153993
ValóVilág 12

• xido
    na holnap a Jézus krisztus szupersztárra kiváncsi leszek :)
  • wesker24
    Vazze ez nagyon nagy volt, Edina mint kukker hatalmas :D Mindig is tudtam hogy Edinának ilyen perverz hajlamai vannak :D
  • Darthmushroom
    olyan kis aranyos ez az Edina, h simán ellensúlyozza azt h nem egy top nő kinézetre.
  • Janika114
    Edina de nagy D Beszarás ez a kiscsaj :D
  • Darthmushroom
    a saját magára pakolás eddig soha nem jött be a nézőknek.
  • wesker24
    Nagyon kiváncsi lennék ki irta azt a végrendeletében hogy Zsu elmondta neki hogy Danit csak eszközként használja hogy elérje a célját !

Ezt eddig is tudtuk de kiváncsi leszek Dani arcára amikor ezt felolvassák majd :D
  • wesker24
    Ez csak taktika csak azért talált aki ezt Dennis hogy próbára tegye Robint hogy bizhat-e benne ?

Kiváncsi hogy visszamondja a másik csapatnak ?

Zsu egy cseppet sem erős karakter Vikcsut bárki kint hagyta volna nem volt méltó ellenfél számára.
  • Janika114
    Az a baj, hogy nem merné kihívni Zsut, LAcit vagy Ádámot vinné, és ellenük szerintem visszajönne, Rtlnek se érdeke, hogy mindenki kiessen a túl oldalról... De annyira megérdemelné Dennis, nem tudom mire van ekkora arca.
  • Darthmushroom
    Dennis suicide :D ha magára pakol akkor bye-bye, főleg Zsu ellen.
  • Janika114
    Istenem de szánalmas ez a Reni... Meg az egész "jó" csapat sokszor ezzel a gondolkodással. Nem bírom a Zsut se, de remélem kimegy a Fannival és kint hagyja jó nagy különbséggel.
  • Krisztiam #148289
    Reni még a végrendeletében is vádaskodik, hogy Zsuzsa törte össze Fanni ékszerét.. de amúgy ez tényleg igaz?
  • Darthmushroom
    ráadásul ezen a búcsúzó bábun olyan feje van mint egy zombinak :D
  • Darthmushroom
    sírok ezen a búcsú levelen. hihetetlen idióta a "Jó" társasság.
  • xido
    Reni levele szánalom..

Zsuzsa 75% csak azért volt,mert az ismerősei szavaztak rá,nem a nézők...ennek a logikának a fényében az a 25% még szánalmasabb lenne :)
  • wesker24
    Tudnák még mesélni mert olyan memóriám van hogy mind a VV4 mind a VV5 mind a VV6-ból emlékszem mindenre ! :D
  • Ironman2
    Köszönjük a Karácsonyi mesét,nagyon megható volt! D
  • wesker24
    Én állandóan nyomon szoktam követni Iza és Krisztián Facebookos oldalát. És igen lassan már 10 hónapja együtt vannak jövö februárban lesznek 1 évesek.

Ebből is látszik hogy vannak kivételek erre Iza és Krisztián volt a példa hogy még a villa után is képesek voltak együtt maradni söt sokkal nagyobb a szerelem közöttük mint valaha.

A villában ugye Laci volt az első kiválasztott és Krisztián volt az első kihívott és akkor Krisztián megígérte hogy ha törik ha szakad megfogja hódítani Iza(bellát) és kb 1 hónap után már el is csattant közöttük az első csók és onnantól kezdtek egymásba szeretni és a játék végére mindketten full szerelmesek lettek egymásba, de persze villában voltak a legnagyobb veszekedéseik hála ugye Miss Röfinek aki állandóan keresztbe tett nekik ahol csak tudott de még ő se tudta őket szétszakítani, és ugye jött az a bizonyos nap amikor minden esélyük elszállt a győzelemre gondolok itt a vv6 legdurvább jelenetére amikor egy mást köpködték és Iza Krisz családja halálát kívánta, akkor ugy látszott hogy nincs tovább de iza nem adta fel és addig próbálkozott hogy 1,5 héttel később a szerelem diadalmaskodott, és újra kibékültek ekkor már csak 18 nap volt hátra játékból ahol ugye Aurelio lett a kiválasztott, mert ugye holt verseny volt Iza és Aurelio között és Zsófi döntött és igy ment Aurelio párbajozni aki Kriszt hivta magával és ki is esett utána követte öt Iza aki Zsófit hivta párbajozni.

Miután Iza kiesett május 10-én a fináléra május 11-én már ismét együtt voltak most már hivatalosan is mint egy pár és azóta is töretlen a kapcsolatuk persze vannak hullám völgyek kint is de azóta is dúl a szerelem közöttük.

Érdekes amikor a villában voltak és beküldték Jeromost a varangyos békát :D hogy mindenki kívánhat magának valamit Iza egy új villalakót kivánt magának akinek jó teste van őszinte szimpatikus és tudjon vele jókat beszélgetni, na ezen a napon esett ki Alexa elsőként a nézői szavazás alapján és ekkor küldték be utolsó két villalakóként Zsófit és Krisztiánt.

Amikor ők nyerték a táncot akkor egy romantikus vacsorát nyertek ez volt az első romantikus vacsorájuk és Krisztián megkérdezte hozzám jössz drágám ? :D erre Iza azt mondta hagyjál már a hülyeségeiddel én csak egy embernek fogok megnyílni aki később a férjem lesz és minő meglepetés végül mégis csak Krisztián lett az akibe full szerelmes lett. És ha minden jól alakul és még 1,5- 2 év múlva is együtt lesznek akkor Krisztián megkéri majd Iza kezét aki boldogan fog neki igent mondani.

A legjobb rész szintén az elején volt a 8 napon amikor mindenkinek párt kellett választani csak Izának nem jutott senki ezért ő megkapta Ernőt a férfi próba babát akinek sikeresen letörte az egyik kezét Aurelio :D És ugye itt 2 feladatot kellett teljesíteni az egyik a tánc volt a narancsokkal a másik meg amikor ódát kellett irni a másiknak ekkor Iza megkérdezi mi az az Óda ? xD De persze olyan ódát irt hogy mindenkinek leesett az álla :D, és persze Iza és Ernő nyerte a romantikus vacsorát xD.
  • StrikeFor
    áááááá ez sem manipuláció áááá

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/edesanyja-utan-sir-vv-zsuzsa-kisfia-2314985
  • Darthmushroom
    Kíváncsiságból ránéztem már VV Iza facebook oldalára így h a régiekről volt szó itt, és kicsit meglepően látom h Krisszel még mindig együtt vannak. Ez már VV rekord nem h eddig bírják? nem mintha nem örülnék neki, én bírtam a párosukat a néhai csúnya veszekedések ellenére is.
  • Ironman2
    Nem állandóan,csak miután kiszavazták Szilvit a müsorból!
  • xido
    az alatta lévőből már leesett,de Katkával ritkán nyomták szerintem,Szilvivel csinálták a nagy műsorokat :)
  • wesker24
    Amugy a VV3 bronzérmese Katka volt a szőke ciklon akit állandóan Frenki dugott a fürdőben !
  • wesker24
    A VV3-ban a 3-dik helyezett szintén egy szöke ciklon lett és amikor csak lehetett az egyik férfiúval igencsak nyomták a szexipart a fürdöben :D
  • xido
    asse tudom ott ki volt a 2. meg a 3. :)
  • wesker24
    Jah azt én is olvastam. :D

Ki kavart a VV3 bronzérmesével ?
  • xido
    haggyad már..még valamelyik bulvár is leközölte nemrég online a VV sorozatok kiholvanmost összeállításban szegénykét :)
  • wesker24
    Nem is mondtam hogy kinnt hanem bent melyik növel volt jobban de amúgy tényleg Marcsi volt az ! :D

Hát úgy látszik mindent tudsz a VV-ről melyik csaj vásárolta be magát utolsóként a VV3-ban ?
  • xido
    milyen barátnője? :)
    Frenkivel volt a Milo sülve főve..szerintem kint nem is volt együtt Marcsikával :P

most tényleg a 2 függő játszik kérdezz-feleleket? :D
  • wesker24
    Ki nyerte meg a VV3-at és ki volt a legjobb villabeli barátnője ? :D
  • xido
    imádtam Csabit...kicsit Rékasi Karcsis feje volt :)
  • wesker24
    Ha már VV3 akkor hogy hívták a VV3 lovas csődörét ?
  • wesker24
    Akkor mégiscsak tudod amúgy tényleg Kismocsok volt az és Ritával voltak együtt még a Villa után is de már 1 hónap után ök is szétmentek.
  • xido
    Na vigyázat..csak a 3tól néztem őket,az 1-2 ideje alatt BB-s voltam tévében is meg a neten is,úgyhogy nem tudok Kismocsokról sokat :D
  • wesker24
    Ha te mondod amúgy Indián volt ! :D

Amúgy ha ennyire VV mester vagy akkor hogy hívták a leszbikus csajt melyik VV-ben volt és kivel jött össze egy ideig ?
  • xido
    A Gyuri..merthogy ez volt a becsületes neve :D
  • wesker24
    Gondoltam hátha tudja valaki a régi szép idök emlékére ! :D

Amúgy kviz kérdés ki mondta ezt is kinek mondta

Én már rúgtam ám szájba nőt ! :D
  • xido
    pont a 3ban és pont Tomi csaja lett jó időre :)
  • Master91
    kb. semmi se rémlik :D

melyikbe volt az a szőke csaj, Anett talán? tetszik az a csaj
  • xido
    ennyire potya kérdést hogy lehet feltenni ebben a topikban? :D
  • wesker24
    VV3-ból csak Tommyboy-ra emlékszel vagy még rémlik valaki ? :D

Emlékszel még ki volt a 3 finalista a VV3-ban ? :D