572
  • Esrohnoil
    Venni kell 1-es szintűeket attól aki tud tanítani és utána azt használni.
    Egy fajta varázslatból vehetsz 6 db első szintűt, utána 2-es szintű lesz, akkor vehetsz 6 db 2. szintűt és így tovább...
    Elasználni (azaz megtanulni) asszem jobb egérgombbal tudod.
    Az meg h. 1/3 a skilled azt jelenti h. 1 pontnyi van megtanulva. Azaz van 1 db első szintű varázslatod. A 3 meg azt jelenti h. jelenleg 3 pontnyi a max amit fejleszthetsz (tanulhatsz), vagyis még 2 pontnyit tanulhatsz jelenleg. A max érték tapasztalati szintenként nő.
    Törölni is tudsz majd ha vmelyik varázslat nem tetszik és kinéztél másikat helyette, de gondold meg, mert az újat is pénzből veszed (hacsak nem találod, v. cseréled el mással).
  • Tufa16
    heeeeeelp! most lvl4es vagyok, varázsló, hogy tanulhatok uj skilleket?

ahol vannak a felszerelések és a skillek ott van vmi skill points 1/3 vagy ilyesmi. hogy rakhatok vmi skillre pontot, vagy magától jön?
  • Tom3 #490
    Annak úgy tudom lejárt a tesztverzója.
    Nem?
    Pedig kipróbáltam volna.
  • Sugam
    pl.a guild wars kurva jo!
    ez ahoz kepst ***** szar!
  • Tom3 #488
    én is meguntam
  • Sugam
    abba hagytam:unalmas sokkal jobbak vannak nala
  • Pemack
    nekem túlságosan unalmassá vált .... ha néha van kedvem fejlesztem a hyperionon a warrior lv 19-es csajomat
    nincs benne az az élvezet ami a Guild Wars-ban vagy a Star Wars Galaxies-ban
  • tomo
    en abbahagytam
  • Bobber
    de nagy a csend errefele
    mi a fene van mindednki abbahagyta a ryl-t??
  • Bobber
    Ja szerintem is elég jo kis game de sajnos eléggé egyhanguvá tud válni egy idő után:(:(
  • Sugam
    haat nekem ebbol csak server error jelentkezett meg még néha
    nem engedi az itemeket cserelni de relog utan igen.sztem
    jo kis gém.
  • Pemack
    hát szerintem ez agém még egy jó ideig ingyenes fog maradni, baromi sok hiba van benne !!!!!!!!!!!!
    1)nem enged egy csomó mindent
    2)server error
    3)reset
    4)lefagy
    5)mindig visszadob a kinduló helyemre anélkül hogy meghaltam volna
    6)akadozik egy csomószor
    7)rosszul számolja az xp-t egy csomószor nekem (néha többet is szokott szerencsére számolni :) )
    röviden ennyi
    amíg ezeket nem javítják ki addig 99% hogy ingyenes marad, ha pedig nem akkor viszont hülyék
    amúgy még a grafikán javíthatnának
  • Bobber
    Na akkor ugy latom shaman megnyugodhatsz hogy nem a te geped a szar

Vagy masnak is szar a gepe???
  • Tom3 #479
    "van olyan,hogy órákat tudok egy huzamban játszani,de olyan is előfordult,hogy 3 percenként resetelt.Elég idegesítő dolog."

Nálam is pont ez van!Csak én kb. mindig ülök a gépelött egy 4órát.
    Nekem ritkán resetel de van úgy hogy egyszer resetel belépek és újra vagy kétszer reseteli a gépet.
  • tomo
    nekem is volt nehany kek halalos reset, de csak akkor , ha winamppal 2.91 zenet hallgattam a hatterben. winxp pro sp2 hun amd ati 9600pro gepen
  • Shaman
    +D =3D
  • Shaman
    Nohát nekem sajna ez a gamma reseteli a gépet:-(
    Kipróbáltam teszteltem másik +D-s játékokat is azoknál nem igazán volt reset.
    Már cseréltem videókarit is,mégis időnként szó nélkül reseteli sajna:-(
    Még egy táp cserét fogok beiktatni,aztán már fogalmam sincs mitől csinálja....van olyan,hogy órákat tudok egy huzamban játszani,de olyan is előfordult,hogy 3 percenként resetelt.Elég idegesítő dolog.
    Főleg ha akkor resetel,mikor küzdök egy lénnyel,nah akkor tuti halál van mire újra bejövök,mert hiába van reset a server még egy ideig nem dob ki,s azalatt leüt a lény:-((
  • Tom3 #475
    Nekem leszokta resetelni magát a gép amikor nem látja vincsit.(Valami hibája van és a drótokat mindíg meg kell igazitani és soha sincs rajta ház.)
    A játék nekem nem szokott lefagyni.
  • XCoMA
    Konkrétan semmit nem csinál, én resetelek!X-D
  • Tom3 #473
    Velem is még ugyan ez volt 2xraktam fel mind kétszer nem patchelte.
    És az 528-at töltöttem le a download.com-rol
  • Jimmyke
    Nahh jóreggelt lejött végre. :) Na most alvás.
  • Jimmyke
    Jaja Az hogy amcsi verzióm volt (520) Nem pedig malajziai (528 mostan tötöm le mint ahogy tom is tette) Szóval nem lesz Guinnes rekord :)
  • Shaman
    :-)

Nem tom mi lehet a gond. valami nem lehetett okés az installnál,mert a registrybe be kéne általában kerülnie az installált dógoknak.
    Ezt a problémát passzolom....talán reinstall....

De látom megoldódott,így hát örülök:-p
  • Jimmyke
    Bocs hogy így teleírtam a fórumot. Többet má nem írok ezügyben :)
  • Jimmyke
    na 1h és 50 perc lehethogy Guinnes lesz belőle :)
  • Jimmyke
    szal nem kell már semmi segítség de azért köszi Cannot find client path in registry
  • Jimmyke
    Na ftpn rátaláltam
  • Jimmyke
    © Jimmyke ma 18:10 | Privát | Válasz | #446
    Hali fórumiták! Nem tudjáok honnan lehet letölteni a RYL 528-at a download.comon kívül? Már 3. napomat áldozom az életemből erre a játékra és má kicsit ideges vagyok. Előre is köszi! Ezen üzenet figyelembe vételét kérem válaszadás előtt :)
  • Jimmyke
    Honnan?
  • Jimmyke
    Sámán ebben nem tudsz segíteni? Mit csináljak? Cannot find client path in registry: Eztet mondja a görcs.
  • Tom3 #462
    Nekem is ezt írta ki nekem elegem volt és letöltöttem a 528-at.
  • Jimmyke
    Kösz :D
  • Jimmyke
    Nos a patchakkel nincs bajom :"csak nem tudom hogyan lehet a patcheket rárakni (megvan az összes ami kéne), mer olyat mond hogy !!!Cannot find client path in registry!!!"<- Ezzel van a bajom
  • Shaman
    azé majd szójj ha bekerültél a Guiness rekordok könyvébe,mint a legtovább fenntmaradó ember:-)))
  • Shaman
    szorítunk:-p
  • Jimmyke
    Fogadalmat tettem, hogy ma addig nem alszok el míg meg nem csináltam :)
  • Jimmyke
    Oké kösz
  • Shaman
    Nézd meg a #266-os kommentem....
  • Shaman
    resetel?
  • Sugam
    vahh eza warrrrrrr micsoda kasza men ki*a jo!!!!
    lvl 27 majdnem 28 vagyok ugyhogy csak 2 napot jatszottam(szombat vas.)
    es sztem warr iszonyat jo kari!