Risk Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyha normálisan jobb gomb cél mentés-re megyek akkor ezt írja:
Lehet hogy holnap kéne megpróbálni?
Lehet hogy holnap kéne megpróbálni?
sima download now. azt elkezdte flashgettel
flashgettel szedtem le
én onnan szedtem le
10-es? heh.. viccelsz? embernél egyböl lvl up-nál kaptam pontot, itt meg nem kapok eggyet se, amit rakhatnék.
de mér nem tudok rakni az eröre?
jah amugy Serakh a neve a karinak
na 4-es vagyok, de miért nem kapok bonus pontot? nem tudok rakni semmire se, se eröre se semmire.
most kezdem
na ott vagyok a promon szörnyel
szokásom csinálni öket :)
11-es az emberkém :)
11-es az emberkém :)
Sugam/Chaos Mad:Egyre viszont figyeljetek. olyan 2-3 szintenként érdemes végiglátogatni az összes várost (telepõort tekercsekkel nem nehéz) a questek miatt. Aki zölden ég azok adnak questet. Egyrészt ez kis változatosságot visz a játékba a nagy hent közben,másrészt magasabb szinteken,már igen-igen jó xp-ket adnak 1-1 quest megcsinálásáért.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
aha értem
Egyébként nekem jelenleg fejlesztés alatt áll egy templárom,bár még csak olyan 19-es a kicsike,de növesztgetem. Ettõl függetlenül,te nyugodtan lehetsz tepmlár,mert ha több van az csak annál jobb.Illetve ha csinálsz egy magas templárt,akkor én átválltok attackerre,s akkor mégjobb.
Elmondom a lényeget.
Én nem vagyok olyan szigorú,mint Darcan. Szal felõlem mindenki az lesz,ami. Õ azért nyíg templárért,meg gyógyítóért,mert magasabb szinten írtózatosan sok xp kell a szintlépéshez,amit úgy lehet összehozni,ha ecerre 3-4-5 lényt ölünk le. Ennyi lény ütését egyedül a templár bírja kiálllni,de még õ sem nagyon,ha nincs egy gyógyító aki gyógyítja.
Ha nincs templar illetve gyógyító,akkor max 1-esével lehet a lényeket ölni,s az nagyon lassú fejlõdés.
tehát így valahol igaza van.
Abban azonban nincs,hogy sztem mindenki maga döntse el,hogy mivel akar lenni.Sugam-ra is "rákényszerítette" (ez kicsit erõs szó,mert nem egészen így volt),hogy legyen gyógyító,ami a csapatnak NAGYON-NAGYON jó,de maga a gyógyítóval játszani kicsit uncsi,mert szinte semmit sem csinál,csak pihen,hogy nõjön a manája,illetve folyamatosan gyógyít,lény közelébe nem megy. (viszont nagyon jól fejlõdhet,mert szinte mindenkinek szüksége van gyógyítóra,s gyorsan csapatba tud állni)
na szóval itt a nagy büdös lényeg nagyjából kifejtve.
Én nem vagyok olyan szigorú,mint Darcan. Szal felõlem mindenki az lesz,ami. Õ azért nyíg templárért,meg gyógyítóért,mert magasabb szinten írtózatosan sok xp kell a szintlépéshez,amit úgy lehet összehozni,ha ecerre 3-4-5 lényt ölünk le. Ennyi lény ütését egyedül a templár bírja kiálllni,de még õ sem nagyon,ha nincs egy gyógyító aki gyógyítja.
Ha nincs templar illetve gyógyító,akkor max 1-esével lehet a lényeket ölni,s az nagyon lassú fejlõdés.
tehát így valahol igaza van.
Abban azonban nincs,hogy sztem mindenki maga döntse el,hogy mivel akar lenni.Sugam-ra is "rákényszerítette" (ez kicsit erõs szó,mert nem egészen így volt),hogy legyen gyógyító,ami a csapatnak NAGYON-NAGYON jó,de maga a gyógyítóval játszani kicsit uncsi,mert szinte semmit sem csinál,csak pihen,hogy nõjön a manája,illetve folyamatosan gyógyít,lény közelébe nem megy. (viszont nagyon jól fejlõdhet,mert szinte mindenkinek szüksége van gyógyítóra,s gyorsan csapatba tud állni)
na szóval itt a nagy büdös lényeg nagyjából kifejtve.
game unintsall.
ujra felrak 518 kliens,majd amit belinkeltem honlapról leszed 3 peccs,felrak aztán hadd szójjon....
ujra felrak 518 kliens,majd amit belinkeltem honlapról leszed 3 peccs,felrak aztán hadd szójjon....
jo, mire van még szükség?
mi legyek? mer akkor csinálok uj acc-ot.
mi legyek? mer akkor csinálok uj acc-ot.
templar kuzdo karakter marmint harcos fele de nagyon jol birja ha utik vagjak sot kifejezetten kivanja:D Jol birja az utest nagyon magas a HP ja..
"Cannot find client path in registry"
Ez mit jelent?Én tegnapis letöltöttem ezt és akkor is ugyan ez volt.(Csak 1másik serverröl.)
Ez mit jelent?Én tegnapis letöltöttem ezt és akkor is ugyan ez volt.(Csak 1másik serverröl.)
MAD..
Ha velünk akarsz gyaccani ami nem lenne Roszz. Akkor Prometeuson legyen a szörny fajjal:D és templar legyel mert arra van szükség.
Amíg nem lesz egy értelmes csapat addig mi se kinlódunk mert nem érdemes.
Mots egyenlõre van
- 1 Runeoff (Darc_daemon lv40) (ez varázslónak fele meg)
- 1 Runeoff (Bebbye lv 35korul)
- 1 Attacker(Ocsike lv37) (ez fighternek felel meg)
- 1 Lifeoff (Shugam lv22 korul)ez gyógyító
AMi az értelmes haldáshoz hiányzik az EGY TEMPLAR
Aki kedvet érez az jöhet várjuk szeretettel
még egyszer hangsúlyozom
MI a szörny fajjal a prometeuszon vagyun és Emberrel a hyperionon de mi most csak a prometeuszon jatszunk.
Na tsa all
Ha velünk akarsz gyaccani ami nem lenne Roszz. Akkor Prometeuson legyen a szörny fajjal:D és templar legyel mert arra van szükség.
Amíg nem lesz egy értelmes csapat addig mi se kinlódunk mert nem érdemes.
Mots egyenlõre van
- 1 Runeoff (Darc_daemon lv40) (ez varázslónak fele meg)
- 1 Runeoff (Bebbye lv 35korul)
- 1 Attacker(Ocsike lv37) (ez fighternek felel meg)
- 1 Lifeoff (Shugam lv22 korul)ez gyógyító
AMi az értelmes haldáshoz hiányzik az EGY TEMPLAR
Aki kedvet érez az jöhet várjuk szeretettel
még egyszer hangsúlyozom
MI a szörny fajjal a prometeuszon vagyun és Emberrel a hyperionon de mi most csak a prometeuszon jatszunk.
Na tsa all
aha ok
mi ritkan jatszunk hyperen(emberrel) most nagyon nyojuk akkanokkal:)szal ha akarsz magyar csapatban lenni akkor
promé és szorny ha nem akkor nem.)de lehet hogy majd vissza nezunk sõt de most nagyban nyojuk akkanokkal vagy kia kikkel:)
promé és szorny ha nem akkor nem.)de lehet hogy majd vissza nezunk sõt de most nagyban nyojuk akkanokkal vagy kia kikkel:)
mármint ha veletek akarok jáccani
szal én mindenképpen ember akarok lenni, akkor mennyek a hyperre?
bazz.. elöbb is szolhattatok volna
igyva a feloszlas:promén szornyek vagyunk mint magyarok
hyperen pedig emberek:)de en mar lvl 23 mas vagyok a szornyemmel:)))) az emberrel pedig 25:)
hyperen pedig emberek:)de en mar lvl 23 mas vagyok a szornyemmel:)))) az emberrel pedig 25:)
oh... és mások nem jáccanak emberekkel a prometheuson?
én egy kira lovagot akarok csináni :) nem szörnyet :)
én egy kira lovagot akarok csináni :) nem szörnyet :)
mér ha ember vagyok nem találkozhatok veletek? vaty mi?
mivan?

akkor csinajj uj accot mert enis akkan és enis promén:)
szal ha akarsz velunk jatszani akor templar legyel:) a tobbit meg majd megbeszélitek jaes csak templar kell a csapatba(magyar csapat)vagy meg egy healer de az en vagyok
szal inkabb ne:)legyel templar vagy mi azt csok:)na byezz
szal ha akarsz velunk jatszani akor templar legyel:) a tobbit meg majd megbeszélitek jaes csak templar kell a csapatba(magyar csapat)vagy meg egy healer de az en vagyok
szal inkabb ne:)legyel templar vagy mi azt csok:)na byezz