572
  • Pemack
    újra regetem és most én is prometheuson vagyok szörnnyel, még csak level 7tes vagyok de csak 2 órát játszottam vele mert az axelero rossz volt, melyik városban vagytok? a karim neve Mysteriaa
  • Sugam
    sehogy!:P mi mondtuk:)
  • Pemack
    öhm, hogy lehet az embert levcáltani szörnyre a prometheuson, mert ott emberrel kezdtem el játszani, hogy lehet lecserélni?
  • Sugam
    fuu dejot fejlodtem(csak fel szintet) bahh 53k/szorny tiszta gyors
    mar 43% on vagyok es lvl30 de sajna ma ennyi:):D na majd holnap:).
    veletek?kihalt midnenki?
  • Chaos Mad
    prometheuson szörnyel
  • Pemack
    sziasztok!

melyik szerveren játszotok? én is szívesen csatlakoznék!!!!!!
  • Bobber
    a gunner se rosz karakter de az a baj hogy igazan jol csak akkor tudnak a harcos karakterek fejlodni szerintem ha van melletuk egy ill 2 varazslo is

mint mar shaman irta az attacker eleg jol sebez de alig van vedelme:(
    a templar azert jo mert ha csak a cont noveli az ember akkor tud nagyon jo defet csinalni9 mert jo cuccokat tud hordani es a fegyvere is a contol fugg szal eleg jo fegyvereket is tud hordani bar ugye a sebzese nem lesz nagy mert kicsi lesz a str
    a gunner nagy elonye hogy tavolrol sebez az is. Ha sikerul jo partyt talalnia akkor annyi a dolga hogy szalad 2 kort osszeszed agy csomo lenyt es utana a varazslok meg agyonvagjak a lenyeket magyarul gyujteni o a legjobb
  • Shaman
    attacker tud a legnagyobbat sebezni,de gyengébb,nagyobbat sebeznek rajta a szörnyek.
    templar: kisebb sebzes nagy vedelem,sok HP
    gunner: távolsági harcos,lövöldöz.

Nem merném egyik mellett sem letenni a voksom. Először attackerem volt,nagyon szerettem,s elvittem 37-es szintig,de a csapatnak inkább templárra lett volna szüksége,így most félre van az attacker téve.
    A templárt talán mégjobban szeretem,izlések és pofonok.
    Gunnert nem ismerem,mert még nem játszottam.
  • Tom3 #364
    Oops vagy csak a chat-en hagytam az egeret
  • Tom3 #363
    Amint kaptam safeguard-ot valami baj lett mert az egeret tudtam üsszevissza tologatni de a karakter nem mozgot.
  • Tom3 #362
    az attacker és a gunner az milyen?
  • Shaman
    Hogy Esrohnoil mondta ez safeguard. Defense növelő skill.

Lev 10-töl lehetsz templár/attacker/gunner
  • Esrohnoil
    safeguard.
    Egyébként nekem Hyperionon van 35-ös templarom. :)
  • Tom3 #359
    Mi ez a világítás?
  • Tom3 #358
    Ja és az account nevem Ocolus3 .
  • Tom3 #357
    Van egy lvl4 körüli szörny karim.
    A neve Hamstermaster .
    Egy kérdés: Hogy lehetek Templar?lvl10-nek kell lenni?
  • Shaman
    számolni jó lenne ha megtanulnék,szóval ecerre olyan 160.000-et adtak.
  • Shaman
    Tegnap nyomtam Bebbye-vel 2-en.

Dark Spirit-eket öltünk,illetve Dark Spirit Defendert.
    Én összeszedtem 4-5-öt,s mikor 1 kupacban voltak,Bebbye tolta őket mágiával. Nekem 1 darab 41.000 Xp-t adott. És ugye eccerre mondjuk 4-et öltünk (szal 120.000 xp/kör),s ez ment folyamatosan. Mikor Bebbye ölte őket,én már kezdtem gyüjteni a következő adagot. Így elég jól lehetett xp-zni.
    A múltkor nem volt jó,mert Tank gyerek hülyén gyüjtött. Én már elég jól ráérzek a gyüjtésre. (lényeg ne üssön meg senki,mert akkor visszafordul,illetve ne hagyj le nagyon senkit,mert akkor szintén visszafordul)
  • Sugam
    banh enmeg meg mindig 28 majd ma bepotolom:)
    klben mennyi expet kapsz ott shaman?amikor eggyut nyomjatok?
  • Shaman
    lev 34 templár....
  • Chaos Mad
    megvan már htx
    10-es templar vagyok :)
  • Adam5
    sajna nem jó :(

akkor meg ki írka hogy nem találja a login.dat-ot
  • Shaman
    hmmmm a login.dat-al vannak gondjaid....

Amikor nekem ez valami filmnél jön elő,sokszor segít,hogy átnevezem másra az adott filet amivel gond van. (általában dll-ek)
    Ebben az esetben nem hinném,hogy segít,de egy próbát megér. neveztd át,s majd lesz valami:-))
  • Adam5
    itt a kép

• Adam5
    ok, elkültem nekik most a "kattintson ide" változatot remélem tudnak segiteni.
  • Shaman
    Ilenkor a "kattintson ide" linkre oda kell kattintani,s az kiírja,hogy milyen file-al,dll-el,stb-vvel van baja,s alatta kódok vannak. Nah inkább azt kéne elküldened nekik...
  • Shaman
    Van tűzfalad,vagy router,vagy megosztás?
    mert sztem az ftp tiltva van nálad/nálatok,s ezért nem tudod leszedni......
  • Shaman
    nem kaptál.

10. szint után mikor szakosodsz kapod meg. Addig csak 1-1 pontocskát kapsz asszem,kasszttól függön,hogy mire. harcosnál con-ra .
  • Sugam
    nya oki most suliban vok de ma meglesz remelem a 30:)
    mert most 28 vagyok:))) tok jol nezek ki:).
    szted mien aza pancel?mert nemnagyon ertettem amit irtal:(:).de klben van a healer nek vmi oanja hogy messzirol nmeg lovi(hogy meg pulloljam vmivel?)mert az kira lenne.tegnap enis mysery isladnen voltam mert ott rohattul lehet fejlodni :))) szal remelem mar holnap sikerul felnyuznonm magam 35 re na byezz all!jop fejlodest midnekninek.
  • Adam5
    na vissza írt a support.

azt mondták hogy szedjem le a gamet utána töröljem ki a könyvtárát és adtak egy linket hogy onnan szedjem le az 528-ast. hát nemtom nekem ugyan annak tünik ráadásul öcsémnek ment azzal az installal a game és nekem nem szal nem hiszem hogy az installban van a hiba. na mind1 azért leszedem.
  • Darcan
    Na hi.
    Nagy örömömre szolgáll, hogy egyre több embert érdekel a game.
    Lehet szépen fejlődni aztán majd csapatban hentelünk ha már erősek és daliásal lesztek.
    30-35--ig kinlódja fel magát mindenki aztán majd ősszehozunk egy nagy MAGYAR mészáros partit:).
    Tegnap esti tapasztalatok:
    2 Runeoff
    1 Templar
    1 Gunner
    Misery islanden ment a hent.
    Ami nagyjából úgy nézett ki, hogy a két Runeoff gyilkot a Templar és a Gunner meg húzogatta a lényeket össze. Nagyjaból ők semmiféle küzdelmet nem csináltak.
    Annak oka h ők nem csináltak semmit és nem is csinálhattak h sokkal magasabb szintűeknek kellett volna lenniük. 1 szómint száz jóó volt a tegnapi nyomulás és várjuk a kifejlett ütőképes csapas összeszedését.
    Tsá all Darcan

ja még valami ha velünk akartok gyáccani akkor Prometesu server és ott a szörny faj. Mi csak ezzel nyomulunk hetek óta..és szerintem ez így is marad jódarabig. Az ember karik meg csak pihenjenek e hyperionon.
  • Chaos Mad
    király, na 10-es vagyok, templar, kira :D
  • Adam5
    igen mert amikor az elsö után "mehet!" re mentem akkor szarakodott egy darabig és közben eszembe jutott hogy máshogy kellett volna fogalmaznom és Leállítást nyomtam átírtam a szöveget és újra "mehet!" re mentem. de úgy tünik mind2 elment
  • Esrohnoil
    de érdekes h. nem ugyanaz :D
  • Adam5
    hopp 2X ment sry
  • Adam5
    mind1

írtam a supportuknak és mellékeltem a képet és meg kérdeztem hogy mi lehet a gond (remélem az ablakból kihámozzák hogy mi lehet a baj ugyanis a képen a szöveg magyar :)
  • Adam5
    mind1

írtam a supportuknak és mellékeltem a képet is hogy mi lehet a gond (remélem az ablakból kihámozzák hogy mi lehet a baj ugyanis a képen a szöveg magyar :)
  • Adam5
    illetve nem szar hanem jó game
  • Adam5
    úú basszus ez a dolgo kicsit felbaszott
    egész nap erre a szarra vártam
  • Chaos Mad
    ok kira!