ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol vannak már azok az idők amikor az ÖF-be is leadták azokat az értelmes beszélgetéseknek egy részét amik az éjjeli Online adásban voltak sehol se !
A napi fél órában összerakják ki kivel veszekedett vitázott taktikázott vagy kavart az ennyi !
Nagyon sok olyan dolog van amit szándékosan kihagynak nem raknak bele az ÖF-be ezzel is manipulálják a nézőket hogy aki nem nézi az éjjeli adásokat abban kialakul egy kép az adott karakterről amikor holott ez nagyon nem igy van ugye ott volt VV6-ban Miss Röfi nagyon nyomták ezerrel bármit megtehetett büntetlenül !
Én se mértem, hogy mi történt itt?! <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
A saját példámból indultam ki, gyerekként és 18 évesig dagadt voltam, akkor már 140 kiló, mikor végre elhatároztam, hogy lefogyok és sikerült fél év alatt a felétől megszabadulni. Utána elmentem dzsúdózni, ma ott tartok, hogy 20 év után edző (is) vagyok és nagyon jó a kondim. Amikor kövér voltam, úgy fűtött a hájam, hogy télen kigombolt ingben mászkáltam, ahogy fogytam, úgy lettem egyre vacogósabb és fázós, teljesen mindegy, hogy a biosz óra és vele együtt a tanárod milyen faszságot tanít neked! Ergo biosz óra, én már akkor egyetemet végeztem, mikor te halvány lila ötlet sem voltál az apád farkában, úgy, hogy menj okoskodni az osztálytársaid közé uborka.
ON:
Ez Fanni, amikor kijön és megtudja, hogy elsőből lassan, de biztosan miért lesz---lett utolsó, úgy fog visítani, mint a hülyep@csa, bár már most is az, ez szinte naponta kiderül róla. René ma döbbent arccal fogja nézni a végeredményt, hát még a többiek. Maci sírva fakad, bánatában megeszik egy egész marhát nyersen, mert attól fogyni fog. Fanni őrjöngeni meg üvöltözni fog, hacsak nem tanult a múltkori esetből, hogy nem ők döntik el, hogy ki a jó arc odabent, bár kétlem, hogy azóta lett volna annyi esze az üres fejében. Edinának (ami biztos nem könnyű), gyorsan el kellene felejtenie Lacit, mert könnyen elvesztheti a nézők szimpátiáját, ha emiatt hisztis lesz állandóan. ha sikerül neki, akár toronymagasan végig viheti a játékot, Zsu és Dani társaságában. A többiek abban a csapatban, egyelőre töltelékeknek tűnnek a számomra. De azt hiszem nekik is.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.22. 11:01:06
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Yo, Bitch!
Ugy állitsák be Fannit hogy ö a rossz meg a gonosz ribanc azt kiderül hogy mégse tök értelmes csaj csak hát ugye az ÖF-be ezek sose
kerülnek adásba !
Csak kár hogy pont az ilyen értelmes beszélgetéseket nem fogják leadni az ÖF-be a nyakamat tenném rá !
Hogy Dani mekkorát zuhant te jó ég Dennis is Robin szakadt rajta ezerrel kicsit sokat ivott a hülye állatja xD
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
DE hát mit várunk egy befolyásolható az orránál fogva megvezethető részeges iszákos Volt Fesztiválos barom állatól 😄
Sub Bass Monster - Gyulafirátót átdolgozása: Villa királyok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Barótiak általában Baróton laknak
Csak én nem s ezért hálával tartozok a banknak
Ez persze nem igaz a szád hiába tátod
Én Budapestre jöttem játszani a való világot.
Egy fullos villa és vagy tizenkét lakos
A bentlakás unalmas a kihívás lapos
De ez nem így van csak az Indexesek szerint
Akik nem tudják, hogy miként játsszuk a kihívásos csínyt.
Igaz hogy délután döglenek a némberek
És este is mindenki hentereg
Elfáradnak rendesen ha eljő a fél egy
A sok fárasztó beszólásnak akkor vetnek véget.
Pöpecek a tesók és szédítők a csajok
Bömbölő zene gyilkos párbajok
Frankó a villa ezt tiszta szívből mondhatom
Még szép, hogy jó, hiszen ez itt az otthonom.
Mit nekem bezártság azt mondom jó hely
Attól, hogy villalakóvagy még nem leszel jófej
Csak két klikk van aki a műsort viszi
A Fehér mártír és a fekete Ribi...
A kupola fehér a kert pedig zöld
Macinál van pár szivar, hogy elfüstöld
Van néhány bunkó és van néhány jó fej
Pár izmos faszi de nem ettől jó hely
Szervezkednek a társak is mert tudják mi a jó
Lehet forró talaj vagy érhet pár KO
A beszólogatóknak én egyet kiáltok: jelet teszek rátok!
Lehet, hogy kicsi ez a villa és nem egy Las Vegas
De a dohányzó asztal mögött van egy klassz terasz
Na megy ZSEDBK plusz jéghideg sőr
Azaz Zsu-Edina-Dani baráti kör!
A srácoknak kolbász és ínyenc falatok
Dóriéknak sőr de Fanninak nem adok
És a szexéhes Maci meg a fehérnép
lehet, hogy orgiák is vannak? aúúú még szép...
Zajlik az élet mert hát kultúr emberek
Unalom mi az? Kihívás van rengeteg
Duhajkodások, meg a mandula partik
Leginkább ezt élvezik a csajszik
Ha zenegép van teljesen megtelik a placc
Részegen üvöltöm gyere már Lac.
Jajj de ha részegek a csókokat keverik
Nő vagy férfi a Dórika benyeli.
Az imidzs építés meg a részegen pofozás
lényeg egy a műsorban maradás
Szeretik a pinát, hisz kergetik vadul
Maci csak lazán de Dennisz mocskosul
Engem a Laci kerget nem tagadhatom
Nincsen rá okom de meg nem bánthatom
Mondhattok rám bármit én egyet kiáltok: jelet rakok rátok!
Convistador 2014.12.21
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.12.21. 13:51:26
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
biosz órára te se jártál sokat <#rolleyes>#rolleyes>
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Dóri aki talán ér vmit, ha neki van esze atmegy semlegesbe mert annyira nem tartozik még oda.
Yo, Bitch!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Jake
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Maci, mintha azt mondta volna, hogy 50 kilót akar fogyni, szerintem ahhoz képes lassan egy 20-ast felrántott, mert szinte elfolyik a faszi, ahol csak ül. A nagy belét meg állandóan takargatja. Egy kövér embernek a belső fűtése a zsír miatt extra magas, ne már, hogy kint is és bent is fázik, mikor más egy szál gatyába rohangál. Egyre szánalmasabb ő is. Beleszürkült ebbe az egészbe, értelmes mondata nincsen, káromkodik, más mögött mindenkit kibeszél, kb ennyit tud ez a dagadt barom. Ja és persze valószínűleg nem kicsit zabál.
Zsu (szerintem) megint erősödött, mert jól játssza a játékot, amikor kell megmondja a véleményét, ha nem kell, akkor csöndben marad és teljesen jól átlátja, Edinával és Danival egyetemben, hogy miről szól ez az egész...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.20. 09:03:22
Amugy kicsit se feltuno, hogy dennis eddig kb nem is szolt zsu-hot most meg ramegy😄
Yo, Bitch!
az egészben az a szomorú, h végéig baszatja magát, h finalista legyen, és az adások 90%-a róla szól.
a szülők meg csak ne fogják a fejüket, mert erősen neveltetési hiba lép fel a phannikánál
talán minden idők legostobább villalakója, a többiek is ostobák voltak, csak ez ráadásul fennen hangoztatja az "ilyenségét", mintha az ember nem változna, nem tanulna hibáiból, nem e fogadna meg tanácsokat értelmesebb emberektől ... valamire való ember, ha visszanézné a viselkedését, akkor elszégyelné magát, de ez csak annyit lát a kétbites agyával, h jajj, kövérnek tünök :facepalm:
:Pislog, mint Overdose a szántásban: