153994
ValóVilág 12
-
Fantasico #149147 Laci elképesztően nevetséges, és gyáva féreg, most hogy lila kendő van rajta rátette Dennisre a jelet, és a szuperképességeit is elhasználta, közben úgy be van szarva hogy alig tudja leplezni, és mindeközben próbáta végig porig alázni és elfárasztani Dennist, ami hála az égnek egyáltalán nem sikerült neki. Az számomra meglepő, hogy Dani is mennyire be van szarva, és végig reménykedett hogy valaki más lesz a kihívott. Aminek viszont nagyon örülök, hogy Dennis hihetetlenül jól viselte a megaláztatásokat, és az ellene irányuló negatív dolgokat amit a Laci-Edina-Dani triótól kapott az utóbbi napokban, és teljesen tiszta fejjel, nyugodtan, felkészülten, reagálta le a dolgokat, ami igenis jó, és érett játékra utal, és a másik ami mellett nem mennék el szó nélkül, az az hogy szemrebbenés nélkül kihívta Danit, ahogy azt igérte és tartotta a szavát, tehát se nem gyáva, és se nem szavahihetetlen, úgyhogy az elmúlt napokban ellene irányuló negatívumokat, most szerintem okosan maga mellé tudja sorakoztatni pozitívumként a párbajon. Remélem sikerült kinn hagynia a nagyon belassult, és elmélkedő, és reménykedő, bamba Danit, és akkor Edina nem fog hinni a szemének amikor DENNIS megy vissza a villaajtón, és akkor folytatódhat a csibészkedés, hiszen a komisz nem fog hátradőlni és megnyugodni, hanem tovább fogja játszani az eddig felépített játékát. Úgyhogy Dani neked ennyi volt nagyon remélem, és DENNIS mindent bele, vissza kell mennie, és Dórival és Robinnal elökörködnek a játék végéig vagy amíg ők hárman benn vannak, de ha visszamegy akkor Dórival biztos hogy a játék végéig jóban lesznek mert ez már az első naptól kezdve így van, és így lesz a végéig, ők érzik egymást, és történjen bármi ők ott vannak egymás mellett számíthatnak egymásra. -
xido #149146 jézusom ez a gallimimusz niki de borzalmas nő :) -
ebből a fürkészésből kábé semmit nem láttunk, csak h vannak ezek a ruhák -
Na itt férfi elődöntő lesz elég durva és kemény párbajnak nézzünk elébe !
Mint anno a VV6-ban Aurelio VS Krisztián !
Remélem Dani takarodik ideje lenne már !
Amugy Miss Röfi meg mit keres itt vazee ! xD -
Ferrari23 #149143 "Azt gondolom Dani kiesik. Neki igazán sok szerepe egy ideje nincs már ebben a játékban, azon kívül, hogy okoskodik."
-
Ferrari23 #149142 Na remélem Dani takarodik. -
Ferrari23 #149141 Hát egy ilyen gyökér esetén nem sok ember bírná megállni :D -
Mondjuk az kurva idegesítő mikor valaki belepofázik az ember mondanivalójába, dóri ebben profi:D -
Valaki lőjön már le meddig kell még néznünk ennek a két marhának a szenvedését ? (Laci &Dinka) -
Inkább nem írom le, mit gondolok erről a hülye faszról, mert rögtön megkapnám RIP koponyát! -
Ferrari23 #149137 Na remélem leveszi, azt dennis kiviszi :D -
Ferrari23 #149136 Na és ott is van :d sír már a jelek miatt :D:D -
Ferrari23 #149135 Fú srácok én ezt a Lacit úgy kikészíteném benn sírva adná fel a játékot :d Nagy macsó röhej az egész gyerek :D -
Ferrari23 #149134 Na dinka nem lacinak adta, hogy megbízható ezért is sírni fog tuti :D -
Ferrari23 #149133 Laci ez az :D IQ harcos :D -
Ferrari23 #149132 Laci már megint ez mi volt? Istenem ezt ismerném eskü letagadnám :D:D -
minden adásban van valami csíra, aki hangoztatja hogy "vigyél ki"
vagy ha "ki visz állok elébe" (pl most Dani)
az összes hangember :D -
Ferrari23 #149130 Csak azt nem értem hogy hozta azt össze ha nem tud leírni egy hét számjegyű összeget :D -
Ferrari23 #149129 Úgy úgy :D -
Ez a laci mint egy ovodas, de a lenyeg hogy neki van 3 szakmaja es egy erettsegije:D:D -
Ferrari23 #149127 Na óvodás laci mekkora vicc :D Csaja szóba se állhat senkivel? Ennek soha nem lesz nője a való életben :D -
Ferrari23 #149126 Laci számonkéri Fannit, hogy a testiséggel jön LOL Laci minden vitában azzal jön :D -
Ferrari23 #149125 Laci + Dinka takarodj! -
Akit nagyon bírtam, Zsu sajnos kiesett. Akiket e melett bírtam, Dani, Edina felőlem mehetne a büdös csába mind a kettő, persze azzal a tapló paraszt Lacival együtt. Fanni hülye. Dennis viszont elég normálisan viseli a dolgokat. -
-
totálisan meg vagyok vezetve! -
StrikeFor #149121 ne karakterezz már te is mint egy balfasz VV-s :D -
xido #149120 akkor tényleg igaz volt pár napja..durva..de ez sajnos drasztikus pucolás és koplaltatás volt..talán még gyomorgyűrű is...normális esetben ennyit orvosi felügyelet nélkül ilyen gyorsan veszélyes -
rabbiddgog #149119 na a csöcsös fogyott 21 kilót -
hát én már régóta nem tudom eldönteni melyik az antikarakterebb, a duó vagy a trió -
Keblemre testvér minden szavaddal egyet értek 

-
Ferrari23 #149116 Fú de irritál ez a lackó-dinka-dani trió..... Azt nem értem miért nem tudja senki beoltani őket :D Laci jön azzal, hogy ötödik osztályos anyagból nem tudott levizsgázni Dennis? Hát bazd+ egy hétjegyű számot nem tud felírni a 3 szakmájával meg érettségijével :D:D Danit szétbassza az ideg, hogy Fanni jobb volt nála süt róla a dolog.... Edinka meg egy kibaszott idegesítő, nagyképű ******* ******a .:) -
StrikeFor #149115 "úgy gondolom"
"azt gondolom,hogy" -
Ez mi a kurva élet hogy felhasználják más képességét mert megbukott.... Itt nyomtam ki mára elég ebből a szarból. -
xido #149113 faszműsírás...ne csinálja már,mert lenyakazom:) -
Már kb mindent láttunk fannikából de még mindig bikiniben tusol :D Ülj le 1-es. -
"nem áll bele a konfliktusba"
NEEE! Ettől a szövegtől eldobom az agyam, annyira gagyi! Már legalább ha a TV-t nem tudom olyan gyorsan lehalkítani, itt a fórumban ne használjuk :D
UI: már keresik a legjobb reflexel rendelkező egyént, aki a sípolást fogja kezelni majd Fanni párbajánál az élő adásban:D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.01.27. 18:10:04 -
azok a kommentek
és van aki még szorít neki lol -
StrikeFor #149109 sok a negatív kritika? a retek küldi mind a kettőt a süllyesztőbe ? -
adná az ég, kézenfogva mindketten vasárnap mehettek
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-lehet-feladja-a-jatekot