153993
ValóVilág 12
-
#148539 Uristen dóri mennyire szét van szúszva:D:D -
#148538 akkor byebye Robin :D -
#148537 igen ez, mutatták!
ez az Edina halálosan szerelmes a Laciba :D -
#148536 ez az állás? nem láttam az elejét. -
#148535 71-28 az igen :D -
#148534 VV7 46 nap part 2 -
#148533 Fanni: "Ez az együttes azért jó, mert az én ruhám olyan színű, mint az énekes maszkja."
:DDD -
#148532 Ma éjjeli stream első fele !
VV7 46 nap part 1 -
#148531 Ma éjjeli stream legjobb mondata Fannitól :
"Istenem csak egy kis észt adnál nekem " -
#148530 az rtl mindig is úgy gondolta, h a szerelmi szálak tekintetében kell fősodorban vinni a műsort, mint vmi romantkius szappant, ezért most nagy dilemma a jelenlegi párbaj, mert ádám a phanny-pennis vonalba, rubin meg plasztikkal akciózhat vmit (ha ügye nem lenne olyan tutyimutyi)
én ádámot várom vissza, jobb fej mint a főtuja, bár egyiknél sem értem miért is gondolták úgy, h nekik jelentkezniük kéne ebbe a műsorba, rémunalmas mind2, ráadásul ez a meg kell mérettetnem magam a legostobább felfogás, nem így derül ki, h van e helyed a villában, hanem ami ennek a játéknak a lényege, h úgy kell a kártyákat keverni, h vhogy ellavírozz a végéig, és ott már számít a megmérettetés, addig meg csak egy paraszt leszel a sakktáblán, senkit sem érdekel, h lekerültél a tábláról -
Ferrari23 #148529 Istenem ez a koca......
http://www.dailymotion.com/video/x2duo8r_150101-1_people -
#148528 Mind a ketten ugyanolyan szürke karakterek akik semmit nem csinálnak bent csak Ádám ezt néha bunkó stílusban teszi Robin meg jó fiú stilusban teszi.
Habár most már mind a ketten azért feltűnnek néha Ádám Laci oldalán Robin meg Dennis oldalán. Az hogy ki megy vissza majd kiderül attól függ hogy az RTL kit lát jobbnak mert mind a kettő egyenlően szürke karakter. -
#148527 Volt olyan meghatározó momentum, ami miatt azt mondanám, hogy Robin menjen vissza? Azonkívül, hogy lóf@szt nem csinál bent és beszürkült ebbe az egész jó kisfiús, langyos játékába?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.02. 12:55:02 -
#148526 Én is csak arra a 2-3 konfliktusra értettem valahogy nekem nem szimpatikus az Ádám meg aztán kíváncsi lennék Laci merre huzna ha már nem lenne ott Ádám :D
Ádám ugye Fanninál már elvágta itt már csak Dóri jöhet szóba de ha már Dóriról van szó akkor ott van Robin is :D -
#148525 de Ádám Neked mitől ekkora "tahó paraszt"??? 2-3 nagyobb konfliktusa volt mikor elszállt vele a ló, de azon kívül szerintem még így sokkal kulturáltabb mint jó pár személy a villába aki még konfliktus nélkül is úgy beszél mint valami rossz kocsis.. (Fanni,Dóri stb.) -
#148524 Azon vagyok hogy megoldjam a szavazást csak az új fórum motor miatt ez nem igen akar összejönni már írtam az illetékeseknek hogy adjanak tanácsot de eddigi még nem irtak vissza. -
Janika114 #148523 Linkeltek ide egy szavazást, ott Robin vezet de nagyon kevesen szavaztak, szerintem is inkább Ádám fog visszamenni. De itt fog nagyon sok múlni az Rtlen, mert nincs nagy különbség a két játékos között erőben, meglátjuk kit tüntet fel az rtl jobb színben.
Amúgy azt a szavazást nem lehet, bannerbe ki linkelni vagy vhogy megoldani? -
#148522 Az már az ő bajuk hogy nem Robint várják vissza mert inkább egy tahó parasztot várnak vissza mert a konfliktus kell ezerrel ! -
#148521 a nézők inkább néznek egy olyan embert aki még életében nem volt agressziv nem káromkodik nem viselkedik alpári....
Nehogy elhidd, pl én nem szívesen nézem! És ahogy olvasom a netet, elég kevesen várják őt vissza!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.02. 12:07:44 -
Janika114 #148520 Az biztos, hogy gyengült Zsu, de szerintem nem esne ki sok mindenki ellen így se. Robint, Ádámot, Macit simán kint hagyná, sőt még szerintem Laci és Fanni ellen is lenne esélye. Zsu egy megosztó karakter de még így is sok mindent jól csinál, ahogy most elkezd Daniék kedvébe járni, és ők folyton ellökik maguktól meg megint mindenki ellene lesz, simán jól jöhet még ki belőle. Dani meg, ahogy a levélben tanácsolták neki, hogy ne bízzon senkiben ilyesmi, azóta el akarja magától szakítani a Zsut, és most megtehette ezt, úgy, hogy még indoka is legyen rá. -
#148519 szerintem is esélytelen h Robin menjen vissza, egy ritka unalmas semmi karakter akit egy hét alatt 2szer ha látni az összefoglalókban. max. 35%kot fog kapni Robin. eddig nem jöttek be az ilyen tippjeid, remélem ez sem most fog megváltozni :D
utolsó mondatod meg szerintem nagyon nem igaz, eddig is inkább szavaztak vissza "rossz" embereket akiket érdekes is nézni mint h egy rendes de egyben unalmas karaktert. -
#148518 Ádámnak esélye sincs Robin ellen hogy miért Ádám egy büdös bunkó agresszív gusztustalan undorító ember mig Robin egyáltalán nem agresszív alkat ö nem áll bele minden féle konfliktusba és neki nem kell produkálnia magát hogy észrevegyék a többiek.
Robin ugy kint hagyja Ádámot mint a huzat ez nem kérdés a nézők inkább néznek egy olyan embert aki még életében nem volt agressziv nem káromkodik nem viselkedik alpári módon mintsem egy alpári és undorító módon viselkedő Ádámot. -
#148517 Borítékolható volt, hogy Ádámot viszi. A szöveg szánalmas volt. Most már mindenkinek ki van adva, hogy a végén Christopher Nolan-t "megszégyenítő" csavarral mondja ki a végső kiválasztott nevét? Beszarok, ennél jobbat is kitalálhatnának már. Ádám kint hagyja, mint a húzat, legalábbis remélem, hátha a végén még leüti bent, Dennis-t. -
#148516 Meg aztán Robin se volt annyira hülye hála isten hogy Zsu-t vigye ki mert habár tudta hogy most a körülmények Zsu ellen szólnak de inkább biztosra ment és kihívta Ádámot mintsem bevállalta volna Zsu-t ahol szerintem sejtette hogy lehet kint maradna ezért is mondta hogy ez nem az ö harcuk majd kiviszi más. -
#148515 Arra várhatsz hogy Zsu ismét olyan hatalmas százalékkal fog vissza menni annak már lőttek szerintem a legközelebbi párbaján ugy repül mint a huzat mert aki eddig Zsu-nak szurkolt most már az is ellene van akik eddig utálták az még jobban utálják ennyi.
Nagyon meg kell majd gondolnia kit visz ki mert jelen pillanatban ugy kiesne mint a huzat.
Nekem amúgy se volt szimpatikus Zsu az elejétől kezdve utáltam és ez a mai éjjeli streamben még csak rátett egy lapáttal a tettei a cselekedetei és a megnyilvánulásai miatt utálják Zsu-t most is amit lenyomott a többieknek éjjel kritikán aluli volt.
Egyszerűen nem tudja hol a határ nincs tisztában azzal hogy amiket mond vagy cselekszik hogy annak milyen nagy súlya van itt kint.
-
StrikeFor #148514 Hopp Zsu Laci farkát elkezdte kiverni! LOL -
#148513 Csak annyit hogy ismét rányitott Fannira és Dennisre akció közben és megmondta nekik hogy szeretne itt maradni és nézni őket xD söt még a takaró alá is benézett a kis perverz xD -
Coolfire #148512 Ezt meg kell néznem.Mit csinált már a kis Ádinám?Tudom,hogy perverz,de tetszik. -
StrikeFor #148511 pedig látod,hogy megtöltenek.............bár úgy veszem észre már a szopás-dugás is kevés lesz lassan..............a belevaló világ stílusa kritikán aluli,csodálkozom,hogy a média hatóság még engedi egyáltalán....... -
xido #148510 pont én vagyok megvilágosodva,de ilyen sűrűn kommersz témával nem töltenek már meg műsort szerintem,mint dóri sokadik ufózása :) -
StrikeFor #148509 ennyire ne legyél naív! az a lényeg,hogy az érdekesebb történésekből majd csinálnak 2 nap múlva műsort ! Ha most is megtudod nézni online a fizetősreklámműsoridőben 50 ezerrel kevesebben nézik és nem jön a reteknek a lóvé..............ennyire egyszerű a történet! ,de könyörgöm így 2015-re világosodj már meg!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.02. 01:20:27 -
xido #148508 de mi a tököm alapján gondolják,hogy a kinti faszokra kiváncsibbak vagyunk,mint dóri érdekesebb témájára?
és inkább offline megint..agyhalott banda..kurva anyjukért kapcsoltak ki akkor?? -
mermalior #148507 "zsu csak ott rontotta el, h nem küldte el a halál f*szára a két besértődött, mert az égegyadta világon semmi közük a szexuális életéhez most meg ő is csatlakozott a balfékek táborához, h bocsánatot kér a semmiért és ezzel megalázkodik!"
Teljesen jól látod.
Én örülök amúgy ennek a szerelmi négyszög konfliktusnak, mert számomra minden sokkal tisztább lett tőle. Akik Zsu-t eddig is gyűlölték, azok ezután is fogják, én viszont még jobban látom hogy mit miért csinál. Edina és Laci viszont tisztán megmutatták hogy kik is ők igazából. Előbb-utóbb egymást is be fogják darálni. Dani pedig tett róla hogy ha Zsu kiesne ne találjak indokot hogy tovább nézzem ezt a sz*rt.
Daniról amúgy még annyit, hogy a "Most hogy kiderültek Zsuról ezek a dolgok úgy érzem Fannival kicsit közelebb kerültünk egymáshoz." elég jól minősíti. Ugyanúgy lapátolja a szart ő is Zsura mint Edina és Laci. Mert ezek szerint Zsu hibája még ez is. Azt ugyan nem tudom ki tiltotta meg neki akarata ellenére hogy nyisson, és olyan kapcsolatot ápoljon bárkivel amilyet Ő akar. Elvileg Ő a legértelmesebb ember és ha már egyszer azt mondta Zsunak hogy az őszinteség hiánya ocsmány játék, akkor lehetne annyira őszinte magával, hogy felvállalja a saját döntésének a következményeit (a többiektől elhidegülés) és nem Zsu-t nevezi meg ezért felelősnek.
Amúgy Zsunak fogalma sincs hogy van-e súlya annak ahogyan viselkedett és ha van akkor mekkora. Csak mert kurva egyedül van, hiányzik neki hogy valaki mellette legyen és talán mert nem látja amit mi látunk hogy a féreg hármas mit tesz / tett a háta mögött. Én éreztem magam szarul amiért a szarkupac Edinának próbált puncsolni és rossz volt látni ahogy a bajszos egyből rohant ki kárörvendően mesélni hogy Zsu kúszik. Aztán amit Laci előadott az a szarhányás csimborasszója volt.
Zsu egyedül maradt mint a kisujjam. Ami ezután jön majd szerintem az az hogy a féltékenyek klubja által rábaszott kamu megbélyegzés miatt mindenki feljogosítva érzi majd magát hogy belerúgjon egyet és hazugnak tartsa. Mindenki kiközösíti, és kárörvendően röhög rajta majd. A hülyék teli rüszttel, az okosabbak a háta mögött és nyomják majd a pozőr dumát előtte.
Csak úgy lehet újból szövetségese, ha az emberek kintről támogatják és visszaküldik, mert bentről csak kamuviszonyokat fog kapni.
Ha kimenne és megint valami brutális százalékkal jönne vissza, akkor mindenki elgondolkodna újból (ezért imádkoztam hogy Robin őt vigye ki és kegyetlen arányban jöjjön vissza. Meg kellene erősödnie hogy lelkileg túlélje ezt).
Az a baj, hogy hiába is gondol, érez bármit is arról mi helyes vagy helytelen, ha egyedül marad és nem elég erős, akkor nem a saját értékítélete, hanem a villaviszonyok deformálják majd. Lelkierőtől és fizikai adottságaitól függően mindenki arra törekszik, hogy olyanná váljon amivel túlélhet és beilleszkedhet. Ezért fordulhat elő, hogy zárt közösségekben a csordaszellem állattá változtathatja a legjólelkűbb embert is.
Bent nem a cselekedeteid-gondolataid magadhoz vagy egy értékrendszerhez mért moralitása, hanem a többség értékítélete határozzák meg a kúlságodat vagy bűnösségedet. Zsu-t az egyedüllét összeroppanthatja, és a villaviszonyok legitimálhatják az összes szart amit eddig rádobáltak.
Szóval minden a nézőkön múlik és azon hogy meddig bírja bent egyedül. -
StrikeFor #148506 Aurelió elkésett...........hát persze -
#148505 Legalja ez a belevaló:D -
#148504 Jézus Mária ez a belevaló megint haláli volt ! :D
Aurelio elkésett erre Reni kezdte el a müsor vezetést :D
Aztán jött Katka a VV3-as szöke ciklon :D
És az est fény pontja Baróti Sanyika -
Janika114 #148503 Ez a kérlek állj fel és tedd a kendőt a barátodra szöveg tényleg gáz volt Reni után... Én valami olyasmit csinálnék, hogy Laci kérlek állj fel, (hatásszünet) és hozz nekem egy pohár vizet mert megszomjaztam a sok beszédtől, én addig ráteszem a kendőt Ádámra :D -
Ferrari23 #148502 Hát mondjuk egyik se normális benn :D Talán Dani + Robin, de a többi nem tesz ki együtt 1-et.... -
#148501 Ez az Edina nekem egyre unszimpatikusabb.. Nem normalis ez a nő. -
#148500 Edina egy beteg perverz állat xD Az milyen lenne már ha Edina beszállna harmadiknak a Dennis Fanni pároshoz világ rekord méretű eladások lennének :D