153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Én nem azt mondtam hogy a Reniék csapata szent és sérthetetlen, mert azért mindkét oldalnak vannak aljas dolgai az hogy én a másik oldalt választottam az már az én dolgom.

Renivel egyet értek de kell bele egy ilyen karakter is, sok ilyen karakter volt már a VV-be hogy az elején fennt hordta az orrát, flegma stílusa volt. Ilyen volt Iza is a VV6-ban az elején túl magasan fennt hordta az orrát flegma stílusa volt, de ugye később teljesen megváltozott jó irányba köszönhető ugye Krisztiánnak. Itt annyi a különbség hogy Reninek kint vőlegénye van és rosszul mérte fel az erőviszonyokat és nagy valószínűséggel ö marad alul a ma esti párbajon.

Macival is egyet értek neki is van az az oldala amikor lusta és sajnáltatja magát és van a vicces humoros jó oldala is csak a sötét oldala dominál inkább.

Dennis-el na ezzel is egyet értek mintha csak VV6 Zsoltit látnám de ezzel nincs semmi gond.

Fannival is egyetértek néhol buta és rettentően naiv de neki is két oldala van van a rossz oldala amikor ugy beszél meg viselkedik mint egy kocsis és van a jó oldala is amikor egész jól átlátja a dolgokat csak ugye nála is a sötét oldal van előtérbe helyezve hála a kedves RTL-nek.

Dóri is olyan karakter akiben a kinézete ellenére pozitívan csalódott az ember megvan a magához való esze neki is van sötét oldala amikor túl sokat iszik és van jó oldala is amikor nagyon jól átlátja a dolgokat.

De akkor már vegyük a másik oldalt is !

Zsu egy aljas manipulatív mindenkin átgázoló törtető nő személy már az első nap megdugatta magát Dáviddal kezdjük ott normális ember nem hagyja magára a kisfiát ilyen hosszú időre még ha az apjára vagy a nagyszülőkre bízza is látszik róla hogy képes bárkin átgázolni csak hogy elérje a célját mintha csak Vikit látnám a VV6-ból csak Lightosabb formában.

Dani addig volt érdekes amig be nem jött ez a törtető nő személy (Zsu) még a vak is látja hogy fülig szerelmes belé Zsu ezt tudja és ahol csak lehet ki is használja a céljai érdekében , Dani meg annyira buta ostoba is naiv hogy ezt nem látja át mert rózsaszín ködben él és pincsi kutya módjára követi Zsu-t önálló gondolatai is alig vannak.

Laci meg egy arrogáns beképzelt egoista bunkó vadbarom kezdjük ott hogy neki is van egy alpári mocskos szája mert növel igy nem beszélünk ahogy ő tette (lásd Dóri és Edina) neki is vannak aljas dolgai rendesen. Túl magabiztos csak nehogy nagyot koppanjon a végén.

Ádám röviden ahogy Sixx mondta TUJA 1 olyan karakter ami teljesen szürke karakter igazából semmit se csinál habár most hogy a másik csapatban igen csak kinyílt a csipája de csak azért mert azt hiszi hogy megbízhat a többiekben amikor Ádám is csak egy eszköz hogy elérjék a céljukat bármikor beáldozzák ha kell.

Robin ö aki még igazából még nem foglalt állást és meg nem tudja eldönteni hogy melyik oldal közé tartozzon Dóri miatt sokkal többet szerepel Robin és nem olyan irritáló mint Ádám látszik rajta hogy nyitott mindenre, most is a mai éjjeli adásban teljesen tévesen itélte meg Fannit mert inkább hitt a másik csapat rágalmainak és egész jól elbeszélgettek Fannival.

Edina az egyik legszimpatikusabb karakter a VV7-ben egy öszinte szeretetre méltó nyugodt kedves higgadt ha kell akkor ö is meg mondja a magáét karakter, még a vak is látja hogy szerelmes Laciba csak még saját magának se meri bevallani jó lenne ha leszakadna a Laciról mert ezzel igy a saját játékát fogja elszúrni.

Ami Maci csicskáztatását illeti azt is lehet kulturált módon és aljas módon is csinálni szerintem azok átléptek egy hatért és átmentek egy alpári aljas stilusba ha a másik csapat nyert volna lehet hogy ök is szét szivatták volna öket csak nem ilyen alpári módon de igy akkor egálban vannak (ugye Maci szellemidézés).

A VV6-ban is káromkodtak ordibáltak üvöltöztek egymással söt abban volt a lehető legtöbb anyázás ordibálás üvöltözés de azért a másik oldalt se hagyjuk ki ök is szoktak káromkodni üvöltözni ordibálni.
  • gabesz012
    Itt meg sokan lehet rajtad nevetnek... Biztos úgy vágják össze a dolgokat, hogy szegény jók tűnjenek a sötét oldalnak. Csak röviden, mivel annyira nem mélyedek bele a VV-be, hogy napi szinten fórumozzak vele kapcsolatban. Reni: baromi magasan hordja az orrát, flegma stílusa van, ez kb. minden mondatából süt, tök mindegy, mit vágnak be, mindig ugyanabban a stílusban beszél. Maci: megkeseredett, lusta, sokszor magát sajnáltató ember. Dennis: beképzelt, buta, pózer, már a megjelenése irritál, VV6 Zsóti lvl2. Fanni: buta, naív (bár sokszor pont emiatt vicces), de ő azért nem olyan irritáló, mint a többi, viszont a stílussal ott is vannak gondok. Persze a másik oldal sem tökéletes, de, az hogy valaki elengedi magát, bulizik egyet, az nem tudom hol van egy szinten az állandó pocskondiázással, meggyanúsítgatássál (meg a hazudozással, ők ugyanúgy meglopták a másik csapatot, de hogy kivoltak ,amikor tőlük loptak, meg amikor szegény Macit csicskáztatták szerintük, annyira előttem volt, hogy mi menne fordított esetben). Szerintem találó mondás ide, hogy a stílus maga az ember. A te "jó" oldalad állandóan káromkodik, üvöltözik, ez a "normális" embereknél unszimpátiát vált ki, szerintem tök jogosan. Számomra undorító, amikor valakinek olyan szókincse van, mint pl. Dennisnek, vagy Dórinak (utóbbiban azért látszik némi halvány értelem/taktikai érzék).
  • wesker24
    Na azért vannak itt egyesek akik szintén nem tudják vissza fogni magukat, ha valakit ócsárolni kell vagy nem ugy megy ahogy ök szeretnék.

Inkább tartsák meg maguknak a választ és jobb ha csendbe maradnak de ha a többiek nem képesek lakatot tenni a szájukra akkor én miért tenném ?

Majd ha a többiek is veszik a fáradtságot és képesek nyugodtan higgadtan és nem flegmán kárörvendve fórumozni, akkor majd ugy viszonyulok hozzá én is.
  • Ghepetto
    Elég unalmas karakter ez a Dani. Azon kívül, hogy bentartotta Zsuzsát, gyakorlatilag nem igazán csinált bent semmit. Élvezhetőség szempontjából több értelme lenne Renit benntartani, legalább kavarja a dolgokat... xD Lehet a nézők is így gondolkoznak és kiesik Dani.
  • wesker24
    Mutatnák én szívesen csak ilyen nem nagyon van mert a kedves retek klub jó szokásához híven állandóan szórakozik az éjjeli Online adással, pl ma éjjel amikor Dennis megkérdezte hogy vajon tegnap ki nyerhette az X-faktort, egyből elvették a streamet és kb csak fél óra mulva kapcsoltak vissza.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.22. 13:17:44
  • karajjj
    Igazából most mondtál ellent magadnak! :D
  • rain70 #148085
    Mutass már olyan éjjeli "nagyon aranyos" beszélgetéseket, amiben megváltozik a véleményünk és mégis úgy döntünk egyértelműen, hogy az az aranyos, kis édes, imádni való Renike menjen vissza. Vagy Fanniról, vagy bárki másról. Ha nem tudod elviselni, hogy itt a többség rühelli a másik csapatot, akkor inkább ne szólj semmit. Hg vagy? Na, akkor elfogult mentesen irkálj és ne használj olyan jelzőket, hogy emiatt csak nevetni tudsz más embereken, mert a véleményük nem egyezik a tieddel. Inkább hagyd el az állandó felkiáltó jeleket és próbálj meg szétválasztani egy mondatot vesszőkkel, talán néha még értelme is lesz.
  • karajjj
    Úgy vágják össze, hogy csak a szart lásd 1-1 karakterből? Húúúú, nem mondod?

Úgy beszélsz, mintha azok nem ők lennének. Persze, van mikor 1-2 normális beszélgetést el lehet kapni éjszaka, de azok közül is a legtöbb facepalm esélyes. Hiába nah, szarból nem lehet várat építeni.
  • wesker24
    Ugyis tudom hogy Dani megy vissza ehhez még párbaj sem kell ez eleve egyértelmű a kedves Retek Klub nem fog Öngólt rugni azzal hogy ezt a részeges iszákos buzi barom állatot már az elején kiejti !

Az éjjeli adásban is leitta magát azt még a heverőn is átesett a marhája ha ez kell a népnek akkor csak rajta csak nevetni tudok az ilyen embereken !
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.22. 12:14:40
  • wesker24
    Az még véletlenül se jutott az eszedbe hogy a kedves Retek Klub direkt igy vágta össze az anyagot aki nem nézi az éjjeli adásokat az jó hogy bedöl ennek a sok megvágott marhaságnak !
  • wesker24
    Pedig ez nagyon egyszerű az RTL úgy manipulál minket ahogy akar úgy vágják össze az ÖF-et ahogy akarják ha valami értelmes dolog zajlik azt persze hogy nem rakják bele az ÖF-be mert megtehetik mert ide csak állandóan a vita a veszekedés és a konfliktus kell !

Hol vannak már azok az idők amikor az ÖF-be is leadták azokat az értelmes beszélgetéseknek egy részét amik az éjjeli Online adásban voltak sehol se !

A napi fél órában összerakják ki kivel veszekedett vitázott taktikázott vagy kavart az ennyi !

Nagyon sok olyan dolog van amit szándékosan kihagynak nem raknak bele az ÖF-be ezzel is manipulálják a nézőket hogy aki nem nézi az éjjeli adásokat abban kialakul egy kép az adott karakterről amikor holott ez nagyon nem igy van ugye ott volt VV6-ban Miss Röfi nagyon nyomták ezerrel bármit megtehetett büntetlenül !
  • Bughead123
    Online szavazas Bocsi ez a jo link, csinaljuk egy felmerest hogy kb mi lesz a parbajon
  • Bughead123
    Online szavazas
  • LoSA

Én se mértem, hogy mi történt itt?!
  • rain70 #148076
    Az! Egyszerűen szörnyű a csaj és ő is felrántott pár felesleget a seggére, az is látszik.
  • rain70 #148075
    Ha már muszáj volt OFFolnod:

A saját példámból indultam ki, gyerekként és 18 évesig dagadt voltam, akkor már 140 kiló, mikor végre elhatároztam, hogy lefogyok és sikerült fél év alatt a felétől megszabadulni. Utána elmentem dzsúdózni, ma ott tartok, hogy 20 év után edző (is) vagyok és nagyon jó a kondim. Amikor kövér voltam, úgy fűtött a hájam, hogy télen kigombolt ingben mászkáltam, ahogy fogytam, úgy lettem egyre vacogósabb és fázós, teljesen mindegy, hogy a biosz óra és vele együtt a tanárod milyen faszságot tanít neked! Ergo biosz óra, én már akkor egyetemet végeztem, mikor te halvány lila ötlet sem voltál az apád farkában, úgy, hogy menj okoskodni az osztálytársaid közé uborka.

ON:

Ez Fanni, amikor kijön és megtudja, hogy elsőből lassan, de biztosan miért lesz---lett utolsó, úgy fog visítani, mint a hülyep@csa, bár már most is az, ez szinte naponta kiderül róla. René ma döbbent arccal fogja nézni a végeredményt, hát még a többiek. Maci sírva fakad, bánatában megeszik egy egész marhát nyersen, mert attól fogyni fog. Fanni őrjöngeni meg üvöltözni fog, hacsak nem tanult a múltkori esetből, hogy nem ők döntik el, hogy ki a jó arc odabent, bár kétlem, hogy azóta lett volna annyi esze az üres fejében. Edinának (ami biztos nem könnyű), gyorsan el kellene felejtenie Lacit, mert könnyen elvesztheti a nézők szimpátiáját, ha emiatt hisztis lesz állandóan. ha sikerül neki, akár toronymagasan végig viheti a játékot, Zsu és Dani társaságában. A többiek abban a csapatban, egyelőre töltelékeknek tűnnek a számomra. De azt hiszem nekik is.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.22. 11:01:06
  • Janika114
    Plusz az állandó műhiszti, sírás... Ádámmal is ott hisztizik meg sír a fürdőbe aztán, fél perc múlva már kedélyesen cseveg vele...
  • ForzaInter
    "Jó oldal" "Fanni értelmes" Mi van? Átcsúsztam egy másik dimenzioba ahol fordítva müködik minden?:D
  • karajjj
    sírni is fogsz ma, ha Dani megy vissza?
  • LoSA
    Most nézem a tegnapi összefoglalót... Úgy látom, hogy meg van a sláger szöveg; "Így nem beszélünk egy nővel!". Csakhogy ezek akkora riherongyok, komolyan mondom....
  • LoSA
    Jó oldalra? Neked a Reniék oldala a jó? Valami gond van veled....
  • wesker24
    Nagyon jó meglátásai vannak Fanninak is de hát ugye mit látunk az ÖF-ben azt látjuk amit az RTL akar hogy lássunk !

Ugy állitsák be Fannit hogy ö a rossz meg a gonosz ribanc azt kiderül hogy mégse tök értelmes csaj csak hát ugye az ÖF-be ezek sose

kerülnek adásba !
  • wesker24
    Nah Fannika és Robin egész jól elbeszélgettek ! Robin se rossz gyerek van még remény hogy átáll a jó oldalra !

Csak kár hogy pont az ilyen értelmes beszélgetéseket nem fogják leadni az ÖF-be a nyakamat tenném rá !

Hogy Dani mekkorát zuhant te jó ég Dennis is Robin szakadt rajta ezerrel kicsit sokat ivott a hülye állatja xD
  • ddany7
    jaaa.. koszi
  • Alekfognyerni
    Szegény Edina meg fog hülyülni a Laci miatt. Jó lenne ha Laci kiesne, de sajnos ez nem fog bekövetkezni még jó sokáig. Le kéne akadni a Laciról, még a végén elrontja a saját játékát.
  • Dency
    Párbaj Hétfőn azaz holnap lesz. :)
  • ddany7
    ki ment vissza?
  • wesker24
    Dani nagyon el van tévedve elég durván fogalom zavarba szenved a hülye barom állatja fogalma sincs róla mit jelent az agresszivitás ! :D

DE hát mit várunk egy befolyásolható az orránál fogva megvezethető részeges iszákos Volt Fesztiválos barom állatól :D
  • Ferrari23
    Jóvan rtl2 :D:D Ekkora egy **** -t :D:D:D
  • Ferrari23
    De várom a holnapi napot, hogy eltakarodjon a villából ez a "színésznőcske"
  • Ferrari23
    :D:D Dani most qrva jó volt :D
  • Conqvistador
    Sziasztok íme egy újabb versike a villalakókról. (Edina főszereplésével?)
    Sub Bass Monster - Gyulafirátót átdolgozása: Villa királyok

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Barótiak általában Baróton laknak
    Csak én nem s ezért hálával tartozok a banknak
    Ez persze nem igaz a szád hiába tátod
    Én Budapestre jöttem játszani a való világot.
    Egy fullos villa és vagy tizenkét lakos
    A bentlakás unalmas a kihívás lapos
    De ez nem így van csak az Indexesek szerint
    Akik nem tudják, hogy miként játsszuk a kihívásos csínyt.
    Igaz hogy délután döglenek a némberek
    És este is mindenki hentereg
    Elfáradnak rendesen ha eljő a fél egy
    A sok fárasztó beszólásnak akkor vetnek véget.
    Pöpecek a tesók és szédítők a csajok
    Bömbölő zene gyilkos párbajok
    Frankó a villa ezt tiszta szívből mondhatom
    Még szép, hogy jó, hiszen ez itt az otthonom.
    Mit nekem bezártság azt mondom jó hely
    Attól, hogy villalakóvagy még nem leszel jófej
    Csak két klikk van aki a műsort viszi
    A Fehér mártír és a fekete Ribi...

A kupola fehér a kert pedig zöld
    Macinál van pár szivar, hogy elfüstöld
    Van néhány bunkó és van néhány jó fej
    Pár izmos faszi de nem ettől jó hely
    Szervezkednek a társak is mert tudják mi a jó
    Lehet forró talaj vagy érhet pár KO
    A beszólogatóknak én egyet kiáltok: jelet teszek rátok!
    Lehet, hogy kicsi ez a villa és nem egy Las Vegas
    De a dohányzó asztal mögött van egy klassz terasz
    Na megy ZSEDBK plusz jéghideg sőr
    Azaz Zsu-Edina-Dani baráti kör!
    A srácoknak kolbász és ínyenc falatok
    Dóriéknak sőr de Fanninak nem adok
    És a szexéhes Maci meg a fehérnép
    lehet, hogy orgiák is vannak? aúúú még szép...

Zajlik az élet mert hát kultúr emberek
    Unalom mi az? Kihívás van rengeteg
    Duhajkodások, meg a mandula partik
    Leginkább ezt élvezik a csajszik
    Ha zenegép van teljesen megtelik a placc
    Részegen üvöltöm gyere már Lac.
    Jajj de ha részegek a csókokat keverik
    Nő vagy férfi a Dórika benyeli.
    Az imidzs építés meg a részegen pofozás
    lényeg egy a műsorban maradás
    Szeretik a pinát, hisz kergetik vadul
    Maci csak lazán de Dennisz mocskosul
    Engem a Laci kerget nem tagadhatom
    Nincsen rá okom de meg nem bánthatom
    Mondhattok rám bármit én egyet kiáltok: jelet rakok rátok!
    Convistador 2014.12.21

Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.12.21. 13:51:26
  • Darthmushroom
    pöppet dögös abba a szerkóba.
  • devisionhun
    ""Egy kövér embernek a belső fűtése a zsír miatt extra magas"
    biosz órára te se jártál sokat
  • ascii
    én szétgenyóztam volna Jabát ezek helyébe.... a büntetés az büntetés
  • ForzaInter
    Maci hogy szemezik mar a tortaval:D
  • ForzaInter
    Ádám hogy savazza fannit:D:D
  • Janika114
    Komolyan van olyan, akinek szimpatikus Maci meg a brigádjának a viselkedése? Nagyon szánalmasok, és még mekkora arc is társul mellé.
  • ForzaInter
    Baszk.. Ez a maxi eppen hogy felkelt de mar zabal:D ez mire kijon lesz 200 kg
  • ForzaInter
    Hogy mennyire ellenszenves ez a maci-dennis fele brigad, a legerosebb is kb 40%al fog kiesni:D

Dóri aki talán ér vmit, ha neki van esze atmegy semlegesbe mert annyira nem tartozik még oda.