ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszédben is hasonlít.
Arcra nekem egyből Nádai Anikó jutott eszembe.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Sajnos valami agyament fejes a stábban azt hiszi, hogy nem néznék az összefoglalót, ha lenne online adás <#falbav>#falbav> Szerintem a stúdió káros hatással van az agyra, mert a TVknél már egyre agyamentebb dolgokat alkalmaznak <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.21. 09:03:08
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.21. 09:03:08
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
amúgy a nyugi szobával mi van? be van zárva? nem láttam még az idei szériába csak az Au-s bemutatón. régi szériákba még aludni is átjártak nemhogy beszélgetni, idén meg semmi, inkább mennek a fürdőbe vagy szaunába beszélgetni.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Egyetlen esélye, ha Dórit az ujja köré csavarja, bár kb lassan átmegy 13 éves kissrácba miatta, a csajnak meg látszik, hogy nem hosszútávra kell...
szerintem már látszik h Laci lesz a kiválasztott, és szerintem akárkit fog kivinni mehet haza. nem hiszem h ez alpári paraszt stílus bejönne valakinek is a nézők közül.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
a szolgáltatás jelenleg nem elérhető
ne folytatjuk,nem szünet..ügyes banda 😊
ne folytatjuk,nem szünet..ügyes banda 😊
Egy tipp: ha kicsit kijjebb húzod a jack dugót és megtalálod a megfelelő pontot akkor mindkét oldalon lesz hang.
nem bánnám..emiatt várom igazán bármelyik konkurenciát..hogy talán okulnak ebből...és nem így kezelik a dolgot..
Lassan úgy tűnik, ha majd jövőre a TV2 elindítja a Big Brother-t, akkor kapunk csak normális online közvetítést (remélhetőleg), mert ezek az RTL-esek a VV7-nél is csak szarakodnak jó szokásukhoz híven...
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.21. 01:27:28
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.21. 01:27:28
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
azért ennyire nyomik nem lehetnek,hogy nem veszik észre,csak bal oldalt szól az egész szar az eleje óta 😊
Derülnek azért ki itt dolgok látom ! 😄 Laci Lil C nagy haverja aki ugye a korábbi X-faktorban volt Keresztes Ildikó tanítványa !
Az tuti feladat lesz, látszik műbalhé.
Ez biztos h feladat volt.
Épp linkelni akartam ez mi a rossebb ?
Már az 5 napon elég durva balhé van vazee a VV6-ban ilyenkor még nyugi volt ! XD
Már az 5 napon elég durva balhé van vazee a VV6-ban ilyenkor még nyugi volt ! XD
En is, jo arcnak tunik, szarik mindenkire😄
De ez a laci mit szolt be dorinak? Lemaradtam.
De ez a laci mit szolt be dorinak? Lemaradtam.
Yo, Bitch!
Remélem laci kölköt kikészíti dávid 😄
Ez mekkora gáz már te jó isten.....
Milyen romantikus jelenet 😄😄
mert ezzel ki nincs így? utolsó fattyú cigánygeci
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na elkezdődött a vv 😄 Jól beleállt Dani,csak így tovább! 😊
Index fórum: "Egyre jobban úgy vagyok ezzel a Laci gyerekkel, hogy egy péklapáttal szívem szerint pofán vágnám."
😄😄
😄😄
LOL LAci 😄.D ennek mennyi az IQ-ja? 😄😄
Uristen ez a fanni mennyire befolyasolhato.
Az ilyen nagykepu, lenezo embereket mint lacit eddig mindig kiestek az 1 parbajon
Az ilyen nagykepu, lenezo embereket mint lacit eddig mindig kiestek az 1 parbajon
Yo, Bitch!
Ez a 4es trió elég tré 😄 Négyen nem tesznek ki egyet....
Hál istennek, nagyon sötét szegény.....
Mennyire segg hülye ez a Laci te jó isten....
még nem linkelte..talán épp feltöltés alatt van...
wesker24!
A VV7 3 nap Part 3 nem lejátszható megnéznéd? Publishing in progress-t ír ki a többi működik.
Egyébként köszi a videókat, király vagy! 😉
A VV7 3 nap Part 3 nem lejátszható megnéznéd? Publishing in progress-t ír ki a többi működik.
Egyébként köszi a videókat, király vagy! 😉
Köszi 😊
VV Dávid...
Nem igazán értem miért rakták be...
Ez sem satu agyilag, de elég unalmas fejnek tűnik (elsőre).
Nem igazán értem miért rakták be...
Ez sem satu agyilag, de elég unalmas fejnek tűnik (elsőre).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Publishing in progress.
Köszi! 😊