajtón :D Annak a nyolc embernek a pofáját :D:D -
Ferrari23 #147538 Koca hogy örül mennyien állnak mellette :D 1 a baj Zsu mellett áll Atec :D:D De Atec nélkül is visszamenne.... -
Ferrari23 #147537 :D:D:D Dóri: Ez nagyon gáz...
Istenem, ezek tudják mi az a vv? :D:D -
#147536 Csak engem emlekeztet ez a Maci fele brigad a vv4-es beci fele csapatra?:D nem sok jo var ra rajuk ha igy van:D -
#147534 Hihetetlen mekkora faszok ehhez a jatekhoz..
Vikcsu most ezzel a viselkedessel most szepen nepszerusiti magat -
#147533 mi a faszt pofáznak? mi közük hozzá, h kit visz ki, bazdmeg JÁTÉK!!! -
Ferrari23 #147532 Olyan simán kiesik ez a Vikcsu mint a huzat :D Öröm lesz lesni.... -
Ferrari23 #147530 Ja elment ÖF fele, és csak ők szerepeltek eddig...... -
#147529 Ez most egy fanni-dennis kettosrol szolo osszefoglalo? Faszt erdekelnek.. -
Alekfognyerni #147528 Szoktam olvasni. -
mermalior #147527 Itt napi többszáz hozzászólás van:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9219190&na_order= -
Alekfognyerni #147526 Lázár doktor milyen fejeket vág? Halálosan unta már több hónap után :DDD -
Alekfognyerni #147525 Erre emlékeztek? :D https://www.youtube.com/watch?v=EfTLJYlkHNU -
Alekfognyerni #147524 Mi az oka annak, hogy alig van hozzászólás? Szerintem ez a mostani társaság már most klasszisokkal jobb mint az előző szériában voltak, mégis a VV6 alatt sokkal többen voltak itt. Az előző VV-nél már az elején elment a kedvem az egésztől, alig szóltam hozzá itt is, a mostaniról lenne kedvem diskurálni mert jobb a felhozatal és sokkal jobban érdekel. -
#147523 hihetetlen hogy pár ember 6 lement széria után még mindig annyira buta, hogy csak az érzelmeik alapján döntenek, és ha valaki már ésszel játszik akkor megkapja, hogy "xy-t nem merted kihívni, meg félsz tőle" ás hasonlók. szánalmas.. azért kár, hogy nem ezt a renit hívta ki, ritka irritáló egy emberforma.. -
karajjj #147522 ennyi, már előre meg lehetett mondani, hogy ha biztosra akar menni, akkor őt viszi -
#147521 Ja az első még hihető volt, de a másodikról már ordított hogy csak szimulál -
ddany7 #147520 en nem az adast nezem, csak a videokat neten. az elsonel az elejen en is benyaltam, pedig nem tartom magam hulyenek. egyszeruen nem tudom hogy nez ki az egesz, sosem lattam meg .
mas
reni csak engem irrital borzaszto modon? -
#147519 Akinek van egy kis esze ehhez a játékhoz, az ugyanigy vikcsut hivta volna ki.. -
who am I 7 #147518 sztem ezzel a dani hülyétéssel dávid farkát simogatásával nem értettek egyett...én azt mondanám, hogy jogosan, meg kicsit nagy pofával ment is be...szerintem ezek az "események" összejátszottak ellene, de csak saját magának köszönheti. reni meg azért baszkodja mindig, mert lehet, hogy volt már ilyen személyes "élménye", hogy vagy valakijével vagy az ö barátjával játszott vmikor egy ilyen q_rva..hülyítette de leszarta igazán és más farkát markolászta volna amúgy és így negatívan érintette, őt vagy akárkijét.. :D
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.12.03. 23:39:47 -
#147517 Jah Vikcsunak annyi ez sima gyözelem lesz Zsu számára ennyi ! :D
De mekkora álszent duma volt már ez Zsu-tól amit lenyomott Vikcsunak vazee az irritálja ahogy játszik az uborkával ez most komoly ? xD
És ö mit csinált már az első 6 órában Dávid him tagját simogatta ! :D
Zsu beszart és inkább a leggyengébb láncszemet hivta ki Vikcsut !
Mekkorát röhögnék ha valami csoda folytán Vikcsu menne vissza kiváncsi lennék Dani arcára xD
De olyan isten nincs hogy Vikcsu kiejtse Zsu-t szerintem ugy 70 -30 % lesz Zsu javára xD -
#147516 70-30% Zsunak, Fanni+Reni meg úgy befog sz@rni h a végén még nyalni is fognak neki. am nem örülök h nem Renit választotta Ő engem jobban idegesít :D főleg azzal h mindig a gyerekkel jön fel, mert ő mivel jobb úgy h a vőlegényét hagyta kint? -
#147515 Az előző szériák hasonló párbajaiból kiindulva sima zsu győzelem lesz. -
#147514 bye bye vikcsu
"észre se vesszük ha nem lesz ott" -
#147513 Az az Attila videó! hihetetlen karakter még mindig, jó lesz bent látni a villában a héten. -
#147512 elég ritka dolog az alva járás még a filmekbe is szóval simán benne van h benyeli valaki mert nem tud róla semmit vagy nem látott még hasonlót. még a nézők közül is benyelné sok ha nem lenne elmondva h csak megjátssza.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.03. 22:19:50 -
#147511 Kizart. Megrendezett az egesz..