572
  • Tom3 #412
    40-ig sebzek az mar elmegy 1 lvl 11-tol?
  • Tom3 #411
    Nekem megy újra a prometheus lvl 11 templar vagyok 1400 lett a hp-m.
  • Sugam
    aham:D
  • Shaman
    Jah jó lenne,de közel sem hiszem,hogy ez lenne.....
    Csak egy tipp volt...
  • Sugam
    na ez rohattt jo lenne mert alig tudok 2-3 orat jatszani es csak 6 tol vagy 7 tol tudok:(bvagy 8 tol szal:(
  • Tom3 #407
    Nekem csak Hyperion és Cheiron server van most.
  • Shaman
    Nos most vagy egy fél óráig élt a szerver (nemtom miért),s érdekes dolgot tapasztaltam.
    Több xp-t kaptam a lényekért.....de nem is kevéssel.Egy gna (vagy milyen) démon múltkor 46.000-et adott,most 59.000-et.
    Ennek 4 magyarázata lehet:
    1. Benéztem a múltkor,s már sérült démont ütöttem (nem hiszem)
    2. Ez csak egy időleges teszt szerü valami volt
    3. Bevezetik itt is mint a WOW-ban lesz,hogy aki régen logolt be,az több xp-t kap a lényekért,mint aki folyamatosan tolja.*
    4. Ténylegesen növeltek xp-t. (remélem ez a nyerő)

*= ennek a lényege,hogy 2 óránként csökken az xp. ha belépsz 2 órán át 200%-os xp-t kapsz.2-4 óra között 150%-ot 4-6 között 100%-os,és így tovább. Ennek a rendszernek a lényege,hogy aki naponta csak kevesebbet tud játszani 2-3 órát,az ne maradjon el nagyon attól,aki folyamatosan tolja. Jah és nézi,hogy mikor voltál utoljára belépve,szal azt nem tudod eljátszani,hogy 2 óra game után kilépsz,majd újra be,s akkor ismét 200%-ot kapsz. Sztem elég jó rendszer.Bár nem hinném,hogy itt is bevezetnék...
  • Adam5
    akkor irány a mmorpg.com és keresni kell másik áldozatot :)
  • Shaman
    Oszt mi lesz ha véget ér a bétateszt?
  • Bobber
    Hát éppen sehol nem vagyunk
    Amugy mi Mistery islandon vagyunk éppen a tengerparton es valamui nagy dögöket irtunk Asrael mellet:):)
    De oda már csak izmos karakterekkel lehet menni. Min olyan keménynek kell lenni mint mi
  • Adam5
    igen annál megy

próbáltam már akkor menni amikor öcsém épp nem játszott de akkor sem volt jó :(
  • Shaman
    érdekes....
    pont azon a gépen nem megy amelyik közvetlen neten van,egy másik meg ami belső hálóban ül annál megy??
    Azt kéne kipróbálni,hogy nem 1 időben bejelentkezni.
    Ugyanis vannak gammák amelyek sajna kérnek visszajelzést ip címről.
    Nos ugye nektek az internet felé,csak 1 ip címetek van. Ezért hiába van a belső hálózatban 1234 gép sjan a gamma egy időben csak 1 példányban futhat. (ilyen volt anno a Dungeon Siege)
    Van ellenpélda is,mondjuk a CS az tud futni egy időben akár az összes belső hálózatban lévő gépen is.
  • Shaman
    3 napig szerver karbantartás van...
  • Pemack
    melyik résén vagytok a világnak? mért nem válaszoltok?:)
  • Sugam
    bahhh 41!!!!hogy vagy hol a pi**aba fejlodtetek annyit?
    ott a tenger parton?bahhhhhhh en még mindig 30 as vagyok:(((
  • Tom3 #397
    Nekem nem jön be az a kisablak ahol a mutatja a server neveket.
    Csak nekem?
  • Bobber
    Hat ez nehez ugy. Vannak alkalmazasok es programok amik elfutnak ugy hogy ez a konfig van amit leirttal. Ezs a jatek azonban szerintem sajnos nem ezek koze tartozik Bar javitsatok ki ha tevedek
    Amugy sugam amit leirtal hogy ki hanyas szintu az reszemrol mar igencsak idejet multa mert mar 41 es vagyok:)
    tegnap egy kicsit belehuztunk darcannal de most meg 3 napot mindenkeppen pihentetni fogunk mert nem mennek most valami karbantartas vagy mi a fene miatt a szerverek es mar csak abban bizom hogy mait tegnap fejlodtem azt most nem fogom elvesziteni egy szerver visszaallitas miatt
  • Adam5
    lol ezt jól megfogalmaztAM :D
  • Adam5
    én=és
  • Adam5
    van egy gép ami felmegy a netre
    és az be van dugva egy hub-ba amibe másik 3gép is bevan kötve és így van elosztva a net (internet kapcsolat megosztás). én annála gépnél nem megy amelyik a netre megy közvetlenül tehát a server. routerre akarunk majd váltani mert így elég gagyi ha valaki netezni akar akkor bekell legyen kapcsolva ennek.
  • Shaman
    belső hálózatban vagytok?

van server gép,vagy router,vagy mi osztja a netet?
  • Adam5
    már próbáltam d enem megy :(

amúgy öcsémnek is ugyan az a tqzfala és neki mégis megy
  • tomo
    mi lenne ha egy par pillanatra kinyomnad a tuzfalad? ha ugy meg yakkor az a baj, ha nem , akkor mas a hibba.

en cherionon vok ember, es prometheuson allat.
    de most epp nem mukodik , nem eri el a szervereketa client
  • Pemack
    légyszi mondjátok meg merre vagytok! de amíg nem mondjátok meg edzem magam
  • Adam5
    a franc így se megy :(

megörülök komolyan
  • tomo
    a portot megnezheted a setup gombbra kattintva a ryl kezelofeluleten, nalam alapbol 20002

az ip cim meg 202.190.201.70 cherion; ue .80 prometheus; ue .78 hyperion
  • Pemack
    prométeus serveren, a szörnyek világának melyik részén vagytok? elmennék oda szívesen csak nem tom merre induljak :) lvl 11-es karim van már (runeoff) tudok már 1-2 varázslatot ami hasznos lehet, várom a válaszokat :))))))
  • Adam5
    külsö port szám
    belsö port szám

ezek után lehagytam a kettös pontot
  • Adam5
    van egy olyan érzésem hogy azért nem megy nekem mert bekéne állitanom hogy a portot meg az ip címet engedje át amin a ryl fut.

nem tudjátok milyen porton és ip címen megy a ryl?

ilyen infók kénének:

ip cím:
    külsö port szám
    belsö port szám
  • Pemack
    na elértem level 10-t és runeoff lettem
    este tovább edzem a karim
  • Chaos Mad
    oda kell menni a trainerhez.
  • Tom3 #381
    templarnak con kell?
  • Tom3 #380
    lvl10 vagyok de hogy tudok templar lenni?és erőre sem tudtam rakni
  • Tom3 #379
    na asszem folytatom a karim
  • Tom3 #378
    nekem van Prometheus server
  • Pemack
    már fel tudok menni, de nincs prométeusz szerver!!! :((((
  • Pemack
    nem tudok rácsatlakozni a játékra.. miért??
  • Pemack
    officiatort választottam mert az nekem jobban tetszik :)
    melyik a második sziget? már level 9 vagyok :) csak állandóna ledob a server, nem tudnánk találkozni abban a városbanahol mindenki elkezdi a játékot, még túl gyönge a karim nagyobb utazásokhoz+
  • Tom3 #374
    én lvl9 vagyok mostanában ráérek mert beteg vagyok

mi legyek?valami ötlet?
  • Sugam
    nya akko fejlodj fel 10 esre.mit valasztottal officiatort vagy combatant?(csajt vagy fiut szornyet).ha elerted a 10 et legyel gunner
    mert az nagyon jl jonne a magyar csapat ba(tud nagyon jol pullolni)
    mi a masodik szigeten vunk.en 30 as bobb 33 korul darcan 42 kb igy
    ja meg shaman 34 korul szal kb ennyi a csapat feloszlas ehez nagyjabol jol jonne egy gunner.