153993
ValóVilág 12

• Krisztiam #149306
    én arra szavaztam :DDD
  • xido
    dani a legpótolhatatlanabb:))))
  • StrikeFor
    Edina összetört ,mert kiesett egy játékos aki miatt most egyel közelebb áll a fődíhoz amiért bement....ÚRISTANEBAZDMEG mekkora tragédia!! ááááá :D
  • wesker24
    Az elég durva csavar lenne a játékban vazze xD akkor ott kö kövön nem maradna az biztos !

Én csak azt nem értem hogy az RTL észbe kapott vagy mi ? Most hogy hogy nem Edinát tolják mert a szavazáson toronymagasan Dennis vezet vagy ez csak a vihar elötti csend és óriási nagy balhé közeleg :D
  • xido
    jah...benyögné,hogy azért nem bízik a nőkben,mert mondjuk felcsinálta a csajt és megtartotta a gyereket,holott megbeszélték,hogy nem :)
  • wesker24
    Nem láttad a napi szavazást egy villalakó kaphat egy videoüzenetet akit a nézök döntenek ! És Dennis torony magasan vezet ! :D
  • ForzaInter
    Micsoda?
  • wesker24
    Ha Dennis kap videó üzenetet az elég durva lesz a volt barátnőjétől ! Eléggé meg fogja kavarni a szálakat !
  • Krisztiam #149298
    szerintem Dennis nyer sajnos
  • ForzaInter
    Mindketttőt sokan utálják, de Edina számára nagy előny hogy mögötte vannak az erdélyiek, így itthon hiába utálják sokan simán visszaküldik ha párbajra megy, de nyerni nem fog mert ezzel a Laci üggyel sokak számára ellenszenves lett.
  • gduck
  • tosabi
    jó döntés volt visszaküldeni Dennist!! ha nem ő ment volt vissza, akkor már csak ratyi vcbe pisiló pasik maradtak volna tök kitevős nem..
  • rain70 #149294
    mondom magamban, hogy "te jó ég, kit követhetett el már megint Edina"

Csak egy név, amitől szinte biztos, hogy kiesne:

Laci... Ha így se esik le, akkor kár bármiről is diskurálnunk. Tőle hülyült meg és lett elképesztő nagyképű, furkálódó, mást háttérben pocskondiázó (jobban, mint az átlag). Te mit nézel? Ezért esett ki Dani is.

• gduck
    Edinával azon kívül, hogy rendkívül akaratos, nincs egyéb baj ;)
  • Alekfognyerni
    Egy Edina-Fanni párbaj érdekes lehetne nagyon. Vajon melyiket utálják jobban a nézők? Mondjuk Edina esetében az utálatot nem igazán értem. Mindig előbb elolvasgatom a véleményeket, és aztán szoktam visszanézni az adásokat. Mindig azt látom, hogy mindenhol csak utálkoznak, mondom magamban, hogy "te jó ég, kit követhetett el már megint Edina", aztán megnézem az adást az RTL Most-on és nem látok semmi olyat ami indokolná az utálatot. Furcsák az emberek az biztos.
  • Alekfognyerni
    Például egy Edina-Dennis-Robin finálé esetén komoly veszélyben lehetne Robin, mert valószínűleg a másik kettőnek több a szavazója. De egy az egyben meg valószínűleg bárkit leverhet már. Érdekes módon még Dóri az akit nem tudok hová tenni, ő is okozhat meglepetést. Nem örülnék neki az igaz.
  • Alekfognyerni
    Szerintem Robin nyeri meg. Annyira megosztó az összes karakter, hogy senki nem tudja legyőzni egy párbajon az ellenszavazatok miatt. Neki egyedül a 3-as döntő a veszélyforrás, mert ott 3 személyre kell egyszerre szavazni, és ha 3 felé osztodnak a szavazatok akkor nem az a faktor a döntő, hogy kit akarnak kiszavazni, hanem az, hogy kinek mekkora a tényleges tábora.
  • Coolfire
    Páze,kiesett a seggszagúhajú favom?Én pedig reménykedtem,hogy ő megy vissza...
    Ákkor meg hájrá Ádina (ismét)!!!!!
  • gabesz012
    Totálisan egyet értek. Én már kb. csak heti 1-2-szer nézek rá, hogy mi van a villában, kiválasztás, kihívás, stb. De innentől már asszem ennyit sem fogok. Mindenkin lehet persze fogást, hibákat találni, azaz Dani sem tökéletes, voltak hülye húzásai, de ez a Dennis tipikus mostani paraszt, agyatlan alja ember, és az, hogy egy ilyen nyert, mindent elmond a műsorról és az azt nézőkről. Innentől maradt egyedül Robin, de valahogy úgy érzem, neki sem lesz sok esélye nyerni, mert ez egy (primitív) show műsor...
    Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2015.02.02. 11:53:12
  • gduck
    Ne a szavazókat minősítsed, Dani azért esett ki mert Laci és Edina mellé állt. És Edina szavaival élve "Fogadd el, mert igazam van!" :D LOL!

Ami még tetszett tegnap este:
    - Gyúrós Józsi (aki meg nem evett meszet, az ugye tudja hogy RTL!!!!) Lacinak és Edinának adta a SZK jogot, hogy fel*assza Fannit! Hát gratula, nem jött be :D
    - Dani: "Aki azt mondja másra hogy nem fürdik, az maga se fürdik" :D

Szóval Dani szerethető, humoros, normális karakter volt, de nagyon eltaktikázta magát! Ezt a szériát meg akárki megnyerheti a bentlévők közül, mert egyik kutya másik eb :D
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.02. 10:19:33
  • Fantasico
    Kedves Alekfognyerni. Nekem személy szerint Alek volt a legeslegnagyobb kedvencem, és a mai napig az, a mai napig nézem az elmeroggyant és fergeteges videóit amit mostanában csinál, a kisfilmeit amit Ő maga csinál, és a mai napig nézek vissza tőle gyöngyszemeket a VV4-ből, elképesztő, zseniális, páratlan figura, üdítő,szórakoztató,humoros, és páratlan egyéniség, a való világ történetének legnagyobb játékosa, aki az összes többi győztest lazán maga mögé utasított volna és itt most a minőségi győztesekről beszélek, Ati, Szabolcs, nem az Aurelio félékről, bárkit bármikor megvert volna ez nem lehet kérdés, imádom zseniális figura. De olyan már soha többé nem lesz mint a VV4 volt, ez az egyik dolog, de a lényeg az hogy Én személy szerint nem azért drukkoltam most és drukkolok Dennisnek, mert ilyen stílusa van, és ennyit mutogatja a "kis Dennist" hanem mert egy őszinte játékos, és nem játsza meg magát, és ragaszkodik ahoz a játékhoz amit az első naptól kezdve csinál, és itt az a lényeg, hogy a sok ellenlovas, aki azt állítja hogy megjátsza magát, és bizonyos karaktereket játszik, és nemőszinte és egyéb dolgok, azok nagyot tévednek vele kapcsolatban, mrt Ő egyáltalán nem játssza meg magát, Ő egész egyszerűen ilyen, egy egyszerű, néha primitív, de alapvetően, jólelkű és jószívű gyerek, akinek helyén van a szíve, a Fannival kapcsolatban tökéletesen egyetértek veled, iszonyatosan alpári, ordenáré, és egész egyszerűen vállalhatatlan, személy, én már a leges legeleje óta ki nem állhatom, de azért Fannit és Dennist ne vedd egy kapa alá azért mert eggyütt vannak. Például amikor Zsu visszajött a Vikcsu elleni párnajról, ahogy Fanni és Reni fogadták, az egész egyszerűen válallhatatlan volt, ott nálam mindketten végleg leírták magukat, de Dennis közel sem nyilvánult meg így nem esett neki jól, hogy Zsu jött vissza de elfogadta és továbblépett és játszotta tovább a játékot, még Fanni és Reni napokon keresztül alpári stílusban nyilvánult meg. Egyébként Dóri is teljesen más kategória nagyon szerethető karakter és nem számít, hogy jóban van Fannival ezeket külön kell választani, ő Fanni nélkül, és tőle függetlenül is a játék végéig jóban lenne Dennissel és Dóri és Dennis azért nem olyan vállalhatatlan kategória mint Fanni, vegyük csak azt példának, amikor az előbb említett Vikcsu elleni párbajról Zsu ment vissza győztesen, amég Fanni és Reni végérvényesen leírták magukat a viselkedésükkel, és olyan ostobák voltak, hogy napokig nem jöttek rá hogy saját maguk alatt vágják a fát ezzel a modorral, addig Dóri ahogy belépett Zsu a villába odament hozzá kezetnyújtott és gratulált neki akármennyire is nehezére esett és fájt neki a szituáció. Tehát Dennist és Dórit semmiképpen sem lehet egy kapal alá venni viselkedés terén, Fanni elképesztően alpári és minősíthetetlen, éppen ezért fog hamarosan az utca ajtón távozni..... Azt pedig senki ne feledje ALEK volt a legnagyobb és még mindig az!!!
  • rabbiddgog
    na végre kiesett ez az álértemiségi jancsibohóc
    -mennyi 1,5*1,5?
    -öööööööö, 3........

NO COMMENT VICC KATEGÓRIA
  • wesker24
    Azt jobb ha tudod hogy én Dani ellen voltam és nem Dennis mellett, és azon voltam hogy igenis Dennis menjen vissza mert látni akartam Edina arcát ahogy összetör hogy most legalább megtapasztalja mi az ha elveszíti az egyik nagyon fontos barátját, és talán okul az esetből és vissza vesz az arcából és máshogyan viselkedik majd ezután.
  • Alekfognyerni
    Teljesen igazad van, valamelyik nap leírtam már ezt. Ebből a társaságból 2 értékelhetetlen ember van, Fanni és dennis. Nem tudom melyik bolygóról jöttek, de amit ők előadnak alpáriságban az mindent visz. A kultúrának a minimális formáját sem ismerik. Nem mernék velük egy társaságban mutatkozni, pár ismerősöm előtt lesülne az arcomról a bőr. Elég durva, hogy odáig jutottunk, hogy innen a fórumról többen is ilyeneknek drukkolnak, méghozzá olyan tagok akik egykoron Alekosz, Attila és Olivér színvonalú játékosoknak drukkoltak.
  • wesker24
    A legjobb rész ! xD

• ForzaInter
    Nem mindig nézem már..

Én csak egy minimális intelligenciát várok el, ez sajnos már a hatodik, és a mostani szériaban nem nagyon van. Az a stílus amit Dennis és Fanni képvisel egyszerüen vállalhatatlan számomra. Az ilyenek a vv4-ben és 5-ben az elején kihullottak.. Dani-t se csíptem amúgy, ezért nem is szavaztam rá, na de azért ő legalább nem volt full hülye..
  • Fantasico
    Hát igen ez a belevaló "érdekes" volt, soha nem nézem mert nézhetetlen,de most kiváncsi voltam arra amikor elbúcsúzik Edinától, de ennek a Dani gyereknek súlyos értékelési problémái vannak, két olyan dolgot is mondott, hogy azt hittem lefordulok az ágyról... Méghogy Edina megynyeri a játékot, viccnek nagyon jó de azért ezt Ő sem gondolhatta komolyan, a másik hogy a következő kiválasztáson valószínű a Laci-Fanni kettős valamelyike lesz kiválasztva, eddig nincs is semmi probléma mert nagy valószínűséggel így is lesz, de amit utánna mondott, az több mint kemény, hogy ha a Laci lesz a kiválasztott akor a Fanni-Dóri kettős közül fog választani, és akkor járna jobban ha a Dórit vinné mert akkor simán visszamehetne, ÚRISTEN Dani mi van veled??? Először is szerintem Laci inkább a Fanni-Robin páros közül választana, másodszor még ha meg is merné lépni , hogy kiviszi a Dórit, amit nem fog mert egy gyáva féreg, akkor körülbelül 70-30 al minimum kinn is marad, mert Dóri ellen az égvilágon semmi esélye nincs, esélytelen, maga az öngyilkosság, bár Én személy szerint nagyon örülnék neki, előbb utóbb Dóri az Edina-Laci páros valamelyikét kint fogja hagyni, ez szerintem egészen biztos.
  • kill3r21
    belevaló:
    Nem látott jelenet:
    Dennis kurvaanyázása után....azt mondta hogy Dennisre rá kellene szarni....nah hogy jó hogy nem került be az összefoglalóba, mert akkor a DAni 90-10 arányba esik ki :D
  • tosabi
    nézzük a dolgok pozitív oldalát, legalább Fanni az udvaron alszik, mert akkora arca lesz, hogy nem fog beférni a villába XD
    továbbra sem maradunk pénisz nélkül :))
    és többször nem kell elviselnem azt a fájdalmas érzést ott lent, amikor Dani a szűk farmernadrágjában keresztbe teszi a lábait és összenyomja a heréit vele.. bazzé az már nekem fájtttttt
  • argo001
    Ahhoz, hogy egy ilyen széria sikeres legyen, kell egy olyan formátum, mint Alekosz vagy Olivér. Nem tartom őket követendő mintáknak (leginkább Alekoszt nem), de ők szerintem képesek voltak szórakoztatni is, és miattuk lett olyan sikeres a VV4 (amelynek sikeréből aztán a többi VV is megélt).
    Viszont ez a kraft már rég elfogyott, ebbe a szériába esküszöm, belenéztem, egy ideig követtem, de úgy döglött a koncepció, ahogy van. Tudják pontosan ezt a szerkesztők is, és próbálják összekapargatni a szart, hogy legalább a maradék időre "fogyasztható" legyen ez a valami (hát igen, van akinek a szart is le lehet nyomni a torkán). De az ilyen embereket, mint például Fanni, nem a tv-ben kellene mutogatni, hanem kezeltetni kéne (és ezt komolyan mondom).

Belenéztem, ahogy Dani nyilatkozott a párbaj után, nekem nem tűnik annyira defektesnek, habár használtam rá a retardált jelzőt, de azt kollektíven az egész VV7-es társaságra értettem. Amit Dennisből láttam, az engem rohadtul zavart, főleg amikor a riportszobában beszélt, attól a stílustól másztam a falra. Az, hogy ezzel adható el ez a széria, azt nem kommentálom, ez minősíti egyrészt a szerkesztőket, másrészt azokat, akik ezt az igényt megalapozzák. Egyébként én személy szerint nem érzek túl nagy késztetést arra, hogy tovább kövessem ezt a borzalmat.
  • Fantasico
    Hát akkor 5-ből 5, eddig mindegyik párbajon jó volt a megérzésem ami már akkor megvolt amikor a kiválasztott rákötötte a kék kendőt a kihívottra, és ezt most egyáltalán nem azért írom, hogy nagyképűsködjek, vagy hogy azt mondjam, hogy megmondtam, hanem azért hogyha valaki komolyan nézi, és nézte a múltban ezt a játékot, akkor egész egyszerűen éreznie kell a dolog lényegét, és akkor már szinte együtt él ezzel a dologgal és természetes hogy átlátja dolgokat, és érzi mi fog következni, már aki életképes, és tovább lát az orránál. Én szemály szerint eddig mind a 6 szériát néztem elejétől a végéig, és az éjszakai online adásokat is minden nap néztem amikor adták végig, és számomra teljesen egyértelmű volt hogy DENNIS megy vissza, nem lehetett kérdés. Az emberek az öszinte karaktereket szeretik akik kitartanak amelett ahogy bementek és nem változnak, és nem pártolnak át műsor közben más oldalra, és DENNIS mindvégig önmaga volt nem változott és semmilyen szerepet nem játszott Ő ilyen. Szegény Robint sajnálom mert igazság szerint Ő is Dennis mellé állt volna már a kihívás után, de mivel az első naptól kezdve jóban volt Danival elvi kérdés volt neki, hogy mellé álljon, nem köphette magát szembe, de látszott rajta , hogy nem érzi ott jól magát és inkább a másik csapatban lenne, de szerintem simán meg fogják ezt tudni beszélni Dennissel és hamarosan együtt fognak csibészkedni Robin és a Komisz... Jó uton halad az a három ember akit az elejétől fogva szeretek DENNIS-DÓRI-ROBIN hajrá!
  • LoSA

Valószínű.... Ki más nyerné meg innentől fogva?
  • wesker24
    Ok küld a számlaszámot már utalom is !
  • Krisztiam #149273
    Wesker inkább utalj egy két milliót a számlámra, amiért Dani kiesett :DDD
  • TheCrew
    Kössz, neked is
  • wesker24
    Egészségére mindenkinek !

• argo001
    Én azt nem értem, miért "legyen" milliomos? Miért kell egyáltalán nyernie ezeknek bármit is?
  • Alekfognyerni
    Hát sajnálom. Dani halál normális fazon, ez jól látszott itt a párbajon is. Robinnal együtt az átlag emberhez ők vannak a legközelebb. Dennis inkább a csőcselékhez tartozik, az ő szintje a legalacsonyabb VV-s nívón van Fannival együtt.
  • wesker24
    Élvezet volt nézni ahogy Edina összeomlik Die BITCH DIE Végre megtudtad te is milyen érzés elveszíteni valakit ne hogy már csak neked legyen jó !

Ahogy igértem ma este mindenki a ház vendége annyit ihatok amennyit akartok amennyi csak belétek fér ! Egészségetekre !
  • Ferrari23
    Tulajdonképpen Zsu-ig se volt semmi Danikából Zsu matt volt játéban...