ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
(Azért teccik Lilu hozzáálása is, h Attilát meg Pétert láthatjuk még sokáig reméljük a képrenyõn...mostmeg fazsán ledöbbent Tuja 61 %-án! 😄)
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
azt hittem ad vagy 10 pontot erre át kúrta attilát..
azért azt hittem gerincesebb ez a peti de sajnos nem
nem éreztem jól magam
faszkivan😊
1 pont😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
csak kezdjen el megin patkánykodni péter és akkor visszatérhetnek
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csabának hála ez a Arénás baromság is kezd unalmassá válni...
Már harmadjára védett...nyert megint két hetet, ezért még szürkébb lesz.
A villa után csinált valami mulatós gagyi CD-t, de után õ is húzott az országból. Az USa-ba ment festeni.
Sajnos...
Az mint egy morgós vízfejû...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Még a 8 osztály végzett, alkoholista ,görbehátú majomivadék Tajgetosz-nál is jobb volt !
Most, hogy kiderult teljes erteku jatekos, nos igy mar talan...
Ez csak felteves:
Megnyeretik Alekkal ezt a jatekot is, ezzel ugye o karpotolva van, mert kap lakast, lovet kocsit, stb. Mindent, amit az RTL nek vissza kell adnia. Ez a resze meg is van. Nos a fizuja meg annyi, hogy ugye elolrol kezdodik a 12X1 milla, ez azert szep love igy is Aleknak. No es igy elmeletileg Hajdunak is csak 12 millaban van az atigazolas, megsem 100 felett.
Persze elegge atlatszo lenne ez igy, de en mindent eltudok kepzelni
:Pislog, mint Overdose a szántásban: