153993
ValóVilág 12
-
#148050 Zsu de jól néz ki -
Stockbauer33 #148049 -
#148048 erre gondolsz?
Jake -
#148047 srácok emlékszik valaki arra mi a zene cime amikor lekapcsolják a villanyt az évadok végén? -
#148046 Az RTL "nézőcsalogató" bereklámozása egy kicseszett nagy hányinger volt. Fanni (ál)terhessége és végül, mint kiderült a nagy semmit adták így el, ezért bekaphatják, mert tulajdonképpen az aznapi műsor szinte semmiről nem szólt. Azt sem hiszem, hogy ennyire hülye legyen a csaj, mert ennyi idő alatt nem fog az a szar kimutatni semmit, de mindegy. Egy rakás nézőt csaltak emiatt a szar összefoglalójuk elé és nyertek.
Maci, mintha azt mondta volna, hogy 50 kilót akar fogyni, szerintem ahhoz képes lassan egy 20-ast felrántott, mert szinte elfolyik a faszi, ahol csak ül. A nagy belét meg állandóan takargatja. Egy kövér embernek a belső fűtése a zsír miatt extra magas, ne már, hogy kint is és bent is fázik, mikor más egy szál gatyába rohangál. Egyre szánalmasabb ő is. Beleszürkült ebbe az egészbe, értelmes mondata nincsen, káromkodik, más mögött mindenkit kibeszél, kb ennyit tud ez a dagadt barom. Ja és persze valószínűleg nem kicsit zabál.
Zsu (szerintem) megint erősödött, mert jól játssza a játékot, amikor kell megmondja a véleményét, ha nem kell, akkor csöndben marad és teljesen jól átlátja, Edinával és Danival egyetemben, hogy miről szól ez az egész...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.20. 09:03:22 -
#148045 Informácio szerzés:D -
ddany7 #148044 dennis nagy terve mirol szol? a mai 2 videot neztem vegig. azt ertem hogy el akarjak jatszani hogy osszevesztek, es fanni adamra, dennis zsura megy, de mi a celjuk ezzel? vagy mi lenne, mert ugye daniek mar kiszagoltak hogy kamu?! -
#148043 Dehogy a ma éjjeli adásban már igy voltak ! Gondolom amelyik csapat nyert az maradhat bent a melyik vesztett az meg kinnt ! -
#148042 mi lesz? western hét? :D -
#148041 Maci a bikán szakadok :DDDD -
#148040 lehet lesz több is :D -
#148039 Csak? :D -
#148038 Zsu meg Dani, hogy levágják, hogy Denisz meg Fannika színészkedik :DD -
#148037 Mennyire profi ez a dennis es fanni:D:D:D -
#148036 74-26, gondolom Dani vezet :DD -
#148035 Ez a maci hogy nez ki mar megint?
Amugy kicsit se feltuno, hogy dennis eddig kb nem is szolt zsu-hot most meg ramegy:D -
#148034 Nagyon érdekelte:D -
#148033 tegnap mekkora volt, ez rápisilt a tesztre, miközben Dóri ette a nagy szendvicset :DDD -
#148032 katasztrófálisan ostoba, lénye kimerül abban, h jól nézzen ki, azt hiszi ez már minden, kispöcs/nagypöcs, egyenes haj/nemegyeneshaj, szemüvegben alvás, bőrrák, inga, ő nem kurva, ő ILYEN.
az egészben az a szomorú, h végéig baszatja magát, h finalista legyen, és az adások 90%-a róla szól.
a szülők meg csak ne fogják a fejüket, mert erősen neveltetési hiba lép fel a phannikánál
talán minden idők legostobább villalakója, a többiek is ostobák voltak, csak ez ráadásul fennen hangoztatja az "ilyenségét", mintha az ember nem változna, nem tanulna hibáiból, nem e fogadna meg tanácsokat értelmesebb emberektől ... valamire való ember, ha visszanézné a viselkedését, akkor elszégyelné magát, de ez csak annyit lát a kétbites agyával, h jajj, kövérnek tünök :facepalm:
-
karajjj #148031 A teszt egyébként 2-3 hét múlva mutatja ki a pozitív eredményt, tehát az előző napi dugástól még lehet terhes. -
karajjj #148030 Szegény Reni nagyon pofára fog esni, amikor meglátja az eredményt, kicsit el van tévedve az erőviszonyokat illetően. A lehető legrosszabbat csinálja, megsértődött, mikor kiválasztották, most pedig lenézően viselkedik, mintha kb. meg kéne köszönni, hogy egyáltalán méltóztatott kihívni valamelyik nyomoroncot... -
#148029 pffffffffffff -
StrikeFor #148028 idézet : fanni mondja Dórinak miután megcsinálta a tesztet: "phúúúú tudod,hány ilyen volt már velem" édes Istenem ez elmegy otthonról és azonnal dugatja magát? a szülők meg azt hiszik milyen rendes-kedves a kicsi lányuk....szerintem már eret vágtak idekint -
#148027 Dehogy -
#148026 na mi van fannival, vemhes? -
#148025 :D:D
Pont ezt akartam írni:D -
#148024 Fanni:
"hány ilyen volt már" -
#148023 Ez a 2 nyomoronc mire fel osztogatja ezeket a bizonyitvanyokat? -
#148022 van egy olyan gyanúm h jövő héten iskola hét lesz, emlékeim szerint mindig akkor volt mikor még relatíve sokan voltak bent. ráadásul nem kiválasztásos hét lesz. -
#148021 Fannit tegnap jol felcsinálták guminélkül és még viccesen megis beszélték hogy elmentek mindketten. denisszel..most meg csodálkozik hogy lehet hogy terhes XDDDD hol volt ez a nö mikor a szaporodást kellet tanulni ? :D -
#148020 remélem megtartja -
#148019 Lehet, nem láttam rendesen. -
#148018 Mennyi lehet a százalék? Remélem ma megmutatják. Kìváncsi vagyok :D -
#148017 Ez a reni vmi oriasi negativ rekordal fog kiesni:D:D -
karajjj #148016 az nem papír, hanem papírba van tekerve és abból veszi ki -
#148015 Egyébként ez a Fanni tipikus otthon jó kislány kategória, kenyérre lehet kenni. Ha elmegy bulizni akkor meg ami belefér, biztos ezért lepődtek meg a szülei hogy milyen is valójában. -
#148014 Kb, mint az óvódások, tényleg semmi felelősség érzet nélkül dugtak..., mint a nyulak. Valószínűleg ennek most tényleg vége, hacsak nem xarnak az egészbe, de annyira hülyék csak nem lehetnek. :)
Bár, amilyen jól indult, Fanni "karrierje" a villában, mert az egyik kedvenc "csajom" ő volt, ezzel az egésszel szépen elásták magukat. Most dugni ment be, vagy nyerni, mert a kettőt nem lehet összevonni a nézők szemében. :) -
#148013 Nem is értem hogy egy pasi, hogy mer telibe durrantani egy csajt, gumi nélkül úgy, hogy nem szed semmit a csaj...mit gondolnak? Hogy kifolyik? és kész? Ha még nem bent végez, még akkor is terhes lehet ha guminélkül nyomják :D -
#148012 Ezek szerint orvos vizsgálta meg, mert a kezében nem az a "pilisősteszt' volt, hanem egy normál A4-es papír. (én úgy vettem ki) Az meg magában nem jó csak úgy terhességi tesztre. :)
És közben azt kérdezi ez az okos, Fanni: - Mit kell csinálnom? (közben, mintha pityeregne) és jön vágás.
Ha ez tényleg nem kamu, akkor vv történelmet írt(ak) Fanni és Dennis. :)) Sok választása nincs, 50-50%, vagy megtartja, vagy mehet ki egy kaparásra is.
De ennyire nem szaladok előre. Ha igaz, akkor legjobban Dennis képére vagyok kíváncsi, marhák ezek, cotton nélkül szinte már naponta telibe. Mit vártak?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.18. 10:10:44 -
#148011 anyáék kb. ki is tagadnák nem csak elzavarnák otthonról :D