ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
SZUBJEKTÍV:

Megnéztem 4-5 összefoglalót + az elsõ 2 és utolsó 2 adást, csak hogy tudjam mirõl beszélek (utoljára a VV1-be néztem bele itt-ott). Sajnos ez e mûsor még mindig a nemzet legbutább közönségének szól. Ez egy dolog, ez is kell. Szerencsére áttették az RTL2-re, amit tized annyian sem néznek mint a fõ csatornát.

A MÛSOR

Más. Sajnos ez a mûsor még mindig a pénzrõl szól és nem a szórakoztatásról. Alapvetõen a közönségnek nem kellene, hogy beleszólhasson a mûsorba, mert addig nem beszélhetünk taktikázásról.
Nézzetek meg egy amerikai big brother évadot. Na az a valóságshow. A játékosok egymást ejtik ki, maguk döntenek mindenrõl, a játékok gyõztesei kapnak védettséget, lesznek a ház urai, akik döntenek a többiek sorsa felett hétrõl hétre. Na ott lehet taktikázni, ott kezdõdik a játék és a szórakoztatás.

Ez a brit Big Brother séma mindig totál értelmetlen és unalmas volt. Az pedig hogy eddig a nézõk szavazhatták be a játékosokat azt a VV tette hozzá a BB alaphoz. Így legalább a hülye nézõ (akinek inge) azt nézte unalomig akit kiválasztott. Így viszont, hogy a csatorna pakol bele butábbnál butább, unalmasabbnál unalmasabb, olyan kategóriájú embereket, akiket alapvetõen kitaszít a civilizált társadalom, az már a legalja. Hogy ez a csatornát vagy a nézõközönséget minõsíti inkább, arra nem tudok mit mondani, mert szimbiózisban van a kettõ egymással, de az biztos, hogy nem egészséges.

NÉZETTSÉG:

Olvastam itt olyanokat, hogy a fél Magyarország nézi a mûsort. Azaz 5 millió ember. Ez nettó baromság. Utánanéztem és a VV6 legmagasabb nézettsége 317 ezer volt (18-49) az elsõ héten. Utána 100 ezer alá esett.
Az interneten 30-40 ezren nézték/nézték vissza a mûsorokat, míg a streamet alig 2000-en nézték.

[merlinw.org]

wesker24
Hát ahogy elmondta az elsõ éjszakát is együtt töltötték kamerák nélkül !

Most nézd annyi mindenen keresztül mentek a 4 hónap alatt amíg a villában voltak Viki mindent megpróbált amit csak emberileg lehetséges de nem tudta õket sehogy se szétválasztani õket minden terve befuccsolt mert olyan erõs vonzalom volt köztük akárhányszor összevesztek egy kis idõ múlva már kibékültek na ez lehet a bezártságnak is köszönhetõ és csak a végén sikerült Vikinek elszakítania õket egymástól !

Iza a játék végére hulla szerelmes lett Krisztiánba és Krisztián is Izába na szóval az ö kapcsolatuk már egy brazil szappan operába illõ volt majd csak itt kint derül ki hogy mennyire erõs köztük is a szerelem !

Habár Krisz sokkal messzebb lakik Izától míg Iza Pesten van majd kiderül mi lesz belõle. Krisztián úgyis tervezte hogy majd felköltözik Pestre na majd az idö múltával kiderül hogy mi lesz ebbõl !

Amugy a VV6-ban eddig 3 villa szerelem szövõdött !

Charlotte-Simon FAILED

A villában lehet hogy tényleg szerelmesek voltak egymásba de idekint a szerelmük max 2 hetet élt meg mert Charlotte a DJ karrierjét akarta egyengetni míg Simon-nak munkája se volt és fagyit árult ahol lakott.
Ebbõl is látszott hogy Charlotte volt a villa fekete özvegye mert idekint kiderült hogy mégse voltak annyira õszinte az érzelmei Simon iránt !

Dorka-Zsolt IN PROGRESS

Habár Zsolt a villába úgy költözött be hogy volt már barátnõje de ugye beköltözött Dorka és egy csapásra minden megváltozott Zsolt elkezdett flörtölni Dorkával és az idõ múltával egyre többet kezdeni érezni Dorka iránt elcsattant köztük az elsõ csók is és ekkor üzent neki az akkori barátnõje hogy akkor mindennek vége és Zsolt elõtt szabad volt az út hogy tovább mélyítse a kapcsolatát Dorkával. És idõvel Zsolt is fülig szerelmes lett Dorkába meg is viselte nagyon amikor ki esett Dorka.
De amikor mindketten már kint voltak a villában nem siették el a dolgokat nem költöztek össze egybõl mindjárt hanem mindenki éli a maga életét és majd ha Zsoltnak is lesz olyan munkája amivel megteremtheti az anyagi viszonyokat akkor majd össze költöznek. eddig még nem mentek szét.

Krisztián-Iza LOVE SEQUENCE INITIATED

Na az ö szerelmük volt a legviharosabb legérzelmesebb és legkitartóbb kapcsolat a villában ami mindent túlélt történhetett velük bármi még Viki sem tudta õket ketté szakítani ! Ugye Iza elsõk között költözött be 4 hónappal ezelõtt akkor még Iza egy nagyképû arrogáns nagy szájú beképzelt csaj volt aki nagyon fent hordta az orrát egybõl rá is hajtott Zsoltra ekkor még Krisz nem volt bent ö csak Alexa kiesése után jött be elkezdett flörtölni Zsolt-tal de nem ért célt nála mert Zsolt inkább Dorkát választotta és ekkor esett ki ugye Alexa és költözött be Krisz ! Ugye Krisznek tetszett Iza és elkezdett Izának udvarolni de ekkor Iza még nem vette komolyan majd eljött Krisztián elsõ párbaja és megígérte ha visszajut meghódítsa Izát és igy is lett szép lassan ahogy telt az idõ Krisz egyre jobban kezdett udvarolni Izának és már Iza is kezdett vonzódni Krisztiánhoz de ez még nem volt szerelem az elején Iza csak kihasználta Kriszt de aztán jóval késõbb, Iza is elkezdett komolyabb kapcsolatot táplálni Krisz iránt és ugye ekkor jött a képbe Viki mert ö is fülig szerelmes volt Kriszbe és mindent megtett azért hogy szét szakítsa õket és lettek is ebbõl csúnya veszekedések és ekkor csattant el az elsõ csók kettejük között vagyis Krisz elérte amit akart meghódította a királylányt és onnantól kezdve már nem voltak közömbösek egymás iránt már mindketten többet éreztek szimpla vonzalomnál ez persze Vikinek nem tetszett hogy állandóan Izával Log Krisz és még aljasabb terveket eszelt ki hogy elválassza õket ami úgy volt hogy be is válik mert hála neki még a legapróbb dolgokon is össze tudtak veszni de az idõ múltával és persze a pöttyös csíkos hétnek köszönhetõen újra kibékültek na és ekkor kezdte Iza azt érezni hogy már képes lenne akár beleszeretni Krisztiánba és ugye egyre jobban elmélyítették a kapcsolatukat. Iza akkor kezdett pozitív irányba változni amikor a legjobb barátnõje Dorka kiesett ö is ugyanúgy összeomlott mint Zsolt és ezután már olyan szintre jutott a kapcsolatuk Krisszel hogy már mindketten szerelmesek voltak egymásba Iza is totál bele zúgott Kriszbe sõt még a kapcsolatukat is felvállalta Krisz-el hogy együtt vannak.
Egy ideig úgy tûnt hogy szent a béke köztük egészen addig amíg Krisz újra kiválasztott nem lett és kihívta Zsoltot, és errõl is gyõztesen tért vissza és ekkor Krisz kissé elment negatív irányba megváltozott mióta Zsolt ellen vissza jött egyre többet kezdte szekálni és piszkálni Izát és amikor részeg volt akkor elõjött a bunkó és agresszív énje és még durvábban bánt Izával aki egy ideig tûrte a sértéseket és megaláztatásokat de aztán ugye jött az X-Factor hét ekkor épp fasírtban voltak és a bátorság próba volt a csúcspont ugye õk ketten egy párt alkottak és Iza nem mert szembe nézni a félelmeivel és feladta a játékot és késõbb kiderült hogy a lila kendõ volt a jutalom és Krisz ugy érezte hogy már nem képes Izával együtt fel lépni igen ám de ez csak olaj volt a tûzre mert ekkor következett be az egyik legdurvább balhéjuk Krisztián is Iza olyannyira összevesztek hogy úgy kellett õket szétválasztani Iza önkívületi állapotba került és az idegei felmondták a szolgálatot és robbant a bomba sok felgyülemlett feszültség kitört belõle és ott bántotta ahol a legjobban fáj neki és ugye Krisz-nek se sokon múlott az hogy kizárják de hatalmas önuralomról tett tanú bizonyságot és ekkor úgy volt hogy örökre vége kettejük közt mindennek ! Iza persze azonnal már megbánta a dolgot és azon volt hogy nem képes elengedni Krisztiánt és mindent megtett azért hogy ha már nem is lesznek együtt többet legalább megbocsásson neki igy minden nap azon volt hogy Krisz megbocsásson neki nem adta fel a reményt hogy valaha is meg tud neki majd bocsátani ha nem a villában akkor majd odakint de 1,5 héttel késõbb megtört a jég és Iza elérte amit akart és végre sikerült megbeszélni a dolgokat kettejük között és végre kibékültek újra és ekkor jött rá Iza hogy mennyire szerelmes Krisztiánba ezt az egyre hevesebben verõ szívverésük is bizonyította ami elég durván elkezdett dobogni mind kettõjüknél ! És többet már soha nem volt vitájuk nem veszekedtek már többet de ekkor Krisz úgy érezte törlesztenie kell és szerelmére Izára tette a jelet ezt Izát nagyon szíven ütötte de Zsófinak köszönhetõen Aurelio ment párbajozni és össze is kaptak egy picit de amint eljött a kihívás ideje Iza minden haragja elszállt mert ugye Aurelio Kriszt hívta ki párbajra és Iza azon volt hogy nem akarja elveszíteni Krisztiánt mindent megtett azért hogy a szerelmét visszaküldjék de sajnos nem így lett Aurelio ment vissza és Iza lelkileg összetört de összeszedte magát és csak Krisz miatt is nem adta fel és tovább harcolt és ugye eljött az utolsó kiválasztás is és ahogy várható volt Iza lett a kiválasztott és ugye itt követte el az egyik legnagyobb hibát mert nem az eszére hallgatott hanem a szívére és Zsófit vitte ki az utolsó párbajra ahol szerelme Krisztián mindent elkövetett hogy Iza menjen vissza de Attila rajongó tábora ellen esélye sem volt ugyanis az utolsó 2 napban az ex villalakók mentek be a villába és persze Attila is meg Csaba is hiába mondta neki hogy VIkit vigye párbajra nem hallgatott rájuk és ez lett a veszte mert Attila rajongó tábora miatt és a két héttel ezelötti Incidens miatt Zsófi jutott be a fináléba !

Igy a szerelmes pár mind két tagja kiesett az hogy a kettejük szerelme mennyire erõs azt majd az idõ eldönti !

Hát bízzunk benne hogy egy ilyen sokat megélt szerelem ami képes volt minden akadályt legyõzni kettejük között sokáig együtt lesznek mert az õ kettejük szerelem volt az ami miatt nézett lett a VV6 a másik persze Viki szarkavarásai miatt voltak !
Rash87
Vagy a szereleme teszi 😄
Kíváncsi leszek h meddig leszek együtt,hány napig.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Én is megnéztem szerintem ez nem volt olyan vészes habár lehet azért vidéki vagyok és nem járok a nagy városba bulizni de szerintem lehet hogy egy picit többet ivott a keleténél de gondolom ez ugyis csak 1x alakalom volt buliztak egy nagyot azt ennyi majd kijózanodik 😄
Rash87
Te se nagyon mozoghatsz emberek közelében 😄

wesker24
Szerintem tudja hol a határ volt már javitó intézetben fiatal korában szerintem tuti hogy többet ivott a kelleténél !

wesker24
Hát jah lehet kicsit túlzásba vitte a bulizást lehet kicsit sok volt az alkohol vagy csak még nem sikerült feldolgoznia azt hogy a finálé elött kiesett valahogy csak le kellett vezetni a feszültséget !

Mindenesetre másnap kijózanodik majd és nem követ el még 1x ilyen hibát !
alig várta, hogy drogozhasson😄 súlyos gondjai lesznek így...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Miért VV Éva is nagyon sokáig alkohol problémával depresszióval és pánikbetegséggel küzdött nagyon agyon sokáig sokszor volt mélyponton volt már elvonó kurán is amit sikeresen végigcsinált és mostanra már teljesen kiegyensúlyozott életet él már nincs többé az a VV Éva aki a VV4-ben volt !

Szerintem Iza is sokszor lesz mélyponton de szerintem tanult a hibáiból és még sokra fogja majd vinni az életben !
Ez igaz,egyetértek!

Iza már ma reggel be volt lõve,nem nagy jövõt jósolok neki,vagy oda jut majd ahova VV Éva:

http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/12/vv-iza-durvan-benyomva-allt-a-kamerak-ele/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

na látod megmondtam😄DD

nem volt nehéz kitalálni hol a játékom, nyereményem?😄XDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Annak is örülni fogunk ha most õsszel jön a VV7 akkor addigra már biztos hogy lemondom a Digi TV elõfizetést hacsak addig a DIGI meg nem gondolja magát és elõfizetek egy másik szolgáltatóra ahol már van RTL II és szép kényelmesen tudom majd nézni TV-n keresztül !
wesker24
Adná isten hogy igy legyen ! 😄

Jah azéért látszik hogy a VV6 nagyon költség hatékony lett !

Eleve nem volt beszavazó show hanem csak kiválasztottak 12 fiatal karaktert akit beküldtek a villába hogy köztük döljön el ki nyerje meg a VV6-ot !

Nem volt benne az Arena ami a VV5 újdonsága volt azért azt megnéztem volna hogy a VV6-osok hogy szerepelnek az Arena-ban na ott tuti hogy Viki hamar kiesett volna mert az Arena nem neki való lett volna az a fiuknak kedvezett volna a lányok közül meg Izának kedvezett volna szerintem a lányok közül Iza sorra nyerte volna meg az Arenában a feladatokat mert kitartásban eröben és akaratban ö vitte a primet.

Eleve sokkal kevesebb ideig tartott mint a VV5 a VV5 163 napig tartott mig a VV6 csak 120 napig !

Sokkal kevesebb tematikus hét volt ugye a VV4-ben volt Dzsungel (Survivor) hét Katona hét a VV5-ben volt Szombat esti Láz hét Sztár Box hét és Rendõr hét !

Azért ha lett volna egy Katona hét megnéztem volna a VV6-osoakt hogy produkálnak de szerintem ott is Iza teljesített volna a legjobban ami a kitartást és az akaratot illeti de ott lett volna még BOX hét na megnéztem volna hogyan boxolnak egymással a VV6-sok a védettségért !

Meg ugye már nem volt SMS szavazás hanem bejött az ingyenes applikációs rendszer ezzel gyakorlatilag az idösebb korosztályt ki is zárták a játékból és csak a fiatalabb korosztály szavazott és ez meg is látszott a mostani fináléban hogy ki is nyerte meg végül a VV6-ot !

Az applikációs szavazás a megosztó és ellenszenves karakterek veszte lett sajnos de viszont ha SMS szavazás lett volna akkor nagyon másképp alakultak volna a dolgok kezdjük ott hogy rögtön az elsõ párbajon SMS szavazással biztos hogy nem Krisz ment volna vissza hanem Laci és ha Krisz már az elsõ párbajon kiesik akkor soha nem jött volna létre a szerelem Krisz és Iza között és az biztos hogy Iza sem esett volna ki Zsófi ellen a fináléba jutásért ! És a végsõ finálét se biztos hogy Aurelio nyerte volna !

Ugye a VV5-ben minden éjjel az Online adásban küldték a VV5 lakoinak az SMS-eket hogy ki kinek drukkol na ez ebben a VV6-ban nem volt. Igaz lehetett küldeni üzeneteket a VV6-sokonak de konkrétan ebbõl szinte semmit se látunk az Online adásokban !

De az elöbb olvastam a neten adná isten hogy igy legyen !

" Egyébként máris meghirdették a VV7-et amire a jelentkezést is megnyitották. Õsszel indul is az új széria, amit már nagy valószínûséggel a fõcsatornán közvetítenek majd ".

Ha ez igaz hogy a Valóvilág visszatér a Föcsatornára és minden vissza áll a normális kerék vágásba akkor az biztos hogy megint nézettségi rekordokat fog dönteni és újult erövel indulhat majd a VV7 késöbb !

Ugy voltak vele hogy akkor indult az RTL II és gondolták valamivel fel kéne futtatni a testvér csatornájukat és ugy gondolták hogy akkor már az RTL II-ön inditsák útnak a VV6-ot ami igaz egy kicsit költség hatékony lett nem volt akkora nézettsége mint a VV4-5-nek de azért az RTL II-ön is a legnézettebb müsor lett mig a fõcsatornán a VV4-VV5-öt 1,8 millioan nézték addig a VV6-ot az RTL II-ön 400-700 ezer nézõ nézte és az RTL Klubnak ez volt a lényeg !

Habár az RTL Klubon most a Celeb vagyok ments ki innen lesz meg az X Factor ne tudom melyik öszi idöszakban indulna a VV7 az RTl Klubon !

A VV4 után is túl kevés idö telt el és alig 4 hónap múlva már itt is volt az 5-dik széria ami szerintem sokkal jobb lett mint a VV4 !

Ugye a VV5 után hosszú idöszak következett közel majdnem 2 év szünet után jött a VV6 az RTL II-ön !

Ha idén összel indulna a VV7 az RTL Klubon az is max 4-5 hónap pont annyi idö mint a VV4 után volt mert a VV4 Finálé 2010 május 28-án volt és rá 4 hónappal késõbb már kezdõdött is a VV5 ami pontosan 2011.09.17-dikén kezdõdött és a VV5 finálé 2012.02.27-én volt !

Lehet hogy pont ez kell egy újabb nézettségi rekordhoz hogy a VV7 ismét taroljon ezúttal most a föcsatornán !

De most hogy vége lett a VV6-ak szerintem nem ártana minimum egy újabb 1-1,5 év szünet ! De nekem az se baj ha már most összel vagy télen indulna a VV7 csak ne ilyen költség hatékony legyen ne legyen applikációs szavazás és ne csak fiatalokból álló karaktereket küldjenek be !
PiszkosFred
RTL II-n, õsszel (szept/okt), napi egy órában ugyanúgy mint most.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rash87
Ez volt a legrosszabb széria szerintem,pont azért,mert ilyen semmit mondó fiatalokkal volt tele.
Ez a végjáték is, nem tudom,de számomra annyira össze volt csapva, gyorsan toljuk le,és legyen vége feelingje volt.

wesker24
Ebben egyetértek az igazán jó finálé az Aurelio Krisz/Iza Zsófi lett volna.

Jah érdekes volt a VV6 ebben a szériában volt a legtöbb konfliktus veszekedések kizárások feladások kibékülések stb...

Amugy szerintem ebben az évben már szerintem biztos nem lesz már VV7 kell egy kis idö a pihenésre hogy lecsillapodjanak a körülmények a VV5 fináléja is 2012.02.27-dikén volt és közel rá majdnem 2 évvel késöbb jött ugye a VV6, most is az lenne jó ha eltelne egy kis idö hogy a VV7 újult erövel térjen vissza.

Mert ugye az RTL Klubon most összel indul a Celeb vagyok ments ki innen újabb évadja aztán meg jön az X-Factor is szóval ebben az évben az RTL Klubon tuti hogy nem lesz.

De az nem kizárt hogy az RTL II-ön már ebben az évben lehet VV7 de akkor is kb minimum az lenne jó most hogy vége lett a VV6-nak ha év végén december környékén vagy jövö év elején januárban indulna a VV7 !

Gatti
Hát amíg nem kérdezték meg tõle én se tudtam 😄 Én azt hittem valami barátja vagy rokona lehet 😄. De egy focistáért így ordítani....

A végén nagyon sajnáltam Zsófit szörnyû lehetett egy 1% al lecsúszni a nyereményrõl és ez látszott is rajta. Aurélió meg csak magával foglalkozott egy ölelésen kívül. No mind1.

Várható volt hogy ez lesz az eredmény, akkor lett volna izgalmasabb ha a fináléba krisz,zsófi és au ül.

Remélem azért a következõ széria jobb lesz , ez nekem elég érdekes szezonnak tûnt, sok volt a feladás, kirugás, helycsere.... Én mindenesetre visszahoznám a beszavazást is , legalább tudjunk válogatni. Remélem a következõ széria izgalmasabb lesz 😊 Elvileg õsszel indul , kíváncsi leszek!

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

wesker24
Már erre is fény derült Aurelio elmondta a fináléban hogy Arturo az nem más mint Arturo Vidal a Juve játékosa !
Krisztiam
ki a faszom az az Arturóó?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

mert mindenki egy állatnak tartja.

Józsinak is lett volna lehetõsége,de õ a barátnõje mellett kitartott

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezen én is csodálkoztam hogy ott van ennyi nõ közt,és nem nagyon tapadnak rá,még neki kellett könyörögni,meg kérõdzködni.(már ha nem színjáték volt az egész) Valami titok van,de ezt csak õk tudják egymás közt.Simon kefélt,Krisz kefélt,Zsolt kefélt,és õ meg nem

de visszatérve õ rá...nem is csoda, hogy olyan nagy sikere egyiküknél se volt...Egyikkel se dúgott, Teó szánalomból néha kicsapta neki, Zsófika is játszadozott vele, néha smároltak és slussz passz...

ehhez képest napokig tûrte, amikor Krisztián megbántotta szó nélkül...nem félt kiállni magáért, de mivel láthatóan ténylegesen belezúgott odabent, ezért azt is elviselte, ha ízig-vérig bántotta Krisztián...fogalmazzunk úgy, hogy õ sem bánta, ha összevesztek Krisszel, mintha igénye lett volna rá...vannak emberek, akiket ez mozgat

nekem ezek a megfigyeléseim...ha nem is a megalázás szó, ami a helytálló lenne jelen esetben, de sok esetben hagyta, hogy Krisz a lelkébe taposson és a végén ennek okán borult ki annyira, hogy kígyót békát rákiabált...

Iza neked hol imádja, ha megalázzák. Õt azt imádja, ha õ alázhat meg mindenkit, meg mindenkin uralkodhat.

Akkor az olyan nõ meg is érdemli!

Én kb 3 hónapot nem néztem belõle,de nem is bánom,a hireket olvastam csak,de tudtam hogy Aurelio nem az eszével fog gyõzni

tévedsz...nagyon sok nõ imádja, ha megalázzák...lásd Iza példának😉

ennek az egész vv-nek az a nagy buktatója, hogy felnõttek játszanak, de gyerekek szavaznak. Ezzel az okostelefonos húzással az idõsebb korosztály eleve ki is volt zárva.

azokat sem. A nõk utálják az ilyen embereket, akik ennyire durván bánnak velük, és úgy egyébként ennyire közönségesek. Ez az Aurelio maximum valami nagyon falusi libáknál lehet jó.

nem ezért nyert nehogy azt hidd...sok kis tininek bejött az állandó sírása, a kétszínûsködése meg a stílus ahogyan a csajokkal beszélt...úgy látszik ez a menõ, ahogyan õ mozog manapság

Ez igaz amúgy.Sõt még szenzációt is csináltak belõle mikor a nappaliban megtekerte a szerszámát.Kutyát nem érdekelte,csak a lányokat.D

egyébként az rtl hibája, hogy ennek sikerült nyernie, mert a minõsíthetetlen viselkedését állandóan úgy állították be, mintha az valami érték lenne, egyszer sem utasították rendre, hogy ne üvöltözzön, amikor más beszél stb. Egészen konkrétan Istenes Bence tolta, aki egy ugyanakkora proli. Nem tud olvasni, nem tud beszélni, ugyanolyan undorító majom mint Aurelio. Azért a Sebestyén Balázs ennél komolyabb mûsorvezetõ volt.

Viki próbált Attila lenni bõszen...és a többiek is az 5-ös szériát próbálták követni, hisz az volt számukra a frissebb élmény, csak sokuk túl ostoba volt, hogy taktikázzon😊

lelki terror és a konfliktusok mindenesetre megvoltak

Javaslom a köv szériában már számítson a farokméret is a castingon.15 centi felett ne válogassanak be embereket!<#hehe><#idiota>
Hátha levernek valamit.D

õ a legnagyobb proli, és biztos ezt tekinti teljesítménynek.

hihetetlen, hogy ez a ronda bunkó nyerte a játékot

szerintem nem..5re is azt hittük,majd Alekosz majmolása lesz a menõ..és nem..itt meg totál senki nem volt az elõzõek klónja
eh,kiváncsi leszek a VV7-ben majd sorfalat állnak bennt az ifjak,és mindegyik pörgeti a szerszámát (az már majomkodásnak számít,ami bejött egyszer az nem biztos hogy mégegyszer be fog jönni).

pörgette a faszát és a saját szintjén szórakoztatóbb volt,mint az összes többi tohonya lótojás odabent 😄
Nekem ennyi elég is volt belõle.Ez a mûörjöngés már ki is készített.Lehet ezt gyakorolta ottbennt.DDDD

-MEGCSINÁÁÁLTAM!!! -MEGCSINÁÁÁLTAAAM!

mi a faszt csinált meg ezért? valaki meg tudja mondani?

Kiváncsi rád a szakállas nõ az Eurovizióból!

úristen írni se bírok😄 szóval kíváncsi vagy a magaslatokra mi vasember?😄DD

hüle!

ez célzás volt?

szóval kíváncsi vagyok a faszomra mi cikufiú? <#eplus2><#csodalk><#ravasz1>

Mi a faszt örjöng ez? Lakást úgysem kap,az autót ez is összetöri majd,havi egymilkát meg lenyúlják a rokonok,haverok. (de geci voltam)

Miért nem jelentkezel a VV7-be? Te is helikopterezhetsz (nem mintha engem érdekelne)<#idiota>

Ami késik nem múlik<#hehe><#idiota>

Mondjuk nem illik egy vesztes mellett így õrjöngeni,szegény Zsófiban még a vér is meghûlt.D

azon csodálkozom, hogy nem tolta le a nadrágot és azzal együtt egy helikoptert...

nevéhez méltó befejezése lett volna ennek a szériának😄DD

(exhibicionist idiot)