ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kinga 1 hete még gyûlölte attilát, és ellene volt. mi változott, hogy mostanában újra ilyen jóban vannak?
Yo, Bitch!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Csak döglik egész nap...
de idegesít mikor rázza magát még korán reggel is :S
csabi bakker , én nem tudom hogyan reagáltam volna le egy ilyet , fõleg azért mert egy számomra unszimpatikus nõ hozná elõ
Még hogy Tuja vezet röhög a vakbelem !
Amugy annyira tudtam hogy Death beszarik és mégse lesz semmi a magán akciójából ! Gyáva nyúl !
Ati 19 :S:S:S: jézus tujahekkereeek XD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Érezzétek az ironiát! :d
(Teszek én is magasról ÖE-re!)
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Itt nem beszélünk a konkurens csatorna eseményeirõl szóval hiába strapálnád magad mert ugyis törölve lesz !
Van saját topikja ! 😄
wesker: nem akarod átírni? : Való Világ I-V Series & ÖsszeEsküvõkre a topikot? 😄😄😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Tisztára Jerzy 2. a gyerek !
Viszont Attila, ha az elején nem olyan bunkó, és most se káromkodna simán esélyes lehetne. De mind1 nekünk többségnek tetszett amit csinált, és ez a lényeg.
Nincs mi tenni Tujából is az lesz mint anno a VV1-ben Szabolcs és a VV3-ban Milo !
Ez már eleve veszett ügy !
van most is online csak Alekosz elvan bujva valameik sarokba 😄
Rakjon mindenki Péterre ! 😄
Hülyítsük meg a Retekklubot ! 😊
Ki a legszimpatikusabb villalakó!
egy kis erõsorrendet megtudunk legalább a netesektõl
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Itt van egy elemzés sixxtõl:
http://comment.blog.hu/2011/11/10/alekosz_bekoltozik_az_osszeeskuvokbe
De szart sem érnek el vele mert a VV5 már most laposra veri öket !
Most hogy Alek beköltözött kiváncsi vagyok mennyire lesz nagyobb a nézettsége ?
VV XY hivatalos oldala azt csinálja az rtl!
(XY pl Cris)