153993
ValóVilág 12
-
Fantasico #149066 Kedves Wesker 24, Én eddig soha nem írtam ide semmit csak, néha olvasgattam az itt lévő emberek véleményét, és hozzászólását, mert igen komoly VV fanatikus voltam és vagyok, az összes szériát láttam az elejétől a végéig, és az online adásokat is mindig néztem, nézem, (nézném ha adnák), elejétől a végéig, de ez amit ennél a szériánál csinálnak, az már nevetséges, szánalmas, és katasztrófális. Az egy dolog, hogy már soha nem lesz olyan jó széria mint a VV4- volt ez teljesen egyértelmű, de attól még lehetne izgalmas, érdekes, és szórakoztató szériát csinálni, mert az egy dolog, hogy ALEK volt a VV történelem legnagyobb és legjobb játékos, akit imádtam is, de előtte és utánna is voltak vidám, és jó pillanatok, VV1 ben Szabolcs hatalmas forma volt, VV2-ben Lacin lehetett röhögni jókat, és azért ne feledjük el a VV5-ből Atit sem, mert ha nemis volt egy ALEK de nagyon jól játszott és jól csűrte csavarta a szálakat, és logikusan, taktikusan és jól játszott, de ezek függetlenek attól ami most történik. Miért van az hogy lényegében az Online adások nincsenek, amikor ennek a műsornak, a LÉNYEGE, a LEGFONTOSABB DOLOG az Online közvetítés a műsor szive lelke, ez a legnagyobb hiba fanatikusoknak elengedhetetlen, miért vannak az összefoglalókban 2-3 napos semmitmondó jelentéktelen összevágások, akik mindenki számára semmitmondóak, maximum egy két jó pillanat van egy 50 perces összefoglalóban, katasztrófális. Hogy jönnek ahoz hogy az iskolahéten egy bukott diáktól (Dennis) már maga a bukás is kérdőjeles, de ha teljesen jogos is lenne már akkoris, milyen jogon veszik el tőle a kiválasztáson, Neki alanyi jogon járó jelét, és még ezen felűl a döntetlen állásnál való , döntési jogát is, ez egyszerűen GUSZTUSTALAN, és ami már egyenesen gyororforgató, hogy egy ilyen hozzáállású, egyszerű, primitív, buta, lánynak (Fanni) adják a hét legjobb tanulója címet, hát gratulálok, aki az első 2 nap több órával később jött ki a hálószobából mert még keresi a műszempilláit......., ez az ember a hét tanulója, ÉRTEM, KÖSZÖNÖM. Szóval Nekem a saját magán véleményem az, hogy az RTL magasan szarik erre a műsorra, mert sokkal jobban ki lehetne aknázni a lehetőségeket, de amíg nincs normális online közvetítés addig az egész halálra van ítélve, és amíg a napi összefoglalókkal akarják életben tartani az egészet, addig halott ügy. a Játékosokra visszatérve csak hogy egy pár szóval említést tegyek róluk, Laci: egy paraszt, nagyképű faszfej, aki azért visszavett az arcából mióta Edina istápolja, EDINA: az elején nagyon szimpatikus volt, de amióta Laci ennyire az irányítása alatt tartja sajnos rengeteget zuhant nálam, Fanni: egyszerűen katasztrófális ez a lány, vállalhatatlan, értékelhetetlen, élvezhetetlen, egyszerű mint egy faék. Dani: semmi különös, nem hülye a gyerek de nem is egy agytröszt, egy teljesen átlagos ember aki próbál minnél tovább bent maradni. Dennis: egy egyszerű srác, aki néha nagyon primitív is tud lenni, de valahogy mégis helyén van a szive, és tudja mi a dolga, és szerintem elég jól kezeli a helyzeteket. Robin: egyértelmű a legnormálisabb gyerek a villában, tisztelettudó, udvarias, segítőkész, és aki nézi a néhai éjszakai közvetítéseket, az azt is láthatja, hogy nem is hülye, jól lát, jól gondolkozik, és jól dönt, nagyon ki is lóg a sorból ezért mert Ő egy egész jól játsza eddig ezt a játékot, főleg úgy hogy 3 hét minusszal kezdte a játékot. Dóri: kicsit butus, de tisztaszívű, és jólelkű lány, ammennyire utálom az ilyen külsejű, és az ilyen mű lányokat, olyan kellemes, és pozitív csalódás volt, talán a legkellemesebb, nagyon jó arc, szórakoztató és normális. Nekem ezek a személyes véleményeim a játékosokról, és akinek helyén van a szive, és nézi, és érti ezt a játékot, az most DENNIS-re fog szavazni, mert ez gusztustalan volt vele szemben, amit az RTL csinált. Egyébként meg 3 ember küzöl látnám szivesen a nyertest DENNIS-DÓRI-ROBIN. De senki ne feledje el ALEK a KIRÁLY. -
#149065 ez a belevaló siralmas :D
lehet hallani, ahogy Éva fülére mondják a szöveget, hogy mit kell mondani :DD
meg nem is hagyták, hogy elköszönjön :D -
#149064 attól hogy szorgalmas volt attól még sík hülye szegény :D -
#149063 Dennis visszamegy, ha Danit viszi ki? -
#149062 Na tényleg ezé a retek Fannié a lila kendő...:S -
#149061 Dennis a bukott diák :DDD -
#149060 A tesicsajszi....wow nem dobnám ki az ágyamból! Megkapná a magáét! -
#149059 B+ ez a Fanni smink nélkül, olyan, mint a makkom. Nem, az szebb! -
#149058 Fanni a legjobb tanuló??? mivan ? -
#149057 Na jól van nekem most lett elegem az egészből ez már annyira feltűnő amit ez a mocskos Retek Klub csinál hogy arra szavak nincsenek.
Eddig egyetlen egy szériában se avatkoztak bele ilyen durván a történésekbe mint most a VV7.ben.
Látszik hogy a buzi Retek Klub Edinát nyomja ezerrel az egész VV7 erről a két vadbaromról szól !
Kezdve ott hogy a Zsuzsa Laci párbajt megbundázták ezt mindenki tudja mert Edinkának Laci kellett.
Mivel Dennis megbukott a vizsgán ki más lenne a gyámja mint ez a két vadbarom Edina és Laci már megint hatalmat adtak a kezükbe.
Dennis a mai kiválasztáson nem dönthet ha szavazat egyenlőség van söt még nevet se mondhat hogy ki lenne az ö kiválasztottja !
Ez mi hogy már a Kiválasztás menetébe is bele avatkoznak egyszerűen szánalmas amit csinálnak.
Ahogy nézem Fanni lett a legjobb tanuló szóval övé a lila kendő , szóval Laci és Fanni védett Dennis nem dönthet Robinnak dupla kiválasztó jele van elég érdekes lesz ez igy !
Az eddigi széria iskola hetei alatt se volt ilyen durva büntetés az iskola hét alatt ha valaki megbukott.
-
#149056 le voltam maradva, most megnéztem a tegnap előtti részt. OMG fannika megint mit művelt.. 1. bukfencbe belehalni 2. amit a tesi tanárral meg a töri tanárral művelt.. egy prosti szebben viselkedik mint ez a nőnek nem nevezhető valami
fókuszt igazán elvihetnék az otthonába és felvehetnék a szüleit miközben ilyeneket művel. -
Stockbauer33 #149055 -
#149054 Már vagy 3 napja nem jó az éjjeli stream mert állandóan csúszik a hang nincs szinkronban a képpel nem igaz hogy nem jönnek rá hogy valami gond van mert így nézhetetlen ! -
StrikeFor #149053 nem lehet büszke magára,hogy pár ezer ft-ért egy prosztó agyhalott szénné égeti az ország előtt és bealázkodik...........a humornak is van egy bizonyos határa és amit FAnni művel az fényévekkel meghaladja ezt a normális emberi határt!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.24. 09:10:41 -
Daniel761002 #149052 Azt a pofonvágást többször megnézném! -
Daniel761002 #149051 Ha esetleg valaki még nem nézett volna utána - bár Szilvi bájait elnézve ezt kétlem - a tesitanárt Czine Szilvinek hívják és 3x-os Fitness világbajnok.:) Facebook-elérhetősége: Szilvia Czine Fan Page -
#149050 ez igen nem semmi :DD
mindig ilyen jó tesitanárokat szednek össze :D -
#149049 A tesitanár :D
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.23. 22:59:07 -
StrikeFor #149048 nézem valamelyik összefoglalót amikor a tesitanárnak ordenáré módon "beszól" Fanni...........én nem tudom mennyi pénzt kapnak ,DE ha egy minimális gerinc lenne benne azonnal pofán basztam volna a "dejó picsád van,beszállsz velünk egy hármasba a Dennissel" mert lehet viccelődni,de ez már nem vicc hanem tömény inzultus! Úgyhogy sajnálom,hogy azért a pár tízezer forintért a tesitanárnő az ország előtt lejáratja magát...........ki amúgy a csaj? valami fittness versenyző lehet,de nem ugrik be a neve! írnék neki egy üzenetet....én kifizetem neki a heti retek bérét ha pofonvágja és kisétál a villából
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.23. 21:27:00 -
#149047 -
StrikeFor #149046 kurvára van -
argo001 #149045 Egy apró megjegyzés: Ádinkának nincs bajsza. -
#149044 Na mit olvasok vazee az iskola hét győztese lila kendőt kap vazee !
Remélem nem ez a bajszos perverz némber Ádinka kapja mert akkor én ott hagytam abba az egészet !
Edinát vagy Lacit minél elöbb ki kéne szavazni már a francba na most meg ha lila kendőt kap ez a perverz némber akkor már meg is van a nyertesünk Ádinka személyében !
Az RtL nagyon tolja Ádinka és Laci szerelmét remélem hogy ezzel nem Ádinkát akarják nyertesnek kihozni ! -
karajjj #149043 azt tegyük hozzá, martonvásári, az pedig pont Tordas szomszédja... -
karajjj #149042 szerintem meg pont az volt az eddig legszarabb kb -
#149041 Eddig nem az volt, hogy Laci csak kihasználja Edinát? :) És majdnem' ez miatt szavazta ki a sok birka? Most mi a helyzet?! ;) Nem mintha, az egész dolgot nem Edina akarta volna, most meg Ő "szakít"? -
owewewor #149040 az oliék szériűja nagyon király volt viszont -
owewewor #149039 ennek a szériának az értelmi szinvonala 0 nem vicces, hanem egyszerűen kellemetlen
nem is tudom ki nézi ezt?
http://coub.com/view/4pid9 -
#149038 Istenem ez a Fanni.. -
Ferrari23 #149037 Fanni nagyon gáz..... -
#149036 Tudja valaki ki a tesitanár? Nagyon adja :D -
xido #149035 én ilyen vagyok..megint..
más meg ezért fog torkon rúgni :D -
ddany7 #149034 hu ki ez a tesi tanar? :D -
Ferrari23 #149033 Istenem ez a Laci...... -
StrikeFor #149032 mi ez a mű Robin+Edina kamubullshit? ennyire nem tudnak mihez kezdeni a RTL-en a villa lakókkal? -
#149031 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ciki-rohognek-vv-fannin-volt-kolleganoi-valovilag-2322979 -
#149030 Egyébként valamilyen szinten igaza van Dórinak a történelemmel kapcsolatban, nem minden úgy van ahogy azt tanítják az iskolában. De ezt el is mondta nekünk a tanár még anno. -
#149029 Egy percig nem védem ezt a ribit, csak a szituáció tök ugyan az. :) -
#149028 mintha akkor szebben beszélt volna úgy írod. -
#149027 Pár napja még Laci meg Edina vígan röhögött hajnal 3-kor amikor Dani énekelt és nem tudtak aludni. Csodálkoztam is hogy nem mondja Fanni hogy most visszakapták. De látom már páran közületek is elfelejtette...