153993
ValóVilág 12
-
#148259 Jah amúgy Banner Remastered ! -
#148258 Aleska jöhet de Kiszel Tünde isten őrizz habár egész jó csaj lett Donatellácska :D -
#148257 Ne aggódj én majd lefotózom neked azt berakom ide neked ezen nem múljon :D -
xido #148256 mit fotózzunk? :)
21.század..rtlmost.hu :)) -
#148255 nagyon szimpi lett, mondjuk néha megszólalni se tudott :D
húú, mikor lesz Kiszel Tünde? :D hozza a lányát, nem rossz csaj lett a Donatellácska
meg jön Aleska is
teli leszünk csöcsökkel ,fotózzátok mert lehet nem tudom nézni :D -
xido #148254 Stúdió és smink azért ront rajta,élőben nem ennyire ősz még,nyáron láttam 1-2 alkalommal -
#148253 10 év alatt elég sokat változott ! -
#148252 Tommyboy arc :DDD -
#148251 És itt van Tommyboy a VV3-ból ö is jól megvénült ! -
xido #148250 dóra egyik cimbije,látszik rajta,hogy ugyanolyan sötét műcsöcsből élő...csak az Adrienn névből azt hittem,hogy a Lévai,aki egy mondhatni ismert név már közülük... -
#148249 mé ki ez? :D -
xido #148248 jézus ereje...még egy indok,ami meggyőz,hogy ezek a playmate picsák milyen klóngyárban készülnek és síkbuták elsőre :) -
#148247 dudáááááák -
xido #148246 ez a Lévai Adrienn?..az nem lehet,hogy ilyen ronda lett :) -
#148245 nem vetted még észre h az estéket ketté szokták szedni és minden összefoglaló az előző este folytatásával kezdődik? -
xido #148244 frankón az egész éjjeli dumálásból meg kajálásból ennyit adtak le?
még azt a dóri sokkolót se?? -
#148243 Húsvéti tojás onnan jött hogy olyan formájú volt a kő amivel Jézust bezárták ? :D :D érdekes ilyet sehol nem lehet olvasni... xd -
#148242 ááááá ez fájt... Fanni tud 1 Molière művet de jó lesz kérdésnek mert Ő tud 1t :D -
Janika114 #148241 Több ilyen feladat kellene, szakadok a röhögéstől :D -
Janika114 #148240 Maci is de hülyén tud gondolkozni, Ádámra mondja csak, hogy ebből látszik milyen ember, miközben Fanni nő létére olyan ocsmányul beszélt és olyan dolgokat mondott amitől szégyenében el kellene süllyednie. -
Janika114 #148239 Ez a Fanni mire ilyen nagyképű? Alpári egy nőszemély, remélem hamar kiesik majd, pedig elején nagy kedvencem volt. Azért most Ádám se a legjobb oldalát mutatta meg, de még így is szimpatikusabb tudott maradni mint a Dennis-Fanni páros... -
#148238 Ádám de kaccagnék ha kint hagyná fannikát :D -
#148237 Most szólók utoljára, a többiek rendesen fórumoztak eddig is, ne kend rájuk. Te nem tudsz normálisan fórumozni. És nem te vagy benne, ha nem mi elfogadtuk, hogy normális leszel. Ha tényleg nem tudod felfogni, nem fogok veled itt cseszekedni, levált a banda.
Fogd már fel végre, hogy nem te osztod itt az észt. 15:1 ellened, el kellene gondolkozni, hogy mi az amit k...ra xarul csinálsz. Elárulom: MINDENT! Tehát nem te vagy benne, hanem elfogadtuk, hogy akarsz még egy esélyt. És szállj már le a témáról, mert rohadtul unalmas vagy. Írj a vv-ről és mindenikek fogadd el a véleményét.
----------
Ma nagyon kíváncsi leszek a rekaciókra, amikor Dani visszament, hogy mi meg hogyan lesz. :) -
#148236 Ahogy az előzetest elnéztem vitából megint nem lesz hiány de akkor még 1x vagy csillagozzátok ki vagy tegyétek spoilerbe ha már annyira trágárul akartok beszélni. Köszi ! -
#148235 Itt a lényeg !
Neked megvannak a saját kedvenceid, másnak meg más, tartsd tiszteletben! Ha ezt eltudod fogadni, és a többiek is, akkor részemről ok.
Én benne vagyok ha a többiek is tudnak rendesen fórumozni akkor egy szavam se lesz ! Értem azt hogy ha valaki nagyon nem bír valakit akkor tartsa magában és ne ide irja le vagy ha nagyon bír magával akkor tegye spoiler közé.! -
#148234 Ok Wesker, ha jól számoltam 15:1 az állás, mert pü-ben is kaptam több embertől üzenetet, hogy váltsanak le.
Mint írtam, mindent lementek, ha még egyszer törölni mersz bármit is, ami nem arról szól, hogy egymást kurva anyázzák a felhasználók, vedd úgy hogy az egész paksamétát fogom és azonnal tárgyilagosan levezetve elküldöm a [email protected] címre.
Tehát hagyd békén a fórumozókat, addig meg se szólalj, amíg nem tér el a vv témától valaki. Tehát HG vagy, de ha még egyszer diktátort mersz játszani, én nem szólók semmit, csak a fent leírtakat intézem. Neked megvannak a saját kedvenceid, másnak meg más, tartsd tiszteletben! Ha ezt eltudod fogadni, és a többiek is, akkor részemről ok. ha hirtelen haragú vagy, szedj nyugtatót, de ne itt élvezd ki a baromságaidat, mert semmilyen, ismétlem...SEMMILYEN HATALOM nincs a kezedben. Ugyanolyan fórumozó vagy, mint bárki más.
-
#148233 Azóta lettem ilyen érzelmes hirtelen haragú ember aki gyakran dühbe jön de hamar el is száll a haragja és akkor lettem oylan hogyha bármilyen filmet vagy sorozatot nézek képes vagyok nagyon beleélni magam és olyankor elragadnak az indulatok. -
#148232 Jah és persze mielőtt bárki is azt mondaná hogy ez csak mese nyugodtan kérdezze meg Ironman-t vagy Ixemgabeo-t. -
#148231 Nem voltam én ilyen ember csak ugye amikor végeztem az általános iskolával felvettek egy elit gimnáziumba csak hát ugye akkor még nagyon fiatal voltam és mondjuk ott olyan emberek voltak akik az első fél évben állandóan vertek megaláztak és csicskáztattak volt olyan hogy elvették a tizóraim volt olyan hogy teli voltam cigi csikkekkel mert mindig rajtam nyomták el.
Az egész iskola a zsebükben volt az igazgató rá se bagózott hogy mit folyik az iskolában azok a tanárok akik tenni akartak ellene azzal fenyegették őket hogy kirúgassák őket.
Aztán első félév végén betelt a pohár az addigra felhalmozott feszültség kirobbant belőlem és neki rontottam az illetőnek és szarrá vertem az arcát akkor ott nagyon elborult az agyam 3 hónapig voltam kórházban mert kiderült au idegeim felmondták a szolgálatot és ideg összeroppanást kaptam és persze a szüleim egyből kivettek az iskolából és az az év ki is esett sok sok éviig jártam pszichiáterhez és azóta lettem ilyen hirtelen dühbe gurolós hirtelen haragú de amilyen hamar dühbe gurulok olyan hamar el is száll !
Évekig szedtem a gyógyszereket hogy tudjam kezelni az indulataimat ezért van az hogy néha vannak hullám völgyeim és hirtelen dühbe gurolok ! De mostanra már egyre ritkábban vannak ! -
#148230 Egy sz*aros Való Világ miatt miért kell eldurranni? :) Nem értem.... -
#148229 Ok benne vagyok csak ugye én eléggé hirtelen haragú vagyok az egyetlen nagy bajom hogy túlságosan is bele élem magam bármit is nézek legyen az film sorozat vagy egy reailty show ekkor dühbe gurolok de ez nem tart olyan sokáig mert hamar elszáll a haragom !
Én egy érzelmes típusú hirtelen haragú ember vagyok de megpróbálok rajta változtatni több kevesebb sikerrel, aki nem tudja elfogadni hogy ilyen természetem van ugy hogy meg sem próbálja és néha vannak hullám völgyeim azzal nem tudok mit csinálni. -
#148228 Szerintem csak a tényleg durva hsz-eket töröld (erősen flém keltőet mondjuk), vagy először szólj az illetőre, hogy kicsit változtasson a stíluson, vagy ilyesmi.
-
#148227 Túl reagáltam a dolgot ! Most kérjek mindenkitől bocsánatot hogy tévedtem és nem lesz több ilyen?
Mert ha ez kell akkor megteszem eléggé hirtelen haragú vagyok könnyen dühbe tudok gurulni de amilyen dühös vagyok olyan hamar el is száll a haragom !
Amugy ismerem a humort csak egy kicsit be sokkaltam amikor állandóan a fröcsögés megy ebben a topikban és ebbe beleértem magamat is olykor.
-
#148226 Amikor Zsu ment párbajozni akkor egy kicsit indulatos voltam de van ez igy de ha csak ez kell akkor újra csinálom a bannert habár látom már tök felesleges.
-
Ghepetto #148225 Nem lehet egyszerűen új Valóvilágos témát létrehozni? Esetleg modik közreműködését kérni az ügyben? -
#148224 Igen -
#148223 jó csak Ő is spammelte rendesen a "fröcskölődő kommenteket ami nem a műsorral kapcsolatos" mikor Zsu ment párbajozni
+ nézd már meg a képet amit Zsu helyett rakott ki...
oké hogy nem szimpi neki,de.. -
Ironman2 #148222 Én kiállok mellette,már rég töröltem volna az ilyen fröcskölődő kommenteket ami nem a műsorral kapcsolatos! Áve!
Nem nézem a műsort,mert nem fárasztom vele magam,csak szeretek innen tájékozódni hogy ki esik ki,meg kinek milyen problémája van a villában,de órák óta már csak egymást marjátok.Jó lenne ha már a VV lenne a téma -
#148221 Most én is álljak be a sorba, h nekem is volt kép/komment törlés garmadája?
Egy rakat jó arc lelépett innen, mert cenzúrázva lett, bár nyilván neked van igazad, senki se hívta őket ide.
Visszaolvasván még egy embörke se állt ki melletted wesker...ezen elgondolkoznék egy pöppet...
Arról nem is beszélve, h a humor semmilyen szegmensét nem ismered, ezért az intelligensebb trollkodásnak sincs itt helye, mindenki nagyi stílusba leírhatja max mit látott a színes dobozban... -
#148220 Akkor fejtsd már ki miről van szó nyelvtanból mindig is 2-es voltam az hogy néha nem irok helyesen kit érdekel a lényeget akkor is eltudják olvasni.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.23. 17:43:57