572
-
Jimmyke #452 Na sikerült rátennem a kezem egy 518-as verzióra, csak nem tudom hogyan lehet a patcheket rárakni (megvan az összes ami kéne), mer olyat mond hogy Cannot find client path in registry. Mi a rákot csináljak, mert ez lesz a harmadik napom és lassan gyomorfekélyt kapok?... :) PLZ HELP! -
Chaos Mad #451 nem delta forceozol? :) -
#450 Nálam nem......:'-( -
#449 Nálam is előfordult hogy kidobott a játékból de errort is írt. -
#448 nagyon rondát mondjak?:D -
Jimmyke #447 Talán a videokártyád. Vagy nálad is rossz :) -
Jimmyke #446 Hali fórumiták! Nem tudjáok honnan lehet letölteni a RYL 528-at a download.comon kívül? Már 3. napomat áldozom az életemből erre a játékra és má kicsit ideges vagyok. Előre is köszi! -
#445 DE most komolyan.. -
#444 -
Chaos Mad #443 red bull? :D -
#442 Nem tuggyátok miért van hogy néha egyszerűen fogja magát és az egész géppel együtt elszáll! -
#441 Én Pro-n vagyok, 10-es szintű, az alapvárosban várom a haverokat, csak ba....... jönni! -
#440 :) -
#439 Gyógyító gyakorlatilag u.az mint a life off. :) -
#438 ja meghogy azon is gondolkoztam hogyha 30 fole jutok warriorral
akkor utana vagy cleriket vagy a masik faja gyogyitot csinalok
mert eleg jl neznek ki sztem -
#437 aham csak azabaj hogy hyperionon egy lvl 4 mage em van(tduom torolni)
meg amit tegnap csinaltam warriorrt lvl 21!!!meg van lvl 25 archer is
de azt hanyagolom.most a warr-ra vagyok raalva mert sztem rohatt joo:) -
#436 Senki?
Itt a Hyperionon sokan keresnek life off-ot. :)
Én is, ha fent vagyok pl. -
Pemack #435 nah már lv 16 vagyok!!! :)haladok előre kis léptekkel -
Pemack #434 ti merre felé vagytok a prométeuszon? a hyperionon és vagyok emberrel és ot merre vagytok? :) -
#433 ja defigy epp eza baj hogy senki az eg egy vilagon sem
akar partyzni.ezert indittottam egy warriort lvl 18 vok mar vele
es hyperion +rataltam 6 uj magyarra:) -
#432 Ha meg csak az a szempont h. gyorsan fejlődj, akkor rune off.-ot ill. embereknél sorcerer-t indíts. -
#431 Nekem nincs.
Pont az a lényege a life off.-nak h. másokat támogasson partyban.
Egyedül életképtelen.
Ha keresel egy tartós csapatot, egész jól lehet fejlődni vele.
Főleg ha úgy 4-5 szinttel magasabb harcosokat támogat. Akkor panaszra sem lehet ok, mert úgy egész gyorsan fejlődik. -
Pemack #430 na level 14 gunner vagyok és feltuningoltam a fegyvereimet :))))) -
#429 elmentem blaze scorpiont nyirni 5 healeltem magam mire knyirtam es csak 14k expet kaptam.te neked van lifeod ugye?ha igen merre szoktal
vele menni egyedul?? -
#428 na mivan?miert egy 32 es life off merre tud egyedul fejlodni??
mert ha tud es nem 300expet kap hanem minimum 20k vagy 30k
akkor mar jo(decsak ha egyszeriu kinyirni) -
#427 Én 36-os templar vagyok.
Life off-al sokkal gyorsabban tudok fejlődni, mivel nem kell pihennem, ő csak gyógyít. Igaz, kevesebb xp, de jóval többet, v. erősebbet is üthetek pihizés nélkül... -
#426 valaki??akir 32-42 ig van es vmi jo kari akkor legyen szives velem
partyzni mert robbanok hogy ez a szar healer senkit se tud kinyirni
partynak meg fasznak kell akko meg meg minek va ien? -
Pemack #425 na már lvl 13 vagyok :))) -
Pemack #424 sziasztok!
gunner lettem! és pár percen belül 12 lvl leszek, tudom nem túl erős de ennyi időm van csak, szal ha szükségetek van egy gunnerre akkor szóljatok nekem :) ;) -
#423 ez nem így van
Ha peace partys vagy ,akkor peace partyssal tudsz partyba lépni. Nem-peace partyssal nem tudsz. Ehhez nem kell 24 óra. Akiket te szürke feliratúnak látsz azokkal nem tudsz partyzni,akit fehérnek azzal tudsz.
Egyébként pedig ha már van egy party,s abból 1-2 ember belép peace partyba,attól a party ugyanúgy megmarad. -
#422 na akkor tudunk eggyut mennni?8- szoktam lenni vagy neked mikor jo? -
#421 Hat igen a peace party-val vannak kissebg problemak ded azert erdemes addig legalabb belepni amig alacsony szintu az ember mert eleg idegesito tud lenni hogy valahol gyakod a lenyeket es kinyir egy ember mikor visszamesz egy fel ora alatta akkor megint stb
szal szerintem az elejen tanacsos tagnak lenni de en most ugy erzem hoyg olyan 50-60 as szint korul mar nem annyira nagy a jelentosege mert ott amr eleg kemeny az ember(szorny:):))
-
tomo #420 peace partyval 1 baj van, ha az aktualis partyd megszunik, 24 oran keresztul nem tudsz masikbba bbelepni. masreszt viszont jo, bar tegnap egy tarsam hiabba volt peace party tag , megoltek az embberek. =shadow off volt a tarsam)
EverShine a karakterem neve. -
#419 hallod lepj be peace partyba!figyulj menjunk eggyut ok???
tok jo lenne. -
tomo #418 en is 32 prometheuson szornnyel, de a masodik sziget elejen nagyon sok az embber, es irtanak bbennunket mint a ....t. keptelenseg fejlodni -
#417 hali!47 vááá 50??enmeg 32:(:)::P -
#416 engem húzzá este!
9-től leszek!!44 -
Darcan #415 Na hi..
Bobberrel elegge bekemenyitettunk es vagy 5 ora jatek alatt felmentem 41-47 esre szoval nem kel csuggedni soha nem ertek minket utol..aze aki 10 szinten belul van az szoljon..Valszeg ha lesz erom este gyaccani lehet atlepem az 50 es alomhatart...szoval hajra..Ja most mar nem a tengerparton kuzdunk hanem jo messze attolazok mar csicskak voltakk...Tsa.. -
#414 én van olyan akin lev 37-el 20-at sebzek:-p
Persze van olyan is akin 1000-et. lény függő... -
#413 passz...attól függ milyen lényen...