572
-
Pemack #372 újra regetem és most én is prometheuson vagyok szörnnyel, még csak level 7tes vagyok de csak 2 órát játszottam vele mert az axelero rossz volt, melyik városban vagytok? a karim neve Mysteriaa -
#371 sehogy!:P mi mondtuk:) -
Pemack #370 öhm, hogy lehet az embert levcáltani szörnyre a prometheuson, mert ott emberrel kezdtem el játszani, hogy lehet lecserélni? -
#369 fuu dejot fejlodtem(csak fel szintet) bahh 53k/szorny tiszta gyors
mar 43% on vagyok es lvl30 de sajna ma ennyi:):D na majd holnap:).
veletek?kihalt midnenki? -
Chaos Mad #368 prometheuson szörnyel -
Pemack #367 sziasztok!
melyik szerveren játszotok? én is szívesen csatlakoznék!!!!!! -
#366 a gunner se rosz karakter de az a baj hogy igazan jol csak akkor tudnak a harcos karakterek fejlodni szerintem ha van melletuk egy ill 2 varazslo is
mint mar shaman irta az attacker eleg jol sebez de alig van vedelme:(
a templar azert jo mert ha csak a cont noveli az ember akkor tud nagyon jo defet csinalni9 mert jo cuccokat tud hordani es a fegyvere is a contol fugg szal eleg jo fegyvereket is tud hordani bar ugye a sebzese nem lesz nagy mert kicsi lesz a str
a gunner nagy elonye hogy tavolrol sebez az is. Ha sikerul jo partyt talalnia akkor annyi a dolga hogy szalad 2 kort osszeszed agy csomo lenyt es utana a varazslok meg agyonvagjak a lenyeket magyarul gyujteni o a legjobb
-
#365 attacker tud a legnagyobbat sebezni,de gyengébb,nagyobbat sebeznek rajta a szörnyek.
templar: kisebb sebzes nagy vedelem,sok HP
gunner: távolsági harcos,lövöldöz.
Nem merném egyik mellett sem letenni a voksom. Először attackerem volt,nagyon szerettem,s elvittem 37-es szintig,de a csapatnak inkább templárra lett volna szüksége,így most félre van az attacker téve.
A templárt talán mégjobban szeretem,izlések és pofonok.
Gunnert nem ismerem,mert még nem játszottam. -
#364 Oops vagy csak a chat-en hagytam az egeret -
#363 Amint kaptam safeguard-ot valami baj lett mert az egeret tudtam üsszevissza tologatni de a karakter nem mozgot. -
#362 az attacker és a gunner az milyen? -
#361 Hogy Esrohnoil mondta ez safeguard. Defense növelő skill.
Lev 10-töl lehetsz templár/attacker/gunner -
#360 safeguard.
Egyébként nekem Hyperionon van 35-ös templarom. :)
-
#359 Mi ez a világítás?
-
#358 Ja és az account nevem Ocolus3 . -
#357 Van egy lvl4 körüli szörny karim.
A neve Hamstermaster .
Egy kérdés: Hogy lehetek Templar?lvl10-nek kell lenni? -
#356 számolni jó lenne ha megtanulnék,szóval ecerre olyan 160.000-et adtak. -
#355 Tegnap nyomtam Bebbye-vel 2-en.
Dark Spirit-eket öltünk,illetve Dark Spirit Defendert.
Én összeszedtem 4-5-öt,s mikor 1 kupacban voltak,Bebbye tolta őket mágiával. Nekem 1 darab 41.000 Xp-t adott. És ugye eccerre mondjuk 4-et öltünk (szal 120.000 xp/kör),s ez ment folyamatosan. Mikor Bebbye ölte őket,én már kezdtem gyüjteni a következő adagot. Így elég jól lehetett xp-zni.
A múltkor nem volt jó,mert Tank gyerek hülyén gyüjtött. Én már elég jól ráérzek a gyüjtésre. (lényeg ne üssön meg senki,mert akkor visszafordul,illetve ne hagyj le nagyon senkit,mert akkor szintén visszafordul) -
#354 banh enmeg meg mindig 28 majd ma bepotolom:)
klben mennyi expet kapsz ott shaman?amikor eggyut nyomjatok? -
#353 lev 34 templár.... -
Chaos Mad #352 megvan már htx
10-es templar vagyok :) -
#351 sajna nem jó :(
akkor meg ki írka hogy nem találja a login.dat-ot -
#350 hmmmm a login.dat-al vannak gondjaid....
Amikor nekem ez valami filmnél jön elő,sokszor segít,hogy átnevezem másra az adott filet amivel gond van. (általában dll-ek)
Ebben az esetben nem hinném,hogy segít,de egy próbát megér. neveztd át,s majd lesz valami:-)) -
#349 itt a kép
-
#348 ok, elkültem nekik most a "kattintson ide" változatot remélem tudnak segiteni. -
#347 Ilenkor a "kattintson ide" linkre oda kell kattintani,s az kiírja,hogy milyen file-al,dll-el,stb-vvel van baja,s alatta kódok vannak. Nah inkább azt kéne elküldened nekik... -
#346 Van tűzfalad,vagy router,vagy megosztás?
mert sztem az ftp tiltva van nálad/nálatok,s ezért nem tudod leszedni...... -
#345 nem kaptál.
10. szint után mikor szakosodsz kapod meg. Addig csak 1-1 pontocskát kapsz asszem,kasszttól függön,hogy mire. harcosnál con-ra . -
#344 nya oki most suliban vok de ma meglesz remelem a 30:)
mert most 28 vagyok:))) tok jol nezek ki:).
szted mien aza pancel?mert nemnagyon ertettem amit irtal:(:).de klben van a healer nek vmi oanja hogy messzirol nmeg lovi(hogy meg pulloljam vmivel?)mert az kira lenne.tegnap enis mysery isladnen voltam mert ott rohattul lehet fejlodni :))) szal remelem mar holnap sikerul felnyuznonm magam 35 re na byezz all!jop fejlodest midnekninek. -
#343 na vissza írt a support.
azt mondták hogy szedjem le a gamet utána töröljem ki a könyvtárát és adtak egy linket hogy onnan szedjem le az 528-ast. hát nemtom nekem ugyan annak tünik ráadásul öcsémnek ment azzal az installal a game és nekem nem szal nem hiszem hogy az installban van a hiba. na mind1 azért leszedem. -
Darcan #342 Na hi.
Nagy örömömre szolgáll, hogy egyre több embert érdekel a game.
Lehet szépen fejlődni aztán majd csapatban hentelünk ha már erősek és daliásal lesztek.
30-35--ig kinlódja fel magát mindenki aztán majd ősszehozunk egy nagy MAGYAR mészáros partit:).
Tegnap esti tapasztalatok:
2 Runeoff
1 Templar
1 Gunner
Misery islanden ment a hent.
Ami nagyjából úgy nézett ki, hogy a két Runeoff gyilkot a Templar és a Gunner meg húzogatta a lényeket össze. Nagyjaból ők semmiféle küzdelmet nem csináltak.
Annak oka h ők nem csináltak semmit és nem is csinálhattak h sokkal magasabb szintűeknek kellett volna lenniük. 1 szómint száz jóó volt a tegnapi nyomulás és várjuk a kifejlett ütőképes csapas összeszedését.
Tsá all Darcan
ja még valami ha velünk akartok gyáccani akkor Prometesu server és ott a szörny faj. Mi csak ezzel nyomulunk hetek óta..és szerintem ez így is marad jódarabig. Az ember karik meg csak pihenjenek e hyperionon. -
Chaos Mad #341 király, na 10-es vagyok, templar, kira :D -
#340 igen mert amikor az elsö után "mehet!" re mentem akkor szarakodott egy darabig és közben eszembe jutott hogy máshogy kellett volna fogalmaznom és Leállítást nyomtam átírtam a szöveget és újra "mehet!" re mentem. de úgy tünik mind2 elment -
#339 de érdekes h. nem ugyanaz :D -
#338 hopp 2X ment sry -
#337 mind1
írtam a supportuknak és mellékeltem a képet és meg kérdeztem hogy mi lehet a gond (remélem az ablakból kihámozzák hogy mi lehet a baj ugyanis a képen a szöveg magyar :) -
#336 mind1
írtam a supportuknak és mellékeltem a képet is hogy mi lehet a gond (remélem az ablakból kihámozzák hogy mi lehet a baj ugyanis a képen a szöveg magyar :) -
#335 illetve nem szar hanem jó game -
#334 úú basszus ez a dolgo kicsit felbaszott
egész nap erre a szarra vártam -
Chaos Mad #333 ok kira!